majkaaa89
15.05.13, 11:08
Witam wszystkich zainteresowanych.
Wciąż borykam sie z problemem wyprawki dla drugiej pociechy. Założyłam juz jeden wątek ale nie ogarniam całego tego forum :( Do tej pory mam kontakt z jedną pania ktora oferuje ubranka ale dopiero w lipcu i jak to w zyciu bywa narazie nie wiem czy to sie uda. Bardzo prosze o pomoc w formie ubranek dla chłopczyka, jakichkolwiek grzechotek, kosmetykow itp. Do tej pory uzbierałam sama po ,,ciucholandach" pojedyńcze sztuki a nie stac mnie na zakup. Aktualnie mam termin cesarki na początek sierpnia. Z powodu przebiegu ciąży z zagrożeniem jestem na tz L4 jako bezrobotna w Up. Mój mąż jedynie dorabia i stara sie jak może ale jest ciężko. Żyjemy w trójke z nasza 5 letnią córeczką na wynajmie i ledwo co starcza na podstawowe oplaty. Obecnie korzystam z Mopr"u i mam przyznany ,,jeszcze" na maj zasilek okresowy w wysokosci 268 zl jak dobrze pamietam ale ledwo co starcza na pozostale jedzenie ;) Dostaje od nich również pomoc w formie żywności z UE za co jestem ogromnie wdzięczna, ponieważ w przeciwnym razie było by naprawde ciężko. Jeśli jest jakaś osoba która chce lub moze mi pomoc serdecznie dziekuje.