Dodaj do ulubionych

oddam rozne rzeczy dla chetnych osob

26.05.13, 16:21
oddam rozne rzeczy dla chetnych osob:

1. odziez damska rozmiar 36 i raczej male 38 - letnie: kilka spodnic, zakiet czarny, kilka bluzek
2. odziez damska rozmiar 40 - letnie: spodnie i zakiet czarne, 2 biale bluzki; raczej jesienne: kurtka z kapturem granatowa, 2 spodnice
3. odziez dziecieca letnia na dziewczynke rozmiary 110-116: spodniczki, bluzeczki, kostium kapielowy
4. komplet zabawek do piaskownicy z plastiku, dmuchana pilka plazowa i kolo do plywania
5. lalka bobas z kompletem ubranek
6. troche malych zabawek z mc donalda
7. torebka listonoszka dla mamy kolor czarny i torebka na ramie kolor biala obydwie format mneijszy niz a4

zapraszam po odbior w Warszawie
nie robie zdjec, nie zapewniam pomocy w transporcie, nie mierze kazdej rzeczy z osobna
Obserwuj wątek
    • Gość: mirafiole Re: oddam rozne rzeczy dla chetnych osob IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.13, 16:24
      osoby chetne - prosze dokladnie napisac ktora pozycja interesuje Panstwa
      nie odpowiadam na pytania" "czy aktualne" "czy wolne?"
    • madzia241984 Re: oddam rozne rzeczy dla chetnych osob 26.05.13, 16:33
      witam napisałam na gazetowego, pozdrawiam
    • markowska81 Re: oddam rozne rzeczy dla chetnych osob 29.05.13, 13:29
      prosze pani ja potrzebuje ciuch takie jak na siebie na165 M bluzeczki sweterki bo nie mam i bodziki na98lub mniejsze oraz na156 dla chłopca dresy buty przepraszam za kłopot
      • mirafiole Re: oddam rozne rzeczy dla chetnych osob 29.05.13, 21:13
        markowska81 - a ja potrzebuję trochę zdrowia, całą wyprawkę dla córki, która wyjeżdża do szkoły z internatem, trochę kasy na spłatę rat za meble i porady prawnej, jak wybrać w sądzie z byłym pracodawcą.
        A co mnie to obchodzi, że Pani "potrzebuje"? czy ja jestem Caritas albo magazyn rzeczy wszelakich? Napisałam chyba, jakie rzeczy mam do oddania i warunki odbioru, więc o co Pani chodzi???????????????
        To Pani obowiązkiem jest zapewnić dzieciom potrzebne rzeczy, a nie forum!
        • markowska81 Re: oddam rozne rzeczy dla chetnych osob 30.05.13, 09:18
          prosze nie gniewac sie ja nie umiem tak operowac to przykre że pani tak nie ładnie napisała bardzo przepraszam ale pierwszy raz jest na takim forum i pytam o pomoc jeszcze raz przepraszam
          • mirafiole Re: oddam rozne rzeczy dla chetnych osob 31.05.13, 19:29
            Proszę Pani - proszę pisać po polsku, stosując zasady gramatyki i znaki interpunkcyjne, ponieważ tak pisanego tekstu nie da się normalnie przeczytać.
            Proszę nie zaśmiecać mojego wątku - nie wiadomo, za co Pani przeprasza, napisałam, że nie jestem bankiem pomocy, wyliczyłam rzeczy, które mam do oddania, więc o co Pani chodzi?
            Widać, że jest Pani na tyle obeznana z komputerem, jeśli potrafiła założyć konto na gazeta.pl i napisać post, więc proszę przestać już!
            Nie interesuje mnie lista rzeczy, których Pani nie ma dla siebie i dzieci, czy dotrze to do Pani wreszcie?
            • Gość: M. Re: oddam rozne rzeczy dla chetnych osob IP: *.adsl.inetia.pl 31.05.13, 21:26
              Umiejetnosc pisania po polsku nie zawsze idzie w parze z kultura...Pani post jest dobrym dowodem na to.Owszem tez mnie troche zaskoczyl post ,w ktorym tamta Pani przedstawia czego potrzebuje,ale potem grzecznie przeprosila,a Pani nie wiadomo o co sie tak wzburza...a przepraszam bardzo,nie spytalam czy moge umiescic post w PANI WATKU i pewnie zaraz uslysze,ze mam nie zasmiecac....
              • markowska81 Re: oddam rozne rzeczy dla chetnych osob 01.06.13, 08:51
                nie dlaczego tak pani sadzi kazdy człowiek uczy sie na błendach przeprosiłam ze bład który zrobiłam !prosze nie mówic ze pani nigdy nie pomyliła sie miłoze ktos poprostu prubuje powiedzec wytłumaczyc jak pisac dziekuje prosze nie odebrac tego zle miłej soboty zycze:)
                • hugo43 Re: oddam rozne rzeczy dla chetnych osob 01.06.13, 09:37
                  markowska,a moglabys, tak z grubsza, poprawiac bledy ortograficzne?
                • mirafiole Re: oddam rozne rzeczy dla chetnych osob 01.06.13, 10:40
                  M. - nie interesuje mnie Pani/Pana opinia, tak - proszę o niezaśmiecanie.

Markowska - czy Pani rozumie, co ktoś pisze? "nie dlaczego"? - nie, że co? dlaczego, co,? O czym Pani pisze, bo naprawdę nie rozumiem. Zamiast siedzieć na wszelkich możliwych forach, proszę lepiej wziąć się za szukanie uczciwej pracy! Tudzież rozpocząć pracę nad swoją polszczyzną.
                  • Gość: M. Re: oddam rozne rzeczy dla chetnych osob IP: *.adsl.inetia.pl 01.06.13, 11:22
                    Inteligentny czlowiek potrafi przyjac opinie drugiego czlowieka aczkolwiek nie musi wcale sie z nia zgadzac.Nie mniej kazdy ma prawo do wlasnej opini...

Natomiast co do nie zasmiecania PANI watku...No coz,w swoim ogrodku moze Pani zamocowac tabliczke z napisem NIE ZASMIECAC,a nie na prywatnym forum:)
                  • missmiriam1 Re: oddam rozne rzeczy dla chetnych osob 02.06.13, 00:25
                    Mirafiole, kolejny raz zarzucasz Markowskiej korzystanie z pomocy na innych forach. Może jakieś linki?
                    • markowska81 Re: oddam rozne rzeczy dla chetnych osob 02.06.13, 08:46
                      przepraszam czemu ludzie tak muwia jest mi przykro nic nie zrobiłam z niczego nie korzystałam czemu ludzie sa tacy zawisni pomyliłam sie zle napisałam przeprosiłam dlaczego nagle wszyscy sie czepiaja
          • missmiriam1 Re: oddam rozne rzeczy dla chetnych osob 31.05.13, 22:10
            Markowska, napisz do mnie na missmiriam1@gazeta.pl
    • agnieszka_sn6 Re: oddam rozne rzeczy dla chetnych osob 29.05.13, 17:09
      Witam, jeśli jest możliwość wysyłki (koszty pokryję), interesowały by mnie rzeczy z nr 1., 3., 7.m
      • mirafiole Re: oddam rozne rzeczy dla chetnych osob 29.05.13, 21:14
        agnieszkasn6 niestety wysyłka nie jest możliwa.
    • mirafiole N I E A K T A L N E 01.06.13, 10:41
      Wszysktie rzeczy sa juz zarezerwowane.
      • Gość: dorota-k@o2.pl Re: N I E A K T A L N E IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.13, 16:09
        rozmawiałyśmy mailowo, ale teraz moje maile wracają, daj znać czy jest do Ciebie jakiś inny kontakt, pozdrawiam
    • madzia241984 Re: oddam rozne rzeczy dla chetnych osob 29.06.13, 15:45
      witaj
      prosze ci e o jakąś informację - zarezerwowałaś dla mnie kilka drobiazgów dla mojej córeczki. Nie mam kontaktu z tobą - chyba usunęłaś konto albo mi jakiś błąd wywala bo żadnego maila do Ciebie mirafiole nie mogę napisać. Czasu już tyle upłynęło a tu nie wiem czy to nie byl żąrt z zarezerwowaniem dla nas tych rzeczy. Czekam na jakiś kontakt od ciebie.
      Widzę że inna pani też pisała ci Ciebie i też nie ma kontaktu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka