Dodaj do ulubionych

Przyjme ubranka dla 3potrzebujących dzieci

05.11.14, 09:07
Dzień dobry Państwu, pisze aby poprosić o pomoc w pomaganiu. Niedaleko mnie mieszka samotna matka z trojka dzieci. Mama pracuje, ale do utrzymania ma trójke dzieci wiec jest ciężko. Sama pomagam im w miare mozliwosci. W związku z tym, ze coraz blizej zimy, dzieciaką brakuje zimowych ubrań. Chciałabym poprosić, aby pomogli mi Panstwo zrobic paczke dla rodzinki. Zbieram ubranka, zabawki jesli Panstwo posiadają jakies po swoich pociechach oraz słodkości. Rarytasem dla nich jest czekoladka, czy tez owoce. Podaje rozmiarówke dzieci. Chłopiec nosi rozmiar 146- 156. I sa dwie dziewczynki, jedna z nich ma rozmiar 122-128, natomiast druga 80-86.
Jeśli Ktoś zechciałby pomóc prosze o kontakt, podam nr telefonu do siebie i adres. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • kielbasia Re: Przyjme ubranka dla 3potrzebujących dzieci 06.11.14, 10:17
      a czemu jest samotna i ma takie male dziecko?
      • smutneoczy30 Re: Przyjme ubranka dla 3potrzebujących dzieci 06.11.14, 13:48
        Facet z ktorym byla, zostawil ja kilka miesiecy po narodzinach najmlodszej corki. No ale to chyba nie jest miejsce na wypisywanie tego wszystkiego?
    • kielbasia Re: Przyjme ubranka dla 3potrzebujących dzieci 06.11.14, 18:05
      moze i nie miejsce ale watpie ze ktos Ci odda ubrania za darmo dla kolezanki bo ty masz smutne oczy:)
      • starymoher Re: Przyjme ubranka dla 3potrzebujących dzieci 06.11.14, 18:21
        A co ty wrozka jestes???
      • starymoher Re: Przyjme ubranka dla 3potrzebujących dzieci 06.11.14, 18:22
        KIEŁBASIA A co ty wrozka jestes???
      • smutneoczy30 Re: Przyjme ubranka dla 3potrzebujących dzieci 06.11.14, 19:35
        Kielbasia jesli nie masz nic sensownego do napisania to daruj sobie pisanie w moim watku i nie zasmiecaj mi go!
        • renata.36 Re: Przyjme ubranka dla 3potrzebujących dzieci 06.11.14, 19:52
          Skąd jesteście?
        • starymoher Re: Przyjme ubranka dla 3potrzebujących dzieci 06.11.14, 19:59
          poszperam i zobacze co znajde dla chlopca
    • kielbasia a co Ty calej wsi pomagasz? 06.11.14, 23:15
      niedawno mialas inne kolezanki
      forum.gazeta.pl/forum/w,834,149706103,149706103,Przyjmiemy_ubranka_dla_dwoch_dziewczynek.htmlpomozecie????
      pomozemy...
      • smutneoczy30 Re: a co Ty calej wsi pomagasz? 07.11.14, 15:51
        no to chyba nic w tym zlego ze skoro mam dostep do internetu i poprosze o pomoc, bo kilka osob moze wiecej niz tylko jedna. i tak jak napisala Ci juz Pani znikaj!
    • smutneoczy30 Re: Przyjme ubranka dla 3potrzebujących dzieci 07.11.14, 15:32
      Kiełbasia ze wsi to chyba ty jestes bo takie wieśniackie zachowanie na nic innego nie wskazuje !!
      • renata.36 Re: Przyjme ubranka dla 3potrzebujących dzieci 07.11.14, 15:36
        Ja jestem ze wsi i wierz mi,że nie miejsce urodzenia/zamieszkania jest wykładnikiem kultury.
        Kielbasia , nie rób dymu.Nie masz zamiaru pomóc, to zniknij.
      • kielbasia Re: Przyjme ubranka dla 3potrzebujących dzieci 07.11.14, 16:31
        to jest niewazne cy jestem ze wsi czy z maista czy nawet ze stolicy, wiem jedno naciagasz, i przez takich ludzi jak Ty nie pomagam wiecej,pozdrawiam i zycze milego wekkendu, znikam, jakby mnie nie ma...
        • renata.36 Re: Przyjme ubranka dla 3potrzebujących dzieci 07.11.14, 18:18
          Kielbasia, jesli masz dowody,ze naciąga to może jakies szczegóły?Bo widzisz, ja sie zastanawiam nad pomocą .Raczej nie chciałabym,żeby poszła tam gdzie nie powinna.Masz pewność, czy tak ci się napisało?
        • smutneoczy30 Re: Przyjme ubranka dla 3potrzebujących dzieci 09.11.14, 14:22
          No Ty chyba chora jeses dziewczyno!!!!!!!! Niby w jaki sposob naciagam? No poprostu rece opadaja!! Wyobraz sobie dziewczyno ze nie kazdy w domu ma taki luksus jak Ty i dostep do internetu, nie widze w tym nic zlego ze razna jakis czas napisze post na forumaby takiej osobie pomoc!!!!!!!!!!! Sama w miare mozliwosci tez pomagam!! I nie mam zamiaru wysluchiwac takich bzdurnych oszczerstw!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka