Dodaj do ulubionych

Szukam wzorów - hafty Vervaco (piesek i kotek)

16.12.20, 19:10
Witam wszystkich serdecznie smile
Drogie koleżanki hafciarki, mam nadzieję że jakaś dobra duszyczka będzie w stanie mi pomóc. Poszukuję schematów pieska i kotka na czarnym tle, firmy Vervaco. Niestety, nigdzie nie są już dostępne w sprzedaży, nie udało mi się też znaleźć ich na żadnej ze znanych mi stron.
Bardzo proszę, jeśli któraś z Was jest w ich posiadaniu, czy mogłaby się nimi podzielić?
Byłabym ogromnie wdzięczna, bardzo mi na tych obrazkach zależy...

Pozdrawiam ciepło,
Agnieszka
Obserwuj wątek
    • inna57 Re: Szukam wzorów - hafty Vervaco (piesek i kotek 16.12.20, 20:26
      Witam
      Oba zestawy można kupić w Hobby Studio www.hobbystudio.pl/ Piesek jest w promocyjnej cenie. Firma bardzo solidna. Kupuję u nich od 20 lat. Firma Vervaco sprzedaje wyłącznie kompletne zestawy, nie można kupić samego wzoru. Sklep działa trochę "starożytnie" ale bardzo solidnie
      Pieska znajdziesz również w www.needleart.pl/manufacturer-vervaco&page=4 też bardzo solidny sklep z tradycją. Ten sklep jest nowocześniejszy ale ceny trochę wyższe.
      Niestety osobiście nie posiadam żadnego z tych wzorów żebym mogła się z Tobą podzielić.

Tylko po co ja weszłam do tych sklepów. Ech bezsenna noc przede mną ;-D

Pozdrawiam serdecznie
      Inka
      • neira_1986 Re: Szukam wzorów - hafty Vervaco (piesek i kotek 17.12.20, 18:22
        Hej Inko,
        Dziękuję bardzo za odpowiedź. Jeśli chodzi o oba wspomniane powyżej sklepy to zarówno pierwszy jak i drugi jest mi znany i już się z nimi kontaktowałam. W obu niestety artykuły nie były już faktycznie dostępne, tylko informacja na stronkach nie została jeszcze zaktualizowana.
        Natomiast to co się zmieniło od wczoraj to fakt że moja przyjaciółka znalazła oba wzory gdzieś w czeluściach internetu , hurra! smile Zamówiłam już nawet wszystkie materiały i gdy tylko przyjdą to od razu siadam do pracy smile

Dziękuję ślicznie za chęci pomocy smile I dodam jeszcze tylko ze rozumiem Cię w 100% - nieraz sie zasiedziałam do późna w nocy przegladając te wszystkie cudeńka w sklepowych asortymentach wink

Pozdrawiam i życzę wspaniałych Świąt!
        Agnieszka
        • inna57 Re: Szukam wzorów - hafty Vervaco (piesek i kotek 17.12.20, 18:47
          Witaj Agnieszko
          Ciesze się że udało Ci się znaleźć wymarzone wzory. Mam gigantyczny zbiór wzorów ale tych niestety nie miałam. Dodatkowo mam te wzory usystematyzowane i zawsze chętnie dzielę się nimi z koleżankami hafciarkami. Jeśli zechcesz mój zbiór uzupełnić o te dwa przemiłe zwierzaki będę wdzięczna. Jeśli będziesz kiedyś jeszcze szukała jakiegoś wzoru pisz tu na forum lub na gazetowego priva zawsze staram się pomagać hafciarkom. Ostatnio przy okazji remontu mojej pracowni odkryłam na nowo wiele cudów.

Życzę Ci miłego xxx. Mam nadzieję że pokażesz na forum efekt swojej pracy.

Zdrowych i spokojnych świąt życzę Tobie i Twoim bliskim
          Inka
          • neira_1986 Re: Szukam wzorów - hafty Vervaco (piesek i kotek 18.12.20, 14:27
            Hej Inko,

ależ oczywiście, chętnie podzielę się tymi wzorami smile
            Nie bardzo tylko jeszcze wiem jak się poruszać po forum - czy mogłabyś wysłać mi maila, a ja na niego odpowiem?

Pozdrawiam ciepło i również życzę wspaniałych Świąt! smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka