somonika 28.05.09, 05:32 Witam serdecznie, poszukuję wzoru dziewczynki zbierającej muszelki na brzegu morza - gdzieś to widzialam ale chyba przepadło . Może ktoś go posiada i mógłby się nim ze mną podzielić...? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwonadan1 Re: poszukuję dziewczynki zbierającej muszelki 28.05.09, 08:44 Zajrzyj na mojego chomika. W moich haftach jest zdjęcie wyszytej. Jeśli to ta - daj znać, muszę poszukać schematu, zeskanować i wyślę. Odpowiedz Link
somonika Re: poszukuję dziewczynki zbierającej muszelki 30.05.09, 08:48 to ta - śliczna taką samą ma harpatkaa, ale z jej obrazka ciężko by było to wydrukować, dlatego ślicznie proszę o skan.. Odpowiedz Link
harpatkaa Re: poszukuję dziewczynki zbierającej muszelki 28.05.09, 09:09 Nie wiem jaka jakosc bedzie po wydrukowaniu. Mam tylko cos takiego harpatkaa.fotosik.pl/albumy/238721.html Odpowiedz Link
reala1 Re: poszukuję dziewczynki zbierającej muszelki 30.05.09, 14:31 Na moim chomiku jest mój skan Odpowiedz Link
reala1 Re: poszukuję dziewczynki zbierającej muszelki 30.05.09, 14:32 chomikuj.pl/reala zapomniałam wpisać adres Odpowiedz Link
somonika Re: poszukuję dziewczynki zbierającej muszelki 30.05.09, 20:18 Bardzo wszystkim dziękuję Odpowiedz Link
iwonadan1 Re: poszukuję dziewczynki zbierającej muszelki 30.05.09, 22:04 Witaj somoniko. Czy mam rozumieć, że juz mam nie szukać i nie skanować. Miłego wyszywania. Pozdrawiam Odpowiedz Link
somonika Re: poszukuję dziewczynki zbierającej muszelki 31.05.09, 12:44 No właśnie okazało się, że moja radość była nieco przedwczesna, bo dostępny schemat jest nieco nieczytelny Gdyby to nie był za duży problem, to Iwono bardzo proszę o skan Odpowiedz Link
iwonadan1 Re: poszukuję dziewczynki zbierającej muszelki 31.05.09, 20:59 Somoniko, pojawił się niestety problem. Otóż wstępne poszukiwania schematu zakończyły się niepowodzeniem. Jestem w kropce, bo samej mi na nim zależy. Haftowałam (wiele lat temu) na pewno z kupionego zestawu razem z muliną i potem nie korzystałam. Przypuszczam, że zawieruszył sie podczas przeprowadzki. Jeśli dostał sie do moich hafciarskich czasopism, to musisz uzbroić się w cierpliwość, niestety. Mam tylko nadzieję ,że nie zaginął bezpowrotnie, bo wtedy będę prosić razem z Tobą o pomoc. Pozdrawiam Odpowiedz Link
somonika Re: poszukuję dziewczynki zbierającej muszelki 02.06.09, 07:25 Cierpliwie czekam Podobno św. Antoni jest od rzeczy zaginionych, to spróbuję u niego coś zdziałać w intencji szybkiego odnalezienia schematu Pozdrawiam Odpowiedz Link
iwonadan1 Re: poszukuję dziewczynki zbierającej muszelki 02.06.09, 08:44 Poszukiwania wznowię dopiero w weekend. Też zgłaszam sie do św. Antoniego o pomoc. Odpowiedz Link
genia1912 Re: poszukuję dziewczynki zbierającej muszelki 02.06.09, 09:04 Wysłałam parę dni temu na gazetkowy w programie PM. Odpowiedz Link
somonika Re: poszukuję dziewczynki zbierającej muszelki 02.06.09, 10:02 Doszło - bardzo dziękuję, ale to nie ta dziewczynka Odpowiedz Link
a_s_k_a3 Re: poszukuję dziewczynki zbierającej muszelki 13.06.09, 18:50 możliwe że mam ten wzór którego szukasz. Na jaki adres Ci go przesłać? Odpowiedz Link
somonika Re: poszukuję dziewczynki zbierającej muszelki 15.06.09, 08:34 Jeśli mogę prosić, to na gazetowy (somonika@gazeta.pl) Odpowiedz Link
iwonadan1 Re: poszukuję dziewczynki zbierającej muszelki 15.06.09, 21:32 Niestety somoniko, św. Antoni tym razem zawiódł. Nie znalazłam. Musiałabym każdą gazetkę z haftami chyba przeglądać - może kiedyś. Liczę, że któras z dziewczyn podeśle. Pozdrawiam Odpowiedz Link
somonika Re: poszukuję dziewczynki zbierającej muszelki 16.06.09, 14:13 Kochane, dostałam od Was 2 wersje wzoru - ślicznie Wam dziękuję za pomoc i chęci POzdrawiam cieplutko w ten pochmurny dzień Odpowiedz Link
iwonadan1 Re: poszukuję dziewczynki zbierającej muszelki 17.06.09, 09:54 Somoniko, czy w takim razie zechcesz podzielić się ze mną, bo małe mam szanse na odnalezienie schematu, niestety. Mój adres: iwonadan60@wp.pl. Z góry dziękuję. Odpowiedz Link