Dodaj do ulubionych

Gdzie kupić przedmioty do decoupage ?

10.04.11, 16:52
Witam. Może ktoś wie, gdzie w Swarzędzu można kupić przedmioty do ozdabiania metodą decoupage ? Interesują mnie skrzyneczki, niewielkie szkatułki wykonane z drewna bądź sklejki. Za wszystkie podpowiedzi z góry dziękuję :)
Obserwuj wątek
    • kamola82 Re: Gdzie kupić przedmioty do decoupage ? 11.04.11, 21:51
      w swarzędzu to może w empiku w etc, choć pewna nie jestem. napewno w większych empikach np w plazie dostaniesz takie rzeczy no i jeszcze w sklepie plastycznym w poznaniu na królowej Jadwigi.
    • anne-tka Re: Gdzie kupić przedmioty do decoupage ? 12.04.11, 22:54
      W Poznaniu wiem, ale to cała wyprawa. W Empiku niestety ceny są zawyżone, a jakość godna pożałowania. Myślałam, że może jakiś stolarz zajmuje się takimi drobiazgami. Dzięki za odpowiedź :)
    • lubiedecoupage Re: Gdzie kupić przedmioty do decoupage ? 08.07.11, 21:49
      Po co kupować w empiku skoro można zamówić w internecie
      Polecam sklep www.tokarnia-sosenka.com.pl jest naprawdę tani no i mają błyskawiczną wysyłkę
      Zamawiam u mich często i jeszcze nigdy nie czekałam dłużej niż 2 dni na paczkę
      Polecam wszystkim :)
    • woh Re: Gdzie kupić przedmioty do decoupage ? 15.09.12, 14:55
      Zapraszamy do nas Serwetnik.pl Swarzędz, Gdyniów 4. Najlepiej obejrzeć i zamówić przez stronę www.serwetnik.pl , a potem można odebrać osobiście.
      pozdrawiam
      W.
    • jpjm Re: Gdzie kupić przedmioty do decoupage ? 09.10.12, 19:41
      Zapraszam do odwiedzenia sklepu z drewnianymi wyrobami do ozdabiania metodą decoupage.
      decoupagesklep.pl
      kontakt@decoupagesklep.pl

tel: 508 014 005
    • pyra1981 Re: Gdzie kupić przedmioty do decoupage ? 14.04.20, 12:52
      Jeśli bywasz w Poznaniu, to drewniane pudełka do decoupage dostępne są od ręki w Stonogach na Grunwaldzkiej. Nie musisz zresztą przyjeżdżać sama, można zamówić internetowo i odbierze ktoś przejazdem przy okazji.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka