indiroc 08.03.20, 18:30 Hej. Znacie dobrego adwokata do spraw o rozwód w Swarzędzu lub okolicy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krismil1967 Re: Szukam adwokata do rozwodu 08.03.20, 20:33 Hej, ja mogę Ci polecić, najlepszy do rozwodu jest adwokat Marcin Stachowiak, prowadził mój rozwód i muszę przyznać że jest naprawdę dobry w tym co robi. Odważny, nie boi się walczyć o klienta na sali. Mój rozwód był ciężki i dość skomplikowany ale Pan mecenas mi bardzo pomógł - polecam szczerze. Kancelarię ma w Poznaniu, ale ze Swarzędza to przecież blisko, a rozprawy rozwodowe i tak są w sądzie w Poznaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
pela1976 Re: Szukam adwokata do rozwodu 10.04.20, 12:27 też wzięłam Stachowiaka bo chciałam mieć prawnika faceta do rozwodu. Bardzo dobre wrażenia , też polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
multanj Re: Szukam adwokata do rozwodu 20.06.20, 18:12 Stachowiak to dobry adwokat. Można mu zaufać. Odpowiedz Link Zgłoś
michal_matlosz Re: Szukam adwokata do rozwodu 01.04.20, 14:40 Witaj! Znam dobrą kancelarię z Poznania. Kancelaria Adwokacka Koschel – Sturzbecher adwokaci-ks.pl/. Mój rozwód prowadziła pani Agata i muszę przyznać że jest naprawdę dobra w tym co robi, energiczna nie boi się walczyć o klienta na sali, mój rozwód był ciężki i dość skomplikowany ale Pani mecenas mi bardzo pomogła - polecam szczerze Odpowiedz Link Zgłoś
kobietaa45 Re: Szukam adwokata do rozwodu 10.03.21, 09:30 Polecam Anne Skubiszyńska ze Swarzędza. Kompleksowo podeszła do tematu mojego rozwodu. Duża empatia i zrozumienie dla moich problemów. Rozwój potoczył się sprawnie. Odpowiedz Link Zgłoś
przybylkattt Re: Szukam adwokata do rozwodu 25.12.21, 15:50 Jesli rozwod w Poznaniu i okolicach to tylko Stachowiak z Młyńskiej. Renomowana kancelaria i masz pewność że bedzie dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
maga55517 Re: Szukam adwokata do rozwodu 18.12.22, 09:12 Tak jak ludzie powyżej polecam specjaliste. Pamiętaj ze rozwody ze Swarzędza i tak są w sądzie w Poznaniu. W rozwodach najlepszym specjalistą w okolicy Poznania jest pan Stachowiak z kancelarii na Młyńskiej www.adwokat-stachowiak.pl Odpowiedz Link Zgłoś
fremartela Re: Szukam adwokata do rozwodu 15.05.23, 13:26 Jeśli rozwód przed Sądem Okręgowym w Poznaniu (czyli prawie cała wlkp, więc Swarzędz też) to tylko mec. Marcin Stachowiak z Kancelarii, która prowadzi bloga www.rodzinne-stachowiak.pl. Nawet pracownicy sądu go polecają, jak się porozmawia prywatnie. Odpowiedz Link Zgłoś