dusenberg 02.04.10, 02:01 Musze zregenerowac belke w swoim 206 czy ktos zna jakas dobra firme, ktora sie tym zajmuje? Ja slyszalem, ze www.peugeot-citroen.com jest godny uwagi, oni sa w Pile. Macie jakies opinie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: Jacek Re: naprawa tylnej belki peugeot IP: *.sta.asta-net.com.pl 02.04.10, 22:52 Tak polecam tą firmę z Piły. Opinie o Pile są pozytywne. Ja kilka miesięcy temu przeprowadzałem regeneracja tylnej belki w Pile zamknęła się w trzech godzinach. Cennik naprawy tylnej belki Peugeot 206 jest na ich stronie. Jak na razie super się jeździ. Nic złego nie mogę powiedzieć. Jedź spokojnie i możesz naprawie się przyglądać. Facet luzak. Będziesz na pewno zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Krzysztof Re: naprawa tylnej belki peugeot IP: *.adsl.inetia.pl 11.04.10, 21:49 Panie, w Pile przepłacisz sporo. Koleś to nerwus, który sądzi, że jako jedyny zna się na rzeczy, a w środku ma szopę, a nie warsztat. Jedź do Antałexu. Sprawdź opinie w internecie. Dla Ciebie forum to 206club.net Powodzenia i nie daj się gościowi nabrać na jego bzdurne filozofie (które są zwykłym chwytem marketingowym). Odpowiedz Link Zgłoś
finalshine Re: naprawa tylnej belki peugeot 21.04.10, 14:03 Ja tez robilem w Pile i mam zupelnie inne wspomnienia - obsluga rzeczowa dosyc szybka i do tego robote zrobil dobrze bo juz ponad 40 tysiecy jezdze i nie mam zadnych problemow. Cenowo o ile pamietam bylo napewno duzo taniej niz w aso. Spokojnie mozna jechac. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ewa Re: naprawa tylnej belki peugeot IP: *.146.203.38.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 13.09.11, 21:09 Widać że to jakaś podstawiona osoba zakochana Antalexa. Właśnie ja w Pile naprawiałam belkę bo mój kuzyn też był ale to był zakochany w Antalexie. Niestety belka po 12 miesiącach mu się rozsypała i samochód wkurzony sprzedał. Śmiałam się z niego. Ja dlatego wystraszona pojechałam do Piły. Dużo poczytałam i każdy polecał doświadczonego fachowca. Jeździ mój samochód już 10 miesięcy i jest super. Wygodny i bez stuków czego nie miał mój kuzyn. Więc jaki wniosek? Właściciel miły i rzeczowy. Wyjaśnił , pokazał. Jestem zadowolona. Uważam ze belki naprawić to w Pile a nie po kątach. Warsztacik przyjemny z poczekalnią. Nic ująć i nic dodać Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Janusz Tedel Re: naprawa tylnej belki peugeot IP: *.centertel.pl 06.12.11, 18:00 Ja również naprawialem belke w Pile około pół roku temu. Jechałem z Wroclawia. Mam pozytywne wspomnienia i dobrą jak nie super opinie o tej firmie . Naprawiałem co prawda belkę Peugeot 106 ale widziałem przynajmniej jako to tam fachowcy robią. Jeśli tu ktoś mówi że to szopa to chiciałbym taką szope mieć i trzaskac tyle mamony. Ten co pisze czyli jakiś Krzysiek widać że człowiek wredny i zazdrosny że komuś się interes tyle lat kręci a sam wiąże ledwo konic z koncem. Troszkę grzeczności panie Krzysiek. Ja polecam naprawa belki w Pile u P.Roberta. Sam szukałem innych ale tylko on wzbudził zaufanie i nieststy się nie omyliłem. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: yony Re: naprawa tylnej belki peugeot IP: *.static.tirol.surfer.at 03.03.13, 00:00 Nie jest prawda ze to jakis nerwus. Oby wszyscy byli tacy mili i uprzejmi co o firmie z dziwna nazwa Antałex powiedziec absolutnie nie mozna. To buraki na wsi zabitej dechami. Jaka cena taka jakosc. Ja tez naprawialem i mimo zapewnien belka zyla tylko 13 miesiecy. Pechoa dla nich 13. Nie polecam Antałex. Wielu zauwazylo ze opinie sa na forach kasowane. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: andrzeju Re: naprawa tylnej belki peugeot IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.16, 10:59 Ja byłem we franceautoservice. Przyjazny serwis bym powiedział. Na spokojnie podeszli do tematu. Belkę zregenerowali ponad 3h (koniecznie prosiłem aby była to moja belka) i na moich oczach to zrobili. Szacun za to! Auto jeździ jak narazie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jaNimJestem Re: naprawa tylnej belki peugeot IP: *.play-internet.pl 09.07.18, 13:43 Regeneracja turbosprężarek i także tylnych belek można zrealizować w naszym zakładzie centralnym. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: abdul Re: naprawa tylnej belki peugeot IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.10.10, 18:04 auto max wolica spece od belek polecam 506378611 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: rj Re: naprawa tylnej belki peugeot IP: *.play-internet.pl 22.06.18, 15:05 Regeneracja tylnej belki pod tym adresem jest realizowana profesjonalnie. Wszelkie informacje można uzyskać na podanej stronie pod numerem telefonu tam zamieszczonym. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: lopi1 Re: naprawa tylnej belki peugeot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.11, 14:59 Robią to w prawie każdym większym mieście. W Antałeksie zrobisz belkę za 800 zł, w mniejszym mieście zapłacisz 1100. Ale trudno jechać tak daleko jeśli mieszka się np w Lublinie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: tomCat Re: naprawa tylnej belki peugeot IP: *.play-internet.pl 01.10.19, 07:21 Niewątpliwie w każdej branży, a w szczególności motoryzacyjnej dobre pozycjonowanie stron internetowych przekłada się na wzrost zysków właściciela. Nie pozostaje to zatem bez znaczenia w dzisiejszych czasach, gdy reklama dobra stanowi kluczowy czynnik wpływający na efekty biznesowe. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ultraCatol Re: naprawa tylnej belki peugeot IP: *.play-internet.pl 01.10.19, 07:28 Bez wątpienia na zarobki właściciela podczas prowadzenia działalności gospodarczej wpływa dobre pozycjonowanie stron internetowych, dzięki którym Klienci mogą bez problemu odszukać interesujący ich produkt lub usługę. Współcześnie taka forma reklamy stanowi dominującą postać w informowaniu otoczenia o swojej działalności. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Mirek Re: naprawa tylnej belki peugeot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.12, 02:39 Ja ostatnio naprawiałem belke do Citroena Berlingo w AZ CARS - w Przeginii Duchownej koło Krakowa. Jestem bardzo zadowolony mechanicy uwinęli się z robotą w niespełna 2h, i co ważne dają gwarancję 2 lata, pojechałem tam bo kumpel mi polecił, on był u nich w 2011 roku robił dwa firmowe samochody- chyba peugeota 306 i 206, mówił że śmiga autami i wszystko gra. Z resztą dla Zainteresowanych to jest ich stronka www.regeneracjabelekkrakow.pl/oferta-regeneracja-tylnej-belki.php Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Radik76 Re: naprawa tylnej belki peugeot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.12, 15:21 Nie no fakt, mechanicy w AZCARS są świetni, na prawdę robią solidnie, czasowo i nie owijają w bawełnę, mi poprzedni mechanik do wahacza w belce wsadził kawałek drewna, nie chce myśleć co by było gdyby to się rozpieprzyło. Teraz mam wszystko super zrobione, jestem bardzo zadowolony. dziękuje wam! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: badyllo Re: naprawa tylnej belki peugeot IP: *.dynamic.chello.pl 19.02.13, 06:47 kolego Mirek bez przesadyze slodzeniem AZ CARS i2 letniej gwarancji, nawet na ich stronie pisze ze gwarancja jest tylko roczna Pracujesz tam? :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gość Re: naprawa tylnej belki peugeot IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.13, 15:25 Polecam tutaj: www.motopartner2.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: domiin Re: naprawa tylnej belki peugeot IP: *.30.2.94.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 07.03.13, 19:15 No tak, tez słyszałem ze to jeden z lepszych serwisów. Mam niedługo przegląd swojej 307 więc nie wiem nawet czy tam sie nie wybiore. Szczerze to jakoś nie mam zaufania do małych warsztacików Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: adam Re: naprawa tylnej belki peugeot IP: *.182.226.62.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 13.04.13, 00:13 Co do samego serwisu to sie zgadzam. Byłem tam ze 3 razy i rzeczywiście znaja sie na rzeczy i robią wszystko na czas. Mysle ze z takim problemem nie ma też co jezdzić po warsztatach tylko od razu do takiego autoryzowanego. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: artur Re: naprawa tylnej belki peugeot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.13, 12:12 Witam jak ostatnio też musiałem zainwestować grosza do mojej 206:) z tym że jestem z Jaworzna i nie uśmiechało mi się jechać 500 km w Polskę u zwykłego "ogólnego fachowca" trzeba auto zostawić na dwa dni itd itp a to nie wiedzą czy zrobią -dramat ,ja polecam azcars w Przegini Duchownej koło Krakowa montaż do dwóch godzin gwarancja 2 lata śmigam i jest OK Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Autor2018 Re: naprawa tylnej belki peugeot IP: *.play-internet.pl 09.07.18, 13:44 Regeneracja turbosprężarek i innych elementów do realizacji w naszym zakładzie (również tylnych belek). Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: warsztat-warszawa Re: naprawa tylnej belki peugeot IP: 83.218.117.* 09.05.13, 09:41 Zapraszam: www.naprawy-powypadkowe.warszawa.pl warsztat w Warszawie Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Karol Re: naprawa tylnej belki peugeot IP: 80.50.139.* 05.06.13, 13:33 Trochę już po czasie, ale polecam warsztat w Markach ul. Klonowa 4. Znają się na francuzach - robię u nich autko juz od kilku lat. A w temacie belek - był czas, że kolejka czekała na regenerację (jakiś sezon czy co?) :) www.AutoCentrumMarki.pl Odpowiedz Link Zgłoś
lukaszczesci79 Re: naprawa tylnej belki peugeot 05.06.13, 18:45 Mi regenerowali belke w Kłodzku super obsługa dobra cena. Wiem ze tez w innych miejscowosciach regeneruje. NIE POLECAM SWIDNICY I KRAKOWA emial do niego lukaszczesci79@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: STIV Re: naprawa tylnej belki peugeot IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.06.13, 23:55 ty gościu z Piły nie wypisuj takich głupot na temat Antałexsu bo bardzo dużo ludzi z czestochowy tu odemnie było już ponad 4 lata jezdza na belkach z ANTAŁEXSU i sa bardzo zadowoleni jak orginał może maja warsztat na wiosce ale brdzo dobrze się rozwijający i inwestujący w maszyny bardzo wszystkim polecam ANTAŁEX miła atmosfera wszystko dograne na ostatni guzik a nie słuchajcie tego gościa z Piły ze co to oni tam za części robia sam byłem swiatkiem jak przebiega regeneracja w drobny mak i wszystko orginał A do pana z piły jeszcze jedno słowo nie prowadz dialogu z zona na Forach internetowych o innych firmach bo zal pozdro i pozdro dla ANTAŁEXSU Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: marcin Re: naprawa tylnej belki peugeot IP: *.204.44.90.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 30.07.13, 22:22 Fakt, tutaj rzeczywiscie trzeba przyznać racje co do tego serwisu. Fachowo, rzetelnie,zawsze na czas i w odpowiedniej cenie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: zigy tylna belka azcars IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.13, 22:13 słuchajcie polecam azcarsa w tej przegini robiłem już u nich dwa razy belke w partnerze bo mi padła po 1,5 roku ale śmignąłem 140 tyś Kraków -bochnia a najwięcej po Krakowie myślę że to godziwy przebieg jak na regenerację,a goście tylko z belkami robią więc temat znają do antałexu miałem kawał drogi a ten z Piły to jakiś czarnoksiężnik z krainy OZ Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: MIREK BELKA IP: *.sekocin.pl 05.09.13, 23:28 MAM KILKA BERLINGO ORAZ DWIE 206 NAPRAWIAŁAŁEM BELKI W GREEN CAR WOLICA SAMOCHODY MAJĄ PRZEJECHANE PO NAPRAWIE BELEK MIEDZY 30 A 60 0000 KM BELKI SPRAWUJĄ SIE BEZ ZARZUTU JEŻELI KTOŚ MA PROBLEM Z TYLNĄ BELKĄ POLECAM TĄ FIRMĘ Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Witek Belka łożyska . IP: *.30.2.53.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 10.11.13, 01:05 Kurcze panowie ale ciemnotę wciskacie . Jeśli naprawiacie te belki to proszę o drobinę szczerości . Dobrze wiecie że uszczelniacze łożysk to lipa okropna w tych belkach . Pisanie że wytrzyma to 60 000 km to wpędzanie klientów w błąd . Osobiście radzę pilnować stanu łożysk wahaczy belki . Poprosić mechanika o sprawdzenie luzów łożysk przy każdej okazji . Zaniedbanie tego gwarantuje nam przeoczenie usterki i ponowny wydatek . Odpowiedz Link Zgłoś
mgruchopl Re: naprawa tylnej belki peugeot 19.01.14, 11:04 Ja nie dawno regenerowałem belkę w moim peugeot, ale jestem zadowolona z usługi wykonanej w Pile, zobaczymy co czas pokaże. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mario belka partner IP: *.cdma.centertel.pl 03.02.14, 18:01 jade jutro do piły zrobić tylnią belke w partneże mam nadzieję ze nie bendzie zle piszą ze są ok, powiem wam ze cytałem o rożnych warsztatach a ten w pile mnie naj bardziej przekonuje Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Turbo11 Re: belka partner IP: *.play-internet.pl 09.07.18, 13:46 Regeneracja turbosprężarek samochodowych i elementów zawieszenia w autach francuskich można przeprowadzić w naszej firmie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Joy Re: naprawa tylnej belki peugeot IP: *.31.224.119.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 16.10.14, 17:12 Wielonka co Ty za dziwne rzeczy piszesz. Czytaj na internecie jak wiele set ludzi pisze nie polecam Antałex. Te słowa co wypowiadasz to zapewne jesteś jedną z nich. Nie ładnie reklamować swojej firmy w ten dziwny sposób. Słowa podlinkowane, kierowane do celu a w dodatku skąd ta wiedza ze psjuą się inne belki? Kobieta i taka wiedza? heheh dobre Odpowiedz Link Zgłoś
byku68 tylna belka wrocław 27.11.14, 20:58 Witam wszystkich czytam tak sobie te wasze wypowiedzi i mam juz metlik w głowie jestem z Wrocławia a wy piszecie o warsztatach nieco oddalonych odemnie czy ktos mi poleci warsztat na miejscu czytałem inne fora www.206club.net/showthread.php?t=41195&page=4 i zachwalaja warsztat we wrocku auto strefa z ulicy strachowickiej w sumie to jestem umowiony do nich za tydzien co wy na to ktos juz tam naprawiał belke ???? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jazz Re: tylna belka wrocław IP: *.sta.asta-net.com.pl 27.11.14, 21:06 sprawdź opinie w internecie. Nie daj sie wyprosić przy naprawie z warsztatu. Sprawdzaj czy nie grzeja palnikiem i czy nie biją młotami. Sprawdź jakiego producenta montują części. Żądaj gwarancji na piśmie minimum 70.000km a nie rok czy dwa. Nie kupuje belki na wymiane bo to kot w worku. Czytaj Google i wpisuj słowa jakimi ludzie przestrzegaja przed róznymi firmami "nie polecam". Jednym słowem uważaj. Bądź rozważny. Nic na gębę. Tylko na piśmie Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: byku68 tylna belka IP: *.play-internet.pl 06.01.15, 20:14 Witam ponownie moja beleczka w 206 została zregenerowania w listopadzie jak pisałem wczesniej w autostrefa we wrocławiu na ulicy osiniecka 1 .Byłem przy całej operacji jak kolega Jazz radził pełna profeska zadne młoty palniki itd ,maja wielka prase i przyrzady do prasowania czas 3h dostałem gwarancje na pismie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Roszu 206 naprawa tylnej belki peugeot IP: *.play-internet.pl 18.02.15, 20:34 Witam ja w dniu dzisiejszym zostawiłem do naprawy auto peugeot 206 z uszkodzona tylna belką .Prawa strona waliła jak szalona nie szło sie rozpedzic wiecej niz 50 km/h .Jestem z pod Wrocka wiec jak Kolega powyżej oddałem samochód do autostrefy www.autostrefa.net okazało sie ze mam jeszcze dwa cieknace cylinderki informacja o dodadkowych kosztach pełna profeska .Byłem tam pierwszy raz ale mysle ze nie ostatni beleczka spisuje sie znakomicie Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: witolds Re: naprawa tylnej belki peugeot IP: *.sta.asta-net.com.pl 18.02.15, 22:49 Nie ciesz się za wcześnie. Czas pokaże. Lepiej sprawdź geometrię tylnych kół po naprawie. Ile dostałeś gwarancji na piśmie ? Na czas czy kilometry. Belka musi po naprawie wytrzymać bez usterki conajmniej 70.000km Odpowiedz Link Zgłoś
byku68 Re: naprawa tylnej belki peugeot 19.02.15, 22:21 Wystraszyłes mnie z ta geomatrią wiec dzis sprawdziłem bo weekend trasa jest ok .Gwarancje dostałem na posmie 2 lata bez limitu kilometrów wiec w zupełnisci mi to wystarczy Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pawlos Re: naprawa tylnej belki peugeot IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.03.15, 08:08 Byłem wczoraj w Antałex Nie będę póki co wypowiadał się o skuteczności naprawy bo przejechałem dopiero 300 km Na pewno mogę stwierdzić że obsługa tam jest na bardzo wysokim poziomie Dokładnie pokazano mi co było do naprawy, co zostało wymienione, w każdej chwili mogłem podejść do auta i zobaczyć efekty pracy Zapłaciłem 900 zł za pełną regenerację, wymianę amortyzatorów ( jeden był uszkodzony, dostałem używane) oraz naprawę hamulcy. Auto zachowuje się jak nowe, czuć dużą różnicę mimo że wcześniej narzekałem jedynie na stukanie przy głębszych dziurach w drodze. Zobaczymy jak będzie z upływem czasu i kilometrów. Jechałem z Łodzi więc doliczam 150 zł na paliwo i autostradę Czas - 7h - podróż + 2h w warsztacie. Póki co gorąco polecam warsztat. W mojej okolicy nie usłyszałem od mechaników ceny niższej niż 1600zł a i 2000zł to była zdaniem niektórych nie wygórowana cena. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Marcin Pelich Re: naprawa tylnej belki peugeot IP: *.sta.asta-net.com.pl 10.03.15, 09:50 Sam czytaj i rozmawiaj z ludźmi ja jego stronie ale nie tylko. Tam są meile.Setki pozytywnych opinii bo robią belki od ponad 20 lat więc jak mogą mieć złe opinie. Pomyśl. Moja cała rodzina tam już była. Mój 206 śmiga jak nowy od 2 lat. Nie ma co się czaić Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Andrzej Regenracja tylnej belki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.15, 13:40 Witam, a ja regenerowałem belkę w firmie franceautoservice. Polecam ten warsztat, miła obsługa, czas wykonania lekko ponad 3h więc mieszczą się w normie. Autkiem zrobiłem ok 5tys kilometrów i wszystko działa jak należy. Poczytajcie sobie trochę o tej firmie jest naprawdę ok. Z tego co się orientuje to oni są pod tylnabelka.pl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: rr20 Re: Regenracja tylnej belki IP: *.play-internet.pl 09.07.18, 13:47 Regeneracja turbosprężarek oraz szeregu innych podzespołów stanowi naszą domenę. Odpowiedz Link Zgłoś