alberto74 04.04.10, 13:28 czy ktos moglby mi pomoc w kwestii znalezienia dobrego lakiernika od polerowania auta? Chodzi o Legionowo i okolice Warszawy. Wiem, ze jest ich masa, a najlepszych garstka...chodzi o usuniecie rys, odpryskow etc. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katarzy.na3130 Re: lakiernik, warszawa okolice - tylko najlepsi 09.02.14, 21:42 Witam , oddawalem juz auto do wielu "fachowcow" i znalazlem pewnego Pana lakiernika do ktorego oddaje auto, ktorego polecam znajomym i kazdy jest zadowolony. Cena normalna jak na warszawe ale jest uczciwy i daje gwarancje ze jesli cos bedzie nie tak przyjezdza sie i poprawia. Ale jeszcze nie mialem takiej sytuacji zeby cos sknocil a oddawalem kilka razy auto w jego rece. Takze polecam moze komus sie przyda solidny lakiernik samochodowy daje nr 508089459 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: miro343 Re: lakiernik, warszawa okolice - tylko najlepsi IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.06.14, 14:35 z tego co wiem dobre usługi lakiernicze w okolicy warszawy mają tez tutaj www.techni-kor.pl - piaskowanie itp też, myślę,że warto zajrzeć i dopytać Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Młoda Re: lakiernik, warszawa okolice - tylko najlepsi IP: *.146.132.209.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 06.12.15, 18:27 Polecam, dobry nowy warsztat lakierniczy ul. Tyśmienicka 5 w Warszawie (Praga Południe). Wcześniej mieścili się na ul. Międzyborskiej w Warszawie. Z tego co wiem to prowadzą też mechanikę pojazdową. Ceny ok. Odpowiedz Link Zgłoś
7albin Re: lakiernik, warszawa okolice - tylko najlepsi 12.07.15, 17:27 Polecam dobrego lakiernika w Warszawie na Targówku: www.auto-mlynarski.pl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: qubus Re: lakiernik, warszawa okolice - tylko najlepsi IP: *.rev.poneytelecom.eu 20.08.15, 16:07 Ze swojej strony mogę polecić lakiernika z Bródna. Warsztat ma stronę lakiernictwo-blacharstwo.waw.pl Naprawiali mi furę po dzwonie. Efekt więcej niż dobry,a pieniądze wcale nie kospiczne. Odpowiedz Link Zgłoś
0adonis Re: lakiernik, warszawa okolice - tylko najlepsi 13.07.15, 16:39 Według mnie dobry lakiernik jest w emti serwis w Warszawie. Po odebraniu auta nie widac było żadnych oznak że były robione poprawki lakiernicze Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jofrrey Re: lakiernik, warszawa okolice - tylko najlepsi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.15, 15:26 jak tylko najlepsi to tylko emtiserwis.pl :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: asaa Re: lakiernik, warszawa okolice - tylko najlepsi IP: *.play-internet.pl 17.08.15, 11:59 W moim przypadku profesjonalnie zajęli się lakierowaniem proszkowym w firmie Ecoral -www.ecoral.pl. Dysponują dużym placem, można nawet tirem sobie spokojnie zajechać i się ustawić. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: rysiu Re: lakiernik, warszawa okolice - tylko najlepsi IP: *.centertel.pl 04.04.16, 16:24 Sprawdzony serwis lakierniczy, blacharski, gdzie też zlikwidujesz szkodę powypadkową to www.zgloszenie-szkody.waw.pl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Adrian Re: lakiernik, warszawa okolice - tylko najlepsi IP: *.dynamic.chello.pl 20.10.15, 16:51 535380789 Polecam, sprawdzony. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Marek Re: lakiernik, warszawa okolice - tylko najlepsi IP: *.play-internet.pl 27.01.16, 08:09 Polecam studio napraw lakierniczych smart repair , zajmuja sie rowniez kosmetyka polerowanie i takie tam. Pojechalem do nich z 3 elementami do lakierowania z czego 2 uszkodzenia usuneli mi na miejscu. Jestem zadowolony z efektu. Ktos juz ich polecal ale daje namiar 505483446 Warszawa Targowek Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Mateusz Re: lakiernik, warszawa okolice - tylko najlepsi IP: *.dynamic.chello.pl 20.08.21, 09:07 polecam Real Auto na Mokotowie, 537 208 848 ul Antoniewska 2b, zwlaszcza jak zalezy Ci na czasie i dobrej robocie Odpowiedz Link Zgłoś
starix62 Re: lakiernik, warszawa okolice - tylko najlepsi 29.01.16, 13:55 A tani blacharz samochodowy, bo mam kilka dziur w podłodze ( najlepiej Ochota, Włochy ) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Rafał Re: lakiernik, warszawa okolice - tylko najlepsi IP: *.host1dns.com 22.03.16, 09:32 Ja mogę polecić emtiserwis. Jest to duży warsztat i zajmują nie tylko lakierowanie blacharką ale też mechaniką. Oddałem tam auto do poprawek i muszę przyznać ze dobrze je wykonali. Gdybym nie wiedział ze było robione w życiu bym nie poznał. Odpowiedz Link Zgłoś
orinokaa Re: lakiernik, warszawa okolice - tylko najlepsi 23.04.16, 10:14 zgadzam się z powyższą opinią . W moim samochodzie przeprowadzali właśnie renowacje lakieru i byłam bardzo zadowolona . Co do zakresu usług to jest on na prawdę szeroki .macie naprawy kosmetyczne oraz , diagnostyke i serwis układu hamulcowego itd itd .Ogólnie jak trzeba pewne rzeczy wymienic w samochodzie to po prostu korzystam z emtiserwis Odpowiedz Link Zgłoś
szymonka87 Re: lakiernik, warszawa okolice - tylko najlepsi 30.04.16, 16:26 Marki, ul. Słoneczna, warsztat samochodowy przy aso Honda Matraszek. Tutaj namiar na ich stronę: hondamatraszek.pl. Lakiernik super, polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejdobrowolski Re: lakiernik, warszawa okolice - tylko najlepsi 04.06.20, 23:42 ja robiłem ostatnio tutaj www.dar-car.waw.pl, zadzwoń zapytaj najlepiej. U mnie wyszło jaktalala Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejdobrowolski Re: lakiernik, warszawa okolice - tylko najlepsi 04.06.20, 23:43 ja robiłem ostatnio tutaj www.dar-car.waw.pl, zadzwoń zapytaj najlepiej. U mnie wyszło jaktalala Odpowiedz Link Zgłoś
marticzka39 Re: lakiernik, warszawa okolice - tylko najlepsi 30.06.20, 22:34 Naprawy blacharsko-lakiernicze na naprawdę wysokim poziomie robią w Auto Matraszek, automatraszek.pl/ Mój samochód po dość konkretnej stłuczce doprowadzili do idealnego stanu. Nie było to łatwe zadanie, ale spisali się na medal :) Odpowiedz Link Zgłoś
anetamorwaska Re: lakiernik, warszawa okolice - tylko najlepsi 01.10.20, 10:28 Auto Matraszek w Markach. Bardzo dobry serwis blacharsko-lakierniczy. Mają super fachowców, co się oczywiście przekłada na efekty pracy. Cenowo wg mnie OK. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Roland Re: lakiernik, warszawa okolice - tylko najlepsi IP: *.dynamic.chello.pl 20.08.21, 09:04 korzystalem z uslug Matraszka i nie polecam, wygórowane ceny, z polecenia forum robilem renowacje lakieru w real auto i tam nie zdzieraja z czlowieka Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: filip81 Re: lakiernik, warszawa okolice - tylko najlepsi IP: *.centertel.pl 04.08.21, 06:59 W Markach polecam Auto Matraszek, automatraszek.pl/. Bardzo solidne miejsce, godne zaufania. Mają mechaników, ale nie tylko - lakiernicy, blacharze, spece od auto spa. Zajmiesz się u nich autkiem naprawdę kompleksowo. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: michuueq Re: lakiernik, warszawa okolice - tylko najlepsi IP: *.dynamic.chello.pl 20.08.21, 09:01 Warszawa Mokotów ul Antoniewska 2b - Real Auto, real-auto.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś