Dodaj do ulubionych

Czarna lista warsztatów

22.05.10, 12:14
ŁÓDŹ Cieszyńska
Obserwuj wątek
    • Gość: monika Re: Czarna lista warsztatów IP: 213.25.153.* 24.05.10, 13:16
      Abrox Auto, Warszawa, Bemowo, ulica Wrocławska, naprawa polega w
      myśl zasady , wymieniając wszystko po kolei, wreście trafię na
      uszkodzoną część, radzę omijać bardzo szerokim łukiem ten warsztat,
      szkoda nerwów i kasy.
      • Gość: Gosc Re: Czarna lista warsztatów IP: *.internetunion.pl 15.06.11, 23:02
        Auto serwis lesnica wroclaw ul.Małoszyńska,zdecydowanie nie polecam tego warsztatu,dwa razy naprawiałem u nich auto po kazdej z tych napraw problemy z autem.
        • Gość: Adam Re: Czarna lista warsztatów IP: *.internetunion.pl 28.06.12, 16:28
          Niejaki Pan Bartosz nieudolny mechanik,do szkoły miał pod górkę,a w warsztacie szyby wybijał
      • Gość: janek Re: Czarna lista warsztatów IP: *.benhauer.petroinform.net 04.07.11, 09:49
        tez kiedys sie mocno nacialem...nie bede podawac adresu, ani nazwiska, powiem tylko, ze chodzilo o niewielki warsztat w krakowie. Polecil mi go kumpel i taka klapa... udalo mi sie za to znalezc lepszy warsztat przez katalog uslug moto www.autosluga.pl/strona_glowna
    • Gość: jackie Wrocław - LPG GAZ - Motronik Rogowska 1 IP: *.as.kn.pl 10.08.10, 00:18
      Doszło do wybuchu i uszkodzenia jednej części, nie chcieli mi uwzględnić reklamacji, więc zawołałem rzeczoznawcę (stwierdził, że instalacja jest źle zamontowana, dokładniej mikser jest w złym miejscu)
      ...
      już przy samym zakładaniu gazu były problemy (długa historia),
      jednym słowem PORAŻKA i brak profesjonalizmu !!!
      ...
      Instytut Transportu Samochodowego na swoim wykazie instalatorów lpg wykreślił tę firmę 25.09.2009 - po tej dacie nie mają prawa nikomu instalować gazu (mogą tylko serwisować)
      • pusz3k Re: Wrocław - LPG GAZ - Motronik Rogowska 1 30.06.12, 20:14
        Również słyszałem, że w tym warsztacie niestety dzieją (działy się?) dziwne rzeczy... Bardzo porządny auto gaz był swego czasu na Krzemienieckiej - nie było problemu z założeniem np. instalacji zgodnej z niemieckimi normami TUV...
    • Gość: Andrzej diagnostyka , Gagarina Wałbrzych IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.06.11, 17:08
      Odradzam tą stacje, wczoraj po blisko godzinnym oczekiwaniu na wiazd usłuszałem diagnoze że niestety nie bedę miał zrobionej zbiezności kół poniewaz jest dam na stacji a śróby cięzko idą , a cała wypowiedz nastapiła bez jakiejkolwiek spojrzenia na podwozie czy tez próby. dzisiaj z samego rana pojechałem na stację na Lubelskiej też był jeden pracownik regulacja trwała 20 minut, bez jakichkolwiek problemów. Wniosek - prościej zarobić na przeglądach technicznych. Nigdy wiecej tam nie pojadę, trzeba bać się takich diagnostów, może nastepnym razem nie będzie mu sie chciało sprawdzić jakiegoś ważnego elementu a moze dokręcić jakiejś śruby
      • Gość: Maciek Re: diagnostyka , Gagarina Wałbrzych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.11, 10:14
        Dzisiaj dzwoniłem na diagnostykę na Stefana Batorego 82, Wałbrzych. Po zadaniu pytania czy mozna sie umowic na konktretna godzine na przegląd auta uslyszalem : "Jak odebralem to chyba jestem Nie!?" po czym rzucił słuchawką...komentarz chyba zbędny.
      • Gość: MARIUSZ Re: diagnostyka , Gagarina Wałbrzych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.12, 11:12
        Na Gagarina jest 2 diagnostów także chyba wiem o czym piszesz bo też się tam przejechałem. Na ta stację okręgową nie ma co jeździć. Ale zaraz obok jest drugi diagnosta i do tego BARDZO dokładny przy tym. Teraz nawet znajomym go polecam bo na prawdę bardzo fachowo. Gagarina 20, niebieskie bramy i nad nimi szyld "komputerowa geometria kół" czy cos takiego.
        • Gość: pimpom Re: diagnostyka , Gagarina Wałbrzych IP: *.play-internet.pl 23.01.12, 11:47
          Rany, współczuję wam. Na szczęście moje ASO nie robi takich jazd. Mieszkam w Poznaniu i korzystam z serwisu Volvo teraz. Wcześniejszy warsztat nie nadaje się do opisu ;/
    • ty.mek Re: Czarna lista warsztatów 30.01.12, 11:45
      Szczecin, ul. Świerczewska - warsztat mercedes. Brak profesjonalizmu i wiedzy. Montują uszkodzone części, a potem się wypierają albo twierdzą, że wszystko było prawidłowo. Unikać, bo po ich naprawie daleko się nie zajedzie.
    • Gość: ufffffffffffffffff Re: Czarna lista warsztatów IP: *.play-internet.pl 07.02.12, 13:45
      Na tą listę staowczo NIE POWIENIEN trafić ASO Volvo Karlik w Baranowie. Jest totalnym zaprzeczeniem tego, co tu opisujecie. Współczuję każdemu, kogo spotkały takie problemy. Cieszę się, że mam swój zaufany warsztat.
    • Gość: madzia0madzia Re: Czarna lista warsztatów IP: *.play-internet.pl 13.02.12, 15:29
      Kogo nie polecacie w Poznaniu? Kogo mam unikać?
    • Gość: NCAgplGpGgnaRmjyX Re: Czarna lista warsztatĂłw IP: *.ubannet.com.br 04.09.12, 02:53
      so lovely to run into you last night! you lokoed resplendent with your purple dusting! i wanted to let you guys know we are having a big fun work party at the ranch this friday and saturday to try and resurrect the yurts. please come! xoxo
      • Gość: Paweł8 Re: Czarna lista warsztatĂłw IP: *.centertel.pl 28.08.15, 22:43
        TW Sebastian Horaczy
        uwaga na oszusta! pisze sobie sam pozytywne komentarze w necie, nie potrafi nic naprawić
        • Gość: Przemo Re: Czarna lista warsztatĂłw IP: *.com 02.09.15, 09:48
          Popieram, wystarczy zobaczyć na ostatni pozytywny wpis na dobrymechanik o pseudonimie "Piotr L. Szklarz" który pisze o 8:26!!! że DZISIAJ tam trafił i już zdążyli zdiagnozować i naprawić co trzeba! o 8 rano jeszcze nikogo nigdy nie widziałem w tym warsztacie, a oni już zdążyli wszystko zrobić, zaoszczędzić 1000zł I JESZCZE DODAĆ WPIS na portalu - śmiechu warte.
          Ten wysyp pozytywnych komentarzy 13.03.2015 to też ściema śmierdząca na odległość. Żałuję, że wcześniej nie zwróciłem na to uwagi.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka