Dodaj do ulubionych

Auto-Max Nadarzyn-Wolica, Znacie??

10.06.10, 11:49
Kochani, zdarzylo mi sie zostac ofiara powazniejszej stluczki.
Samochod na lawecie zostal zawieziony do serwisu Auto-MAx w Wolicy
na ulicy Centralnej 20. Mam duze watpliowsci co do fachowosci tego
mjiejsca, ale moze popadam w paranoje. Rzeczoznawca z ubezpieczenia
strasznie mnie namawial zeby samochod przewiezc do serwisu w
Nadarzynie, ale nie wiem czy nie mial w tym jakiegos interesu. Byc
moze ktos z was moze sie wypowiedziec na temat tego serwisu
blacharsko-lakierniczego? Czekam z niecierpliwoscia na wasze
podpowiedzi.
pozdrawiam
pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • marek19851985 Re: Auto-Max Nadarzyn-Wolica, Znacie?? 13.09.10, 10:48
      witam, droga Pani miałem przyjemność w całym nieszczęsciu kolizji korzystac z usług zakładu Auto-Max w Wolicy i jestem bardzo zadowolony z ich usługi co do naprawy mojego auta. szybko, fajnie i rzetelnie. ale oni mają adres Centralna 15 a 20 z tego co pamiętam to adres parkingu kasacyjnego w ich sąsiedztwie z naprzeciwka... reasumując warsztat POLECAM !!! pozdrawiam Marek
      • adoryw Re: Auto-Max Nadarzyn-Wolica, Znacie?? 11.10.10, 14:44
        Witam, jestem zadowolona z usługi, szybko, sprawnie, profesjonalnie. Oby więcej takich warsztatów.
      • Gość: ktv Marek Re: Auto-Max Nadarzyn-Wolica, Znacie?? IP: 213.5.11.* 08.01.11, 16:07
        Witam firma godna polecenia 3lata z nimi dzialamy Marek Boniecki WOLiCA
      • Gość: Sekocin super napr Re: Auto-Max Nadarzyn-Wolica, Znacie?? IP: *.sekocin.pl 21.10.11, 13:07
        Polecam naprawe daje pozytywa za wykonana usluge POZDRAWIAM
    • Gość: klijent Re: Auto-Max Nadarzyn-Wolica, Znacie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.10, 22:52
      Porażka.lampy mi poklelili zamiast wymienic na nowe, zderzak zamocowany na opaski a lakier porażka. Przy odbiorze auta brak właściciela a pracownicy po alkoholu.....
      NIE POLECAM I STRZEŻCIE SIĘ
      • Gość: zadowolony Re: Auto-Max Nadarzyn-Wolica, Znacie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.10, 17:51
        Witam naprawiałem auto w firmie auto-max około 10 miesięcy temu .Pojazd był przywieziony z kolizji przez holownika , sprawa była załatwiona bardzo szybko . Po godzinie załatwiłem wszystkie sprawy i dostałem auto zastępcze a obsługiwał mnie kierownik warsztatu z tego co pamiętam to był pan Hubert .Auto naprawili mi w dosyć szybkim czasie i naprawa była wykonana bardzo solidnie --oczywiście przy odbiorze były pewne niedociągnięcia ale zostały szybko usunięte . Ja bardzo polecam tą firmę do napraw ale jak to zwykle bywa są ludzie którym jak by się człowiek nie starał to i tak się do końca nie dogodzi . Zadowolony Jarek
        • Gość: Honda Re: Auto-Max Nadarzyn-Wolica, Znacie?? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.11.10, 21:29
          Kierowco ja moge polecic ten zaklad sam dostalem namiary od kolegi naprawa wykonana w moim aucie byla solidnie zrobiona jednym slowem postarali sie to dlaczego nie mam im wystawic pozytywa Pawel Nadarzyn''''''''''
    • Gość: sąsiad Re: Auto-Max Nadarzyn-Wolica, Znacie?? IP: *.centertel.pl 08.10.10, 23:02
      witam
      NAPRAWIANO MI W TEJ FIRMIE POJAZD 5 LAT TEMU JEST ONA NA CENTRALNEJ 15 ZMIENIA WŁAŚCICIEL ADRES NA CENTRALNA 20 ŻEBY GO NIEPOZNANO. WPISZCIE SOBIE PAŃSTWO NAZWĘ WOL-CAR NAPRAWY POWYPADKOWE A POZNACIE CAŁĄ PRAWDĘ O PANU BAŚKIEWICZU I JEGO PRZEKRETACH
      • Gość: ADA Re: Auto-Max Nadarzyn-Wolica, Znacie?? IP: 178.56.83.* 09.10.10, 22:42
        JA NAPRAWIAM TAM AUTA OD SIEDMIU LAT I POWIEM PANU ZE NIE MOGE ZŁEGO SŁOWA POWIEDZEC NA TEN WARSZTAT I NA WŁASCICIELA, PRZYTOCZE PANU KIEROWCA MIAŁ KOLIZJE A SPRAWA POSZŁA DO SADU JA NIE MIAŁEM AC BO SKANCZYŁO SIE KILKA DNI WCZESNIEJ, CHOCIAZ BYŁEM POSZKODOWANY TO BYŁ PROBLEM A PAN BASKIEWICZ BARDZO MI POMGŁ UWAZAM ZE JEST ZETELNY A ROBOTE ROBIA BARDZO DOBRZE NIE NARZEKAM. JESTEM ZADOWOLONY I POLECAM.
      • Gość: Tadzi Re: Auto-Max Nadarzyn-Wolica, Znacie?? IP: 178.56.83.* 09.10.10, 23:40
        ja tez naprawiałem auto w firmie Auto max i z tego co wiem firma sie znajduje na ul.Centralnej 15. jezdze juz ok roku po naprawie i zero zastrzezen co do naprawy dodam ze ok. trzech lata temu byłem tam pierwszy raz co prawda auto nie nadawało sie do naprawy bo firma ubezpieczeniowa zrobiła kasacj. Pan Piotr własciciel firmy ogarnoł mi pozbycie tego wraku i naprawde byłem i jestem zadowolony z usług firmy. Naprawde polecam Tadzi.
        • Gość: gosia Re: Auto-Max Nadarzyn-Wolica, Znacie?? IP: 46.113.126.* 15.11.10, 22:42
          polecam wszystko ok szybko rzetelnie bez zastrzeżeni pozdrawiam :)
        • Gość: Gość Re: Auto-Max Nadarzyn-Wolica, Znacie?? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.11.10, 20:30
          Firma solidna! Znam wielu zadowolonych klijentow tego warsztatu. Osobiście znam sie z właścicielem i jest to rozsądny człowiek. W warsztacie pracują profesjonalni pracownicy. Polecam!
    • Gość: USZATEK Re: Auto-Max Nadarzyn-Wolica, Znacie?? IP: *.centertel.pl 08.10.10, 23:21
      WITAM
      KOLEGA MA RACJE TA FIRMA KIEDYS SIE NAZYWAŁA WOL-CAR VW SERVIS GROUP.POSZUKAJCIE ,PSZESYŁAM JEDEN LINK Z PRZED DWÓCH LATY SAM TAM ZOSTAWIŁEM 500 ZLOTY ZA PARKING A KOLES MA SWOJEGO HOLOWNIKA KTORY LATA DLA PZU I PRZYWOZI NAJWNIAKÓW.UWARZAJCIE GDZIE SIE HOLUJECIE
      forum.gazeta.pl/forum/w,20,47621410,47621410,Najgorszy_warsztat_Ostrzezenie.html
      • Gość: honda pruszkow Re: Auto-Max Nadarzyn-Wolica, Znacie?? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.10.10, 17:12
        witam ja tez jakies 5 lat temu naprawialem tam auto ogulem uszlo w tloku ale wtedy byla spolka co mi wiadomo glownym mozgiem tego zajscia byl pan skrobisz tez bym niwiedzial o tym pech chcial ze nidawno mialem kolizie pan z pomocy drogowei zaproponowal mi ten serwis mialem opory co do tego serwisu ale pan holownik mi wszystko pokrutce wyiasnil uwiezylem mu i wiecie nie mylil sie opsluga rewlacyjna przez pana huberta i szefa jego niebo i ziemia co bylo wtedy naprawa bez zazutu auto zastepcze dostalem maja swietne nowe zastepczaki warto polecam ten serwis i takiego wiarygodnego holownika bo to wszystko duzo zalezy gdzie tobie zaproponuje serwis ogulnie polecam jarek
        • Gość: sari Re: Auto-Max Nadarzyn-Wolica, Znacie?? IP: *.11.static.dcenter.pl 27.01.11, 18:02
          witam polecam ten servis naprawa mego autka wykonana byla super pozdrawiam
      • Gość: Matra Re: Auto-Max Nadarzyn-Wolica, Znacie?? IP: 178.56.83.* 09.10.10, 22:15
        Witam chciałem dodac ze naprawiłem tez auto opla astre jeszcze jak był WOL CAR i bylem bardzo zadowolony nawet poleciłem firme swojemu sasiadowi który miał tez kolizje posiadał merecedesa Eklase i gdy pytałem o jakosc usługi tez był zadowolony. A jezeli koles to własciciel to i umnie jak i u sasiada podszedł bardzo profesjonalnie POLECAM. JA MYSLE ZE JAK KTOS MA STAREGO STRUCLA A BY CHCIAŁ PO NAPRAWIE MIEC NOWE AUTKO TO DO SALONU A NIE WYMAGAC OD WARSZTATU...............................
      • Gość: Ania Seat Re: Auto-Max Nadarzyn-Wolica, Znacie?? IP: 178.56.83.* 10.10.10, 00:03
        Mysle kolego ze zona ci nie dała jak takie brednie piszesz i masz doła. A kazdemu sie nie dogodzi, jak sie trzesiesz o 100zl to i zapłaciłes 500zł trzba było wyzłomowac albo sprzedac pozostałosc a ty mysłałes ze za smiecia ci napłacai sorki ze cie objechałam. Ja naprawiałam rocznego Seata Cordobe i jestem zadowolona auto zrobione SUPER Polecam.
      • Gość: fiacik Re: Auto-Max Nadarzyn-Wolica, Znacie?? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.10.10, 20:24
        witam kolego uszaty to ty jestes naiwniak i nie obrazai nas i serwisu ja auto tam naprawialem z polecenia i polecam
    • Gość: wlodek Re: Auto-Max Nadarzyn-Wolica, Znacie?? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.10.10, 17:20
      ja osbiscie polecam ten serwis naprawialem tam mojego hundaia i bylem zadowlony
      • Gość: Radek Re: Auto-Max Nadarzyn-Wolica, Znacie?? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.10.10, 18:26
        simka zyiemy w chorym kraju nam w zyciu najlepiei wychodzi obczernianie obmawianie innych a sami siebie nie widzimy co robimy latwiej nam bylo by jak bysmy sobie pomagali somsjad jak widzi ze nam sie lepiej widzie to nie moze spac nocami on jest czujniejszy jak moj pies opaski parkingi naprawy itp to jest zelujace ale prawdziwe my polacy sie cieszymy z takich sensaci czemu w innych krajach tego niema warsztat osobiscie nie znam do tej pory wypadku nie mialem mysle ze to dobra reklama dla tego serwis i to jest nastepny przyklad ze polak potrafi pozdrawiam Radek
    • Gość: Klient Re: Auto-Max Nadarzyn-Wolica, Znacie?? IP: 178.73.49.* 09.10.10, 17:53
      Witam serdecznie, ostatnio mialam stłuczke samochodową, pomimo późnej godziny oraz tego, że była to sobota zostałam profesjonalnie przyjęta do firmy "Automax". Kierownik warszatu P. Hubert Suski załatwił wszytskie formalności, byłam na bieżąco informowana co i jak. Samochód otrzymałam w terminie, i jestem bardzo zadowolona wszytsko zostało zrobione bardzo dobrze. Ja ze swojej strony bardzo polecam firme "Automax".
      • Gość: senior Re: Auto-Max Nadarzyn-Wolica, Znacie?? IP: 178.56.83.* 09.10.10, 23:01
        Ja naprawiałem auto po wypadku dostałem auto za darmo i naprawa przebiegła bez problemów Jestem zadowolony i polecam!!!!
        • Gość: Marek Re: Auto-Max Nadarzyn-Wolica, Znacie?? IP: 91.193.96.* 11.10.10, 21:31
          Jak dla mnie warsztat ok, korzystałem z ich usług jakis czas temu i nie mam co do nich zastrzeżeń. Rzeczy które były do zrobienia- zrobione, i auto wygladało jak przed naprawa.Szybka i sprawna obsługa. Polecam na pewno będziecie zadowoleni. Samochody zastępcze w tym warsztacie to tez duzy plus, przeciez trzeba jezdzic jesli nasze auto w naprawie. zadowolony klient pozdrawiam Marek
    • Gość: klient Re: Auto-Max Nadarzyn-Wolica, Znacie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.10, 18:41
      Witam, ja wręcz przeciwnie jestem w 100 % przekonana, że warsztat jest miejscem, w którym można z pełnym zaufaniem zostawić swój samochód. Też dosć niedawno byłem uczestnikiem stłuczki i wszystko zostało fantastycznie i szybko naprawione, zarówno od strony tej technicznej, czyli naprawy bądź wymiany elementów znajdujących się pod maską, jak i od strony estetycznej, czyli tej blacharsko - lakierniczej. Kierownik warsztatu kompetentny i przemiły. O kontakt i dostarczanie informacji o stanie samochodu dbał warsztat, a nie jak to zazwyczaj bywa klient, który dzwoni i dopytuje się co z jego samochodem. Polecam pod każdym względem.
      • Gość: adam Re: Auto-Max Nadarzyn-Wolica, Znacie?? IP: 94.75.112.* 11.10.10, 11:21
        Całkowicie zgadzam się z przedmówczynią.
        warsztat w 100% godny zaufania.Solidana, szybka i fachowa naprawa. Warsztat posiada sieć zastępczych aut którymi dysponuje. Ponadto zawsze dostępni są pracownicy biura w tym sam właściciel.
        Auta naprawiaja bezgotówkowo co jest bardzo wygodne dla klienta.
        Warsztat posiada bardzo nowoczesną kabinę lakierniczą , ( a taką posiadają bardzo nieliczne warsztaty w tym ASO).
        Naprawdę polecam, sam robiłem ostatnio u nich autko swoje.
        Pozdrawiam,
        Adam
    • Gość: Andrzej Re: Auto-Max Nadarzyn-Wolica, Znacie?? IP: *.chello.pl 09.10.10, 22:10
      Miałem przyjemność korzystać z usług tego serwisu i naprawdę jestem bardzo zadowolony . Naprawiałem po kolizji swoje Renault i polecam ten warsztat, naprawa wykonana dość szybko i dokładnie. Miła i przyjemna obsługa (pan Hubert z tego co pamiętam) auto zastępcze oczywiście gratis. Pozdrawiam i polecam :) Andrzej
    • Gość: romi wawa Re: Auto-Max Nadarzyn-Wolica, Znacie?? IP: 178.56.83.* 09.10.10, 23:15
      Czytam czytam i widze ze gostek co odebrał auto poklejone i na opaski to moze po wypadku cos mu sie w głowie przestawiło bo raz ze warsztat daje gwarancje a dwa ze mozna wezwac rzeczoznawce do ogledzin, a takie pisanie i obczernianie warsztatu to ŻENADA!!! A nawet jak by cos po odebraniu było do poprawki to warsztat poprawi bez problemu. Pozdrawiam Roman. A i naprawde polecam.
    • Gość: !!!!!!!!!!!!!!!! Re: Auto-Max Nadarzyn-Wolica, Znacie?? IP: 178.73.49.* 10.10.10, 05:06
      Ja osobiście znam ten warsztat, totalną bzdurą jest to co jest wypisane w czterech komentarzach negatywnych tym bardziej ze pisala to jedna ta sama osoba(kazdy wpis ma wyznaczony swoj numer, który w tym przypadku się powtarza), była na tyle idiotyczna iż pisała w małych odstępach czasu i na logikę można się zoorientować iż w tym momencie odzywa się konkurencja! "Sąsiad", "Uszatek" - istny bajer! Pamiętaj tchórzu w internecie nie jesteś anonimowy! Jak nie masz co robić z wolnym czasem to sobie jaja wyliż i nie oczerniaj rewelacyjnie prosperującego warsztatu "Automax" oraz jego pracowaników!!! Następnym razem zastanów się dwa razy zanim coś napiszesz. Firma ma popodpisywane umowy, stałych klientów oraz cieszy sie zaufaniem u ludzi, współpracuje z renomowanymi serwisami i to są najlepsze dowody na to, że komentarze zamieszczone od konkurencji są poprostu żałosne! Od dwóch lat Pan Piotr przejął warszatat, ponieważ poprzedni wspólnik narobił bałaganu i najzwyczajniej w świecie dał dyla! Od kąd warszat prowadzi pan Piotr firma zdobywa coraz więcej klientów i rozwija się w niesamowicie zaskakującym tępie. Więc czekam na sprostowanie fałszywych komentarzy. Sąsiad P.Z
      • Gość: Roman Re: Auto-Max Nadarzyn-Wolica, Znacie?? IP: *.centertel.pl 10.10.10, 10:21
        Witam ja podpisuje sie pod postem kolegi znam osobiscie warsztat i wiem ze podchodza do poleconych zadan profesjonalnie. Wspolnik ktory narobił bałaganu i dał dyl a teraz obczernia Auto Max to sam pewnie otworzył warsztat i pisze teraz bzdury.
    • Gość: ja Re: Auto-Max Nadarzyn-Wolica, Znacie?? IP: 194.126.229.* 10.10.10, 10:32
      raz miałem przyjemność korzystać z usług tego warsztatu i nie miałem żadnych problemów. szybko, sprawnie w kulturalnej atmosferze.
      trafiłem na forum z google bo szukałem telefonu do p.Piotra, a tu takie głupie komentarze..........
      • Gość: Pani Ela Re: Auto-Max Nadarzyn-Wolica, Znacie?? IP: *.chello.pl 10.10.10, 11:09
        Super warsztat bardzo często korzystaliśmy z usług warsztatu AUTO MAX Nadarzyn - Wolica zawsze byliśmy zadowoleni miła i szybka obsługa. Naprawdę polecam na pewno będziecie zadowoleni. Warsztat posiada samochody zastępcze co jest dużym plusem Spróbujcie żeby się przekonać naprawdę będziecie zadowoleni .
    • Gość: thalia Re: Auto-Max Nadarzyn-Wolica, Znacie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.10, 18:29
      Miałem okazję naprawiac swój woz w tym warsztacie i uwazam ,że jest godny polecenia.
      Naprawę wykonali fachowo i w bardzo krótkim czasie.
      Warto korzystac z ich usług
      • Gość: Karol Re: Auto-Max Nadarzyn-Wolica, Znacie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.10, 19:46
        Witam,
        Ja również miałem okazje korzystać z usługi tego warsztatu, jestem bardzo zadowolony, samochód został szybko naprawiony.
        Pozdrawiam:)
    • Gość: kamil Re: Auto-Max Nadarzyn-Wolica, Znacie?? IP: 80.55.97.* 11.10.10, 18:58
      Witam,
      Korzystałem z usług tego warsztatu i jestem bardzo zadowolony . Naprawa auta przebiegła szybko, dostałem auto zastępcze od razu.Właściciel jest osoba kompetentną i wiarygodną. Obsługa fachowa. Polecam ten warsztat,napewno skorzystam z usług jeszcze raz.
      Pozdrawiam p.Piotra i p. Huberta
    • Gość: marek HUNDAJ Re: Auto-Max Nadarzyn-Wolica, Znacie?? IP: 94.75.121.* 11.10.10, 19:04
      witam naprawialem HUNDAJA I30 3 MIEŚOCE TEMU WRAMACH DOSTALEM NOWY SAMOCHÓD ZASTĘPCZY NA CZAS NAPRAWY I NIC ZANIEGO NIE PLACILEM NAPRAWA MIALA TRWAĆ 3 TYGODNIE SZEF ZADZWONIL DOMNIE RZE SAMOCHÓD JEST GOTOWY PO 1,5 TYGODNIA ASZ SIĘ ŻDZIWILEM RZE TAK SZYPKO JESTEM ZADOWOLONY Z TEJ NAPRAWY LEPIEJ NIŻ BYM ODAL DO SERWISU POLECAM WARTO
    • Gość: Ania Książenice Re: Auto-Max Nadarzyn-Wolica, Znacie?? IP: *.centertel.pl 11.10.10, 21:17
      Witam,
      nie chadzam często po warsztatach ale stłuczka z autobusem zmusiła mnie do wizyty w opisywanym warsztacie w Wolicy. Co prawda nic mi nie naprawiali ale muszę przyznać, że działają niczym błyskawica. W ciągu kilkunastu minut znaleźli mi kupca na moją rozbitą lagunę i w ten sposób mogłam zapomnieć o wypadku nie tracąc czasu na szukanie go na własną rękę. Co do atmosfery prowadzenia rozmów to jestem pod wrażeniem. Miło i taktownie. Osobiście polecam:)
      • Gość: POLECAM Re: Auto-Max Nadarzyn-Wolica, Znacie?? IP: *.11.static.dcenter.pl 22.03.11, 13:14
        Tani niedrogi servis
    • Gość: Patryk Re: Auto-Max Nadarzyn-Wolica, Znacie?? IP: *.xdsl.centertel.pl 11.10.10, 21:35
      Droga Pani, obawy jakie ma Pani względem warsztatu auto max są niesłuszne. Po kolizji jaka miała miejsce w okolicy Nadarzyna polecono mi właśnie ten warsztat, spotkałem się tam z fachową obsługa i szybką naprawą. osobiście polecam.
    • Gość: pasat55 Re: Auto-Max Nadarzyn-Wolica, Znacie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.10, 21:43
      Przypadkiem wszedłem na forum Auto-Max i jak zacząłem czytać szczególnie te negatywy to zbaraniałem. Albo ktoś nie wie co pisze albo jest bardzo złośliwy i chce kogoś wywalić z interesu. Znam ten warsztat bo korzystałem z niego nie raz. Zawsze byłem profesjonalnie załatwiony. Kiedy samochód wymagał dłuższej naprawy dostawałem samochód zastępczy bez zbędnych dyskusji.Pracownicy konkretni , rzeczowi i znający się na rzeczy. Polecam , polecam, polecam.
      • Gość: Agata Re: Auto-Max Nadarzyn-Wolica, Znacie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.10, 19:13
        Witam...firma Auto Max jest bardzo solidną firmą.Naprawiam u nich auta od 4 lat.Bardzo miła obsługa,szybka,bez żadnych zarzutów.Warsztat posiada auta zastępcze co jest kolejnym plusem.Polecam na przyszłość nie będziecie żałować.
    • Gość: audi === Re: Auto-Max Nadarzyn-Wolica, Znacie?? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.10.10, 20:56
      witam polecam ten serwis dlaczego bo solidne wykonanie naprawy mila atmosfera swietne auta zastepcze
      • Gość: gosc Re: Auto-Max Nadarzyn-Wolica, Znacie?? IP: *.11.static.dcenter.pl 16.02.11, 11:12
        polecam servis
    • Gość: UWAGA Re: Auto-Max Nadarzyn-Wolica, Znacie?? IP: 178.73.49.* 16.10.10, 02:46
      Dajemy dwu letnią gwarancję na wykonaną usługę kierownik warsztatu pomoże w zgłoszeniu szkody, dołoży wszelkich starań aby klienci byli zadowoleni.
      Małe sprostowanie faktycznie kiedyś była spółka i jak to w bywa wychodzą zgrzyty i niedociągnięcia. Teraz każdy poszedł w swoją stronę i powinien pilnować swoich spraw. Apropo oczernień firmy sprawa zostanie zgłoszona na policje, następny pisząc głupoty na temat warsztatu zastanowi się dwa razy. Pozdrawiam
    • Gość: darek Re: Auto-Max Nadarzyn-Wolica, Znacie?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.10, 08:15
      Ja mam bardzo dobre doświadczenia z tym warsztatem, do naprawy mojego samochodu podeszli bardzo solidnie, wyjaśnili dlaczego trzeba wymienić części na nowe nie używane co ma wpływ na bezpieczeństwo. Po odebraniu mojego samochodu pojechałem do autoryzowanego serwisu w celu zdiagnozowania jakości wykonanej naprawy. Serwis wykonał stosowne pomiary i stwierdzili, że naprawiono go bardzo profesjonalnie. Zastanawiam się tylko czasami nad oczekiwaniami ludzi, którzy dokonują naprawy uszkodzonego pojazdu i myślą że będzie to fabryka - to troszkę mylne pojęcie bo mając na uwadze powłokę lakierniczą i jej grubość po naprawie w lakierni zawsze będzie inna grubość powłoki lakierniczej. Ludzie czego wy oczekujecie, po stłuczce auto sprzedać i kupić nowe lub inne bezwypadkowe, a mam sygnały od znajomych, że w salonach nowe samochody są naprawiane bo się gdzieć przy rozładunku zarysował się lub zagniótł. Auto max w Wolicy zdecydowanie polecam do naprawy.
    • Gość: ania Re: Auto-Max Nadarzyn-Wolica, Znacie?? IP: *.xdsl.centertel.pl 16.10.10, 17:29
      pozytywne nastawienie do klienta i solidne podejście do sprawy serwis godny uwagi polecam

szybka i fachowa obsługa wiem bo zdarza mi się korzystać
    • Gość: MAFRA Re: Auto-Max Nadarzyn-Wolica, Znacie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.10, 17:32
      Witam, zdarza mi się, niestety korzystać czasami z usług warsztatów blacharskich, szczególnie w zimie, po różnych zdarzeniach na drodze,/ mam ryzyko wpisane , gdzyż przejeżdzam w ciągu roku ponad 100.000 km/. Kilkakrotnie korzystałem z usług warszatu Auto Max w Wolicy . Nie tylko w związku z wypadkami, ale takze i innnych czynnosci, jak zaprawki lakiernicze, czy bieżąca konserwacja kilkuletniego auto. Czasami potrzebowałem pomocy w holowaniu, zawsze mogłem liczyć, ze nie pozostane zostawiony sam sobie. Szef dotrzymywał zawsze terminów, jesli rozliczenie następowało poprzez Towarzystwo ubezpieczeniowe - potrafił weryfikacje załatwić bardzo szybko. Nigdy nie miałem zastrzeżeń co do solidności wykonanej pracy. Gorąco polecam ten serwis. Pozdrawiam
    • Gość: sajmon Re: Auto-Max Nadarzyn-Wolica, Znacie?? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.10.10, 10:07
      jestem z Wolicy. Warsztat ma dobrą opinię w okolicy (sam korzystałem z ich usług), więc niektóre komentarze są nieuprawnione
      • Gość: Sławek Re: Auto-Max Nadarzyn-Wolica, Znacie?? IP: 83.238.5.* 18.10.10, 19:45
        Witam
        Korzystam z usług tego serwisu i jestem zadowolony w każdym calu.
        Obsługa fachowa, konkretna i merytoryczna cóż można jeszcze dodać mało mowy
        dużo pracy.
        Firma godna polecenia i zaufania.
        Pozdrawiam
    • nokia-1 Re: Auto-Max Nadarzyn-Wolica, Znacie?? 19.10.10, 20:44
      Jako klient w/w warsztatu , nie zgadzam się z negatywną opinią zamieszczoną . przez autora ostatniego postu . Wszystkie naprawy zostaly wykonane solidnie , zgodnie z wcześniejszym uzgodnieniem .co do ich jakości i terminu wykonania . Kierownik i personel godny polecenia .
      • Gość: POLECAM Re: Auto-Max Nadarzyn-Wolica, Znacie?? IP: *.11.static.dcenter.pl 23.05.11, 16:07
        Polecam ten servis sam korzystalem z uslug ````

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka