Gość: vici IP: *.bayer.de 29.03.04, 11:00 Szukam dobrego blacharza/lakiernika w Warszawie. Będę wdzięczna za namiary. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: monika Re: dobry blacharz/lakiernik w Warszawie IP: 195.94.218.* 27.05.04, 09:19 Szukam dobrego, niedrogiego blacharza/lakiernika w Warszawie.Bede wdzieczna za namiary. Odpowiedz Link Zgłoś
zencol Re: dobry blacharz/lakiernik w Warszawie 30.05.04, 09:15 Ja dałem swoją cordobę do warsztatu "BINOL" w Wiązownej, co prawda z ubezpieczenia sprawcy, ale efekty naprawy bardzo paskudnych miejsc nadwozia, przeszły wszelkie moje wyobrażenia. Wcześniej robią dokładny kosztorys (bezpłatnie). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Młoda Re: dobry blacharz/lakiernik w Warszawie IP: *.30.10.227.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 18.02.14, 18:53 Witam, polecam warsztat ul. Międzyborska 12 (na tyłach RAWAR-u). Blacharz konkretny i solidny, a ceny też konkurencyjne. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: damian Re: dobry blacharz/lakiernik w Warszawie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.03.14, 10:59 polecam tez podjechac tutaj, pruszków, więc tez niedaleko www.techni-kor.pl/ a warto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: dobry blacharz/lakiernik w Warszawie IP: *.dynamic.chello.pl 28.08.21, 12:13 pruszkow to kawal drogi od Warszawy, obok mnie jest dobry serwis auto real, chlopaki robia porzadnie i za normalna cene Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WarsztatWarszawa Re: dobry blacharz/lakiernik w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.14, 10:11 Zapraszamy do Warsztatu w dzielnicy Włochy przy ul. Świerszcza 36: warsztat.auto.pl tel. 22-863-82-70 Odpowiedz Link Zgłoś
myrek01 Re: dobry blacharz/lakiernik w Warszawie 26.06.15, 21:39 Ja polecam warsztat blacharsko lakierniczy w Łomiankach. Są przy E7 na wjeździe do Warszawy. VIP Auto Serwis Naprawa Wałów Napędowych Łomianki koło Warszawy ul. Kolejowa 89 Kontakt 602-133-145, www.vipautoserwis.com Naprawili mi jedno auto, wyszło bardzo ładnie więc przy następnej naprawie też skorzystam z ich usług. Ceny przyzwoite. Zajmują się również wałam napędowymi. Regenerują, naprawiają i produkują. Osobiście naprawiałem u nich wał napędowy w Mercedesie Vito. regeneracjawalownapedowych.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hos5t Re: dobry blacharz/lakiernik w Warszawie IP: 199.87.154.* 25.08.15, 19:54 U mnie zapunktował ostatnio warsztat www.naprawy-nadwozi.pl za fachowe podejście do tematu likwidacji szkody z ubezpieczenia. Pomogli mi w formalnościach i za to im dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś
paseo TYLKO Zenon Wolszczak Borzymowska naprzeciw Lidla. 02.09.15, 12:15 Za rozbita Mazde 6 przod prawy wyceniony w serwisie na ponad 6000 zl wzieli 2300 zl.Z wlasnymi lampa,blotnikiem ,zarowkami i drobnymi czesciami no i z malowaniem klapy,blotnika zderzaka.Auto jakby wlasnie zeszlo z tasmy w USA,cale wypucowane ,bez pylka kurzu.Z usmiechami na twarzach zalogi. TYLKO oni ! Odpowiedz Link Zgłoś
krysmaci Re: dobry blacharz/lakiernik w Warszawie 11.07.15, 14:00 Emti serwis jest dobry. Mi ładnie zrobili auto i oddali terminowo i czyściutkie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad Re: dobry blacharz/lakiernik w Warszawie IP: *.static.korbank.pl 30.07.15, 10:11 Ja jak przydzwoniłem to blacharke robiłem na Chełmżyńskiej, w Emtiserwis Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robrertoss Re: dobry blacharz/lakiernik w Warszawie IP: *.centertel.pl 31.01.21, 22:21 Sprawdź koniecznie Auto Matraszek w Markach. Tam mają naprawdę super specjalistów w tym obszarze. Kiedyś trafiłem tam po stłuczce, naprawa była robiona jako bezgotówkowa likwidacja szkody. Spisali się na medal, dostałem też autko zastępcze na czas ich prac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michałpie Re: dobry blacharz/lakiernik w Warszawie IP: *.centertel.pl 04.08.21, 07:03 Pod Warszawą - w Markach - mogę szczerze polecić panów z Auto Matraszek, automatraszek.pl/. Znają się na rzeczy, moje autko po stłuczce doprowadzili do stanu naprawdę topowego. Są solidni, cenowo moim zdaniem konkurencyjni, choć akurat jak chodzi o tę naprawę, to korzystałem z bezgotówkowej likwidacji szkody. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karlos Re: dobry blacharz/lakiernik w Warszawie IP: *.dynamic.chello.pl 28.08.21, 12:10 real auto na Mokotowie moge polecic, www.real-auto.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MaciekNiew Re: dobry blacharz/lakiernik w Warszawie IP: 91.230.98.* 31.10.21, 19:21 Ja ostatnio musiałem dobrać dość nietypowy kolor lakieru do uszkodzonej karoserii, egzamin zdali panowie z mieszalni lakierów samochodowych ABIS, www.abis-autolakiery.pl/, idealnie dobierając odpowiednią barwę. Polecam, świetna robota w dobrej cenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zytek Re: dobry blacharz/lakiernik w Warszawie IP: 91.230.98.* 01.02.22, 19:52 Auto Matraszek w Markach. Najlepsze miejsce do tego typu napraw, mam sprawdzone. Solidna firma, nie rozczarujesz się jakością ani ceną. Odpowiedz Link Zgłoś