Dodaj do ulubionych

Gdzie naprawiacie samochody?

02.06.11, 10:51
Hej! chciałam zapytać jakie miejsca wybieracie, prywatne warsztaty, zakłady, mechaników czy raczej serwisy? jakie miejsca napraw możecie polecić?
Obserwuj wątek
    • Gość: grad Re: Gdzie naprawiacie samochody? IP: *.home.aster.pl 03.06.11, 16:45
      Ja na autoryzowane serwisy nie mogę sobie pozwolić, ale tak czy inaczej myślę, że wolałbym do własnego zaufanego mechanika oddać auto.
      Co prawda ostatnio miałem z tym problem bo się przeprowadzałem i musiałem znaleźć kogoś nowego, ale znalazłem przez www.autosluga.pl/strona_glowna więc nawet w takiej sytuacji można znaleźć kogoś dobrego. Ja w każdym razie jestem zadowolony.
    • asiulkalove Re: Gdzie naprawiacie samochody? 07.06.11, 08:33
      Prywatny warsztat samochodowy-Kraków.
    • inka650 Re: Gdzie naprawiacie samochody? 07.06.11, 12:26
      Ja najbardziej lubię naprawiać u znajomych bo jest najtaniej. Jeśli jednak jestem w podróży to wybieram Robcar w Warszawie. Fachowo i tanio
    • Gość: przemo Re: Gdzie naprawiacie samochody? IP: *.aster.pl 09.06.11, 20:34
      Swoją skodę fabię tylko na Syreny 14 od 5 lat. Forda tylko w Abrox Auto na Wrocławskiej od niedawna ale po dwóch wizytach stwierdzam że to profesjonalny warsztat.
    • Gość: Lanka Re: Gdzie naprawiacie samochody? IP: *.adsl.inetia.pl 14.06.11, 21:26
      start.polmotauto.pl/pl/index - super obsługa, monitoring, oferta dla kobiet... POLECAM!
      • inka650 Re: Gdzie naprawiacie samochody? 28.06.11, 09:41
        Też raz byłam w ursynowskim pol-mot auto. Muszę przyznać, że faktycznie obsłuag jest miła. mechanicy jak najbardfziej profesjonalni. spotykałam się juz z takimi gburami, ze zaczęłam te warsztaty omijać szerokim łukiem. Tu jak najbardziej zakład na poziomie, niedrogo i skutecznie
        • Gość: qorecki Re: Gdzie naprawiacie samochody? IP: *.centertel.pl 24.09.15, 01:46
          Po niedawnym dzwonie wóz oddałem do serwisu www.lakiernictwo-blacharstwo.waw.pl w Wawie. Robotę wykonali solidną. Wóz naprawiony, rozliczenie z TU też zrobione. Bez zarzutów.
    • Gość: pioter Re: Gdzie naprawiacie samochody? IP: *.adsl.inetia.pl 18.06.11, 03:38
      Ja jestem przedstawicielem handlowym i robię wszędzie, w całej polsce. Włocławek na toruńskiej, Łomża na wojska polskiego, warszawa na połczyńskiej lub sokratesa. Ogólnie wszystko to są Pol-Motu serwisy. Zawsze się tak postarają, że jak coś nawali to do domu na kolację zdążę.
      • Gość: honda.6 Re: Gdzie naprawiacie samochody? IP: *.icpnet.pl 28.06.11, 21:46
        Pol-Mot Auto słynie z miłej i fachowej obsługi i z różnych punktów serwisowych w kraju. Mogę to potwierdzić z czystym sumieniem, bo jestem ich kilentem. Ponadto organizują różne promocje.
    • aginess Re: Gdzie naprawiacie samochody? 29.06.11, 15:29
      Jak jestem w warszawie to do lat już zawsze jeżeli pojawi się problem korzystam z usług serwisu na Płowieckiej 76, Signella. Nigdy się do tej nie zawiodłem. Polecam warszawiakom i przejezdnym.
    • montana26 Re: Gdzie naprawiacie samochody? 02.07.11, 14:04
      ja oddaję auto znajomemu mechnikowi , mogę liczyć na fachową pomoc i nikt mnie nie naciągnie na dodatkowe koszty ;)
    • mmbz Re: Gdzie naprawiacie samochody? 14.07.11, 08:35
      Ostatnio znalazłam salon samochodowy :)
      Często się spotykam z tym, że jak podjeżdżam do serwisu samochodowego, to już z góry jestem skazana na to, że więcej zapłacę, bo... kobiecie to każdy kit można wcisnąć... a tu proszę, wreszcie znalazłam serwis z ofertą skierowaną dla kobiet.

Tu link do strony:

start.polmotauto.pl/pl/index
      Mają ofertę dla pań :)

Coś niesamowitego, wreszcie profesjonalne podejście do klienta.

Do tego wszystko można zrobić w jednym miejscu, od kupna samochodu (w końcu to dealer), jak chcę na kredyt, to też pomogą załatwić, przez ubezpieczenie aż do ewentualnego usuwania usterek

Spodobała mi sie też oferta leasingowa, w końcu nie każdy chce być właścicielem samochodu, albo nie ma gotówki na zakup.

Do tego firma jest też na allegro. Widać, że usługa jest kompleksowa a oferta przemyślana. Gorąco polecam, oddziały mieszczą się w kilku miastach Polski a myślę, że w przyszłości powstaną oddziały w następnych.
      • mariusz3000 Re: Gdzie naprawiacie samochody? 14.07.11, 08:47
        Warsztaty szanują najbardziej stałych klientów. Są jednak tacy "usługodawcy", którzy wobec wielu klientów nigdy się nie ograniczają w wysysaniu pieniędzy.
        • Gość: ZieloneOko Re: Gdzie naprawiacie samochody? IP: *.icpnet.pl 14.07.11, 13:04
          Polecone i w 100% sprawdzone. Przestałem już wierzyć w kompleksowe usługi dużych serwisów i warsztatów samochodowych.

driftujmy.pl
    • Gość: koter Re: Gdzie naprawiacie samochody? IP: *.centertel.pl 22.07.11, 13:53
      witaj naprawiam swoje auta zawsze u gościa w raszynie, ul. chopina 4a, jest doświadczonym mechanikiem, uczciwym i bardzo dokładnym, pracuje w branzy motoryzacyjnej sporo lat i moge ci go polecic
    • jagoda_piatek Re: Gdzie naprawiacie samochody? 11.10.15, 11:34
      W Poznaniu jakby co mozna polecic z czystym sumieniem warsztat kuta-autoserwis.pl/auta-zastepcze/
      . Oferują auta zastępcze na czas naprawy.
      • bartkowska_anna Re: Gdzie naprawiacie samochody? 22.10.15, 16:39
        A ja również z Poznania, mogę dać namiar na www.pomocdrogowa.w.poznaniu.pl/dokumenty.html Mają warsztat dobrze wyposażony, zresztą na stronie wystarczy wejść w zakladkę warsztat. Mi robili rozrząd i bez zarzutu :)
    • ewa_slonecznik Re: Gdzie naprawiacie samochody? 26.10.15, 20:15
      ja polecam warsztat-samochodowy.naprawialnia.eu/kontakt.html#3.Jak coś się dzieje z autem zawsze do nich jadę. Fachowo i tanio.
    • marek88i Re: Gdzie naprawiacie samochody? 30.12.21, 11:09
      Tylko w SiegStar w Tychach. Najlepszy serwis samochodowy jaki znam. Miła, fachowa obsługa i nie zdzierają kasy z człowieka siegstar.com/serwis-samochodowy-2/
    • kamil023 Re: Gdzie naprawiacie samochody? 14.04.23, 10:57
      Tychy tylko i wyłącznie SiegStar. Nie oszukują, jak trzeba to mechanik wszysko wyjaśni. Robisz termin i reszta przebiega szybko i sprawnie. I to mi się podoba siegstar.com/
    • johny123johny123 Re: Gdzie naprawiacie samochody? 25.08.23, 12:58
      Serwis samochodowy z prawdziwego zdarzenia, piękne miejsce, świetna obsługa- z czystym sumienie polecam Warsztat w Rybniku Autoexpress.rybnik.pl! Serwis Samochodowy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka