Dodaj do ulubionych

blacharz-lakiernik w krakowie - kogo polecacie

IP: *.dynamic.chello.pl 06.11.11, 17:21
mam do zrobienia w fordzie focus (2004) usunięcie rdzy na nadkolach i dolnych rantach drzwi oraz konserwację podwozia. Kogo w Krakowie byście polecili? Ważne żeby zrobił solidnie a nie prowizorycznie. Czy ktoś robił może swoje auto u pana Siemińskiego przy ulicy Skowroniej albo Szydłowskiego w Wieliczce i mógłby coś o nich powiedzieć?
Obserwuj wątek
    • prekursorka00 Re: blacharz-lakiernik w krakowie - kogo polecaci 23.11.11, 19:21

Dla tych, którzy chcieliby skorzystać z kursu uwodzenia polecam te, prowadzone przez Wyższą Szkołę Uwodzenia, Wywierania Wpływu i Rozwoju Wewnętrznego. Ogólnie, to te kursy polecam wszystkim bo naprawdę warto :) ja czuję się kobietą odmienioną, która ma cel w życiu i potrafi go osiągnąć. Przełamałam moje opory w stosunku do mężczyzn i w końcu potrafię ich uwodzić :) szczerze polecam, są oni sprawdzeni, mają pozytywne opinie i wysokie oceny w testach :) www.wyzszaszkolauwodzenia.pl.
    • Gość: irek89 Re: blacharz-lakiernik w krakowie - kogo polecaci IP: *.promax.media.pl 30.04.13, 10:44
      Express Car - serwis samochodowy w Krakowie oferuje bardzo dobrą jakość wykonania i rozsądne ceny w blacharce i lakiernictwie. Firma godna polecenia - sprawdź tu
    • Gość: Kamien Re: blacharz-lakiernik w krakowie - kogo polecaci IP: *.mannet.pl 10.02.14, 10:25
      Nie polecam M.K-SERWIS Mariusz Kurleto przy Jasnogórskiej w Krakowie!!!
      Bezgotówkowo wziął sporą kasę, nie dokończył roboty, miał dzwonić, jak dodatkowe części dokupi, interweniowałam kilka razy, minęły 4 miesiące. Nie doczekałam się na te części.
      • Gość: Uio Re: blacharz-lakiernik w krakowie - kogo polecaci IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.05.14, 07:47
        ja też mogę polecić sprawdzonego lakiernika. Od lat do niego się zgłaszam jak zajdzie potrzeba. Ceny stosunkowo ok, jakość dobra, generalnie szybko się uwijają, ale wiadomo – zależy co tam ktoś chce rocbić. Podrzucam kontakt jak ktoś chce: www.autocentral.com.pl/kontakt.php
      • Gość: Taio Re: blacharz-lakiernik w krakowie - kogo polecaci IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.05.14, 07:48
        ja mogę podrzucić kontakt do dobrego warsztatu. Ostatnio miałem stłuczkę, cała maska wgnieciona, rysy jak stąd do Warszawy i powiem Wam, ze chłopaki dali z tym radę www.autocentral.com.pl/kontakt.php
    • Gość: monika Re: blacharz-lakiernik w krakowie - kogo polecaci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.14, 14:08
      znam dobrego w szczecinie
      www.blacharniaszczecin.pl
      • Gość: mops Re: blacharz-lakiernik w krakowie - kogo polecaci IP: *.play-internet.pl 22.10.14, 18:14
        w Krakowie polecam A-Z autoserwis na ulicy Dobrego pasterza www.az-autoserwis.pl
        • Gość: MW Re: blacharz-lakiernik w krakowie - kogo polecaci IP: *.comarch.com 21.11.14, 09:12
          A ja odradzam, skorzystałem i żałuję, totalne partactwo + klejenie klejem na gorąco urwanych elementów, różnicę w malowaniu widać gołym okiem, nawet wieczorem!
        • Gość: barka Re: blacharz-lakiernik w krakowie - kogo polecaci IP: *.ds17.agh.edu.pl 08.03.15, 20:12
          korzystałam z usług az autoserwis na dobrego pasterza i jestem zadowolona pod względem i ceny i jakości
    • Gość: krakwar Re: blacharz-lakiernik w krakowie - kogo polecaci IP: *.dynamic.chello.pl 26.07.14, 15:13
      Witam oferuje panstwu usługu motoryzacyjne .mechanike.. blacharstwo..lakiernictwo ...szybko tanio..i solidnie.
      przykladowe ceny;;;
      malowanie elementu od 150 zl
      wstawienie progu od 130 zl
      wymiana rozrzadu od 100 zl
      w razie pytan prosze dzwonic 503-361-779
      www.facebook.com/krakwar?ref_type=bookmark
    • Gość: DobryMechanik Re: blacharz-lakiernik w krakowie - kogo polecaci IP: 213.17.206.* 23.10.14, 12:52
      dobrymechanik.pl/szukaj/?city_slug=warszawa&szukaj=krak%C3%B3w&usluga=blacharz%2C+naprawy+blacharskie&specjalizacja=&miasto=
      tutaj jest duży wybór, sporo opinii, warto zadzwonić i porozmawiać z warsztatem.
    • Gość: DobryMechanik Re: blacharz-lakiernik w krakowie - kogo polecaci IP: 213.17.206.* 21.11.14, 13:35
      Poniżej link do blacharzy w Krakowie, można też poszukać lakierników:

dobrymechanik.pl/uslugi/blacharz-naprawy-blacharskie/krakow/
    • sammy0 Re: blacharz-lakiernik w krakowie - kogo polecaci 21.01.15, 18:01
      www.autoeuroserwis.pl/
    • Gość: baska Re: blacharz-lakiernik w krakowie - kogo polecaci IP: *.ds17.agh.edu.pl 08.03.15, 20:01
      ja naprawiam w az serwis na dobrego pasterza i bardzo sobie chwale i cenowo i jakościowo. Jak ktoś chce dam namiary
    • Gość: koniczynka Re: blacharz-lakiernik w krakowie - kogo polecaci IP: *.dynamic.t-mont.net.pl 14.04.15, 11:41
      jak ktoś z was będzie szukał jeszcze dobrego fachowca polecam zajrzeć do jednego z warsztatów tutaj dobrymechanik.biz/ są bardzo dobrymi specjalistami, znają się na tym co robią. Mnie naprawdę super zrobili autko.
    • rossaa11 Re: blacharz-lakiernik w krakowie - kogo polecaci 18.07.16, 14:23
      Z własnego doświadczenia mogę polecić www.sutim.gorlice.pl/ . To prawdziwi profesjonaliści, mają konkurencyjne ceny także nie ma się nad czym zastanawiać :)
    • agek82 Re: blacharz-lakiernik w krakowie - kogo polecaci 27.11.17, 12:46
      Polecam krak-serwis na ofiar dąbia w Krakowie. Zajmują się naprwami powypadkowymi kompleksowo krakserwis.com
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka