Dodaj do ulubionych

Tani lakiernik w Warszawie

IP: *.olsztyn.vectranet.pl 27.01.12, 11:59
Szukam taniego lakiernika z Warszawy lub okolicach co nie zdziera, jest ogłoszenie takiego na warszawa.oglaszasz.pl czy ktoś u niego lakierował , bo cena za element 250 zł jest ok.
Obserwuj wątek
    • Gość: fred Re: Tani lakiernik w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.12, 20:31
      Za 250 zł to polakierują Ci zlewkami,więc nie oczekuj przyzwoitej jakości,dobra robota kosztuje,a jeśli nie zależy Ci na jakości,to oddaj tam,gdzie najtaniej bez wybrzydzania :).
    • Gość: lop Re: Tani lakiernik w Warszawie IP: *.play-internet.pl 16.12.12, 21:17
      jesteś z olsztyna i szukasz w wawie? chyba reklama strony co?
      • Gość: raffaa Re: Tani lakiernik w Warszawie IP: *.dynamic.chello.pl 20.08.21, 14:02
        moze przycierka w warszawie, jak ktos nie jezdzil nigdy to u nas ryzykuje.. w waw real auto Ci szybko garną i przycierke i wgniecenie, na Mokotowie jesli potrzebujesz, real-auto.pl/
    • Gość: warsztat Warszawa Re: Tani lakiernik w Warszawie IP: 83.218.117.* 31.01.13, 10:04
      Polecam warsztat samochodowy specjalizujący się w naprawach samochodów po wypadkach, stłuczkach, czy kolizjach. Więcej na: Naprawy powypadkowe Warszawa

Blacharz Warszawa
      lakiernik Warszawa
      Tel: 604 220 479
      • Gość: ret Re: Tani lakiernik w Warszawie IP: *.play-internet.pl 05.02.13, 15:56
        A oni są tani?
        • Gość: dafy Re: Tani lakiernik w Warszawie IP: *.centertel.pl 08.10.13, 01:13
          Pierwsza i podstawowa zasada: jak ktoś jest tani, to najczęściej jest do niczego ;) Za 250 zł w Warszawie nie ma szan żeby jakiś dobry serwis lakierował. Dobra jakość musi kosztować. Jak kogoś ceny nie odstraszają to polecam taką firmę.
          • katarzy.na3130 Re: Tani lakiernik w Warszawie 09.02.14, 21:48
            508089459 Z gosciem da sie dogadac:) za 3 elementy policzyl mi 900 zl i nablyszczyl mi cale auto gratis polerka to sie chyba nazywa a w innych warsztatach krzyczeli mi ponad 1300.
      • dementi84 Re: Tani lakiernik w Warszawie 05.01.18, 17:19
        Śmiało mogę polecić warsztat blacharsko-lakierniczy www.dar-car.waw.pl Chłopaki znają się na robocie i ceny są korzystne
    • Gość: polakierowany Re: Tani lakiernik w Warszawie IP: 93.154.164.* 20.09.13, 21:50
      Warsztat na Włochach przy ul. Świerszcza jest ok: warsztat.auto.pl. Idzie się dogadać do cen, a jeśli to powypadkowe, to i coś gratis Ci zrobią.
      • Gość: polakierowany Re: Tani lakiernik w Warszawie IP: 93.154.164.* 20.09.13, 21:52
        dałem zły link, sry - -
        tu jest warsztat z lakiernikiem, o którym mówiłem
        warsztat.auto.pl/kontakt.html
    • Gość: Dowet Re: Tani lakiernik w Warszawie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.13, 10:15
      Możesz też tutaj spróbować link.
      Warsztat nazywa się Auto Ekspert i znajduje się na ulicy Żwirki i Wigury.
    • Gość: riot Re: Tani lakiernik w Warszawie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.03.14, 11:24
      co prawda pod warszawą, ale tu tez mozna podpytać: www.techni-kor.pl/
    • Gość: lakiernik Re: Tani lakiernik w Warszawie IP: *.adsl.inetia.pl 16.01.15, 09:25
      to za kasaj rękawy i sam weś się do roboty
    • myrek01 Re: Tani lakiernik w Warszawie 26.06.15, 21:34
      Ja polecam warsztat blacharsko lakierniczy w Łomiankach. Są przy E7 na wjeździe do Warszawy.
      VIP Auto Serwis
      Łomianki koło Warszawy ul. Kolejowa 89
      Kontakt 602-133-145, www.vipautoserwis.com
      Naprawili mi jedno auto, wyszło bardzo ładnie więc przy następnej naprawie też skorzystam z ich usług. Ceny przyzwoite.
      Zajmują się również wałam napędowymi. Regenerują, naprawiają i produkują. Osobiście naprawiałem u nich wał napędowy w Mercedesie Vito.
      regeneracjawalownapedowych.pl
      • Gość: seb Re: Tani lakiernik w Warszawie IP: *.play-internet.pl 17.08.15, 12:04
        Z takich lepszych lakierników jakich znam to na pewno warto się umówić w zakładzie Ecoral. Mają rewelacyjne farby i całą technologię, po prostu znają się na tym i nie partolą sprawy tak jak niektórzy tzw. fachowcy. Najlepiej do nich zadzwonić i się umówić na jakiś dzień (kontakt na ich stronie www.ecoral.pl).
        • Gość: wojtek Re: Tani lakiernik w Warszawie IP: 31.31.72.* 21.08.15, 22:42
          W miarę tanio robią w zakładzie www.serwis-lakierniczy.pl Oczywiście nikt nie zrobi naprawy lakierniczej za darmo, ale patrząc na ceny w Warszawie, to u nich nie jest za drogo.
        • Gość: ast3@op.pl Re: Tani lakiernik w Warszawie IP: *.play-internet.pl 11.01.16, 14:39
          Jeśli chodzi o Warszawie to z lakiernikami jest cięzko. Jeśli ktos znajdzie naprawde taniego to efekt wykonanej pracy jest nieciekawy... Dostałem namiar na lakiernika od znajomego 535380789, sprawdzony i wypróbowany mozna smiało oddac auto
    • Gość: Justin Re: Tani lakiernik w Warszawie IP: *.play-internet.pl 27.01.16, 08:12
      W Warszawie bardzo polecaja firme Pro-Refine www.pro-refine.pl jesl chodzi o jakiekolwiek naprawy lakiernicze i kosmetyczne. Niewiem jak z większymi naprawami blacharskimi ale niewielkie wgniecenia usuwaja od reki
      • Gość: Daniel Re: Tani lakiernik w Warszawie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.11.22, 19:40
        Polecam warsztat blacharsko lakierniczy w Wołominie 721 712 731
    • Gość: tenten777 Re: Tani lakiernik w Warszawie IP: *.ksi-system.net 01.02.16, 18:20
      Bardzo dobrego lakiernika mają w warsztacie przy aso Honda Matraszek. Precyzyjny, solidny, godny polecenia :)
    • picek1987 Re: Tani lakiernik w Warszawie 03.03.17, 11:18
      Ja osobiście polecam tą firmę blacharz-lakiernik.waw.pl - cenę mają spoko i potrafią dobrze dobrać lakier co w dzisiejszych czasach jest niestety problemem dla wielu lakierników.
      • Gość: tamten Re: Tani lakiernik w Warszawie IP: *.dynamic.chello.pl 28.08.21, 12:15
        www.real-auto.pl/ porzadni fachowcy
    • dementi84 Re: Tani lakiernik w Warszawie 05.01.18, 17:27
      Nie wiem czy już Ci nie odpowiadałem w innym wątku, ale polecam Darcar, zerknij tutaj www.dar-car.waw.pl/
    • majo_maj Re: Tani lakiernik w Warszawie 05.06.18, 22:19
      autoodolany.pl/ Polecam chłopaków z Woli. Blacharz Lakiernik robią tanio szybko i dokładnie.
    • Gość: Kuba123 Re: Tani lakiernik w Warszawie IP: *.centertel.pl 31.05.20, 19:28
      Polecam Auto Matraszek w Markach, automatraszek.pl/ - naprawdę świetnych fachowców mają. Po ostatniej stłuczce doprowadzili moje auto do świetnej kondycji, tak że gołym okiem nie było widać, że coś się w ogóle stało :)
    • Gość: adammo Re: Tani lakiernik w Warszawie IP: *.centertel.pl 31.01.21, 22:19
      Ja korzystałem niedawno z usług panów z Auto Matraszek, automatraszek.pl/ i szczerze polecam. Lakierowanie zrobione super precyzyjnie, efekt jest naprawdę bardzo dobry, full profeska. Cenowo też uważam, że jak za taką robotę, to są konkurencyjni.
    • Gość: Grzegorz Re: Tani lakiernik w Warszawie IP: *.dynamic.chello.pl 20.08.21, 13:55
      w real auto na mokotowie w rozsadnej cenie usuwaja przycierki, odprysniecia lakieru itp
    • Gość: Daniel Re: Tani lakiernik w Warszawie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.11.22, 19:38
      Polecam warsztat blacharsko lakierniczy w Wołominie tel 721 712 731
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka