Dodaj do ulubionych

Dobry serwis BMW w Warszawie

09.02.12, 08:29
Witam wszystkich. W Wawie mieszkam od niedawna i nie orientuję się w warsztatach. Jeżdżę BMW e46 ( w sumie teraz to nie jeżdżę). Byłem na 2 diagnozach w pobliskich warsztatach, jednak nikt nie podjął się naprawy. Zastanawiam się, czy nie lepiej podjechać do serwisu bmw, gdzie pewnie więcej zapłacę, ale gdzie będę miał pewność, że usterka została naprawiona, że części użyte do naprawy są oryginalne. Będę wdzięczny za rekomendacje
Obserwuj wątek
    • andrassipio Re: Dobry serwis BMW w Warszawie 18.04.12, 11:44
      Jak to nie podjęli się naprawy? Widzę zatem, że byłeś u „dobrych” fachowców :D pewnie w jakiś warsztacikach, które naprawiają wszystkie modele po trochu..
      Ja, jako długoletni właściciel kilku aut zawsze naprawiałem swoje auta w autoryzowanych serwisach, które specjalizują się w jednym modelu (np. bmw robiłem zwykle u BMW fus na ostrobramskiej, mazdę u bołtowicza) czyli u autoryzowanych dealerów.
      Jeżeli szukasz serwisu bmw, to, jak już wcześniej wymieniłem – podjedź tu, z pewnością coś poradzą.
    • Gość: Johnny Dżej Re: Dobry serwis BMW w Warszawie IP: *.centertel.pl 26.03.13, 08:55
      Odświeżam, ciekawe czy ktoś jeszcze ze stolicy jest w stanie coś podpowiedzieć. Nabyłem niedawno Bi Em dablju e46, nie nowe co prawda ale zawsze ;) Jest kilka rzeczy do podreperowania i chciałbym to mieć na tip-top zrobione, żeby wiosną pewnie szusować po drodze. Ktoś coś?
      • julek-ogorek Re: Dobry serwis BMW w Warszawie 26.03.13, 14:49
        No no, żeby ta wiosna się jeszcze pokazała to panny padną z wrażenia jak wyruszysz ;) Żart oczywiście, sam się nie mogę doczekać tego momentu. Jeśli chodzi o serwis to nie będę oryginalny, ale potwierdzę że dobrze zrobisz jak się udasz do Auto Fus. Brat u nich kupił swoją „niunię” (serio tak o niej mówi :P) i serwisuje, cenią się ale dobrze robią swoją robotę. Ostatnio po stłuczce nawet lakier mu pięknie zrobili, także to nie jakiś tam warsztat w garażu u Pana Henia.
      • Gość: marek_bmw Re: Dobry serwis BMW w Warszawie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.13, 16:36
        No właśnie u mnie pojawił się podobny problem.
        Znajomy polecił mi taki warsztat - serwis na Zwycięzców (BMW porsche serwis Autoreduta).
        Porównałem sobie ceny na warszawskim rynku (zadzwoniłem do bmw fus, do rawskiego i właśnie do autoreduty) i byłem w szoku!
        Za to co u fusa naliczyli mi 4096 zł w bmw serwis na zwycięzców zapłaciłem 2515!
        Dodam, że też na oryginałach :)
        • Gość: ten zadowolony Re: Dobry serwis BMW w Warszawie IP: *.centertel.pl 11.10.13, 07:47
          Każdy ma swoje zdanie, ja serwisuję auto w Auto Fusie i nie narzekam, ze drogo, bo moim zdaniem ceny są takie jak wszędzie. Za to obsługa miła i znająca się na rzeczy.
          • bo.xo Re: Dobry serwis BMW w Warszawie 02.08.16, 20:27
            Marcelina, jeśli potrzeba będzie pomoc z zakresu blacharki czy lakiernictwa to bez obaw jedź do serwisu www.naprawy-nadwozi.pl Warsztat, który dba o klientów, nie ma naciągactwa. Naprawiają z ubezpieczenia, bezgotówkowo, na oryginalnych częściach.
        • zs27000 Re: Dobry serwis BMW w Warszawie 10.11.13, 22:08
          Jedna uwaga: Autoreduta to nie jest serwis autoryzowany, tylko podszywający się. Co ciekawe, ceny mają czasem wyższe niż w serwisach autoryzowanych. Jakość usług bardzo niska - sprawdziłem na własnej skórze niestety. Do tego potrafią bez skrupułów kłamać w żywe oczy.
    • Gość: Marek Re: Dobry serwis BMW w Warszawie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.13, 13:37
      Ja mogę powtórzyć za kolegami:
      nie ma sensu, żebyś e46 jechała do aso, bo po pierwsze nie masz gwarancji, że będzie lepiej niż nie w aso, a po drugie zapłacisz słono!
      Podjedź do bmw serwis porsche na Zwycięzców i pewnie będziesz zadowolona.
      Powodzenia
      Marek
      • autoreduta Re: Dobry serwis BMW w Warszawie 12.01.17, 19:06
        Potwierdzamy! Naprawiamy, serwisujemy, sprzedajemy i ubezpieczamy marki premium: BMW, MINI, Porsche, Mercedes, Audi, Jaguar oraz Land Rover z tym, że obecnie Marku, nasz serwis działa na Mokotowie, przy ulicy Ojcowskiej 2. Szczegóły na naszej stronie.
    • aleks3232 Re: Dobry serwis BMW w Warszawie 22.06.14, 20:14
      A kojarzycie może serwis mile z Konstancin Jeziornej?
      Na Borowej mają siedzibę - i z tego co widzę na ich stronie to reklamują się jako niezależny serwis bmw, audi i mini, - tzn że nie są firmowym serwisem, ale wykonują spokojnie naprawy beemek, tak?
      Zastanawiam się czy nie wyjdzie taniej niż autoryzowanym serwisie?
      www.servicemile.pl/
      co myślicie,ktoś korzystał?
    • Gość: RobertT Re: Dobry serwis BMW w Warszawie IP: *.dynamic-ww-05.vectranet.pl 01.08.16, 19:41
      Zobacz sobie ten serwis www.vcentrum.pl/ , to autoryzowany serwis bmw, oddasz auto do naprawy a przy okazji popatrzysz sobie na inne auta luksusowe w serwisie ;)
      • Gość: gizmo Re: Dobry serwis BMW w Warszawie IP: *.play-internet.pl 21.12.16, 11:15
        w Warszawie to mam zaufanie do miejsca gdzie kupowalismy nasze auto- Bawaria Motors BMW - serwis na najwyższym poziomie
    • Gość: Jankeekk921 Re: Dobry serwis BMW w Warszawie IP: *.adsl.inetia.pl 23.12.16, 22:49
      Jeżeli interesuje Was autoryzowany serwis bmw w m. Warszawa to podrzucam Wam namiary na ten: www.vcentrum.pl Polecam, bo sam korzystałem i dobry serwis.
    • Gość: Gość Re: Dobry serwis BMW w Warszawie IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.01.17, 17:53
      jeżeli nie chcesz, żeby z Ciebie zdarli możesz odwiedzić ten serwis warsztat-samochodowy.naprawialnia.eu na Woli.
    • mirekk1972 Re: Dobry serwis BMW w Warszawie 23.01.17, 17:58
      autocreativeservice.pl
    • feeria_only Re: Dobry serwis BMW w Warszawie 31.01.17, 19:41
      Ja w wakacje korzystałam u nich z pakietu odnowy lakieru i byłam zadowolona, co prawda robiłam to w Jankach a nie w Wawie, ale myślę, że standard jest podobny.
    • indexok Re: Dobry serwis BMW w Warszawie 03.02.17, 15:49
      Wal od razu do nich warsztatpompa.pl
      Robią nie możliwe .Mieszczą się na WOLI w centrum
      • Gość: Wojtek K Re: Dobry serwis BMW w Warszawie IP: *.stenametall.se 26.08.19, 15:44
        Ten serwis to porażka. Poziom fachowości na równi z Nora Auto a ceny jak w ASO
    • indexok Re: Dobry serwis BMW w Warszawie 06.02.17, 09:43
      co
    • Gość: macko Re: Dobry serwis BMW w Warszawie IP: *.play-internet.pl 21.03.17, 13:29
      zdecydowanie polecam serwis warszawskiego Bawaria Motors BMW na Czerniakowskiej. Godni polecenia fachowcy
    • smogorzewski.w Re: Dobry serwis BMW w Warszawie 28.03.17, 11:21
      Dobra opcja to Besthol. Wrzucam link do ich strony besthol.pl/. Zerknij sobie na informacje o nich i opinie jakie mają. W Warszawie prowadzą też mobilny warsztat samochodowy, więc możesz zamówić mechanika albo elektryka do siebie i przyjeżdżają specjalistycznym pojazdem z wyposażeniem warsztatowym, podpinają pod komputer, diagnozują. Ważne też, że wszystko tłumaczą, pokazują co jest przyczyną. Można ich o wszystko wypytać. Robią wycenę przed naprawą i wyceniają osobno części i osobno robotę, więc można też sobie porównać z innymi serwisami jeśli chodzi o koszty. Ja korzystałem, znajomi też i wszyscy pozytywnie się wypowiadają, no ale to wiadomo, że najlpeiej samemu się przekonać
    • kalki2702 Re: Dobry serwis BMW w Warszawie 02.08.17, 10:06
      Temat zawsze aktualny, w Warszawie polecano mi kiedyś dobry serwis , ale niestety za długo musiałbym czekać , tak więc trafiłem do BMW Zdunek i teraz tam zaglądam, kiedy jest potrzeba. Szybko i profesjonalnie. Polecam
    • Gość: lunek Re: Dobry serwis BMW w Warszawie IP: *.play-internet.pl 29.03.18, 19:55
      zdecydowanie Czerniakowska i serwis Bawaria Motors BMW, najlepsi fachowcy, sumiennie przykładają się do napraw, polecam www.bmw-bawariamotors.pl
    • Gość: marcinos31 Re: Dobry serwis BMW w Warszawie IP: *.centertel.pl 30.03.18, 22:34
      Mogę Ci polecić serwis, gdzie ja jeżdżę ze swoim autem. To partner BMW, wszystkich wytycznych takiej współpracy przestrzegają, a są sporo tańsi niż ASO :) MService na Wólczyńskiej, warto podjechać! Tutaj ich strona serwisbmw.net/kontakt/
    • borynkowa Re: Dobry serwis BMW w Warszawie 31.05.18, 10:38
      od lat korzystam z serwisu na Czerniakowskiej Bawaria Motors BMW dla mnie zaufani mechanicy, nie zawiedli mnie ani razu. auto robione solidnie, bez obaw im można powierzyć swój samochód
    • Gość: kris345 Re: Dobry serwis BMW w Warszawie IP: *.centertel.pl 02.11.18, 09:09
      Ja mogę polecić MService na Wólczyńskiej (Bielany). Serwis partnerski BMW, świetni fachowcy wyspecjalizowani w autach tej marki, a do tego ceny moim zdaniem konkurencyjne. Więcej informacji znajdziesz na ich stronie serwisbmw.net
    • Gość: tymek444 Re: Dobry serwis BMW w Warszawie IP: *.centertel.pl 31.12.18, 11:33
      Ja też jeżdżę do Serwisu BMW MService na Bielany, ul. Wólczyńska. Znajomy mi polecił to miejsce. Obsługa na najwyższym poziomie, ceny korzystne, panowie w serwisie konkretni i uczciwi. Oby tak dalej!
      • boraczynska Re: Dobry serwis BMW w Warszawie 23.01.19, 12:40
        najlepszy w jakim byłam, gdzie fachowo naprawiaja bez sciemniania, szybko i konkretnie jest na Czerniakowskiej - Bawaria Motors BMW
    • Gość: mision38 Re: Dobry serwis BMW w Warszawie IP: *.centertel.pl 01.02.19, 17:57
      MService, Bemowo. Bardzo dobre miejsce, będzie Pan zadowolony. Naprawdę znają się na rzeczy, są partnerskim serwisem BMW, więc mają określone standardy, a do tego są tańsi niż aso. Tu ich strona serwisbmw.net/
    • bestyjak Re: Dobry serwis BMW w Warszawie 06.03.19, 18:17
      W Warszawie polecam serwis BMW Auto Wróbel. Świadczą usługi na poziomie ASO, mają przy tym bardzo dobre opinie w Google. Od diagnostyki przez usługi typu napełnianie klimatyzacji i wymiana opon po poważne naprawy. Na miejscu znajdziesz też sklep z częściami oryginalnymi i zamiennikami. Dotrzymują terminów, a końcowe koszty napraw są zbliżone do wyceny. Auto Wróbel mieści się na Łodygowej 35 - sprawdź ich stronę: Auto Wróbel - serwis BMW
    • Gość: tomins87 Re: Dobry serwis BMW w Warszawie IP: *.centertel.pl 31.03.19, 21:35
      Zdecydowanie MService na Wólczyńskiej. Tu jest dokładny namiar serwisbmw.net/kontakt/ Bardzo dobrych mają fachowców, z uczciwym podejściem. Naprawy sprawne, rzetelne i ceny przyzwoite, taniej jak w ASO, a jeśli chodzi o standard obsługi, to większej różnicy nie widzę.
    • jhoncena Re: Dobry serwis BMW w Warszawie 04.08.19, 19:56
      depositidnpk
      daftaridnpoker88
      trikmainidnpoker
      daftaridnpokeridpro
      daftarpkdominonetidn
      agenresmipokeridn
      downloadidnpoker88
      idnplaypokerlogin
      trikidnpokerceme
      idnplay idn poker
      apa itu idn poker
      judi poker idn terbaik
      agen resmi idn poker
      idn poker tracker
      idn poker play 388
      poker idn new member
    • Gość: pomocniś Re: Dobry serwis BMW w Warszawie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.19, 14:32
      Znaleźć dobrego mechanika ciężko. Warsztatów jest bardzo dużo. Polecam sprawdzić stronę na której ja znalazłem swojego wieloletniego już mechanika znajdzmechanika.pl/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka