tomaciak1976 05.03.13, 08:55 Witam Gdzie w Krakowie możecie polecić dobry i sprawdzony warsztat samochodowy który zrobi mi gruntowny remont hamulców i wymianę amortyzatorów?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: Lukasz Re: Gdzie w Krakowie dobry warsztat samochodowy? IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.03.13, 16:07 Spory spis stacji napraw z Krakowa znajdziesz na stronie docel.pl/q/co/Samochody_diagnostyczne_us%C5%82ugi/miasto/Krak%C3%B3w Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: miki Re: Gdzie w Krakowie dobry warsztat samochodowy? IP: *.dynamic.mm.pl 11.06.13, 15:34 REGENMOT - sprawdzony przeze mnie nie już nieraz, ze względu na posiadane auto o nazwie rozpoczynającej się na literkę F (nie, nie ferrari). Pod względem cen jak wszędzie, ale fuszery nie odwalają. Odpowiedz Link Zgłoś
minia40 Re: Gdzie w Krakowie dobry warsztat samochodowy? 13.06.13, 14:58 Ja korzystałam z usług firmy Autoserwis EVO. Firma robi wszystko dokładnie i profesjonalnie. oferta Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Maciej Re: Gdzie w Krakowie dobry warsztat samochodowy? IP: *.radioalfa.pl 15.01.14, 23:27 Witam, Polecam warsztat samochodowy Karat na al. Jana Pawła II. Ja akurat mam bardzo blisko i zawsze korzystam z ich usług. Musze przyznać że kiedyś miałem mechanika (Kita Jan) w Bibicach pod krakowem i było troche taniej a też solidnie ale nie zawsze byly części na miejscu itd. w zwiazku z czym troche naprawa trwała... natomiast w warsztacie Karat www.karatskp.pl wszystko mają na miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ijot Re: Gdzie w Krakowie dobry warsztat samochodowy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.14, 22:53 Jestem bardzo zadowolona z napraw w autoserwisie w węgrzcach przy ul.fortecznej 1,młody mechanik,rozumny,uczciwy to Pan JACEK! Aha- tanio i dostarczają części tylko te potrzebne a nie wymyślone. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mat Re: Gdzie w Krakowie dobry warsztat samochodowy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.14, 22:56 zgadza się mechanik Jacek jest ok, a serwis działa już długie lata jeszcze mój ojciec tam jezdził no oczywiście do starszego pana mechanika Stefana? To warsztat rodzinny. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: daga Re: Gdzie w Krakowie dobry warsztat samochodowy? IP: *.98.pxs.pl 27.04.15, 11:42 ja u nich robiłam mojego VW i słabo im wyszło. Ojciec mi musiał poprawiać po nich. Więc teraz z tatą byłam w warsztacie na Makuszyńskiego na wymianię opon po zimie i jest ok. jak z grubszymi naprawami nie wiem, ale dużo mieli aut na warsztacie więc podejrzewam, że są w porządku. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Michal Re: Gdzie w Krakowie dobry warsztat samochodowy? IP: *.dynamic.chello.pl 03.03.14, 12:07 polecam warsztat samochodowy na prądnickiej Ryszard Miernik Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kondek Re: Gdzie w Krakowie dobry warsztat samochodowy? IP: *.218.146.194.generacja.pl 09.11.15, 23:41 Najlepszy serwis samochodowy moim zdaniem i zdaniem moich znajomych jest w Krakwoie na ulicy Przewóz 21 A nazywa się Top-Autoserwis , Ceny mają bardzo zadowalające, ale najważniejsze że naprawde fachowo jak nigdzie dotąt. W sumie cena też jest dobra gdyż jak porównywałem z innymi warszttami to kilka stówke mi więcje u nich zostaje zawsze w kieszeni a to też cieszy . Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Grubyyy Re: Gdzie w Krakowie dobry warsztat samochodowy? IP: *.dynamic.chello.pl 31.01.16, 22:15 ja bym polecał Irmar tam jest taki spoko koleś Daniel co się można z nim dogadać, a mechanicy też spoko kolesie Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: minek Re: Gdzie w Krakowie dobry warsztat samochodowy? IP: *.ds2.agh.edu.pl 12.09.13, 15:46 Serdecznie polecam A-Z AutoSerwis na ul. Dobrego Pasterza 45. Również robiłam u nich kiedyś hamulce, a także zawieszenie. Właściwie co sezon wymieniam tam też opony, bo mają dobre promocje. Mechanicy zawsze służą dobrą radą, a ceny są zdecydowanie niższe niż w innych krakowskich warsztatach. A-Z AutoSerwis Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Piotrek Re: Gdzie w Krakowie dobry warsztat samochodowy? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.10.13, 00:25 Polecam wyszukiwarkę warsztatów www.motointegrator.pl/uslugi/ , zaawansowane wyszukiwanie szczegółowe określenie usterki wraz z lokalizacją. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: abudabi Re: Gdzie w Krakowie dobry warsztat samochodowy? IP: *.centertel.pl 02.04.15, 00:03 Polecam oddziały wrocławskie motointegratora , bardzo przyjaźni ludzie Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: autowiec Re: Gdzie w Krakowie dobry warsztat samochodowy? IP: 192.166.203.* 01.07.14, 11:55 POLECAM serwis godynia Węgrzce,ul.Forteczna przy drodze na Warszawę,fajny i myślący mechanik jacek oraz pan stefan,zrobią każde auto,a te starsze samochody to chyba kochają! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Wolny Re: Gdzie w Krakowie dobry warsztat samochodowy? IP: *.dynamic.chello.pl 01.05.15, 00:46 IRMAR SERWIS - Jestem zadowolony z obsługi i profesjonalizmu warsztatu, dobrzy mechanicy i sprawna obsługa. polecam goraco. Dobre ceny i szybkie terminy. Mi naprawili samochód w jednym dniu i moglem pracować dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Filip Re: Gdzie w Krakowie dobry warsztat samochodowy? IP: 195.191.63.* 09.05.17, 13:28 ZDECYDOWANIE NIE POLECAM A-Z Autoserwis! Auto stało w serwisie tydzień (5 dni roboczych, 6 dni czynnej pracy serwisu, gdzie przy wcześniejszej wizycie zostałem poinformowany że auto być może zostanie sprawdzone tego samego dnia, a jak nie to kolejnego i naprawa zostanie wyceniona), a po tym czasie i po paru telefonach zostałem poinformowany że zrobienie wyceny ile będzie kosztować naprawa to aż pół godziny czasu z ich strony (ja straciłem czas na 3 bezsensowne wizyty) i zrobią ją jeżeli zdecyduję, że auto zostawię w tym serwisie (przed zrobieniem wyceny???). Nie podali nawet kwoty za standardowe czynności jak wymiana oleju w silniku czy też płynu we wspomaganiu kierownicy. Ich podejście do klienta to jedno wielkie nieporozumienie, miałem zlecić naprawę za dużą kwotę, w perspektywie było regularne obsługiwanie większej ilości aut, a w zamian za to, będę odradzał każdemu jakikolwiek kontakt z tym punktem. Odpowiedz Link Zgłoś
kawaler86 Re: Gdzie w Krakowie dobry warsztat samochodowy? 10.10.13, 12:13 Zobacz faktycznie tam, gdzie napisał Ci baandrzej na Półłanki 30. Faktycznie są to fachowcy godni polecenia Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Krk w Re: Gdzie w Krakowie dobry warsztat samochodowy? IP: *.dynamic.chello.pl 15.05.16, 12:37 Na pewno nie polecam az serwis ul.Dobrego Pasterza 45 i al.29 listopada 170,,,masakra,,,raz że nie pozwalają stać przy samochodzie a dwa urwali mi kabel od czujnika klocków hamulcowych i naderwali przewód elastyczny hamulcowy.Oczywiście się wyparli że to nie oni.Mieli wymienić osłonę przegubu ,prostą robota a spieprzyli coś innego.Amatorszczyzna do potęgi.Cena inna przez tele a na miejscu oczywiście wyższa.Odradzam pod każdym względem. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: bilbu36 Re: Gdzie w Krakowie dobry warsztat samochodowy? IP: *.ds2.agh.edu.pl 08.11.13, 21:52 Polecam AZ Auto Serwis - wysoka jakość usług i dobre ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Pablo24 Re: Gdzie w Krakowie dobry warsztat samochodowy? IP: *.ists.pl 26.03.14, 11:14 Skorzystałem z polecenia serwisu KARAT, bo też mam najbliżej. Nie ukrywam, że zależało mi na cenie i dobrej robocie. Panowie po szybkim przeglądzie od razu powiedzieli co jest nie tak, dostałem wycenę. Tydzień temu odebrałem auto z naprawy. Pełna profeska! Widzę, że mają nawet swoją stronę internetową. www.karatskp.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Dargh Re: Gdzie w Krakowie dobry warsztat samochodowy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.14, 09:44 Ja osobiście polecam az autoserwis. Jak dla mnie to najlepszy warsztat. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Dorgan Re: Gdzie w Krakowie dobry warsztat samochodowy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.14, 09:27 Ja osobiście mogę wam polecić Az autoserwis. Jak dla mnie jest naprawdę świenty. Warto go wybrać. Odpowiedz Link Zgłoś
frantisekjosef Re: Gdzie w Krakowie dobry warsztat samochodowy? 11.05.14, 20:47 Nie spodziewałbym się, że w takim mieście jak Kraków będzie problem ze znalezieniem szpeca który ma opanowany temat emulowania mat zajęcia foteli. Nie wiem za szybka robota i nikomu się nie chciało w to bawić, że mnie zbywali? Wywaliło mi w aucie czujnik zajęcia miejsca, trochę strach jeździć, bo w razie czego poduszka by się nie otworzyła... dopiero ci z Motomagic na Klimeckiego mi to ogarnęli. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: malami Re: Gdzie w Krakowie dobry warsztat samochodowy? IP: *.myslenice.net.pl 20.06.14, 08:58 Polecam warsztat P&P we Wrząsowicach (na granicy Krakowa jak Swoszowice) przy ul. Spacerowej 9 tel. 518 06 06 22. Jestem po wymianie silnika i pełnym remoncie auta i mogę ich szczerze polecić . Solidnie , terminowo i bezproblemowo. Odpowiedz Link Zgłoś
aneczka-krk Re: Gdzie w Krakowie dobry warsztat samochodowy? 26.08.14, 06:13 Od siebie polecę warsztat samochodowy przy Zakliki z Mydlnik 16b - www.autostrefaserwis.pl - jeżdżę do nich od 2 sezonów i jak na razie jestem zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ewelina Re: Gdzie w Krakowie dobry warsztat samochodowy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.14, 11:31 Możesz sobie w wyszukiwarce poszukać najbliższego - www.naprawauto24.pl/. Sprawdzisz warsztaty w całej Polsce, przeszuka Ci bazę i wybierze najbliższy Twojej lokalizacji. Szczególnie warto mieć link do niej wybirając się w trasę :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: DobryMechanik Re: Gdzie w Krakowie dobry warsztat samochodowy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.14, 12:14 dobrymechanik.pl/uslugi/wymiana-amortyzatora/krakow/ warto zapoznać się z opiniami, warsztatami - te, które podane w linku wymieniają amortyzatory. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Radeckii Re: Gdzie w Krakowie dobry warsztat samochodowy? IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.12.14, 12:17 Jak dla mnie najlepszy warsztat jest na ul.Półłanki - Autoserwis. Profesjonalni, rzetelni, nie zawyżają cen i widać, że znają się na tym co robią, a to najważniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Aga Re: Gdzie w Krakowie dobry warsztat samochodowy? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.01.15, 17:54 www.autoeuroserwis.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: basia Re: Gdzie w Krakowie dobry warsztat samochodowy? IP: *.ds17.agh.edu.pl 08.03.15, 20:09 spróbuj w az-auto serwis na dobrego pasterza na prądniku czerwonym ja tam serwisuje dwa samochody i jestem bardzo zadowolny Odpowiedz Link Zgłoś
inka1317 Re: Gdzie w Krakowie dobry warsztat samochodowy? 08.05.16, 00:12 A-Z serwis to prawdziwa fuszera! mechanicy nie mają pojęcia o prawidłowym wyważeniu kół. przy dwóch kolejnych wymianach opon wyważali mi koła bez odklejenia starych odważników, przez co zbędnie dociążali układ jezdny. kiedy drugi raz zgłosiłam się z reklamacją usługi właściciel usiłował naciągnąć mnie na koszt zepsutej szpilki. pracownicy nie mają pojęcia czym jest kalibracja wyważarki więc o czym tu mówić...dziwi mnie ilość pozytywnych komentarzy w sieci, zwłaszcza na portalu dobrymechanik.pl. chyba sam właściciel je sobie mnoży:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: nika Re: Gdzie w Krakowie dobry warsztat samochodowy? IP: *.dynamic.chello.pl 18.03.15, 22:47 Auto Serwis Serwal Pachonskiego 9 , na przeciwko Stacji Paliw . Polecam tel 506 111 911 Odpowiedz Link Zgłoś
m258 Re: Gdzie w Krakowie dobry warsztat samochodowy? 01.04.15, 22:39 Od ponad 2 lat korzystam z serwisu IRMAR w Hucie i jeszcze nigdy mnie nie zawiedli. Zawsze naprawa jest na czas, dokładnie i solidnie. Jeżdżę tam nie tylko na przeglądy okresowe, ale i robię poważniejsze naprawy. W moim starym golfie ciągle się coś psuło i zawsze wiedzieli co mu "dolega" i szybko się pozbywali usterki. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: furia Re: Gdzie w Krakowie dobry warsztat samochodowy? IP: *.play-internet.pl 06.04.15, 18:30 wiesz co jeśli chodzi o moje doświadczenia to ten warsztat dobrymechanik.biz/ jest bardzo dobry. Mają trzy punkty w Krakowie, świetny i nowoczesny sprzęt. Spokojnie możesz oddać auto w ich ręce. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Darek Re: Gdzie w Krakowie dobry warsztat samochodowy? IP: *.98.pxs.pl 07.04.15, 14:04 Polecam warsztat na Makuszyńskiego - serwisuje tam mój samochód od 2 lat, tak samo jak mój brat i ojciec. Zawsze na czas i dokładnie. Cena też bardzo w porządku. Możesz sprawdzić. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Robercik Re: Gdzie w Krakowie dobry warsztat samochodowy? IP: *.dynamic.chello.pl 30.05.15, 12:48 Ja tez naprawiam w Irmarze i oprocz tego że cholernie dlugo się czeka to jest mega profesjonalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Rudzielka Re: Gdzie w Krakowie dobry warsztat samochodowy? IP: *.dynamic.chello.pl 31.05.15, 18:47 Ja też - super serwis, wszytsko ok. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
aska450 Re: Gdzie w Krakowie dobry warsztat samochodowy? 14.01.16, 12:14 Mieszkam pod Krakowem i korzystam z warsztatu automenet, jezdze tam na przeglady okresowe i wymieniam tam opony, jak coś sie stanie z autem na pewno też podjade do pana Tomka Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Rodeo Re: Gdzie w Krakowie dobry warsztat samochodowy? IP: *.gigainternet.pl 11.05.15, 12:29 polecam Irmar na Makuszyńskiego - tam mam pewne naprawy, w cholere od centrum,ale zalezy gdzie kto mieszka. Ja mam blisko to czy z wymiana klocków, łozyska, czy oleju tam zaraz cisnę Odpowiedz Link Zgłoś
jacek7783 Re: Gdzie w Krakowie dobry warsztat samochodowy? 12.05.15, 12:02 witam to serwiswitkowski.pl jest bardzo dobry warsztat samochodowy:) mnie nie oszukali a naprawili usterkę od ręki :) świetni fachowcy Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Tirex Dobry serwis! IP: *.dynamic.chello.pl 25.05.15, 17:34 Polecam warsztat Irmar Serwis! W moim samochodzie usuwali filtr cząstek stałych - szybko i skutecznie. Jeżdżę już 4 miesiące i wczoraj byłem na wymianie oleju i filtrów. Jestem zadowolony z jakości usług i obsługi w tym warsztacie. Odpowiedz Link Zgłoś
1pawellardo Re: Gdzie w Krakowie dobry warsztat samochodowy? 19.06.15, 09:20 Osobiście złego słowa powiedzieć nie mogę o pracy Dominika Migasa, to jest warsztat Auto Serwis na Chełmońskiego. Szczerze mówiąc dwóch znajomych też naprawia u niego autka i nie skarżyli się że coś poszło nie tak. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Rudy9 Re: Gdzie w Krakowie dobry warsztat samochodowy? IP: *.noc.fibertech.net.pl 31.08.15, 20:35 A ja mówie Wam, ze Irmar na Makuszyńskiego jest tani i chłopaki robią dobrze. Nie ma co gadać. Nie zawiodłem się. Klime ostatnio robiłem w super niskiej cenie Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jarek72 Re: Gdzie w Krakowie dobry warsztat samochodowy? IP: *.dynamic.chello.pl 26.09.15, 07:32 ja polecam AUTO SERWIS LUK na ul. Danalówka 4 (rybitwy) serwisuje tam wszystkie auta w firmie - chyba jeden z nielicznych uczciwych mechaników w Krakowie Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kris Re: Gdzie w Krakowie dobry warsztat samochodowy? IP: *.218.146.194.generacja.pl 09.11.15, 23:51 Najlepszy serwis samochodowy moim zdaniem i zdaniem moich znajomych jest TOP_AUTOSERWIS w Krakowie na ulicy Przewóz 21 , Ceny mają bardzo zadowalające, ale najważniejsze że naprawdę fachowo jak nigdzie dotąd. W sumie cena też jest dobra gdyż jak porównywałem z innymi warsztatami to kilka stówek mi więcej zostaje zawsze w kieszeni a to też cieszy . Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Lana Re: Gdzie w Krakowie dobry warsztat samochodowy? IP: *.dynamic.chello.pl 06.12.15, 01:47 Witam ja polecam warsztat samochodowy Michalski w michalowicach. Myślę że robota solidna i na każdą kieszeń a klient zadowolony Odpowiedz Link Zgłoś
joannamaria33 Re: Gdzie w Krakowie dobry warsztat samochodowy? 07.01.16, 12:21 A korzystał ktoś z Automenet.pl ? świetna lokalizacja. zrobili przegląd naszego auta sprawnie i szybko. Mąż zawsze ich sobie chwali. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Irmar Re: Gdzie w Krakowie dobry warsztat samochodowy? IP: *.dynamic.chello.pl 16.01.16, 19:46 Ja polecam Irmar w Krakowie Odpowiedz Link Zgłoś