GoĹÄ: checha IP: *.adsl.inetia.pl 24.08.13, 14:09 Witam Polecicie dobry Warsztat w Krakowie gdzie można zrobić Chip-tuning? Ważne aby było solidnie, nie musi być specjalnie tanio... czekam na propozycje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
panamax Re: Gdzie w Krakowie zrobić Chip-tuning? 28.08.13, 13:01 Zapytaj w LPG House, tam się znają na gazie najlepiej w krakowie. Nie wiem tylko, byłoby ci założyć zwykłą instalację i ewentualnie zmodyfikować układ wydechowy, tak jak tutaj: youtu.be/fFlnegZ6BVU Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Piotras Re: Gdzie w Krakowie zrobić Chip-tuning? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.13, 22:05 A co ma Twoje LPG wspólnego z chip tuningiem. O ile dobrze odczytałem post pytającego to on o gazie nie wspominał. Więc po co piszesz, o instalacji LPG. On chce zwiększyć moc silnika, a nie go zamulić gazem.... tak więc niestety dalej twierdzę, że ŁG Autoserwis jest najlepszym wyjściem Odpowiedz Link Zgłoś
panamax Re: Gdzie w Krakowie zrobić Chip-tuning? 28.10.13, 22:36 Ty, no to tutaj dość konkretnie "zamulili" www.lpghouse.pl/firmowe/aktualnosci/3-dodge-charger-srt8-firmy-lpghouse Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: marx Re: Gdzie w Krakowie zrobić Chip-tuning? IP: *.ip.netia.com.pl 08.11.13, 21:49 słaba reklama szeptana Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Mitch Re: Gdzie w Krakowie zrobić Chip-tuning? IP: *.dynamic.chello.pl 26.12.14, 23:58 O ku..wa . Poczytajcie o nich opinie !! dobrymechanik.pl/mechanicy/krakow/lg-auto-serwis-dpf-diagnostyka-komputerowa-poziom-aso.html Szok , bo znam ten portal i opinie tam sa wiarygodne !! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: checha Re: Gdzie w Krakowie zrobić Chip-tuning? IP: *.adsl.inetia.pl 02.09.13, 21:10 Dzięki wszystkim za propozycje. Jutro/pojutrze się do nich wybiorę popytać co i jak :) Najpierw do ŁG a potem do LPG House jak w ŁG nie dadzą rady :P Odpowiedz Link Zgłoś
panamax Re: Gdzie w Krakowie zrobić Chip-tuning? 10.09.13, 22:29 Jeśli w lpg house poprawiają po innych to z osobówką sobie poradzą na pewno :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: checha Re: Gdzie w Krakowie zrobić Chip-tuning? IP: *.adsl.inetia.pl 19.09.13, 22:31 Nie trzeba było się wybierać do LPG House. Załatwili to w ŁG AutoSerwisie za 750 PLN. A tak z ciekawości orientujesz się jaki jest koszt tej samej usługi w tym LPG House? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Piotras Re: Gdzie w Krakowie zrobić Chip-tuning? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.13, 22:06 To chcesz zwiększyć moc czy założyć gaz, bo nie rozumiem, a do ŁG to dadzą radę - spokojnie, wiem co piszę Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: sewer Re: Gdzie w Krakowie zrobić Chip-tuning? IP: *.ip.ssc.net 21.09.13, 14:53 Na gębę to nie wierzę, pokażcie jakieś papiery, że faktycznie klienci zadowoleni. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: bartok Re: Gdzie w Krakowie zrobić Chip-tuning? IP: *.ro1.torservers.net 26.09.13, 22:24 www.lpghouse.pl/referencje Odpowiedz Link Zgłoś
kawaler86 Re: Gdzie w Krakowie zrobić Chip-tuning? 10.10.13, 12:05 Ze mnie co prawda Krakus tylko przez cztery miesiące (średni czas przebywania w Krakowie w roku), nie mniej jak coś mi padnie w aucie, to korzystam z warsztatu opisanego przez andrzeja. Faktycznie solidni fachowcy, a do tego maja uważam dobre ceny. Nie mniej odnośnie tuningowania, sam w tym zakresie nic u nich nie robiłem, bo jestem tego wrogiem, nie mniej jak podstawiam im samochód czy do przeglądu, czy do jakiejś drobnej naprawy (jestem osobą, która nie czeka aż się rozwali coś porządnie, tylko robię wszystko od ręki), to zawsze można tam spotkać jakiegoś maniaka tuningu. Nie raz zdarzyło mi się porozmawiać, jak np czekałem chwilę na odbiór, bo przyjechałem wcześniej niż miałem, to opinie w tym zakresie maja u klientów bardzo dobre. Ale podkreślam, jest to zasłyszane i zaobserwowane, sam nic w swoim wozie nie przerabiałem (choć ostro zastanawiam się nad usunięciem DPF w moim dieselku Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Piotras Re: Gdzie w Krakowie zrobić Chip-tuning? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.13, 22:01 Ja robiłem u nich podejście w Foxem około roku temu, więc nie wiem czy to "niedawno" czy "dawno" Sprzęt mają wysokiej klasy. W każdym razie nie owijają w bawełnę i nie obiecują gruszek na wierzbie. Obecnie zmieniłem Foxa na A4 i jestem też u nich umówiony na "poprawkę" Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kamil Re: Gdzie w Krakowie zrobić Chip-tuning? IP: *.cdma.centertel.pl 06.01.15, 15:03 vtech tuning i nic więcej Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Dżordżu Re: Gdzie w Krakowie zrobić Chip-tuning? IP: *.dynamic.chello.pl 13.04.15, 10:02 chiptuning tuning w Krakowie? przecież macie tam Heko z GCS Tunining, pół Polski tam jeździ, a Wy opowiadacie o jakichś nowicjuszach w dziedzinie :D Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: arek Re: Gdzie w Krakowie zrobić Chip-tuning? IP: *.dynamic.chello.pl 19.11.16, 21:40 DŻordzu , Jacy to nowicjusze , jak w ŁG serwis mają najlepszą hamownię obciążeniową 4x4 w Krakowie, i do tego drugą MAHA .halę mają większą niż wszyscyc tunerzy krakowscy do kupy ... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: artek39454 Re: Gdzie w Krakowie zrobić Chip-tuning? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.18, 19:28 nie polecam, wręcz odradzam wizytę w tym serwisie miałem problem, przybywało mi dużo oleju, dostawało się tam paliwo mam wycięte dpf(w innym serwisie), także były 3 możliwości albo źle wgrany program, albo wtryski, albo pompa paliwa pojechałem do Ładyga serwis, opowiedziałem co się dzieje, "sprawdzali" auto 3 dni, na koniec powiedzieli że program jest idealny, nie ma błedów, wszystko jest w nim dobrze, także należy sprawdzić wtryski albo pompe, tak też zrobiłem wtryski okazały się dobre, także byłem pewny że to pompa, ale okazało się że też jest dobra, pojechałem do innego serwisu , na początku już stwierdzili że dziwne że chodzi wentylator od razu przy starcie auto, po 3 godz zadzwonili do mnie że auto można odebrać , był błąd w programie, przez "fachowców" z łG straciłem około 1000 zł na przeglad wtrysków i pompy Pożniej pojechałem do serwisu ŁG i szef ani przepraszam ani nic Odpowiedz Link Zgłoś