Dodaj do ulubionych

Wyposażenie warsztatu

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.13, 07:26
Szukam firm oferujących wyposażenie warsztató samochodowych
Znacie jakieś ? Żeby było profesjonalnie, korzystnie i kompleksowo?
Obserwuj wątek
    • Gość: rastiman Re: Wyposażenie warsztatu IP: *.fucio.net 31.10.13, 16:37
      w Katowicach jest firma Ecomyjnia o się tymi rzeczami zajmuje
      wygoogluj sobie ich w necie , mają mega dobre kosmetyki samochodowe i wszystko do warsztatów i myjni
      • Gość: sleepy Re: Wyposażenie warsztatu IP: *.183.internet.malbork.pl 30.04.14, 19:18
        Potrzebujesz wyposażenia magazynu, biura lub warsztatu? Skorzystaj z usług LOG –SYSTEM. Oferują swoją pomoc już przy projektowaniu obiektu. Wysoka jakość w przyjaznych cenach. Pracownicy LOG- SYSTEM są do dyspozycji zawsze, gdy Klienci ich potrzebują. Zlecenie realizują w sposób terminowy. Podołają nawet najbardziej nietypowym zleceniom. Polecam sprawdzić na stronie www.log-system.pl/
    • talik0 Re: Wyposażenie warsztatu 05.11.13, 13:47
      Ja polecam ROOKS, powinieneś ich znaleźć w Googlach. Sam mam od nich wyposażenie i jestem zadowolony. Na zachętę filmik: bit.ly/17njcPn.
      • Gość: Jola87654 Re: Wyposażenie warsztatu IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.01.14, 15:24
        Mój mąż dużo rzeczy kupował tu: www.normfest.pl/ Podobno mają konkurencyjne ceny.
    • Gość: rtos Re: Wyposażenie warsztatu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.14, 22:58
      Wyposażenie warsztatów znajdziecie też tutaj www.eci.com.pl/pl/18-wyposazenie-warsztatow kupiłem tam kilka rzeczy
    • Gość: lewarek Re: Wyposażenie warsztatu IP: *.dynamic.chello.pl 10.06.14, 22:07
      Facet nie miał chyba na myśli sklepu, tylko markę produkującą narzędzia. W zasadzie to nawet nie wiadomo gdzie mieszka, więc pewnie by podał jakby się interesował sklepem. Ja cały warsztat oparłem na zestawach Proline, począwszy od szafki narzędziowej na podnośnikach kończąc. Dają sobie radę, procent zepsutych narzędzi podczas pracy niewielki, przy tej cenie to zdecydowanie nic droższego się nie opłaca.
      • bgmnt1 Re: Wyposażenie warsztatu 28.08.14, 17:50
        Rzeczywiście, dwój moich znajomych prowadzi mały biznes tj naprawy kosiarek etc czasem jakieś auto po znajomości i też zainwestowali w komplet proline 'nów i są zadowoleniu
    • Gość: pomarańczowy Re: Wyposażenie warsztatu IP: *.centertel.pl 24.09.14, 14:55
      ja korzystałem z firmy Lewor spod Łodzi. Dobrze doradzili, fajną cenę dali. Szybka realizacja! Jeden z produktów się po pół roku trochę spsuł ale serwis szybko i bezkosztowo wyeliminował usterkę :D
    • Gość: potatos Re: Wyposażenie warsztatu IP: *.icpnet.pl 14.01.15, 12:49
      Do warsztatu jak najbardziej potrzebne są odpowiednio dobrane regały. Najlepsze będą regały półkowe o konstrukcji ramowej, takie jakie oferuje np. transmag.
    • Gość: barabasz Re: Wyposażenie warsztatu IP: *.icpnet.pl 21.01.15, 09:54
      Po regały magazynowe czy też takie na warsztat najlepiej jest zwrócić się do sprawdzonych firm, które takie regały oferują, jak np. transmag. Przynajmniej będziemy pewni że regały są mocne, wytrzymałe i możemy spokojnie układać na nich ciężkie elementy samochodowe.
      • brittson Re: Wyposażenie warsztatu 27.06.15, 09:28
        A gdzie zwykle kupujecie narzędzia typu kompresory, alkomaty, podnośniki itd?
        • estor11 Re: Wyposażenie warsztatu 29.06.15, 08:53
          Tego typu specjalistyczny sprzęt kupuje się najczęściej u tych największych np przez motointegrator.pl
          Jest to grupa inter cars więc są dobrze wyposażeni. Mają też rozległą sieć punktów sprzedaży w postaci warsztatów partnerskich, qserwisów itd w których można bezpośrednio odebrać zamówiony towar. Pod względem cenowym jest raczej jak wszędzie. Po prostu cenię sobie u nich jakość obsługi klienta.
    • drabikw Re: Wyposażenie warsztatu 02.03.16, 12:44
      jeśli masz już swoje narzędzia i szukasz jakieś ciekawej szafki w którym mógłbyś przechowywać to mogę Ci polecić erabox.pl . Kupiłem kiedyś tam szafkę dla ojca bo lubi majsterkować i zawsze mu się te narzędzia walały po całym garażu. Napisz sobie do nich i wtedy zobaczysz co oni oferują i w jakich cenach.
    • wenika33 Re: Wyposażenie warsztatu 20.04.16, 07:56
      sprawdź ofertę firmy Transmag- mają różne regały magazynowe itp. także powinieneś coś znaleźć. Mój mąż kupował u nich właśnie regały i nadal nam służą w garażu;)
    • rikola86 Re: Wyposażenie warsztatu 19.05.16, 16:00
      ja znam firme z Poznania: rf.com.pl/wyposazenie-warsztatu-lista/ mają wyposażenie warsztatu z firmy LISTA, bardzo dobra jakość
    • mojwarsztat Re: Wyposażenie warsztatu 26.08.16, 13:19
      polecam sklep- panmajster.pl sam się ostatnio zaopatrywałem, bo wymieniłem swoje meble w przydomowym warsztacie, duży wybór i dobra jakosc, z tego co widziałem to nawet promoje mają
    • Gość: wrobel73 Re: Wyposażenie warsztatu IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.08.16, 14:54
      my sie zaopatrywalismy w inter motorsie - warsztat.inter-motors.pl. Nie wiem skad jestes ale obsluguja chyba caly dolny slask. Jak nie u nich to poszukaj w inter carsie
    • suwnet Re: Wyposażenie warsztatu 09.04.18, 09:08
      Zerknij na stronę suw.net.pl/ doradztwo, serwis, naprawy, warto
    • grzegorzek.pol Re: Wyposażenie warsztatu 27.04.18, 18:33
      Najlepiej sie zaopatrzyć w dobre jakościowo wytrzymałe części oe delphi np. to średnia półka cenowa a solidne więc klienci nie będą narzekać.
    • krzysiek1241 Re: Wyposażenie warsztatu 05.03.19, 13:04
      Mogę polecić z całego serca Siegstar w Tychach, Jaśkowicka 43. Najlepsze podnośniki i montażownice od niemieckich firm!
      siegstar.com
    • jacekmaniek Re: Wyposażenie warsztatu 26.06.20, 14:31
      Serdecznie polecam firmę Maglo!
      Link: www.maglo.com.pl/stronaglowna
    • Gość: uzytkownik0000 Re: Wyposażenie warsztatu IP: *.centertel.pl 14.06.21, 11:35
      Mogę polecić sklep online www.autona.pl
    • bart72 Re: Wyposażenie warsztatu 29.07.21, 12:44
      SiegStar WYPOSAŻENIE WARSZTATU. Firma w ofercie posiada: podnośniki, montażownice, wyważarki, kompresory, stacje obsługi klimatyzacji, urządzenia diagnostyczne oraz wiele innych akcesoriów. Wszystko kompleksowo w jednym miejscu. POLECAM siegstar.com/
    • marek88i Re: Wyposażenie warsztatu 30.12.21, 10:23
      Polecam firmę SiegStar z Tychów zajmującą się wyposażeniem warsztatów siegstar.com/ W swojej ofercie posiadają podnośniki samochodowe, jednokolumnowe, dwukolumnowe, czterokolumnowe, nożycowe, podnośniki do ciężarówek, montażownice do opon, wyważarki do kół, kompresory sprężarki, diagnostyka, geometria kół, stacje obsługi klimatyzacji, urządzenia warsztatowe.
    • kamil023 Re: Wyposażenie warsztatu 14.04.23, 11:14
      W Tychach firma SiegStar. Mają porządny sprzęt od renomowanego producenta Twin Busch. Konkretne, niezawodne maszyny takie jak powinny być w warsztacie samochodowym siegstar.com/
    • bladyjacek Re: Wyposażenie warsztatu 19.09.23, 10:22
      Może tutaj coś się znajdzie regał do magazynu
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka