Dodaj do ulubionych

Turboserwis.pl - Wrocław - regeneracja - opinie

IP: *.adsl.inetia.pl 28.09.13, 18:53
Witam
Proszę o opinie o serwisie zajmującym się regeneracją turbosprężarek we Wrocławiu - turboserwis.pl

Czytałem wiele negatywnych opinii o nim ale słyszałem, że robią dla serwisów skody i vw... a to chyba nie może być tak źle?
Obserwuj wątek
    • Gość: robens Re: Turboserwis.pl - Wrocław - regeneracja - opin IP: 91.90.160.* 13.10.13, 22:10
      poszukaj opinii na www.wybierzmechanika.pl ewentualnie na forum motoryzacyjne
    • przemko75 Re: Turboserwis.pl - Wrocław - regeneracja - opin 13.10.13, 23:53
      Ja polecam z czystym sumieniem. Regenerowałem u nich turbinę swoją i syna (zresztą w vw i skodzie właśnie;) i jako klient z ulicy byłem potraktowany bardzo dobrze. Oba samochody mają już jakiś tam przebieg od regeneracji i jak narazie nic się nie dzieje, przebieg wystarczający do stwierdzenia, że regeneracja przebiegła pomyślnie (po parę kkm). Ja trafiłem do nich przez znajomego, który robił u nich całą flotę w firmie, kilkanaście aut conajmniej, polecał, bo też był zadowolony. Złe opinie w necie, to, z tego co pamiętam (bo sam je czytałem) opisany w kółko i przekazywany po forach jeden przypadek pana od jakiejś skody. Ktoś się uparł, żeby narobić czarnego pijaru, niestety, chyba trochę wyszło...
      • Gość: bob Re: Turboserwis.pl - Wrocław - regeneracja - opin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.13, 11:53
        www.youtube.com/watch?v=1MdU3yv3FM4
      • Gość: michasz Re: Turboserwis.pl - Wrocław - regeneracja - opin IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.01.14, 10:44
        ja wolę podjechać do oleśnicy do trubo serwis. Jak dla mnie to oni są profesjonalistami
      • Gość: darek83 Re: Turboserwis.pl - Wrocław - regeneracja - opin IP: *.multi-ip.pl 14.10.14, 12:28
        NIE POLECAM W CAŁE Firmy Genesis Turbo Oleśnica !!! Miałem Turbo do regeneracji i wszędzie było bardzo drogo. Ta Firma czyli właściciel tak pięknie gadał ze zna wszystkich na rynku i niestety 90% Firm jego Branży to Oszczusci to dokładnie byli jego słowa tylko po 4. miesiącach przekonałem się teraz ze zapomniał dodać ze należy też do tych 90% wskazanych przez siebie!!! Wszystko ma winne tylko nie to co on zrobił. Turbosprężarka zaledwie po 4 miesiącach się rozleciała to dostałem odmowne gwarancji ponieważ może być odmą zapchana. śmiech NIKOMU NIE POLECAM TEJ FIRMY
        • Gość: Lulki987 Re: Turboserwis.pl - Wrocław - regeneracja - opin IP: *.ip4.greenlan.pl 16.11.15, 09:01
          Witam no niestety ale też dałem się skusić niska ceną i 6 miechów i niestety ale kupno nowej żadnej już regenerowanej, dzięki takim firmą tracą firmy rzetelnie wykonujące usługę. NIE POLECAM!!!!!!!
      • tendonin111 Re: Turboserwis.pl - Wrocław - regeneracja - opin 09.12.14, 15:09
        ja mialem do czynienia jedynie z www.turboreg.pl/, ale ich tez smialo moge polecic wiec jakby ktos potrzebowal to niech korzysta
    • Gość: eso Re: Turboserwis.pl - Wrocław - regeneracja - opin IP: *.internetunion.pl 24.10.13, 02:24
      bardzo mi się w turboserwisie podobało, miłe panie, przyjemna atmosfera, tyle mogę powiedzieć o odczuciach, bo na turbinach kompletnie się nie znam :P ważne dla mnie jest to, że turbina działa i nie snuję za sobą białego dymu :)
    • Gość: marek st Re: Turboserwis.pl - Wrocław - regeneracja - opin IP: *.internetunion.pl 28.10.13, 23:43
      Sprawdziłęm ich kilka miesięcy temu, mogę polecić. Wysyłałem do nich turbinę z innego miasta, bo mają dobrą opinię wśród mechaników na dolnym śląsku.
    • alice12345 teraz jest OK i polecają 31.10.13, 23:29
      Firma dawniej miała sporo negatywnych opinii teraz jednak podobno jest OK -tak możesz wyczytać na innych forach...
    • laszek_ptaszek Re: Turboserwis.pl - Wrocław - regeneracja - opin 01.11.13, 23:47
      profesjonalnie, możliwy demontaż i montaż turbiny na silniku, usługa kompleksowa objęta jest gwarancją - uważam że to bezpieczne rozwiązanie, widziałem kilka serwisów turbin na oczy ale na Klimasa to inna epoka - niedowiarki niech sami tam podjadą i zobaczą jak się naprawia na profesjonalnym sprzęcie
      • Gość: Silvio Re: Turboserwis.pl - Wrocław - regeneracja - opin IP: *.internetunion.pl 01.11.13, 23:59
        moja Turbina działa idealnie po regeneracji u nich. Nie bez powodu krąży o nich po mieście opinia starych wymiataczy, będziesz zadowolony, daj znać jeśli się na nich zdecydujesz, jak poszło.
    • krzych92 Polecam TurboSerwis! Świetna obsługa klienta!!! 21.12.13, 23:04
      Wszystkie te negatywne opinie które o nich krążą w sieci wg mnie są wyssane z palca... niczego takiego nie doświadczyłem.

p. Krzysiek który mnie obsługiwał wszystko wyjaśnił, ma naprawdę niezłą wiedzę. W żadnym innym warsztacie NIKT INNY NIE POŚWIĘCIŁ MI TYLE UWAGI CO W TURBOSERWISIE! - dla mnie jest to zaskoczeniem, że pomimo mojego młodego wieku ktoś podszedł do mnie z miłą obsługą!
    • Gość: DobryMechanik Re: Turboserwis.pl - Wrocław - regeneracja - opin IP: 213.17.206.* 15.10.14, 12:45
      dobrymechanik.pl/mechanicy/wroclaw/turbo-serwis-wolk-g.html
      jak widać powyżej, większość opinii pozytywna. Warto więc spróbować.
    • Gość: opole Re: Turboserwis.pl - Wrocław - regeneracja - opin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.16, 19:21
      witam robiłem w Genesis turbo turbine do passata b5 i jestem zadowolony , nawet poszli mi na reke i wydali mi ja w sobote bo bardzo jej potrzebowałem , własciciel bardzo miły i widac było ze sie zna na tym co robi jakby nie on bym nie zrobił w sobote passata bo mechanik zapomniał odkrecic pewnej rzeczy z turbiny ale dobre oko i znajomosc tego co sie robi przez sprzedajacego oszczedziło zmiany mechanika :)
      polecam w 100 % ,
      turbina działa cichutko i autko lepiej sie zbiera , turbina zampntowana w sobote 27,02,2016
    • Gość: banbar Re: Turboserwis.pl - Wrocław - regeneracja - opin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.16, 21:19
      Ja rowiez ich polecam :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka