Dodaj do ulubionych

Regeneracja turbosprężarek Wrocław

01.02.16, 19:29
Witam! Szukam serwisu, który podejmie się regeneracji turbosprężarek we Wrocławiu. Słyszałem parę dobrych opinii o TurboSerwis, podobno nieźle się rozwijają, nawet robią jakieś zagraniczne deale, ale chicałbym usłyszeć jeszcze parę opinii zanim oddam tam moje autko :D
Obserwuj wątek
    • jaskier000 Re: Regeneracja turbosprężarek Wrocław 02.02.16, 18:42
      Korzystałem kiedyś z ich usług i byłem więcej niż zadowolony.
      Robią to co naprawdę potrzeba, a nie jak większość "profilaktycznie" pełna regenerację (bo przeciez klient powiedział że wtryski nie działają)
    • Gość: Tomson11 Re: Regeneracja turbosprężarek Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.16, 20:19
      Kilka miesięcy temu też tam robiłem turbiny i chodzą bez zarzutu, możesz spokojnie tam jechać. Przy odbieraniu samochodu wytłumaczyli, co mniej więcej robić aby przedlużyć żywotność turbiny, wogóle bardzo miła obsługa i pracownicy :)
    • Gość: Grześ Re: Regeneracja turbosprężarek Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.16, 20:43
      Tak, to zdecydownaie jest dobry serwis, możesz tam jechać bez żadnych obaw :D
    • dominoo22 Re: Regeneracja turbosprężarek Wrocław 16.02.16, 19:32
      Też mogę polecić z czystym sumieniem, są dobrzy w tym co robią, napewno bedziesz zadowolony ;D
    • awen90 Re: Regeneracja turbosprężarek Wrocław 21.02.16, 19:56
      Oddałem samochód do Turboserwisu i jestem bardzo zadowolony, mogę z czystym sumieniem przyłączyć się do osób polecających ten serwis :) póki co wszystko śmiga, mam nadzieję że tak zostanie ;)
      • Gość: krzychogon Re: Regeneracja turbosprężarek Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.17, 14:46
        www.turboserwis.pl/
        Turbo Serwis, jeden z europejskich liderów naprawy i regeneracji turbosprężarek, pomp Common Rail i wtryskiwaczy Common Rail do wszystkich rodzai samochodów osobowych i dostawczych.
        Zapraszamy
    • awen90 Re: Regeneracja turbosprężarek Wrocław 01.04.16, 18:23
      Minęły już prawie 2 miesiące odkąd moje auto wróciło z Turboserwisu, dalej wszystko śmiga, polecam wszystkim tą firmę :P
    • Gość: jamielannister Re: Regeneracja turbosprężarek Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.16, 21:42
      też polecam, jeśli ktoś się waha to nie ma się czego bać zrobią wysztko dobrze :D
    • emkrasek Re: Regeneracja turbosprężarek Wrocław 26.01.17, 11:23
      Korzystałem z serwisu pphuturbo.pl gdzie mieli wstawiać nową turbosprężarkę, ale regeneracja okazała się wystarczająca i autko chodzi jakby dopiero wyjechało z salonu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka