johanesmax456 11.02.16, 11:44 Gdzie w stolicy polecacie warsztat wymiany szyb? Mam uszkodzenie w rogu szyby i chciałbym to załatwić jak najszybciej, żeby nie narażać się na mandat. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rusak84 Re: Wymiana szyby 12.02.16, 20:27 Polecam podjechać tu www.nordglass.pl/pl/warszawa-vi,a284.html Odpowiedz Link Zgłoś
monika1523 Re: Wymiana szyby 14.02.16, 19:57 Na Chłodnej w Warszawie wymieniałam szybę. Poszło szybko i sprawnie. Odpowiedz Link Zgłoś
johanesmax456 Re: Wymiana szyby 16.02.16, 18:19 Dzięki bardzo za namiary. Podskoczę i zapytam czy szybę da się jakoś naprawić czy konieczna bedzie wymiana. Odpowiedz Link Zgłoś
monika1523 Re: Wymiana szyby 20.02.16, 17:33 Nie odwlekaj tego,uszkodzenie zabrudzone nie można naprawić. Odpowiedz Link Zgłoś
monika1523 Re: Wymiana szyby 20.02.16, 17:35 Sama usługa to 99 zł. Koszt szyby chyba zależy od samochodu Odpowiedz Link Zgłoś
rusak84 Re: Wymiana szyby 25.02.16, 12:08 Koleżanko podjedź do nich lub zadzwoń - tak będzie najlepiej. Z tego co wiem za samą wymianę krzyczą teraz tylko 99zł, także dobra cena. Odpowiedz Link Zgłoś
oenordglass Re: Wymiana szyby 25.02.16, 21:21 Witam, koszt szyby zależy głównie od modelu samochodu i typu szyby, która ma być wymieniona. Sama wymiana to koszt 99 zł. W tej kwestii zapraszam zatem do wizyty w najbliższym serwisie NordGlass, w którym uzyska Pan taką informacje - naturalnie - całkowicie bezpłatnie. Pozdrawiam, Sebastian Nikulski Online Ekspert Nordglass Odpowiedz Link Zgłoś
szymonka87 Re: Wymiana szyby 30.04.16, 16:34 Auto Szyby Warszawa - czego dusza zapragnie: montaż, naprawa i uszczelnianie szyb. Na Żoliborzu, konkretnie przy Śmiałej. Serwis działa już lata, panowie doświadczeni, rzetelni i naprawdę godni zaufania. Nie naciągają, wyceniają pracę uczciwie, a to się rzadko dzisiaj zdarza. Mnie bardzo pomogli, gdy ktoś mi wybił szybę jeszcze w poprzednim aucie, szybko i sprawnie wszystko naprawili, a po włamie nie było śladu, nie licząc zarysowania na karoserii :) Namiar na nich: www.szybysamochodowe.com. Aha, duży plus - czynne 7 dni w tygodniu :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: AdamKunish Re: Wymiana szyby IP: 91.230.98.* 31.10.21, 19:32 W Warszawie polecam serwis na Śmiałej - naprawa i wymiana szyb, czynne 7 dni w tygodniu, profesjonalnie, solidnie w i w dobrej cenie. Tu ich strona szybysamochodowe.com/ Odpowiedz Link Zgłoś