Dodaj do ulubionych

Jaki polecicie warsztat w Warszawie?

18.03.16, 12:27
Hej, jak w temacie - jakieś dobre, godne polecenia miejsce? Najlepiej w okolicach Ursynowa, Mokotowa, Śródmieścia, Ochoty. Jestem leniem i nie chce mi się potem jeździć z samochodem przez całe miasto, gdzieś na Rembertów (nie żebym miała coś do Rembertowa - po prostu to straszny kawał drogi ode mnie ;)).
A, mój samochód to pięcioletni Hyundai ix20. Do tej pory serwisowałam go w dwóch miejscach, ale z obu nie byłam jakoś szczególnie zadowolona i chcę znaleźć coś lepszego...
Obserwuj wątek
    • natan87 Re: Jaki polecicie warsztat w Warszawie? 21.03.16, 11:48
      Ja mam jedno miejsce godne polecenia, adres to Hynka. Zainteresowana, czy okolica nie pasuje? ;)
      • hanna033 Re: Jaki polecicie warsztat w Warszawie? 23.03.16, 12:55
        Zainteresowana, okolica pasuje ;) Oczywiście już wygooglałam, co tam się na hynka znajduje i czy chodzi o to aso hyundaia? Czy jakiś mniejszy warsztat?
        • natan87 Re: Jaki polecicie warsztat w Warszawie? 24.03.16, 13:42
          Tak, dokładnie. Chodzi mi o Motortest, na Hynka 2a. Tam jest całe combo ;) Salon, serwis, sklep, opony... Generalnie spoko miejsce, kupiłem tam samochód jakieś trzy lata temu i tam robię też przeglądy. Nie mogę narzekać. Może trochę drożej niż w jakimś niewielkim warsztaciku, ale przynajmniej mają wszystko na miejscu, nowe, odrestaurowane. Sprzęt też pokupowali, więc jak ktoś był x lat temu, to niech się nie sugeruje. Ogólnie bardzo polecam, spróbuj się przejechać i przekonać na własne oczy :)
          • hanna033 Re: Jaki polecicie warsztat w Warszawie? 31.03.16, 11:49
            Hej! Sorry, że dopiero teraz odpisuje, ale święta człowieka pochłonęły, i nie miałam za bardzo czasu zajrzeć, czy ktoś odpowiedział. Dzięki za adres, poczytałam trochę o nich na sieci, byłam na fanpage'u na fb i chyba faktycznie zajrzę tam w najbliższym czasie :) Jeszcze raz wielkie dzięki!
            • hanna033 Re: Jaki polecicie warsztat w Warszawie? 28.04.16, 12:06
              Cześć wszystkim jeszcze raz!
              Odwiedziłam już warsztat Motortestu, więc wróciłam tutaj, żeby wszystkim dać znać jak było i polecić ich dalej - tak, teraz już możecie się domyśleć, że jestem zadowolona z wizyty :)

Przede wszystkim doskonałe podejście do nowego klienta, dokładne wytłumaczenie problemu oraz usterki i co najważniejsze - naprawa (wymiana lub regeneracja) tego, co było konieczne. Nie zostałam potraktowana z góry, jako ta, co się nie zna i generalnie to tylko przeszkadza. A tak niestety bywało.

Generalnie wspominałam, że serwisowałam już moje auto w innych miejscach. Był problem, z którym nie potrafiono sobie poradzić i tylko "zaleczano" symptomy. Teraz, wreszcie, wszystko działa w porządku. Panowie się trochę namęczyli, ale znaleźli problem. Ogromny plus, że najwidoczniej im się po prostu chciało. Jak widać nie dotyczy to wszystkich.

Dlatego właśnie wróciłam, żeby napisać opinię i pochwalić. Może innym przyda się sprawdzony warsztat w Warszawie, bo wybór jest tu ogromny, ale nie wiem jak często przekłada się na jakość.

Pozdrawiam wszystkich!
    • szymonka87 Re: Jaki polecicie warsztat w Warszawie? 30.04.16, 16:21
      Ja znam sprawdzony warsztat samochodowy, ale w Markach pod Wawą. W całej Wawie nie znalazłam jak dotąd nikogo, kto by był sensowny. A w Markach, w warsztacie przy aso Hondy Matraszek, mam mechanika, blacharza i lakiernika w razie potrzeby. Od razu uprzedzę pytania - serwisują także inne marki aut, a nie tylko hondy. Rzetelni, uczciwi w wycenie i naprawdę pomocni. Moim zdaniem warto podjechać kawałek, aby mieć tzw. święty spokój.
    • Gość: Mechanik Warszawa Re: Jaki polecicie warsztat w Warszawie? IP: *.dynamic-ww-10.vectranet.pl 07.06.16, 13:03
      Bardzo dobry i solidny mechanik Warszawa Okęcie / Włochy : www.auto-doctor.pl
    • kamjarosz Re: Jaki polecicie warsztat w Warszawie? 01.10.16, 22:29
      spróbuj u Chodzenia super serwis, ale ma też auta w sprzedaży nowe i używane może sobie na coś zamienisz
    • Gość: markus Re: Jaki polecicie warsztat w Warszawie? IP: *.dynamic.mm.pl 07.12.16, 22:44
      Ja znam dobrego mechanika trochę dalej - na granicy Żoliborza i Bielan, blisko metra Słodowiec,przy ulicy Zofii Nałkowskiej. Facet ma pojęcie i ceny nie są z kosmosu, jak to zwykle w Warszawie.
    • basia13.07 Re: Jaki polecicie warsztat w Warszawie? 30.12.16, 12:15
      Może nie w Warszawie, ale pod - w Markach - mogę polecić z pełną odpowiedzialnością serwis przy aso Honda Matraszek. Serwisują wszystkie marki aut, a naprawdę znają się na tym :) Fachowa obsługa!
    • smogorzewski.w Re: Jaki polecicie warsztat w Warszawie? 05.01.17, 13:36
      Jak nie chce Ci się jeździć po mieście albo nie masz czasu na dojazdy do serwisu to wezwij mobilny warsztat samochodowy. Mechanik albo elektryk przyjeżdża do Ciebie o umówionej godzinie specjalistycznym pojazdem z wyposażeniem mechanicznym, na miejscu podpina komputer i diagnozuje wszystkie usterki, wycenia Ci naprawę i naprawia, albo jak to coś poważniejszego to zabiera od Ciebie samochód, naprawia i odwozi Ci znów pod dom. W Warszawie z tego co słyszałem jest już kilka takich usług, ale ja korzystałem z tych: http://besthol.pl/ Szybko przyjechali, naprawili i wszystko działa. Ceny porównywalne do tych ze stacjonarnych warsztatów. A do tego pracują przez całą dobę więc nie trzeba się stresować że godzina nie pasuje albo pędzić szybko z roboty.
    • jareczekmor Re: Jaki polecicie warsztat w Warszawie? 15.01.17, 12:41
      Ja jak kupiłem 2 letią Hondę Lifestyle to od tamtego momentu czyli juz 3 rok serwisuje ja w HondaPlaza i nie na razie nie myślę o zmianie. Zawsze robią dobra robotę, cały serwis jest monitorowany wiec nic nie jest robione bez mojej zgody. Ceny też spoko

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka