Dodaj do ulubionych

Wyposażenie Warsztatów Samochodowych i Wulkanizacj

07.11.16, 14:28
Tekst linka

Jesteś właścicielem warsztatu samochodowego? Pracujesz, jako kierowca ciężarówki lub innego pojazdu, świadcząc usługi w zakresie przewozu towarów? Z pewnością wiesz, że odpowiednie wyposażenie w narzędzia i urządzenia pozwala na utrzymanie pojazdów w doskonałym stanie oraz sprawne wykonywanie napraw i niezbędnych przeglądów. Proponujemy Ci profesjonalne wyposażenie warsztatu samochodowego, dzięki któremu każde zlecenie wykonasz szybko, sprawnie i zgodnie z życzeniem klienta.

Kompleksowe wyposażenie naprawcze Twojego warsztatu

Nasza firma specjalizuje OPOMAXsię w dystrybucji urządzeń, dzięki którym precyzyjnie wykonasz wszelkie naprawy w zakresie wulkanizacji pojazdów o różnym tonażu. W ofercie znajdziesz:

- sprzęt wulkanizacyjny najwyższej klasy oraz liczne akcesoria przeznaczone do naprawy uszkodzonych opon,
MATERIAŁY NAPRAWCZE
- narzędzia pneumatyczne usprawniające proces pompowania nawet bardzo dużych kół,
PNEUMATYKA
- szeroki wybór urządzeń i narzędzi warsztatowych, przystosowanych do napraw samochodów,
PODNOŚNIKI SAMOCHDOWE
- chemię warsztatową i różne akcesoria stosowane w pracach naprawczych.

Co gwarantujemy?

Jesteśmy firmą z doświadczeniem i odpowiednią wiedzą w zakresie wyposażenia warsztatów samochodowych, dlatego w naszej ofercie znajdziesz wszystko, co pozwoli Ci stworzyć kompleksowo wyposażone miejsce pracy. Oferujemy wyposażenie wulkanizacji najlepszych, sprawdzonych producentów, a także dziesiątki nowych i używanych produktów, które usprawnią lub wręcz umożliwią realizowanie zleceń.

Naszą lokalizacją jest Warszawa, dlatego będąc w tym mieście możesz zajrzeć do naszego magazynu i poznać walory naszego asortymentu. Sprzedaż realizujemy drogą wysyłkową, docierając z zamówieniem do każdego klienta na terenie kraju.
Obserwuj wątek
    • janmo0 Re: Wyposażenie Warsztatów Samochodowych i Wulkan 11.01.17, 15:31
      Ja ostatnio zdecydowałem się kupić maszyny do wulkanizacji tutaj: www.legum.pl/ Część wziąłem w leasing, ponieważ na wszystko nie było mnie stać, ale maszyny są bardzo dobrej jakości.
    • marekjoz Re: Wyposażenie Warsztatów Samochodowych i Wulkan 09.02.17, 08:14
      Ja polecam firmę Nortec, w której wyposażyłem swój warsztat w niezbędne narzędzia. Dobra jakość narzędzi za przystępną cenę. Duży wybór. Polecam !
      • biuroopomax Re: Wyposażenie Warsztatów Samochodowych i Wulkan 09.02.17, 17:30
        Marek - zgadza się Nortec jest na poziomie i ceny mają są ok. My również z nimi współpracujemy tutaj przykładowy link do nich www.opomax.com.pl/wywazarki-opomax .
    • suwnet Re: Wyposażenie Warsztatów Samochodowych i Wulkan 09.04.18, 09:30
      Na terenie Trójmiasta działa firma suw.net.pl/ serwis, naprawy, przeglądy UDT, pełna dokumentacja,
      darmowa ocena techniczna -WARTO
    • suwnet Re: Wyposażenie Warsztatów Samochodowych i Wulkan 09.04.18, 09:31
      Firma z czternastoletnim doświadczeniem wykonuje: montaże, szkolenia, serwisy, kalibracje urządzeń wyposażenia warsztatów oraz stacji kontroli pojazdów. Posiadamy niezbędne uprawnienia do przeglądów i konserwacji, wystawiamy odpowiednią urzędową dokumentację potwierdzającą wykonanie przeglądów. Wieloletnia praktyka pozwoliła nam na osiągnięcie szczegółowej wiedzy na temat serwisowanych i montowanych urządzeń. Naszą pracę cechuje dokładność, szybkość i wysoka skuteczność działania. W celu szybszej weryfikacji usterki pierwszą diagnozę wykonujemy przez telefon, zmniejsza to koszty i skraca czas reakcji. Zapewniamy wysoki poziom świadczonych przez nas usług, a za tym podąża zadowolenie klientów i rozwój firmy.
      adres suw.net.pl/kontakt/
    • krzysiek1241 Re: Wyposażenie Warsztatów Samochodowych i Wulkan 18.11.19, 11:37
      Z własnego doświadczenia polecić mogę sklep siegstar.com jako dostawcę niezawodnych maszyn od Twin Busch!
    • bart72 Re: Wyposażenie Warsztatów Samochodowych i Wulkan 05.03.21, 11:44
      Jeżeli chodzi o podnośniki samochodowe to polecam firmę Siegstar siegstar.com/kategoria/podnosniki-samochodowe/ Konkretny sprzęt i jest sporo do wyboru.
    • marek88i Re: Wyposażenie Warsztatów Samochodowych i Wulkan 30.12.21, 10:26
      Warsztat samochodowy czy wulkanizacyjny polecam wyposażyć w SiegStar siegstar.com/
    • kamil023 Re: Wyposażenie Warsztatów Samochodowych i Wulkan 14.04.23, 11:11
      Co do sprzętu warsztatowego polecam firme SiegStar siegstar.com/ Posiadają wysokiej jakości podnośniki samochodowe, montażownice, wyważarki, geometrie, stacje klimatycazji, kompresory i inne od niemieckiego renomowanego producenta Twin Buch.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka