joala1 11.02.07, 15:30 Prosze o polecenie dobrego i uczciwego elektryka samochodowego najlepiej w okolicy Ursynowa, Mokotowa, Wola Samochód padł mi całkowicie. Nie odpala z kabelka. Prawdopodobnie problem z rozrusznikiem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nessuno Re: szukam dobrego elektryka samochodowego w Wars 12.02.07, 22:43 joala1 napisała: > Prosze o polecenie dobrego i uczciwego elektryka samochodowego > najlepiej w okolicy Ursynowa, Mokotowa, Wola > Samochód padł mi całkowicie. Nie odpala z kabelka. > Prawdopodobnie problem z rozrusznikiem. www.mechanic.pl/ Warsztat godny zaufania, sprawdzone na własnej skórze a w dodatku w okolicach, które Ciebie interesują. Odpowiedz Link Zgłoś
meps3 Re: szukam dobrego elektryka samochodowego w Wars 13.02.07, 07:26 Już odpisałem. Odpowiedz Link Zgłoś
joala1 Re: szukam dobrego elektryka samochodowego w Wars 14.02.07, 20:29 Dziękuje za informacje Odpowiedz Link Zgłoś
fryderykx Re: szukam dobrego elektryka samochodowego w Wars 20.02.07, 14:34 Gromada Transport 17 tego Stycznia 32 22-846-54-06 0-512-367-399 Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: terra Re: szukam dobrego elektryka samochodowego w Wars IP: *.acn.waw.pl 03.03.07, 09:35 auto-elektryk zacisze naprawdę dobry tel 501757238 Odpowiedz Link Zgłoś
eric_theodore_cartman Re: szukam dobrego elektryka samochodowego w Wars 13.03.07, 15:41 joala1 napisała: > Prosze o polecenie dobrego i uczciwego elektryka samochodowego > najlepiej w okolicy Ursynowa, Mokotowa, Wola > Samochód padł mi całkowicie. Nie odpala z kabelka. > Prawdopodobnie problem z rozrusznikiem. dobry elektryk Audi Q7 Odpowiedz Link Zgłoś
franek.ko Re: szukam dobrego elektryka samochodowego w Wars 27.05.16, 12:59 Ja miałem podobną sytuację, a samochód to moje narzędzie pracy. Znalazłem w necie besthol.pl/elektryka-samochodowa/. Okazało się to trafnym wyborem. Pan przyjechał ze wszystkimi narzędziami i naprawił mi samochód w ciągu godziny Odpowiedz Link Zgłoś
smogorzewski.w Re: szukam dobrego elektryka samochodowego w Wars 05.01.17, 13:53 Też korzystałem z Besthol i również polecam. Szczególnie Pana Kamila. Jeśli ktoś będzie szukał dobrego elektryka to polecam zadzwonić do nich i poprosić o przyjazd Pana Kamila, to wtedy naprawa będzie gwarantowana. Oni mają tzw. mobilny warsztat samochodowy, czyli robią mechanikę i elektrykę samochodową z dojazdem w dowolne miejsce. Do mnie akurat przyjechali pod dom. Mają specjalistyczne pojazdy z wyposażeniem warsztatowym, więc diagnostykę i naprawę robią od ręki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polecany Mechanik Re: szukam dobrego elektryka samochodowego w Wars IP: *.dynamic-ww-10.vectranet.pl 07.06.16, 13:03 Bardzo dobry i solidny mechanik Warszawa Okęcie / Włochy : www.auto-doctor.pl Mechanicy dobrze znają się na autach francuskich i niemieckich ! Odpowiedz Link Zgłoś
mirekk1972 Re: szukam dobrego elektryka samochodowego w Wars 21.01.17, 13:13 Polecam Krzyśka z Targówka autocreativeservice.pl/ do niego trafiają takie przypadki, z którymi nikt sobie nie radzi i on je ogarnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krystian Re: szukam dobrego elektryka samochodowego w Wars IP: *.centertel.pl 02.06.18, 22:08 To może podaj jakieś konkretne namiary jak już go tak reklamujesz a nie jakiś Krzysiek z Targówka,bo to nic nikomu nie mówi człowieku!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: szukam dobrego elektryka samochodowego w Wars IP: *.dynamic.chello.pl 04.05.17, 20:45 Żwirki i Wigury 2b tel.505343409 Odpowiedz Link Zgłoś
nikolasus Re: szukam dobrego elektryka samochodowego w Wars 03.06.18, 18:03 Zadzwoń do SAW Nakielska 4. Są na Woli. Mają diagnostykę z dojazdem. www.serwisautwarszawa.pl Odpowiedz Link Zgłoś
dylusiek123 Re: szukam dobrego elektryka samochodowego w Wars 24.04.19, 21:24 Polecam eliteserwis.pl Odpowiedz Link Zgłoś
dylusiek123 Re: szukam dobrego elektryka samochodowego w Wars 23.05.19, 11:23 Witam, ostatnio miałem problem z elektryka w moim samochodzie a mianowicie w moim mercesdesie przestał świecić xenon byłem w 2 różnych serwisach oczywiście pierwsze co wymiana żarnika lampa dalej nie świeciła pojechałem do elektryka samochodowego diagnoza przetwornica do wymiany naprawa u tego pana niemożliwa tylko zakup nowej. Tak trafiłem do www.facebook.com/Elite-Serwis-2021922871190218/ polecam chłopaków z czystym sumieniem. Panowie jako jedyni wymontowali lampę rozebrali sterownik i go naprawili. Poinformowali mnie jeszcze że mam zamontowany chiński złej jakości żarnik także wymieniłem u nich jeszcze xenon. Lampa święci do dziś. Kilku znajomych już tam wysłałem i żaden się na nich nie zawiódł. Odpowiedz Link Zgłoś