Dodaj do ulubionych

Warsztat Carman na Ostrobramskiej...

IP: 217.153.90.* 23.06.03, 14:38
Nie polecam tego serwisu. Dałem drugą szansę temu warsztatowi, ale jak się
okazało to był błąd i już na pewno nie skorzystam z usług tego serwisu.
Pojechałem na wymianę oleju w skrzyni biegów i tylnym moście. Cała "zabawa"
trwała ponad godzinę !!!!!!! Zanim doczekałem się na mechanika to już trochę
minęło... potem zaczęło się odkręcanie korków spustowych, wlewowych... ciężko
było znaleźć odpowiedni klucz... a czas biegnie... potem były trudności z
urządzeniem, którym się napełnia olejem wyżej wymienione zespoły... czas
płynie... doszło prawie do tego, że gość zaczął mi odkręcać śruby od mostu...
Nie wiem, może był nowy i nie bardzo znał się na robocie...
To jeszcze jakoś przełknąłem... ale kiedy zabrał się do skrzyni biegów było
znacznie ciekawiej... po dłuższych trudach i przy pomocy kolegów udało się
odkręcić korek wlewowy... największy problem był z umieszczeniem w otworze
wlewowym końcówki urządzenia napełniającego... to była sztywna końcówka a
dostęp do otworu był dość trudny...ale wystarczyło mieć kawałek gumowej
rurki, aby bez problemu wlać olej do skrzyni... jak się okazało panowie nie
mięli tego rodzaju ekwipunku ??? W warsztacie nie ma kawałka gumowego
przewodu ???? ale może się czepiam ???
W każdym razie czas klienta jest tam chyba pojęciem nieznanym.
Ja więcej nie skorzystam z usług Carmana. Nie sprawdzili się, a przecież
chodziło o prostą czynność, a nie jakieś skomplikowane naprawy, czy regulacje.

Tak się zastanawiam kiedy w końcu w Wawrszawie pojawią się jakieś dobre,
odpowiedzialne, rzetelne, dobrze wyszkolone, sprawne i solidne warsztaty z
mechanikami, którzy wiedzą jak się zabrać do pracy i zrobić to jak należy.

Dobrze było by prowadzić jakiś oficjalny ranking warsztatów, w oparciu o
opinie użytkowników, którzy skorzystali z ich usług i nagradzać te warsztaty,
które są naprawdę godne polecenia. Może w końcu pozostałe warsztaty zaczełyby
pracować na to, aby zdobyć i utrzymać klienta.

Pozdrawiam

Obserwuj wątek
    • Gość: Zuza Re: Warsztat Carman na Ostrobramskiej... IP: *.idzik.pl 23.06.03, 21:08
      Gość portalu: Tommi napisał(a):

> Nie polecam tego serwisu. Dałem drugą szansę temu warsztatowi, ale jak się
      > okazało to był błąd i już na pewno nie skorzystam z usług tego serwisu.
      > Pojechałem na wymianę oleju w skrzyni biegów i tylnym moście. Cała "zabawa"
      > trwała ponad godzinę !!!!!!! Zanim doczekałem się na mechanika to już trochę
      > minęło... potem zaczęło się odkręcanie korków spustowych, wlewowych...
      ciężko
      > było znaleźć odpowiedni klucz... a czas biegnie... potem były trudności z
      > urządzeniem, którym się napełnia olejem wyżej wymienione zespoły... czas
      > płynie... doszło prawie do tego, że gość zaczął mi odkręcać śruby od mostu...
      > Nie wiem, może był nowy i nie bardzo znał się na robocie...
      > To jeszcze jakoś przełknąłem... ale kiedy zabrał się do skrzyni biegów było
      > znacznie ciekawiej... po dłuższych trudach i przy pomocy kolegów udało się
      > odkręcić korek wlewowy... największy problem był z umieszczeniem w otworze
      > wlewowym końcówki urządzenia napełniającego... to była sztywna końcówka a
      > dostęp do otworu był dość trudny...ale wystarczyło mieć kawałek gumowej
      > rurki, aby bez problemu wlać olej do skrzyni... jak się okazało panowie nie
      > mięli tego rodzaju ekwipunku ??? W warsztacie nie ma kawałka gumowego
      > przewodu ???? ale może się czepiam ???
      > W każdym razie czas klienta jest tam chyba pojęciem nieznanym.
      > Ja więcej nie skorzystam z usług Carmana. Nie sprawdzili się, a przecież
      > chodziło o prostą czynność, a nie jakieś skomplikowane naprawy, czy
      regulacje.
      >
      > Tak się zastanawiam kiedy w końcu w Wawrszawie pojawią się jakieś dobre,
      > odpowiedzialne, rzetelne, dobrze wyszkolone, sprawne i solidne warsztaty z
      > mechanikami, którzy wiedzą jak się zabrać do pracy i zrobić to jak należy.
      >
      > Dobrze było by prowadzić jakiś oficjalny ranking warsztatów, w oparciu o
      > opinie użytkowników, którzy skorzystali z ich usług i nagradzać te
      warsztaty,
      > które są naprawdę godne polecenia. Może w końcu pozostałe warsztaty
      zaczełyby
      > pracować na to, aby zdobyć i utrzymać klienta.
      >
      > Pozdrawiam
      >
      >

Nie chciało się zapłacić w ASO, a teraz pretensje do garbatego, że ma dzieci
      proste? Hehehehe, śmieszny jesteś

Nie pozdrawiam
      • Gość: janek Re: Warsztat Carman na Ostrobramskiej... IP: 213.158.197.* 24.06.03, 15:58
        kobieto! o co ci chodzi????
        • Gość: Zuza Re: Warsztat Carman na Ostrobramskiej... IP: *.idzik.pl 24.06.03, 16:05
          Gość portalu: janek napisał(a):

> kobieto! o co ci chodzi????

o ten tramwaj co nie chodzi :)
          • Gość: WASIOR Re: Warsztat Carman na Ostrobramskiej... IP: 217.153.90.* 24.06.03, 19:12
            ZUZA CZY JESTEŚ BLONDYNKĄ? W CARMANIE CENY NIE SA WCALE BARDZO NISKIE, A TO ZE
            KOSZT SERWISU JEST TAŃSZY OD ASO TO NIEZNACZY ZE MA BYĆ GORSZEJ JAKOŚCI- TO TAK
            JAKBY KTOŚ ZROBIŁ CI DZIECKO ZE ZESPOŁEM DAŁNA (I GARBATE) ZA TO ZE BYŁAŚ SŁABA
            W ŁOZKU...(JESLI SIE WOGOLE TAKI ZNAJDZIE)
            TWÓJ PUNKT WIDZENIA JEST KRÓTKO WZROCZNY JAK KAPCIE MOJEJ BABCI, STYLISTYKA
            PRZEKUPY Z "RÓZYCKIEGO", A WYPOWIEDZI NA POZOMIE IQ PRZEDSZKOLAKA ( LUB
            BLONDYNKI) JAK WOLISZ PRZEPLACAĆ TRZYKROTNIE ZA WYMIANE PŁYNÓW I PRZEGLĄD W ASO
            (250-300 ZŁ) TO OBJAW BRAKU LOGICZNEGO MYŚLENIA (CZYT.SYNDROM BLONDYNKI)
            ŻYCZE POWODZENIA TYLKO UWAŻAJ NA "TEN TRAMWAJ CO NIE CHODZI"

• Gość: Zuza Re: Warsztat Carman na Ostrobramskiej... IP: *.idzik.pl 24.06.03, 20:59
              Gość portalu: WASIOR napisał(a):

> ZUZA CZY JESTEŚ BLONDYNKĄ? W CARMANIE CENY NIE SA WCALE BARDZO NISKIE, A TO
              ZE
              > KOSZT SERWISU JEST TAŃSZY OD ASO TO NIEZNACZY ZE MA BYĆ GORSZEJ JAKOŚCI- TO
              TAK
              >
              > JAKBY KTOŚ ZROBIŁ CI DZIECKO ZE ZESPOŁEM DAŁNA (I GARBATE) ZA TO ZE BYŁAŚ
              SŁABA
              >
              > W ŁOZKU...(JESLI SIE WOGOLE TAKI ZNAJDZIE)
              > TWÓJ PUNKT WIDZENIA JEST KRÓTKO WZROCZNY JAK KAPCIE MOJEJ BABCI, STYLISTYKA
              > PRZEKUPY Z "RÓZYCKIEGO", A WYPOWIEDZI NA POZOMIE IQ PRZEDSZKOLAKA ( LUB
              > BLONDYNKI) JAK WOLISZ PRZEPLACAĆ TRZYKROTNIE ZA WYMIANE PŁYNÓW I PRZEGLĄD W
              ASO
              >
              > (250-300 ZŁ) TO OBJAW BRAKU LOGICZNEGO MYŚLENIA (CZYT.SYNDROM BLONDYNKI)
              > ŻYCZE POWODZENIA TYLKO UWAŻAJ NA "TEN TRAMWAJ CO NIE CHODZI"
              >
              >
              >
              >

Tutaj też zmieniłeś nicka i myślisz że jesteś hero? :)))

Stary.....albo się chce płacić - jak to określiłeś - za przegląd i wymianę
              płynów - 250-300 zł (jeśli w tej cenie jest przegląd to ja z chęcią zapłacę w
              ASO) albo się chce płacić 20 zł za wymianę płynów! Tracisz nerwy -
              niepotrzebnie, obrażasz ludzi - niepotrzebnie, a wszystko przez to, że jesteś
              łosiem, który się dał nabrać na niskie ceny w Carmanie. Na drugi raz jak
              chcesz komuś dokopać - przeczytaj najpierw słownik ortograficzny bo robisz z
              siebie pośmiewisko na forum gazety ogólnopolskiej. O moje łóżko się nie martw -
              jest zajęte od długiego czasu przez prawdziwego mężczyznę - w odróżnieniu od
              ciebie - on ma jaja!
              • Gość: wasior Re: Warsztat Carman na Ostrobramskiej... IP: 217.153.90.* 25.06.03, 12:33
                Gość portalu: Zuza napisał(a):

> Gość portalu: WASIOR napisał(a):
                >
                > > ZUZA CZY JESTEŚ BLONDYNKĄ? W CARMANIE CENY NIE SA WCALE BARDZO NISKIE, A T
                > O
                > ZE
                > > KOSZT SERWISU JEST TAŃSZY OD ASO TO NIEZNACZY ZE MA BYĆ GORSZEJ JAKOŚCI- T
                > O
                > TAK
                > >
                > > JAKBY KTOŚ ZROBIŁ CI DZIECKO ZE ZESPOŁEM DAŁNA (I GARBATE) ZA TO ZE BYŁAŚ
                > SŁABA
                > >
                > > W ŁOZKU...(JESLI SIE WOGOLE TAKI ZNAJDZIE)
                > > TWÓJ PUNKT WIDZENIA JEST KRÓTKO WZROCZNY JAK KAPCIE MOJEJ BABCI, STYLISTYK
                > A
                > > PRZEKUPY Z "RÓZYCKIEGO", A WYPOWIEDZI NA POZOMIE IQ PRZEDSZKOLAKA ( LUB
                > > BLONDYNKI) JAK WOLISZ PRZEPLACAĆ TRZYKROTNIE ZA WYMIANE PŁYNÓW I PRZEGLĄD
                > W
                > ASO
                > >
                > > (250-300 ZŁ) TO OBJAW BRAKU LOGICZNEGO MYŚLENIA (CZYT.SYNDROM BLONDYNKI)
                > > ŻYCZE POWODZENIA TYLKO UWAŻAJ NA "TEN TRAMWAJ CO NIE CHODZI"
                > >
                > >
                > >
                > >
                >
                > Tutaj też zmieniłeś nicka i myślisz że jesteś hero? :)))
                >
                > Stary.....albo się chce płacić - jak to określiłeś - za przegląd i wymianę
                > płynów - 250-300 zł (jeśli w tej cenie jest przegląd to ja z chęcią zapłacę w
                > ASO) albo się chce płacić 20 zł za wymianę płynów! Tracisz nerwy -
                > niepotrzebnie, obrażasz ludzi - niepotrzebnie, a wszystko przez to, że jesteś
                > łosiem, który się dał nabrać na niskie ceny w Carmanie. Na drugi raz jak
                > chcesz komuś dokopać - przeczytaj najpierw słownik ortograficzny bo robisz z
                > siebie pośmiewisko na forum gazety ogólnopolskiej. O moje łóżko się nie
                martw -
                > jest zajęte od długiego czasu przez prawdziwego mężczyznę - w odróżnieniu od
                > ciebie - on ma jaja!

NAPISAŁEM PRZEGLAD + WYMIANA PŁYNÓW-CZYTAJ DOKLADNIE
                CHYBA JEDNAK MASZ SYNDROM "NIEDOPCHNIĘCIA" WIDAC TO PO TWOICH WYPOWIEDIZACH
                PEŁNYCH AROGANCJI, PRETENSJI I CZEPIANIA SIE DROBIAZGÓW. NIE JESTEM AUTOREM
                POSTA, TWOJA PROSTACKA I OBRAZLIWA WYPOWIEDZ SKŁONILA MNIE DO OSTREJ
                ODPOWIEDZI, CHOCIAZ PO ZASTANOWIENIU STWIERDZAM ZE RACZEJ NIEMA SENSU Z TOBA
                DYSKUTOWAĆ BO TWOJE KOMENTARZE NIEMAJA UZASADNIENIA JEDNYNIE WYPISUJESZ
                PRETENSJE NIE ZASTANAWIAJAC SIE NAD ICH SENSEM...( OSOBOSCIE PŁYNY WYMIENIAM ZA
                DARMO) W CENIE ZAKUPU PRODUKTU W MAŁYM BLASZANYM WARSZTACIE (NA POWAZKOWSKIEJ)
                I NIEMA ZADNEJ RÓZNICY Z ASO PONIEWAŻ TO JEST SMIESZNIE PROSTA CZYNNOŚĆ I NIE
                TRZEBA UDAWAĆ SIE Z TAKĄ BŁACHOSTKĄ DO AUTORYZOWANEGO WARSZTATU

• Gość: BUREK_JESTEŚ Re: Warsztat Carman na Ostrobramskiej... IP: 207.129.53.* 25.06.03, 13:54
                  Gość portalu: wasior napisał(a):

> Gość portalu: Zuza napisał(a):
                  >
                  > > Gość portalu: WASIOR napisał(a):
                  > >
                  > > > ZUZA CZY JESTEŚ BLONDYNKĄ? W CARMANIE CENY NIE SA WCALE BARDZO NISKIE
                  > , A T
                  > > O
                  > > ZE
                  > > > KOSZT SERWISU JEST TAŃSZY OD ASO TO NIEZNACZY ZE MA BYĆ GORSZEJ JAKOŚ
                  > CI- T
                  > > O
                  > > TAK
                  > > >
                  > > > JAKBY KTOŚ ZROBIŁ CI DZIECKO ZE ZESPOŁEM DAŁNA (I GARBATE) ZA TO ZE B
                  > YŁAŚ
                  > > SŁABA
                  > > >
                  > > > W ŁOZKU...(JESLI SIE WOGOLE TAKI ZNAJDZIE)
                  > > > TWÓJ PUNKT WIDZENIA JEST KRÓTKO WZROCZNY JAK KAPCIE MOJEJ BABCI, STYL
                  > ISTYK
                  > > A
                  > > > PRZEKUPY Z "RÓZYCKIEGO", A WYPOWIEDZI NA POZOMIE IQ PRZEDSZKOLAKA ( L
                  > UB
                  > > > BLONDYNKI) JAK WOLISZ PRZEPLACAĆ TRZYKROTNIE ZA WYMIANE PŁYNÓW I PRZE
                  > GLĄD
                  > > W
                  > > ASO
                  > > >
                  > > > (250-300 ZŁ) TO OBJAW BRAKU LOGICZNEGO MYŚLENIA (CZYT.SYNDROM BLONDYN
                  > KI)
                  > > > ŻYCZE POWODZENIA TYLKO UWAŻAJ NA "TEN TRAMWAJ CO NIE CHODZI"
                  > > >
                  > > >
                  > > >
                  > > >
                  > >
                  > > Tutaj też zmieniłeś nicka i myślisz że jesteś hero? :)))
                  > >
                  > > Stary.....albo się chce płacić - jak to określiłeś - za przegląd i wymianę
                  >
                  > > płynów - 250-300 zł (jeśli w tej cenie jest przegląd to ja z chęcią zapłac
                  > ę w
                  > > ASO) albo się chce płacić 20 zł za wymianę płynów! Tracisz nerwy -
                  > > niepotrzebnie, obrażasz ludzi - niepotrzebnie, a wszystko przez to, że jes
                  > teś
                  > > łosiem, który się dał nabrać na niskie ceny w Carmanie. Na drugi raz jak
                  > > chcesz komuś dokopać - przeczytaj najpierw słownik ortograficzny bo robisz
                  > z
                  > > siebie pośmiewisko na forum gazety ogólnopolskiej. O moje łóżko się nie
                  > martw -
                  > > jest zajęte od długiego czasu przez prawdziwego mężczyznę - w odróżnieniu
                  > od
                  > > ciebie - on ma jaja!
                  >
                  >
                  > NAPISAŁEM PRZEGLAD + WYMIANA PŁYNÓW-CZYTAJ DOKLADNIE
                  > CHYBA JEDNAK MASZ SYNDROM "NIEDOPCHNIĘCIA" WIDAC TO PO TWOICH WYPOWIEDIZACH
                  > PEŁNYCH AROGANCJI, PRETENSJI I CZEPIANIA SIE DROBIAZGÓW. NIE JESTEM AUTOREM
                  > POSTA, TWOJA PROSTACKA I OBRAZLIWA WYPOWIEDZ SKŁONILA MNIE DO OSTREJ
                  > ODPOWIEDZI, CHOCIAZ PO ZASTANOWIENIU STWIERDZAM ZE RACZEJ NIEMA SENSU Z TOBA
                  > DYSKUTOWAĆ BO TWOJE KOMENTARZE NIEMAJA UZASADNIENIA JEDNYNIE WYPISUJESZ
                  > PRETENSJE NIE ZASTANAWIAJAC SIE NAD ICH SENSEM...( OSOBOSCIE PŁYNY WYMIENIAM
                  ZA
                  >
                  > DARMO) W CENIE ZAKUPU PRODUKTU W MAŁYM BLASZANYM WARSZTACIE (NA
                  POWAZKOWSKIEJ)
                  > I NIEMA ZADNEJ RÓZNICY Z ASO PONIEWAŻ TO JEST SMIESZNIE PROSTA CZYNNOŚĆ I NIE
                  > TRZEBA UDAWAĆ SIE Z TAKĄ BŁACHOSTKĄ DO AUTORYZOWANEGO WARSZTATU
                  >

Dojebałeś się do kobiety kiedy ona ma rację. Odpowiadasz spod tego samego
                  adresu - nawet godziny odpowiedzi się zgadzają. Pierdolnij sobie baranka przy
                  ścianie kretynie a nie siedzisz w necie i szukasz zaczepki. Trochę szacunku dla
                  kobiety - robisz z siebie idiotę większego niż ci to Zuza udowodniła. Rób
                  przeglądy na Powązkowskiej - na niej też skończysz!
                  • Gość: WASIOR Re: Warsztat Carman na Ostrobramskiej... IP: 217.153.90.* 25.06.03, 14:57
                    Gość portalu: BUREK_JESTEŚ napisał(a):

> Gość portalu: wasior napisał(a):
                    >
                    > > Gość portalu: Zuza napisał(a):
                    > >
                    > > > Gość portalu: WASIOR napisał(a):
                    > > >
                    > > > > ZUZA CZY JESTEŚ BLONDYNKĄ? W CARMANIE CENY NIE SA WCALE BARDZO N
                    > ISKIE
                    > > , A T
                    > > > O
                    > > > ZE
                    > > > > KOSZT SERWISU JEST TAŃSZY OD ASO TO NIEZNACZY ZE MA BYĆ GORSZEJ
                    > JAKOŚ
                    > > CI- T
                    > > > O
                    > > > TAK
                    > > > >
                    > > > > JAKBY KTOŚ ZROBIŁ CI DZIECKO ZE ZESPOŁEM DAŁNA (I GARBATE) ZA TO
                    > ZE B
                    > > YŁAŚ
                    > > > SŁABA
                    > > > >
                    > > > > W ŁOZKU...(JESLI SIE WOGOLE TAKI ZNAJDZIE)
                    > > > > TWÓJ PUNKT WIDZENIA JEST KRÓTKO WZROCZNY JAK KAPCIE MOJEJ BABCI,
                    > STYL
                    > > ISTYK
                    > > > A
                    > > > > PRZEKUPY Z "RÓZYCKIEGO", A WYPOWIEDZI NA POZOMIE IQ PRZEDSZKOLAK
                    > A ( L
                    > > UB
                    > > > > BLONDYNKI) JAK WOLISZ PRZEPLACAĆ TRZYKROTNIE ZA WYMIANE PŁYNÓW I
                    > PRZE
                    > > GLĄD
                    > > > W
                    > > > ASO
                    > > > >
                    > > > > (250-300 ZŁ) TO OBJAW BRAKU LOGICZNEGO MYŚLENIA (CZYT.SYNDROM BL
                    > ONDYN
                    > > KI)
                    > > > > ŻYCZE POWODZENIA TYLKO UWAŻAJ NA "TEN TRAMWAJ CO NIE CHODZI"
                    > > > >
                    > > > >
                    > > > >
                    > > > >
                    > > >
                    > > > Tutaj też zmieniłeś nicka i myślisz że jesteś hero? :)))
                    > > >
                    > > > Stary.....albo się chce płacić - jak to określiłeś - za przegląd i wy
                    > mianę
                    > >
                    > > > płynów - 250-300 zł (jeśli w tej cenie jest przegląd to ja z chęcią z
                    > apłac
                    > > ę w
                    > > > ASO) albo się chce płacić 20 zł za wymianę płynów! Tracisz nerwy -
                    > > > niepotrzebnie, obrażasz ludzi - niepotrzebnie, a wszystko przez to, ż
                    > e jes
                    > > teś
                    > > > łosiem, który się dał nabrać na niskie ceny w Carmanie. Na drugi raz
                    > jak
                    > > > chcesz komuś dokopać - przeczytaj najpierw słownik ortograficzny bo r
                    > obisz
                    > > z
                    > > > siebie pośmiewisko na forum gazety ogólnopolskiej. O moje łóżko się n
                    > ie
                    > > martw -
                    > > > jest zajęte od długiego czasu przez prawdziwego mężczyznę - w odróżn
                    > ieniu
                    > > od
                    > > > ciebie - on ma jaja!
                    > >
                    > >
                    > > NAPISAŁEM PRZEGLAD + WYMIANA PŁYNÓW-CZYTAJ DOKLADNIE
                    > > CHYBA JEDNAK MASZ SYNDROM "NIEDOPCHNIĘCIA" WIDAC TO PO TWOICH WYPOWIEDIZAC
                    > H
                    > > PEŁNYCH AROGANCJI, PRETENSJI I CZEPIANIA SIE DROBIAZGÓW. NIE JESTEM AUTORE
                    > M
                    > > POSTA, TWOJA PROSTACKA I OBRAZLIWA WYPOWIEDZ SKŁONILA MNIE DO OSTREJ
                    > > ODPOWIEDZI, CHOCIAZ PO ZASTANOWIENIU STWIERDZAM ZE RACZEJ NIEMA SENSU Z TO
                    > BA
                    > > DYSKUTOWAĆ BO TWOJE KOMENTARZE NIEMAJA UZASADNIENIA JEDNYNIE WYPISUJESZ
                    > > PRETENSJE NIE ZASTANAWIAJAC SIE NAD ICH SENSEM...( OSOBOSCIE PŁYNY WYMIENI
                    > AM
                    > ZA
                    > >
                    > > DARMO) W CENIE ZAKUPU PRODUKTU W MAŁYM BLASZANYM WARSZTACIE (NA
                    > POWAZKOWSKIEJ)
                    > > I NIEMA ZADNEJ RÓZNICY Z ASO PONIEWAŻ TO JEST SMIESZNIE PROSTA CZYNNOŚĆ I
                    > NIE
                    > > TRZEBA UDAWAĆ SIE Z TAKĄ BŁACHOSTKĄ DO AUTORYZOWANEGO WARSZTATU
                    > >
                    >
                    >
                    > Dojebałeś się do kobiety kiedy ona ma rację. Odpowiadasz spod tego samego
                    > adresu - nawet godziny odpowiedzi się zgadzają. Pierdolnij sobie baranka przy
                    > ścianie kretynie a nie siedzisz w necie i szukasz zaczepki. Trochę szacunku
                    dla
                    >
                    > kobiety - robisz z siebie idiotę większego niż ci to Zuza udowodniła. Rób
                    > przeglądy na Powązkowskiej - na niej też skończysz!

Straszysz a mało sie znasz kolego...Ip sa takie same bo osoba piszaca posta
                    jest przylaczona do tej samej sieci komputerowej i usługodawcy (dla ciezko
                    myślacego- np ten sam biurowiec)Dla kobiet mam wiele szacunku ale mnie wkurwia
                    jak one niemaja szacunku dla innych CYT.
                    "Nie chciało się zapłacić w ASO, a teraz pretensje do garbatego, że ma dzieci
                    proste? Hehehehe, śmieszny jesteś Nie pozdrawiam"
                    Uwazam ze akurat ona jest smieszna tak pisząc wiec przeanalizuj poczatek całej
                    zabawy zanim sie wypowiesz
                    dzieki

p.s.
                    pierdolnij to ty sobie gołebia:)
                    a potem zajmij sie komputerami, chcesz to ci napisze posty z 10 roznymi IP...

• Gość: Tommi Re: Warsztat Carman na Ostrobramskiej... IP: 217.153.90.* 25.06.03, 15:46
                      Słuchaj Zuza, troszkę chyba przesadziłaś z wymianą oleju w ASO.
                      Ale OK, to Twoje zdanie i nie będę tego komentował.
                      Sprawa wymiany nie dotyczyła nawet ewentualnych kosztów w ASO, tylko raczej
                      odległości. Do Carmana miałem po prostu bliżej.

Co do wypowiedzi wyżej, spod tego samego adresu IP to gwarantuje Ci, że ja tego
                      nie pisałem. Staram się wypowiadać kulturalnie i na temat.

Pozdrawiam
                    • Gość: Zuza Re: Warsztat Carman na Ostrobramskiej... IP: *.idzik.pl 25.06.03, 22:07
                      Gość portalu: WASIOR napisał(a):

> Gość portalu: BUREK_JESTEŚ napisał(a):
                      >
                      > > Gość portalu: wasior napisał(a):
                      > >
                      > > > Gość portalu: Zuza napisał(a):
                      > > >
                      > > > > Gość portalu: WASIOR napisał(a):
                      > > > >
                      > > > > > ZUZA CZY JESTEŚ BLONDYNKĄ? W CARMANIE CENY NIE SA WCALE BAR
                      > DZO N
                      > > ISKIE
                      > > > , A T
                      > > > > O
                      > > > > ZE
                      > > > > > KOSZT SERWISU JEST TAŃSZY OD ASO TO NIEZNACZY ZE MA BYĆ GOR
                      > SZEJ
                      > > JAKOŚ
                      > > > CI- T
                      > > > > O
                      > > > > TAK
                      > > > > >
                      > > > > > JAKBY KTOŚ ZROBIŁ CI DZIECKO ZE ZESPOŁEM DAŁNA (I GARBATE)
                      > ZA TO
                      > > ZE B
                      > > > YŁAŚ
                      > > > > SŁABA
                      > > > > >
                      > > > > > W ŁOZKU...(JESLI SIE WOGOLE TAKI ZNAJDZIE)
                      > > > > > TWÓJ PUNKT WIDZENIA JEST KRÓTKO WZROCZNY JAK KAPCIE MOJEJ B
                      > ABCI,
                      > > STYL
                      > > > ISTYK
                      > > > > A
                      > > > > > PRZEKUPY Z "RÓZYCKIEGO", A WYPOWIEDZI NA POZOMIE IQ PRZEDSZ
                      > KOLAK
                      > > A ( L
                      > > > UB
                      > > > > > BLONDYNKI) JAK WOLISZ PRZEPLACAĆ TRZYKROTNIE ZA WYMIANE PŁY
                      > NÓW I
                      > > PRZE
                      > > > GLĄD
                      > > > > W
                      > > > > ASO
                      > > > > >
                      > > > > > (250-300 ZŁ) TO OBJAW BRAKU LOGICZNEGO MYŚLENIA (CZYT.SYNDR
                      > OM BL
                      > > ONDYN
                      > > > KI)
                      > > > > > ŻYCZE POWODZENIA TYLKO UWAŻAJ NA "TEN TRAMWAJ CO NIE CHODZI
                      > "
                      > > > > >
                      > > > > >
                      > > > > >
                      > > > > >
                      > > > >
                      > > > > Tutaj też zmieniłeś nicka i myślisz że jesteś hero? :)))
                      > > > >
                      > > > > Stary.....albo się chce płacić - jak to określiłeś - za przegląd
                      > i wy
                      > > mianę
                      > > >
                      > > > > płynów - 250-300 zł (jeśli w tej cenie jest przegląd to ja z chę
                      > cią z
                      > > apłac
                      > > > ę w
                      > > > > ASO) albo się chce płacić 20 zł za wymianę płynów! Tracisz nerwy
                      > -
                      > > > > niepotrzebnie, obrażasz ludzi - niepotrzebnie, a wszystko przez
                      > to, ż
                      > > e jes
                      > > > teś
                      > > > > łosiem, który się dał nabrać na niskie ceny w Carmanie. Na drugi
                      > raz
                      > > jak
                      > > > > chcesz komuś dokopać - przeczytaj najpierw słownik ortograficzny
                      > bo r
                      > > obisz
                      > > > z
                      > > > > siebie pośmiewisko na forum gazety ogólnopolskiej. O moje łóżko
                      > się n
                      > > ie
                      > > > martw -
                      > > > > jest zajęte od długiego czasu przez prawdziwego mężczyznę - w o
                      > dróżn
                      > > ieniu
                      > > > od
                      > > > > ciebie - on ma jaja!
                      > > >
                      > > >
                      > > > NAPISAŁEM PRZEGLAD + WYMIANA PŁYNÓW-CZYTAJ DOKLADNIE
                      > > > CHYBA JEDNAK MASZ SYNDROM "NIEDOPCHNIĘCIA" WIDAC TO PO TWOICH WYPOWIE
                      > DIZAC
                      > > H
                      > > > PEŁNYCH AROGANCJI, PRETENSJI I CZEPIANIA SIE DROBIAZGÓW. NIE JESTEM A
                      > UTORE
                      > > M
                      > > > POSTA, TWOJA PROSTACKA I OBRAZLIWA WYPOWIEDZ SKŁONILA MNIE DO OSTREJ
                      > > > ODPOWIEDZI, CHOCIAZ PO ZASTANOWIENIU STWIERDZAM ZE RACZEJ NIEMA SENSU
                      > Z TO
                      > > BA
                      > > > DYSKUTOWAĆ BO TWOJE KOMENTARZE NIEMAJA UZASADNIENIA JEDNYNIE WYPISUJE
                      > SZ
                      > > > PRETENSJE NIE ZASTANAWIAJAC SIE NAD ICH SENSEM...( OSOBOSCIE PŁYNY WY
                      > MIENI
                      > > AM
                      > > ZA
                      > > >
                      > > > DARMO) W CENIE ZAKUPU PRODUKTU W MAŁYM BLASZANYM WARSZTACIE (NA
                      > > POWAZKOWSKIEJ)
                      > > > I NIEMA ZADNEJ RÓZNICY Z ASO PONIEWAŻ TO JEST SMIESZNIE PROSTA CZYNNO
                      > ŚĆ I
                      > > NIE
                      > > > TRZEBA UDAWAĆ SIE Z TAKĄ BŁACHOSTKĄ DO AUTORYZOWANEGO WARSZTATU
                      > > >
                      > >
                      > >
                      > > Dojebałeś się do kobiety kiedy ona ma rację. Odpowiadasz spod tego samego
                      > > adresu - nawet godziny odpowiedzi się zgadzają. Pierdolnij sobie baranka p
                      > rzy
                      > > ścianie kretynie a nie siedzisz w necie i szukasz zaczepki. Trochę szacunk
                      > u
                      > dla
                      > >
                      > > kobiety - robisz z siebie idiotę większego niż ci to Zuza udowodniła. Rób
                      > > przeglądy na Powązkowskiej - na niej też skończysz!
                      >
                      >
                      >
                      > Straszysz a mało sie znasz kolego...Ip sa takie same bo osoba piszaca posta
                      > jest przylaczona do tej samej sieci komputerowej i usługodawcy (dla ciezko
                      > myślacego- np ten sam biurowiec)Dla kobiet mam wiele szacunku ale mnie
                      wkurwia
                      > jak one niemaja szacunku dla innych CYT.
                      > "Nie chciało się zapłacić w ASO, a teraz pretensje do garbatego, że ma
                      dzieci
                      > proste? Hehehehe, śmieszny jesteś Nie pozdrawiam"
                      > Uwazam ze akurat ona jest smieszna tak pisząc wiec przeanalizuj poczatek
                      całej
                      > zabawy zanim sie wypowiesz
                      > dzieki
                      >
                      > p.s.
                      > pierdolnij to ty sobie gołebia:)
                      > a potem zajmij sie komputerami, chcesz to ci napisze posty z 10 roznymi IP...
                      >

Patrząc na poziom twoich wypowiedzi odechciewa mi sie odpowiadac. Musicie być
                      w tej firmie bardzo zgrani, że jak jeden odpowiada - to za chwilę inny włazi i
                      też odpowiada ;-) Ciekawostką jest również to, że znacie się wszyscy na
                      Carmanie. Rewelacja! Szkoda tylko, że takie chamy jak ty pracuja tam

P.S.

Nie odpowiadaj mi już proszę bo zrobisz wieksze jeszcze bagno niż te które
                      zrobiłeś
            • Gość: gregor Re: Warsztat Carman na Ostrobramskiej... IP: *.autotest.com.pl 21.08.03, 14:06
            • Gość: YOGI O ZUZIE IP: 62.233.164.* 09.10.03, 15:03
              To jest ten typ człowieka co myśli że jak drożej to lepiej.
      • Gość: GPRS Re: Warsztat Carman na Ostrobramskiej... IP: 217.153.90.* 24.06.03, 18:52

> Gość portalu: Tommi napisał(a):
        >
        > > Nie polecam tego serwisu. Dałem drugą szansę temu warsztatowi, ale jak się
        >
        > > okazało to był błąd i już na pewno nie skorzystam z usług tego serwisu.
        > > Pojechałem na wymianę oleju w skrzyni biegów i tylnym moście. Cała "zabawa
        > "
        > > trwała ponad godzinę !!!!!!! Zanim doczekałem się na mechanika to już troc
        > hę
        > > minęło... potem zaczęło się odkręcanie korków spustowych, wlewowych...
        > ciężko
        > > było znaleźć odpowiedni klucz... a czas biegnie... potem były trudności z
        > > urządzeniem, którym się napełnia olejem wyżej wymienione zespoły... czas
        > > płynie... doszło prawie do tego, że gość zaczął mi odkręcać śruby od mostu
        > ...
        > > Nie wiem, może był nowy i nie bardzo znał się na robocie...
        > > To jeszcze jakoś przełknąłem... ale kiedy zabrał się do skrzyni biegów był
        > o
        > > znacznie ciekawiej... po dłuższych trudach i przy pomocy kolegów udało się
        >
        > > odkręcić korek wlewowy... największy problem był z umieszczeniem w otworze
        >
        > > wlewowym końcówki urządzenia napełniającego... to była sztywna końcówka a
        > > dostęp do otworu był dość trudny...ale wystarczyło mieć kawałek gumowej
        > > rurki, aby bez problemu wlać olej do skrzyni... jak się okazało panowie ni
        > e
        > > mięli tego rodzaju ekwipunku ??? W warsztacie nie ma kawałka gumowego
        > > przewodu ???? ale może się czepiam ???
        > > W każdym razie czas klienta jest tam chyba pojęciem nieznanym.
        > > Ja więcej nie skorzystam z usług Carmana. Nie sprawdzili się, a przecież
        > > chodziło o prostą czynność, a nie jakieś skomplikowane naprawy, czy
        > regulacje.
        > >
        > > Tak się zastanawiam kiedy w końcu w Wawrszawie pojawią się jakieś dobre,
        > > odpowiedzialne, rzetelne, dobrze wyszkolone, sprawne i solidne warsztaty z
        >
        > > mechanikami, którzy wiedzą jak się zabrać do pracy i zrobić to jak należy.
        > >
        > > Dobrze było by prowadzić jakiś oficjalny ranking warsztatów, w oparciu o
        > > opinie użytkowników, którzy skorzystali z ich usług i nagradzać te
        > warsztaty,
        > > które są naprawdę godne polecenia. Może w końcu pozostałe warsztaty
        > zaczełyby
        > > pracować na to, aby zdobyć i utrzymać klienta.
        > >
        > > Pozdrawiam
        > >
        > >
        >
        >
        > Nie chciało się zapłacić w ASO, a teraz pretensje do garbatego, że ma dzieci
        > proste? Hehehehe, śmieszny jesteś
        >
        > Nie pozdrawiam

Śmieszna to ty jesteś.Zanim babo wypowiesz się na forum to pomyśl trochę.
        • Gość: Zuza Re: Warsztat Carman na Ostrobramskiej... IP: *.idzik.pl 24.06.03, 20:49
          Gość portalu: GPRS napisał(a):

>
          > > Gość portalu: Tommi napisał(a):
          > >
          > > > Nie polecam tego serwisu. Dałem drugą szansę temu warsztatowi, ale ja
          > k się
          > >
          > > > okazało to był błąd i już na pewno nie skorzystam z usług tego serwis
          > u.
          > > > Pojechałem na wymianę oleju w skrzyni biegów i tylnym moście. Cała "z
          > abawa
          > > "
          > > > trwała ponad godzinę !!!!!!! Zanim doczekałem się na mechanika to już
          > troc
          > > hę
          > > > minęło... potem zaczęło się odkręcanie korków spustowych, wlewowych..
          > .
          > > ciężko
          > > > było znaleźć odpowiedni klucz... a czas biegnie... potem były trudnoś
          > ci z
          > > > urządzeniem, którym się napełnia olejem wyżej wymienione zespoły... c
          > zas
          > > > płynie... doszło prawie do tego, że gość zaczął mi odkręcać śruby od
          > mostu
          > > ...
          > > > Nie wiem, może był nowy i nie bardzo znał się na robocie...
          > > > To jeszcze jakoś przełknąłem... ale kiedy zabrał się do skrzyni biegó
          > w był
          > > o
          > > > znacznie ciekawiej... po dłuższych trudach i przy pomocy kolegów udał
          > o się
          > >
          > > > odkręcić korek wlewowy... największy problem był z umieszczeniem w ot
          > worze
          > >
          > > > wlewowym końcówki urządzenia napełniającego... to była sztywna końców
          > ka a
          > > > dostęp do otworu był dość trudny...ale wystarczyło mieć kawałek gumow
          > ej
          > > > rurki, aby bez problemu wlać olej do skrzyni... jak się okazało panow
          > ie ni
          > > e
          > > > mięli tego rodzaju ekwipunku ??? W warsztacie nie ma kawałka gumowego
          >
          > > > przewodu ???? ale może się czepiam ???
          > > > W każdym razie czas klienta jest tam chyba pojęciem nieznanym.
          > > > Ja więcej nie skorzystam z usług Carmana. Nie sprawdzili się, a przec
          > ież
          > > > chodziło o prostą czynność, a nie jakieś skomplikowane naprawy, czy
          > > regulacje.
          > > >
          > > > Tak się zastanawiam kiedy w końcu w Wawrszawie pojawią się jakieś dob
          > re,
          > > > odpowiedzialne, rzetelne, dobrze wyszkolone, sprawne i solidne warszt
          > aty z
          > >
          > > > mechanikami, którzy wiedzą jak się zabrać do pracy i zrobić to jak na
          > leży.
          > > >
          > > > Dobrze było by prowadzić jakiś oficjalny ranking warsztatów, w oparci
          > u o
          > > > opinie użytkowników, którzy skorzystali z ich usług i nagradzać te
          > > warsztaty,
          > > > które są naprawdę godne polecenia. Może w końcu pozostałe warsztaty
          > > zaczełyby
          > > > pracować na to, aby zdobyć i utrzymać klienta.
          > > >
          > > > Pozdrawiam
          > > >
          > > >
          > >
          > >
          > > Nie chciało się zapłacić w ASO, a teraz pretensje do garbatego, że ma dzie
          > ci
          > > proste? Hehehehe, śmieszny jesteś
          > >
          > > Nie pozdrawiam
          >
          > Śmieszna to ty jesteś.Zanim babo wypowiesz się na forum to pomyśl trochę.

Zanim zmienisz nicka i zaczniesz kogos obrażać - pomyśl troche prosty
          chłopczyku!

• Gość: wasior Re: Warsztat Carman na Ostrobramskiej... IP: 217.153.90.* 25.06.03, 12:20
            ZUZA NORMALNIE TWOJ GENIUSZ MNIE ZASKAKUJE
      • kj36 Re: Warsztat Carman na Ostrobramskiej... 06.10.03, 13:58

> Nie chcia3o się zap3acić w ASO, a teraz pretensje do garbatego, że ma dzieci
        > proste? Hehehehe, śmieszny jesteś
        >
        > Nie pozdrawiam

zuza
        to ty jestes smieszana/y, to nie sa pretensje do garbatego tylko do osoby ktora
        bierze pieniadze za okreslana czynnosc wiec powinna wykonac ja starannie albo w
        ogole nie powinna sie tego podejmowac, a jesli chodzi o carmana to "fachowców"
        ma slabych, ktorzy czasami w ogole nie maja pojecia co trzeba i jak to zrobic,
        ja ostatnio wymienialem plyn chlodzacy i jakbym nie przeczytal i nie mialbym
        przy sobie ksiazki obslugi samochodu to pan z carmana wymienilby mi tylko plyn
        w chlodnicy a w bloku pozostala by mi woda...poza tym ni jestem zadowolony i
        pojade z eklamcja bo chyba czegos mi dobrze nie dokrecil bo mi plyn malymi
        kroplami ucieka..Taka firma jak carman chyba bardziej powinna sprawdzac kogo
        zatrudnia !!! poza tym pamietajcie o jednej rzeczy przy naprawach samochodu nie
        oddalajcie sie nawet na krok od sweogo samochodu, bo wtedy dzieja sie rozne
        rzeczy. pozdrawiam innych dobrych mechanikow z carmana (choc nie wielu)
    • Gość: kiełbasa Re: Warsztat Carman na Ostrobramskiej... IP: 217.153.90.* 24.06.03, 19:20
      zostawcie mojom dziwczyne w spokoiu, jest mondra i piekna i bedzie miala piekne
      dizeci nawet w tak starym wieku. A jak sie nie podoba to jebnę z bańki jednemu
      i drugiemu za obrazanie mojich kolegów w Karmanie!

KIEŁBASA
      • Gość: Zuza Re: Warsztat Carman na Ostrobramskiej... IP: *.idzik.pl 24.06.03, 21:01
        Gość portalu: kiełbasa napisał(a):

> zostawcie mojom dziwczyne w spokoiu, jest mondra i piekna i bedzie miala
        piekne
        >
        > dizeci nawet w tak starym wieku. A jak sie nie podoba to jebnę z bańki
        jednemu
        > i drugiemu za obrazanie mojich kolegów w Karmanie!
        >
        > KIEŁBASA

Tu też zmieniłeś nicka?

Hehehehhehe

żałosny jednak jesteś, oj żałosny!
        • Gość: kiełbasa Re: Warsztat Carman na Ostrobramskiej... IP: 217.153.90.* 25.06.03, 12:44

> Gość portalu: kiełbasa napisał(a):
          >
          > > zostawcie mojom dziwczyne w spokoiu, jest mondra i piekna i bedzie miala
          > piekne
          > >
          > > dizeci nawet w tak starym wieku. A jak sie nie podoba to jebnę z bańki
          > jednemu
          > > i drugiemu za obrazanie mojich kolegów w Karmanie!
          > >
          > > KIEŁBASA
          >
          >
          > Tu też zmieniłeś nicka?
          >
          > Hehehehhehe
          >
          > żałosny jednak jesteś, oj żałosny!

znaide cie w tym twoim urzedzie w szczecinie i jebnę z bańki a jak cie nie
          bedzie zaopiekuje siem coreczkami, biurwo
          • Gość: Zuza Re: Warsztat Carman na Ostrobramskiej... IP: *.idzik.pl 25.06.03, 22:00
            Gość portalu: kiełbasa napisał(a):

>
            > > Gość portalu: kiełbasa napisał(a):
            > >
            > > > zostawcie mojom dziwczyne w spokoiu, jest mondra i piekna i bedzie mi
            > ala
            > > piekne
            > > >
            > > > dizeci nawet w tak starym wieku. A jak sie nie podoba to jebnę z bańk
            > i
            > > jednemu
            > > > i drugiemu za obrazanie mojich kolegów w Karmanie!
            > > >
            > > > KIEŁBASA
            > >
            > >
            > > Tu też zmieniłeś nicka?
            > >
            > > Hehehehhehe
            > >
            > > żałosny jednak jesteś, oj żałosny!
            >
            >
            >
            >
            > znaide cie w tym twoim urzedzie w szczecinie i jebnę z bańki a jak cie nie
            > bedzie zaopiekuje siem coreczkami, biurwo

Prostak jesteś, a w Szczecinie to sobie poszukaj biurw,....powodzenia
    • Gość: Tommi Re: Warsztat Carman na Ostrobramskiej... IP: 217.153.90.* 25.06.03, 16:52
      jeszcze kilka słów o ASO...
      Zuza, namawiam, abyś zapoznała się z treścią postu "Kompromitacja ASO" na
      ogólnym forum Auto-Moto.
      Na pewno nie jest to reguła, ale coraz więcej jest takich sygnałów...

Pozdrawiam !
    • Gość: Tommi Re: Warsztat Carman na Ostrobramskiej... IP: 217.153.90.* 25.06.03, 17:11
      no i może już ostatnia wzmianka o ASO
      Proponuje post "ASO dlaczego.....?" na forum warsztaty.

Jak widzisz Zuza, naprawdę ciężko o dobry warsztat, a ASO z samego założenia
      już takim powinien być... niestety realia są inne...
      Jak masz jakiś namiar na naprawdę solidne i dobre i odpowiedzialne ASO to
      napisz !

Pozdrawiam !
      • Gość: Roberto Re: Warsztat Carman na Ostrobramskiej... IP: 10.10.130.* 03.07.03, 07:12
        A ja mysle tak jak Zuza - trzeba jezdzic na wymiane plynow do ASO, bo tylko w
        ASO mechanicy potrafia dobrac olej do koloru i wyposazenia samochodu, a panowie
        z blaszanych budek nie potrafia. Tylko w ASO mechanik ma oryginalny klucz do
        odkrecenia korka, tylko w ASO wyjma kazdy filtr z pieknego oryginalnego pudelka
        i w w koncu tylko w ASO zerkna fachowym okiem na badany samochod. Dlatego warto
        placic za to nawet 1000 zlotych !!! :)))))))))))))))))))))))

Zuza pozdrawiam, wez sie lepiej za te dzieci.....
        • Gość: Mancini Re: Warsztat Carman na Ostrobramskiej... IP: 62.233.167.* 03.07.03, 11:43
          Gość portalu: Roberto napisał(a):

> A ja mysle tak jak Zuza - trzeba jezdzic na wymiane plynow do ASO, bo tylko w
          > ASO mechanicy potrafia dobrac olej do koloru i wyposazenia samochodu, a
          panowie
          >
          > z blaszanych budek nie potrafia. Tylko w ASO mechanik ma oryginalny klucz do
          > odkrecenia korka, tylko w ASO wyjma kazdy filtr z pieknego oryginalnego
          pudelka
          >
          > i w w koncu tylko w ASO zerkna fachowym okiem na badany samochod. Dlatego
          warto
          >
          > placic za to nawet 1000 zlotych !!! :)))))))))))))))))))))))
          >
          > Zuza pozdrawiam, wez sie lepiej za te dzieci.....

A ja nie mysle (tak jak Roberto) - trzeba jezdzic tylko do nieautoryzowanych
          shit'ow jak Carman - bo tylko tam przy podnoszeniu samochodu moga powgniatac
          podwozie. Tylko w blaszanych budkach "mechanik" szuka pol godziny klucza,
          ktorym moze odkrecic filtr - przy okazji drapiac sie po brudnej i pustej
          glowie, no i oczywiscie tylko w blaszaku pan "mechanik" tak dokreci filtr, ze
          peknie uszczelka i po 30 km stwierdzi sie brak oleju na bagnecie. Ponowna
          wizyta.........juz w ASO - i zaskoczenie! Wymiana oleju 250 zł.......a w budce
          (z lodami) 240....kurwica bierze!

To są moje wspomnienia z wizyty u "pana henia pod trzepakiem"

Roberto ty sie wez za robote a Zuza za dzieci - tak bedzie najlepiej dla
          wszystkich
          • Gość: Roberto Re: Warsztat Carman na Ostrobramskiej... IP: 10.10.130.* 04.07.03, 08:15
            Tak, tak w tych nieatoryzowanych warsztatach to jest tragedia. Mechanik ma
            jeden klucz francuski do wszystkiego a srednio co drugi samochod spada mu z
            podnosnika :))
            Ja mysle ze dla ludzi ktorzy korzystaja ze stacji ASO powinny powstac
            autoryzowane stacje benzynowe, gdzie paliwo kosztowaloby 5 PLN ale za to
            nalewano by je specjalistycznym nalewakiem przez autoryzowanego pracownika !!!

Pozdrawiam
            • Gość: Mancini Re: Warsztat Carman na Ostrobramskiej... IP: 62.233.167.* 04.07.03, 11:23
              Gość portalu: Roberto napisał(a):

> Tak, tak w tych nieatoryzowanych warsztatach to jest tragedia. Mechanik ma
              > jeden klucz francuski do wszystkiego a srednio co drugi samochod spada mu z
              > podnosnika :))
              > Ja mysle ze dla ludzi ktorzy korzystaja ze stacji ASO powinny powstac
              > autoryzowane stacje benzynowe, gdzie paliwo kosztowaloby 5 PLN ale za to
              > nalewano by je specjalistycznym nalewakiem przez autoryzowanego pracownika !!!
              >
              > Pozdrawiam

Twoj problem polega na tym ze wlasnie "NIE MYSLISZ". Przedstawilem tylko moja
              przygode z nieautoryzowanym warsztatem, chyba mi wolno, co? Rozmawiamy
              o "wyzszosci Swiat Bozego Narodzenia nad Swietami WielkiejNocy"
              Ponawiam prosbe, zebys sie zajal czyms konkretnym a nie pisaniem paszkwili i
              obrazaniem ludzi, ok?

PZDR
              • Gość: gość Re: Warsztat Carman na Ostrobramskiej... IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 07.07.03, 11:24
                Te zuza jak jesteś taka profesjonalna sprawa i masz powiedzmy daewoo czy
                cokolwiek to zapieprzaj wymieniać olej dajmy na to do seulu, przecież nie
                będziesz żalowała na to kasy i wymieniała poza oryginalną fabryką!
                • Gość: Mancini Re: Warsztat Carman na Ostrobramskiej... IP: 62.233.167.* 07.07.03, 13:37
                  Gość portalu: gość napisał(a):

> Te zuza jak jesteś taka profesjonalna sprawa i masz powiedzmy daewoo czy
                  > cokolwiek to zapieprzaj wymieniać olej dajmy na to do seulu, przecież nie
                  > będziesz żalowała na to kasy i wymieniała poza oryginalną fabryką!

To było do mnie czy do Zuzy?
                  • Gość: wiadomokto Re: Warsztat Carman na Ostrobramskiej... IP: *.chello.pl 23.08.03, 20:37
                    ukrt
                    • Gość: FOX Re: Warsztat Carman na Ostrobramskiej... IP: *.bank.bgzsa.pl / 192.168.13.* 26.08.03, 13:56
                      tragedia, chciałem czegos sie tutaj dowiedziec na temat tego warsztatu a
                      ostatecznie, odbyłem krótka podróz po ułomnościach współczesnych polaków. nie
                      rozumiem problemu z tym carmanem, gdyz ja jeżdże do carmana w zabkach i tam
                      jest zupełnie inaczej, lepiej. sam carman przyznaje że jest fast&fitem i nie
                      oferuja fachowych usług. co do "panów heniów' to zdzwilibyście sie, jak wysoki
                      poziom tacy goście częstokroć prezentują, a nie ma ich w jakichs korporacjach
                      typu ASo czy carman gdyz znają swoja wartość i się cenią. ja jeżdże tylko do
                      takich, zupełnie inna odpowiedzialność, podejście do klienta. a babom to gębe
                      na kłódke w kwestiach motoryzacyjnych bo sie gówno na tym znają, wiedzą tylko
                      jak kartę wyciągnąć z portfela coby zapłacic i na tym koniec, pozdrawiam.
            • Gość: irekk Re: Warsztat Carman na Ostrobramskiej... IP: *.mogila.sdi.tpnet.pl 10.09.03, 14:33
              zastanów się trochę, ja kupiłem olej ELF 5W30 za 137,5 filtr za 8,5, ymiana
              już w ASO 20pln co daje 166PLN, w carmanie z wymianą 157+ 2-PLN za filtr,
              gdzie jest drożej???
              • Gość: Andrzej Re: Warsztat Carman na Ostrobramskiej... IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 12.09.03, 09:06
                Naprawdę myślicie że w ASO to olej zmienia Pan Mechanik.Pan Mechanik woła
                ucznia i mówi-
                Stasiu zmieńlej w tej padace.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka