Dodaj do ulubionych

Gdzie w Warszawie dobry warsztat dla Audi?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.07, 09:16
Polećcie mi dobrego mechanika. Ten z którego usług korzytsam jest
drogi i nieodpowiedzialny. Od miesiąca mam problem w A2
prawdopodobnie ze sprzęgłem, dwa razy byłam w warsztacie, przy
mechaniku objawy ustępowały i dwa razy odsyłał mnie z niczym. Dziś
rano przy właczonym silniku biegi nie chciały wejść, na wstecznym
strasznie rzęził. Przy wyłączonym silniku biegi wskakują normalnie.
Poprzednio, gdzies tak od półtora miesiąca był problem z wrzuceniem
jedynki, ale potem mijał na jakiś czas. Proszę o rzeczowe rady.
Obserwuj wątek
    • Gość: PIOTREK Re: Gdzie w Warszawie dobry warsztat dla Audi? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.08, 10:23
      WARSZTAT GODNY POLECENIA JANKI UL. WSPÓLNA 24A TEL 601-35-56-47 LUB
      601-338-468 SPECJALIZACJA VW AUDI KOMPUTER WAS 5052, PROFESJONALNE
      PRZYŻĄDY A PRACOWNICY SZKOLENI W POZNANIU.
      • jolka7-p Re: Gdzie w Warszawie dobry warsztat dla Audi? 18.07.11, 22:06
        ja w Warszawie polecam serwis Pol Mot jest sprawdzony i jeden z lepszych w stolicy.
    • Gość: jacek Re: Gdzie w Warszawie dobry warsztat dla Audi? IP: 89.108.250.* 27.05.09, 13:16
      www.autowaw.pl koleś ma warsztat. robiłem kilka grubszych rzeczy w a6. bardzo dobrze ogarniają tą markę. po rozmowie przez telefon wywnioskowałem ze gość ma spora wiedzę z tej dziedziny. na stronie sporo zdjęć z prac przeprowadzonych w warsztacie a wiec nie ściemniają jak większość. mogę polecić.
      • witti1 Gdzie w Warszawie dobry warsztat dla Audi? 20.10.09, 15:38
        40% drożej niż gdzie indziej. Pozdrowienia. Uwaga!!!
    • Gość: Kacperek Re: Gdzie w Warszawie dobry warsztat dla Audi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.09, 08:48
      Podjedź do Auto-Moto-Mag na Muszkieterów 72, Okęcie. Goście są
      solidni. Wiedzą o co biega...
    • Gość: Ozz Re: Gdzie w Warszawie dobry warsztat dla Audi? IP: *.chello.pl 19.11.09, 23:20
      A szukałeś tutaj: www.cartoteka.pl. Warszawskie
      warsztaty mają już całkiem sporo opinii.
      • Gość: gość portalu Re: Gdzie w Warszawie dobry warsztat dla Audi? IP: 212.2.116.* 24.11.09, 09:34
        Najlepszy warsztat dla każdego samochodu to dla mnie warsztat pana Rysia na
        Przygodnej 17 w Warszawie. Poleciłem go wielu znajomym i każdy powtarza to samo
        rewelacja, porządnie, uczciwie i niedrogo. tel. 693 142 430, z czystym sumienie
        polecam. Gwarancja 10 lat a facet robi wszystko.

pzdr
    • Gość: baranek Re: Gdzie w Warszawie dobry warsztat dla Audi? IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 28.07.10, 20:41
      tani
      --
      nadajniki
    • Gość: chomik Re: Gdzie w Warszawie dobry warsztat dla Audi? IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 30.07.10, 07:23
      czy dobrze slyszałem
      --
      alarmy
    • Gość: Rutkowski Re: Gdzie w Warszawie dobry warsztat dla Audi? IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 31.07.10, 07:34
      wygodny
      --
      mikrosluchawki
    • free_gizela Dobry sprawdzony warsztat 18.08.11, 11:53
      Polecam warsztat w Starych Babicach na Polnej 2 , chyba jako jeden z nielicznych gdzie znaja sie na rzeczy i wiedza jak naprawic samochod solidnie i nie duzym kosztem
    • Gość: FEN Re: Gdzie w Warszawie dobry warsztat dla Audi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.11, 23:03
      Polecam Pana Andrzeja. Glinki 19. Warto podjechać i zapytać. Nie mam niestety numeru telefonu.
      -----------------------
      Drukarnia internetowa
      • Gość: erik Re: Gdzie w Warszawie dobry warsztat dla Audi? IP: *.ghnet.pl 25.08.11, 17:22
        poszukaj może przez wyszukiwarkę www.autosluga.pl, mają tam dość sporą bazę rzetelnych adresów.
    • Gość: Sigma Auto Service Re: Gdzie w Warszawie dobry warsztat dla Audi? IP: *.adsl.inetia.pl 30.09.11, 13:29
      SIGMA AUTO SERVICE
    • Gość: Sigma Auto Service Re: Gdzie w Warszawie dobry warsztat dla Audi? IP: *.adsl.inetia.pl 30.09.11, 14:24
      SIGMA AUTO SERVICE
    • jacekmarmur Re: Gdzie w Warszawie dobry warsztat dla Audi? 25.10.11, 21:35
      Zobacz na www.solidny-blacharz.pl Co prawda głównym ich zadaniem są naprawy blacharsko-lakiernicze, ale mechanika przy okazji mają też super
    • Gość: Mosqito Re: Gdzie w Warszawie dobry warsztat dla Audi? IP: *.play-internet.pl 27.10.11, 17:51
      Zobacz www.naprawy-nadwozi.pl Pierwszorzędna jakość, fachowość i super obsługa. Do tego termin to dla nich termin, a nie zabawa w kotka i myszkę... Polecam
    • Gość: Michał Re: Gdzie w Warszawie dobry warsztat dla Audi? IP: 88.220.166.* 26.01.12, 07:58
      OSTRZEGAM firma MOTORICUS ul. Patriotów Warszawa Miedzeszyn – Oszuści
      Oddałem samochód aby wyważono koła (drżała kierownica podczas jazdy). Panowie stwierdzili że do wymiany jest końcówka drążka wraz z drążkiem kierowniczym. Umówiłem się na odstawienie samochodu który odstawiła do nich dwa dni później moja żona. Ustaliliśmy jednocześnie wymianę oleju wraz z filtrem.
      Żona odstawiając samochód poinformowała że jeśli coś dodatkowo wyjdzie do zrobienia mają się kontaktować ze mną telefonicznie.
      Po odbiorze samochodu okazało się że kierownica nadal drży a samochód ściąga podczas jazdy odbierała go żona, zapłaciła i nic nie sprawdzała.
      Po przejrzeniu rachunku okazało się że Panowie nie zmienili drążka natomiast rzekomo wymienili filtry kabiny i powietrza które były wymieniane miesiąc wcześniej (oczywiście nikt nie zadzwonił zapytać czy mają to robić). Oczywiście kwota do zapłaty była zgodna z wcześniej ustaloną…
      Wróciłem do warsztatu i powiedziałem że chcę aby wymieniono drążek – zgodnie z ustaleniami a filtry włożono włożono stare. Pan w warsztacie stwierdził że może włożyć mi stare filtry ale w takim wypadku policzy mi 60 zł za ich sprawdzenie. Na moje pytanie czemu nie wymienili drążka skoro sami stwierdzili że jest do wymiany odpowiedział że mówili że drążek trzeba będzie wymienić jeśli nie będą mogli odkręcić od niego końcówki (co oczywiście nie miało miejsca). Dodatkowo chciał mi policzyć za spóźnienie 70 zł ponieważ jak twierdził odmówił innemu klientowi ustawienia zbieżności (byliśmy umówieni na wstawienie samochodu od godziny ósmej, żona dojechała na dziewiątą – podkreślam że nie byliśmy umówieni na punkt ósma tylko od ósmej i wstawienie samochodu na cały dzień).
      Nie chcąc dalej się denerwować pojechałem do innego warsztatu. Oczywiście okazało się że zbieżność nie była ustawiona prawidłowo.
      Podsumowując można powiedzieć że sam jestem sobie winien Motoricus to raczej firma Wulkanizacyjna i nie wiem co mnie podkusiło żeby zostawić im samochód. Warto jeszcze dodać że podczas wszystkich naszych wizyt nie widzieliśmy tam innych klientów co też było wskazówką jaki to warsztat…
    • agnescz_1984 Re: Gdzie w Warszawie dobry warsztat dla Audi? 09.06.12, 22:18
      Zapraszam do warsztatu w Lesznie k. Warszawy, ul. Kochanowskiego 8, tel. 694 549 240.
      Mechanik to profesjonalista, a dodatkowo pasjonat Audi :)
    • Gość: cjax Re: Gdzie w Warszawie dobry warsztat dla Audi? IP: *.229.149.194.optikomp.pl 18.06.13, 16:23
      Ja polecam warsztat z okolic Warszawy, a konkretnie z Brwinowa - Bekamar (bekamar.com.pl). To naprawdę bardzo solidny warsztat samochodowy i nie byłem jeszzcze ani razu zawiedziony.
    • Gość: Blizard Re: Gdzie w Warszawie dobry warsztat dla Audi? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.11.13, 22:59
      Ja swoje audi serwisuje w warsztacie Auto Kaliska i jestem naprawdę bardzo zadowolony. Długo szukałem miejsca, w którym będę mógł zaufać, bo jednak a6 to nie jest proste auto do naprawy i w końcu się udało znaleźć. Może nie należą do najtańszych, ale jak kogoś stać na audi, to powinno go stać, aby je utrzymać :)
      • Gość: Caroline Re: Gdzie w Warszawie dobry warsztat dla Audi? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.05.14, 11:08
        Ja bardzo często oddaje swój samochod do tego serwisu www.ars.net.pl/oferta , naprawiali mi praktycznie wszystkie usterki w aucie, ceny usług sa przystępne. Przyajmniej przez te wizyty u mechanika nauczyłam się regularnego odwiedzania serwisu – dzieki czemu nie dotycza nie kosmiczne sumy wiążące się z nagla naprawa auta :)
      • Gość: ManiekL Re: Gdzie w Warszawie dobry warsztat dla Audi? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.06.14, 10:40
        No słuchaj, ja tam daję zawsze do green cara, mają dużą ofertę i nie zdzierają kasy. Jeśli chcesz, łap kontakt, bo warto mieć zawsze kilka w zanadrzu nie> www.green-car.com.pl/peugeot-serwis-uslugi.html
    • woyta Re: Gdzie w Warszawie dobry warsztat dla Audi? 27.10.16, 16:19
      Dobrzy fachowcy od Audi i VW na Poronińskiej 3. Tel 505 545 205
      • andrzejandrzejandrzejandrzejan Re: Gdzie w Warszawie dobry warsztat dla Audi? 24.02.17, 14:04
        też korzystałem, jest okej
    • picek1987 Re: Gdzie w Warszawie dobry warsztat dla Audi? 24.01.17, 11:51
      Ja korzystałem z usług mechanik.com.pl i jeszcze nigdy niczego nie "spartaczyli".
    • feeria_only Re: Gdzie w Warszawie dobry warsztat dla Audi? 31.01.17, 19:42
      Może spróbuj na Połczyńskiej w Porsche Inter Auto?
    • indexok Re: Gdzie w Warszawie dobry warsztat dla Audi? 03.02.17, 15:51
      Tu zrobią wszystko łącznie z elektroniką
      warsztatpompa.pl
      Warsztat PomPa Sp. z o.o
      Aleja Prymasa Tysiąclecia 60/62
      01-424 Warszawa
    • indexok Re: Gdzie w Warszawie dobry warsztat dla Audi? 06.02.17, 09:44
      co
    • smogorzewski.w Re: Gdzie w Warszawie dobry warsztat dla Audi? 28.03.17, 14:38
      Na Bielanach w Warszawie dobrzy mechanicy i elektrycy są z Besthol - podsyłam link do ich strony besthol.pl/ Mają dobre opinie i sam też byłem zadowolony. Fajne u nich jest to że mają mobilny warsztat samochodowy czyli przyjeżdżają w razie awarii auta na miejsce, diagnozują od ręki, wyceniają naprawę i naprawiają.
      • minow343 Re: Gdzie w Warszawie dobry warsztat dla Audi? 23.07.18, 13:38
        Chyba jednak Auto-Widawski na ul.Estrady bije tu większość na łeb i na szyję. Wiele lat doświadczeń, duża wiedza i jeszcze większe umiejętności.
    • Gość: Jacek Re: Gdzie w Warszawie dobry warsztat dla Audi? IP: 185.69.196.* 30.03.17, 16:15
      Uważajcie na HESS, Księżycowa 76, Bielany, Bemowo, Żoliborz, 01-934 Warszawa - warsztat na zadupiu niedaleko lotniska. Mają 5.5/6 gwiazdki na portalu dobrymechanik.pl. Jednak potrafią doszczętnie roz... to co w aucie dobre i połatać na taśmę i trytytki to co się zgłaszało. Poza tym wyjmą z auta to co przydatne i cięzkie do zauważenia na pierwszy rzut oka!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka