Gość: Farell IP: 199.67.203.* 28.08.07, 15:14 Witam, czy możecie polecić jakiś zakład do instalacji autogazu w Warszawie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
meps3 Re: Instalacja-autogaz Warszawa-polecacie? 30.08.07, 08:21 Polecić mogę zakład na ulicy Perkuna,To jest z tyłu stacji benzynowej na Fieldorfa na Gocławiu.Widać z ulicy wielki afisz.Robią sprawnie ,istnieją od wielu lat i nie ma najmniejszych problemów z serwisem.Natomiast z perspektywy kilku lat jeżdżenia na gazie to teraz uważam ,że był to mój najgłupszy pomysł . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: farell Re: Instalacja-autogaz Warszawa-polecacie? IP: 199.67.203.* 03.09.07, 16:17 Dzieki za info, a możesz napisać kilka słów dlaczego odradzasz gaz? Odpowiedz Link Zgłoś
meps3 Re: Instalacja-autogaz Warszawa-polecacie? 04.09.07, 09:22 Wprawdzie ostatnio zostałem zganiony za to ,że pisze - zdaniem autora - bzdury na temat gazu ale jak widze , na forum GW większość autorów różnych wypowiedzi wychodzi z założenia swojej nieomylności i patentu na prawde. Więc powracając do tematu -Moim zdaniem !!: Musisz liczyć się ze zwiększonym spalaniem gazu w stosunku do benzyny.Wynika to z mniejszej wydajności opałowej gazu w stosunku do benzyny.Jest to zazwyczaj ok 10%-15%.Następna sprawa,musisz mieć zawsze w idealnym stanie przewody wysokiego napięcia,świece,cewke.Zazwyczaj w przypadku niwełaściwej pracy układu pierwsze pytanie majstra brzmi ,a kiedy to było wymieniane.Więc trzeba wymieniać cześciej niż w przypadku zasilania silnika benzyną.O ile cześciej ,tego nie wiem, znam przypadki wśród znajomych wymiany dwa,trzy razy w roku.Następna sprawa ,w aucie którym w tej chwili jeżdże mam dość prostą instalacje nie sekwencyjną ,w efekcie tego, pomimo istniejącego zabezpieczenia byłem zmuszony do wymiany przepływomierza.Oczywiście można zainstalowac tz.sekwencje ale to wszystko musisz sobie przekalkulować bo koszt takiej instalacji w tej chwili wynosi ok.3-4 tyś w zależności od samochodu i warsztatu.W istocie jest to rozwiązanie dobre ale biorąc pod uwagę koszt, to policz sobie kiedy sie zamortyzuje.W przypadku instalacji sekwencyjnej nie powinno być różnic w dynamice samochodu.W mojej jest ,niestety.Ale jest znacznie tańsza.Tak więc jak widzisz coś za coś.I najważniejsza rzecz ,w moim przypadku auto nigdy nie działało dobrze na benzynie,po podłączeniu instalacji gazowej.Musisz zdawać sobie sprawę z tego ,że w tej chwili kiedy komplikacja elektroniki sterowania pracą silnika jest dość poważna, ingerencja w tę instalacje może przynieść różne skutki.Być może w 9-ciu na 10 aut nic takiego się nie dzieje jednak w moim przypadku mam same problemy.Przede wszystkim wali się układ komputera i sondy lambda a jej prawidłowe działanie jest dość istotne.No a poza tym musisz wiedzieć- a o tym nie wszyscy mówią -że nie można jeździć tylko na gazie.Są opinie,że przynajmniej 1/4 przebiegu trzeba zrobić mimo wszystko na benzynie.Przy jeżdzie na gazie ,przy małej ilości benzyny można zatrzeć pompę paliwa jeśli nie jest odłączana no i też chodzi o wtryski. Jak widzisz implikacje sa dość spore i trzeba wszystko wziąć pod uwagę.A tak poza wzystkim , bo możnaby posądzić mnie o brak obiektywizmu to wejdż choćby tu na forum GW na gaz i popatrz jakie sa zadawane pytania i wyciagnij z tego wnioski. Jeśli ja miałbym jeszcze raz podjąc decyzje o inatalacji gazu to raczej nie zrobiłby tego,no może sekwencje ,ale zwrot kosztów trwałby lata.Tak więc decyzja oczywiście zależy od Ciebie ale trzeba brać pod uwagę wszystkie za i przeciw.Róznica w cenie paliwa i gazu to nie wszystko.A, no i jeszcze koszt wpisania gazu do Dowodu rej.i zwiększony koszt przeglądów. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
waldi9910 Re: Instalacja-autogaz Warszawa-polecacie? 17.09.07, 13:35 Muszę wypowiedzieć się polemicznie do przedmówcy bo jeżdżę na LPG od lat.Nubira 170tys.km.Polonez 100tys.km,Croma 10tys.km.Jedyna różnica w dodatkowych kosztach to przegląd rejestracyjny nieco droższy.Nigdy nie wymieniałem przewodów świec i czegoś tam jeszcze i nigdy nie trafiłem na zły gaz. Nigdy nie jeżdziłem na regulacje itp. Zresztą w sekwencji niczego się nie reguluje poza nastawami fabrycznymi.W Poldku miałem tzw 2 generację to sam czsem pokręciłem ale tylko bezpośrednio po założeniu instalacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Instalacja-autogaz Warszawa-polecacie? IP: *.realestate.net.pl 19.10.07, 21:00 to samo - hondą 80 tys. kilometrów, spadek mocy wyczuwalny, ale żadnych dodatkowych kosztów. Gdy przełączę na bęzynkę to idzie jak za dawnych lat. Gaz się zakłada żeby oszczędzać a nie osiągać prędkości. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mistrzMarleyRasta Re: Instalacja-autogaz Warszawa-polecacie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.08, 17:35 prawda jest taka, że najlepiej gaz znoszą auta, które nie mają wyżyłowanego silnika. Czyli np. silniki ośmiozaworowe na monowtrysku. jak kupujesz jakieś sportowe autko to wiedz, że gaz bedzie psocił, nawet jakbyś zamontował jakąś cudowną i super drogą instalację. poprostu silnik jest zaprojektowany tak, zeby wyciągnąć maksymalną moc z benzyny i co byś nie robił to zawsze bedzie przerobienie silnika na inny rodzaj paliwa. chcesz jeżdzić tanio to zadzwoń do jakiegoś gazownika i powiedz jaki typ auta cię interesuje a on podpowie który samochód najlepiej znosi gaz. Ja jestem zdania, że nie po to się kupuje v8, zeby jeździć tym oszczędnie. Taki silnik jest stworzony do zapierniczania a nie oszczędzania. Peace Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: settimo Re: Instalacja-autogaz Warszawa-polecacie? IP: *.subscribers.sferia.net 03.03.09, 18:06 Warsztat na ul. Kopijników po wczesśniejszym umówieniu wizty w warsztacie ( mechanik zapoznał sie z autem i usterką ) zastałem umowiony na dany dzień naprawa miala trwać okolo 8 godzin loecz pomimo to że bylem punktualnie o 8-30 auto wjechało ( o ile wogóle wjechało ) na warsztat po południu . Mechanik powiedział mi że własnie zaczynają naprawe i potrwa ona jeszcze nastepny dzien ( prowdopodobnie do południa) Lecz taki termin mi nie odpowiadał wiec odebrałem auto około 17-30 które było w trakcie naprawy ( o dziwo nikt nie odłączył akumulatora naprawiając instalacje chyba dziwne co ? )Musze powiedziec ze nie wzieli odemnie złotówki ale za terminowośc to są nic nie warci !!!!!! Trzeba nad nimi stac cały czas wziąść z soba kanapki i termos z herbatą !!!! NIE POLECAM !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: Instalacja-autogaz Warszawa-polecacie? IP: *.tktelekom.pl 25.01.10, 10:06 Witam, polecam warsztat na ul.Burakowskiej w Warszawie. Firma nazywa się Powergas. 2 lata temu miałam problem typu nierówne obroty tzw. skaczące. Byłam w 3 warsztatach, gdzie nie potrafili sobie poradzić z problemem. W końcu skierowano mnie na Burakowską. Na szczęście. Widać, że właściciel to profesjonalista i lubi swoją pracę. Samochód postał kilka godzi, powymieniali kilka części i obroty przestały skakać. Ja jeżdżę na gazie ze względów ekonomicznych. Samochód na benzynie idzie jak burza. Natomiast na gazie nie ma takiego kopa. Ale nawet ten facet z warsztatu mówił, że na gazie nie ma co szaleć. Jak chcę jeździć bardziej dynamicznie to żeby na PB sobie przełączyć. Moim zdaniem dobrze zamontowany gaz nie powinien sprawiać kłopotów. A eksplatacja jest duuużo tańsza. Aha-i za wpis do dowodu rejestracyjnego adnotacji o LPG nic nie kosztuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Wardak Re: Instalacja-autogaz Warszawa-polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.10, 11:27 Ja miałam bardzo duży problem z instalacją montowaną w warsztacie na Mrówczej. Jeździłam głównie na gazie i na reklamacje. Pojechałam do Energy Gaz Polska na ul Ostrobramskiej 38a w Warszawie i tam Pan Piotr zajął się mną i w kilku minutach wyregulował mój samochód. Teraz nie mam problemów i serwisuję się tylko do nich. Mój Samochód Honda Civic z 2000r więc nie żadna skomplikowana maszyna :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: honda legend Re: Instalacja-autogaz Warszawa-polecacie? IP: *.chello.pl 05.10.10, 20:58 Witam i jak najbardziej polecam KLINIKA AUTO GAZ S.C. w Warszawie ul. Wał Miedzeszyński 379, tel 22 616 15 47, miła i fachowa obsługa, przystępne ceny i markowe instalacje, moja Legenda po montażu w tej firmie chodzi jak na benzynie, żadnych problemów po przejechaniu 32.000 km jak narazie. Gorąco polecam Tomek :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: honda legend Re: Instalacja-autogaz Warszawa-polecacie? IP: *.chello.pl 05.10.10, 20:59 Witam i jak najbardziej polecam KLINIKA AUTO GAZ S.C. w Warszawie ul. Wał Miedzeszyński 379, tel 22 616 15 47, miła i fachowa obsługa, przystępne ceny i markowe instalacje, moja Legenda po montażu w tej firmie chodzi jak na benzynie, żadnych problemów po przejechaniu 32.000 km jak narazie. Gorąco polecam Tomek :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janusz brzoza polecam energy gaz polska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.10, 15:45 Polecam gorąco ten warsztat, gdyż montowałem u nich 3 samochody z turbinami i nigdy nie podziały się jakieś problemy. Oprócz montażu Piotr, właściciel tej firmy założył im chipy i mam super ekonomiczne samochody z niesamowitą mocą. Fajne połączenie, nie dość, że taniej to jeszcze z podniesioną mocą. Zapłaciłem dobre pieniądze, za super usługę. Tak, że wiem co piszę gdyż moje samochody przeszły w Energy Gaz gruntowne spore modyfikacje i nie odważyłbym się oddać je w inne ręce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARIUSZ DRĄG Re: polecam energy gaz polska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.10, 11:07 MOGĘ O NICH NAPISAĆ TYLE, ŻE ZNAJĄ SIĘ NA PRACY I OBSŁUDZE KLIENTA. TRAFIŁEM DO NICH BO POLECIŁ MI ICH SZWAGIER JAKO OSTATNIĄ DESKĘ RATUNKU. ZAMONTOWAŁEM LPG W TANIM, MARNYM WARSZTACIE BO NIE WIEDZIAŁEM , ŻE RÓŻNICA 200 ZŁ ( W ENERGY KOSZTOWAŁA INSTALACJA 2900 A JA CHCIAŁEM ZAOSZCZĘDZIĆ I ZNALAZŁEM TANIEGO MAJSTRA - NIE OPŁACA SIĘ) TAK SIĘ NA MNIE ZEMŚCI. POLECAM ENERGY I JUŻ !!! LEPIEJ PÓŹNO NIŻ PÓŹNIEJ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaś wędrowniczek Re: polecam energy gaz polska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.11, 11:28 Dużo jeżdżę, bo mamy własną działalność. Założyłem w Energy gaz i teraz jestem pozytywnie nastawiony do zagadnienia gaz w samochodzie. Miałem poprzednie auta na gaz, ale ten wziąłem z salonu i miałem dylematy. Nie ma się co denerwować. Przekonałem się , ze jak się założy dobry system w Firmie, która się zna na rzeczy to wszystko musi skończyć się dobrze. ENERGY OK, OBY SIĘ NI POPSULI BO NIE CHCE MI SIĘ SZUKAĆ INNEGO WARSZTATU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAJKA Re: polecam energy gaz polska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.11, 15:15 mam również pozytywne doświadczenie, co prawda byłam tam tylko jeden raz ale wrażenia dobre. Serwisowali mi auto miałam problem z parownikiem. Teraz autko pracuje dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARIUSZ TYREK Re: polecam energy gaz polska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.11, 17:34 ZGADZAM SIĘ Z POPRZEDMINI OPISAMI. WARSZTAT Z TRADYCJAMI, FACHOWI, Z PRAKTYKĄ SERWISANCI. KIEDYŚ MONTOWALI MI GAZ, TERAZ PRZERZUCIŁEM DO NICH SPRAWY MECHANICZNE. POLECAM, MOŻNA Z NIMI DOGADAĆ SIĘ CO DO CENY, NEGOCJOWAĆ, FAJNA OPCJA DLA STAŁYCH KLIENTÓW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek energy gaz polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.12, 13:04 zadzwoniłem, umówiłem się, przyjechałem, odczekałem godzinę i musiałem się przypomnieć. W końcu wjechałem, aż 3 małolatów zajrzało pod maskę, wykręcili kawałek węża, podłączyli pod kompa i powiedzieli super -50zł. Mili, ale nieszczerze. Po 50 km auto nadal nie chodzi na LPG. Ja bym ich omijał, albo faktycznie czekał, aż właściciel się zajmie naszym samochodem, bo ci goście to żałosny przykład typowego gaziarza- ofermy i nieudacznika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łysy Re: polecam energy gaz polska IP: 217.153.133.* 12.05.14, 11:18 szef to gwiazdor, wszystko dobrze jak jest dobrze, a jak źle to zaczynają się problemy!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz. R. Re: polecam energy gaz polska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.15, 09:45 To doskonałe miejsce do serwisu auta z LPG. Konkurencja sili się na potęgę jak czytam niektóre fora- aby ich zdyskredytować, ale im sienie uda. Polecam ENERGY GAZ POLSKA jak i cała moja rodzina, która od lat sie u nich ''stołuje'' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiechu Re: polecam energy gaz polska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.15, 16:57 Tak, własnie tak...to widać jaki na różnych forach bezrobotni monterzy LPG wściekli na popularność Energy piszą o nich głupoty. JAK ktoś do nich pojedzie to i zostaje na długie lata jak ja. Polecam ENERGY GAZ POLSKA bo żadnego interesu nie mam żeby im tyłki obrabiać. Ludzie głupot nie czytajcie. Energy Gas jest ok! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miron Re: polecam energy gaz polska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.15, 16:55 Ja zawiaduję flotą Hyundaiów i Szef kazał mi je zagazować. Bałem się trochę bo wiecie jak jest - ja zlecę montaż i musi być wszystko super. Wybrałem Energy Gaz Polska I OPŁACAŁO SIĘ. Firma oszczędza forsę, ja mam święty spokój , mój Prezes nie ma strupa na głowie bo auta niesprawne. Pod koniec roku znów zmieniamy flotę na nową i znów będzie gazowana w Energy Gaz Polska. Ja dziadostwa nie tykam bo tanie instalacje montowane przez warsztaty bez historii to wyłącznie kłopot. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Murek Re: polecam energy gaz polska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.15, 16:31 Polecam Energy Gaz Polska bo sam tam pracowałem. Znam Firmę od podszewki i zapewniam, że dba się tam o klienta i robotę. Moi Koledzy chodzą jak zegarki , mają świetnie zaplanowany dzień pracy, ale tez wiedzą za co pracują. Tak , że układ super. Dalej bym tam z nimi był gdyby nie kłopot z kręgosłupem- wysiadł. Dobry warsztat z tradycjami, znają się Serwisanci na robocie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAJA JÓŻWIK Polecam Energy Gaz z Warszawy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.10, 14:38 GORĄCO POLECAM ENERGY GAZ POLSKA Z WARSZAWY. PROFESJONALNY ZAKŁAD, DOBRZE WYPOSAŻONY, PRACOWNICY WIEDZĄ PO CO TAM SĄ. SZYBKO, CENY UMIARKOWANE, KLIENT WIE ZA CO PŁACI. SĄ DOBRZY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NovaMarketing Re: Polecam Energy Gaz z Warszawy IP: *.chello.pl 13.11.10, 13:18 Witam, Zagazowywałem już 3 samochody w Energy Gaz Polska i za każdym razem byłem w 100% zadowolony. Nawet jeżeli gdzieś mogło być taniej to i tak wole dać samochód im i przynajmniej wiem że będę jeździł bez kłopotu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirosław w Re: Polecam Energy Gaz z Warszawy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.11, 15:31 a ja tak będę pisał aby nie słodzić. Warsztat ok, wiedza wystarczająca aby zrobić dobrą robotę, terminy dość szybkie, płatności niestety w gotówce. poprawna firma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jadwiga Zdun Re: Instalacja-autogaz Warszawa-polecacie- ENERGY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.11, 11:24 Szanowni Państwo, jestem nauczycielka nie znającą się na samochodach. Znalazłam Pana Piotra z Energy mam teraz święty spokój. Byłam przerażona jak mój gaz prychał i się trząsł. Jak coś wydaje mi się podejrzanego dzwonię do Pana Piotra, przemiłego młodego człowieka, który zawsze mnie przyjmie i naprawi błyskawicznie to co mnie się popsuło. Polecam Energy bez wątpliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek Re: Instalacja-autogaz Warszawa-polecacie? IP: *.centertel.pl 30.09.11, 17:08 promoto na wólczyńskiej konkretny człowiek bez owijania wełny w bawełne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lechu Re: Instalacja-autogaz Warszawa-polecacie? IP: *.warszawa.vectranet.pl 18.01.12, 15:44 Firma ALLTOP przy ul Chodeckiej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zensi Re: Instalacja-autogaz Warszawa-polecacie? IP: *.dynamic.chello.pl 15.08.12, 23:00 nie wiem jak jest gdzie indziej ale w Energy Gaz na ostrobramskiej zalozyli, ustawili i jezdzi... w porownaniu do kolegi ktory montowal gdzies na brodnie przy cmentarzu i ma ciagly problem bo pali mu tyle ze taniej jest latac na benzynie :) Gdzies pod Płockiem jak ktoś ma czas robią podobno tak samo dobrze tylko 300 taniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: merc57 Re: Instalacja-autogaz Warszawa-polecacie? IP: *.netfala.pl 25.09.12, 10:28 NIE POLECAM!!! Co prawda jakość montażu można jeszcze znieść natomiast co do działania całego zestawu jestem nie zadowolony. Samochód szarpie i przerywa. Pomimo czterokrotnej wizycie w warsztacie efekt jest mizerny.Koledzy, którzy kiedyś montowali instalacje do samochodów byli zadowoleni ale teraz szkoda gadać. EGP - kiedyś to była firma, jak pan Piotr się zajmował montażami a nie biznesem. Teraz zrobiła się z tego masówka z jednym nastawieniem - ZYSK. Klient ma przyjść, zapłacić podziękować i nie pokazywać się więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: merc57 Re: Instalacja-autogaz Warszawa-polecacie? IP: *.netfala.pl 25.09.12, 10:32 Poprzedni post był o firmie Energy Gas Polska na ul. Ostrobramskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Art63 Re: Instalacja-autogaz Warszawa-polecacie? IP: 217.153.108.* 20.12.12, 13:56 A ja skorzystałem z serwisu pod adresem www.LPG-montaz.pl. Warsztat jest w Al. Jerozolimskich 232A (wjazd od Rawskiej) i pracują głównie na LPGTECH (no i oczywiście Tomasetto). Dzięki nim mam instalację i nie drogą (jedną z tańszych na rynku) i absolutnie doskonale pracującą. Nie wiem czy to zasługa podzespołów LPGTECH czy serca i zaangażowania obsługi ale mogę spokojnie polecić ich każdemu. Poza tym ostatnio wymienili mi klocki hamulcowe i końcówkę drążka za bardzo akceptowalną cenę. Polacam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamilo Re: Instalacja-autogaz Warszawa-polecacie? IP: 78.9.157.* 30.04.14, 05:21 Ja też polecam. Zakładali mi w moim aucie dwa lata temu i wszystko super się sprawdza. A i serwis konkretny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: Instalacja-autogaz LPG Energy Gaz Polska IP: *.adsl.inetia.pl 27.05.13, 12:39 Zrobiłem u nich drugi samochód. Mam nadzieję że będzie jeździł tak bez awaryjnie jak poprzedni Voyager którym zrobiłem na instalacji z Energy Gaz ponad 400 000 km. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil Re: Instalacja-autogaz Warszawa-polecacie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.14, 22:01 Polecam AG CZECH RASZYN pod Warszawą sekwencje mają w niewiarygodnie niskich cenach za 1500 zł założycie gaz Odpowiedz Link Zgłoś
opiotrek240 Re: Instalacja-autogaz Warszawa-polecacie? 26.05.14, 08:12 volvo s80 140km instalka BRC założone w AUTKOGAZ Marymoncka 34, 00-001 Warszawa 501 209 857.B.dobra instalacja ,małe spalanie (9,5l/100-11l/100-TO SIĘ OPŁACA 2,40 lpg a 5,30 E95,nieodczuwalna utrata mocy.Polecam AUTKOGAZ fachowa obsługa,dobre ceny,dobrze dobrana instalacja-32tyś. na lpg zero problemów Odpowiedz Link Zgłoś
opiotrek240 Re: Instalacja-autogaz Warszawa-polecacie? 26.05.14, 08:15 AUTKOGAZ www.autkogaz.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szemek Re: Instalacja-autogaz Warszawa-polecacie? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.06.14, 10:49 Jeśli chodzi o instalacje gazowe, swoje auto oddawałem do zakładu www.ars.net.pl/ , nie wiem czy masz jakiekolwiek rozeznanie jeśli chodzi o kwote za usługę, oraz serwis. proponuje wejsc do nich na stronkę i zapoznac się z cenami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marius Juven Re: Instalacja LPG Warszawa-polecacam Energy Gaz P IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.15, 11:41 Polecam Energy Gas Polska bo to solidna firma i fachowcy jakich mało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuser Re: Instalacja LPG Warszawa-polecacam Energy Gaz IP: *.dynamic.chello.pl 24.08.15, 15:10 Ja także polecam . . . Poczytać lpg-forum.pl/czy-polecicie-energy-gaz-polska-w-warszawie-t10729-75.html Odpowiedz Link Zgłoś
korneliszek Re: Instalacja-autogaz Warszawa-polecacie? 25.01.16, 17:17 Skoro już ktoś podbił do góry to polecam www.nowotczynski.com.pl/ co prawda 100 km od wawy, ale jakość super!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kamil_truskawka Re: Instalacja-autogaz Warszawa-polecacie? 05.09.16, 16:28 Witam Serdecznie Z przyjemnością nie polecam warsztatu Enegry Gaz, a to z powodu tego „bardzo dobrego marketingu”. Ta firma razem z firmą AgentBuzz - agentbuzz.pl/ Pracowali a tym cudownym sposobem rozpowszechniania kłamstwa i tworzenia coraz to nowszych kont. Zapraszam do polubienia na FB :3 O to lista Tych kont : astraklubpolska.pl/ Beleczek Melisek Lipkot www.daciaklub.pl/ Golan Kikus Laleksis www.fiestaklubpolska.pl/ Juron Turkon fiatklubpolska.pl/ Papko Kulion Bondur Religa Kinkin www.audiklub.org/ Mociusz Bunior gazeo.pl/ Bogus Marcinek Benzer Roadpiercer Marcelo tysia623 Makujas Lucek44 cytryna.info Turkson Mrkizen Clamon Terminus Kubusek karczi312 Lucerny karczi312 Lucerny daewooforum.pl/ Marczek Jonowki www.autocentrum.pl/ Wexus Kalkman gabriello77 avensis.info/ Kurkus Szybki_01 www.autoplus.fora.pl Trinityn Jiotra www.audi.auto.compl tysia87 gabriello77 a4-klub.pl Pid MoodyBlue www.chrysler300.pl/ Akson Reverse www.bmw-klub.pl/ Bekon Furkos www.klubclio.pl/ Ilusion Substance megane.com.pl/ Marcer Buzeki Lackin www.mondeoklubpolska.pl/ Gambor Koziok Spore www.mazdaspeed.pl Trepierre Kresus papapower7 www.mojeauto.pl Sarayewo tysia87 www.mercedes-clk.pl/ Mazentis Merci www.mini.org.pl/ bravo mateomartino peugeotklub.pl Ikonik Union Wypus www.hyundaiklub.pl Marczek Donatran Copi i30forum.pl/ baginski blackjack klubseata.pl/ Buksus Snowden Wasabi7 www.jeep.org.pl/forum Jawkeye Szido Malkiz Klowski Separathor forum.fordclubpolska.org/ Marconiusz Culicki Haerse Swepp3s Bacus forum.toyotaklub.org.pl/ Larsonex Berculioni Aygofan Bakoma Sportsman Mockin forum.mitsumaniaki.pl/ Dancerk Eskimski Candles Mjuszor Mitsumotos Mjusztor A tutaj moje ulubione, tak dobrze zrobione. W tym momencie to robił mistrz copywritingu. Istny ideał, perełka. Za coś takiego powinni dostać Oskara. www.forumsamochodowe.pl Ralsoni Karkov Lalek Mucek Maeji tysia87 Marconi – To konto to moje ulubione ze wszystkich, ma tyle nabitych postów. Że aż trudno było zgadnąć czy jest ono prawdziwe czy nie !! Malanis JazdaJazda Janekkrinkos Maciekko CivicFan Gabriello77 Długie co ? Ale to nie wszystko nie miałem już ochoty szukać. Na forach pojawiały się konta które pisały sobie w przeróżnych tematach. Najczęściej po tygodniu do dwóch, zakładały własne tematy w stylu: „Gaz do – Samochodu – jaki będzie najlepszy?” W tych tematach były konta robione przez firmę agentbuzz. Te „osoby” rozmawiały ze sobą na temat „jaki najlepszy gaz” albo „co mi poradzicie do tego samochodu” . . . W tych rozmowach nie było żadnych treści które miałyby jakieś znaczenie. Wszystko kończyło się zagazowaniem samochodu w firmie Energy Gaz, dodatkowo wrzucane były fantastyczne fotki. Oczywiście wyciągnięte z witryny Energy Gaz. Polecam porównanie tych zdjęć zagazowanych samochodów z galerii, a z samochodami w tych zagazowanych. Potem coś się zmieniło i przestali się ośmieszać Bardzo chciałbym podziękować w szczególności za temat na forum porsche. Gdyby nie to nigdy bym się o tym nie dowiedział. Dziękuję i pozdrawiam Bardzo. Nie polecam warsztatu Energy Gaz Polska, za wiele fałszywych treści oraz za mało konkretów. Chamska propaganda i do tego udawanie i zapieranie się, że nic takiego nie ma miejsca !! Nawet kiedy pytałem osobiście. To było mówione, że to ludzie z lpg forum. Tacy jak Nikodem i inni. ……………. ……………. ……………. A to moje ulubione, za to was bardzo znienawidziłem. Już to pisałem Ale jak wy możecie to i JA MOGĘ OOOOOOO !!!!!!!!!!!!! porscheclub.pl/forum/co-sadzicie-o-energy-gaz-albo-autowojownicy-albo-klinika-lpg-t14132-20.html Wstawiać takie rzeczy na tym forum ? Aby mieć taki samochód trzeba kasy, to rarytas. Tego się nie kupuje by było tanio i wow już mi staje mniejsze koszty eksploatacji. Tylko po to by czuć drogę, mieć przyjemność z jazdy . . . A na gazie to nie wiem czy był by to jeszcze ten sam samochód. I mam to gdzieś co teraz napiszecie. Bo ten samochód nie byłby taki jaki jest na gazie. Straciłby swój kochany urok . . . A jak ma się kasę to wiele można zrobić . . . . . . Na przykład dobrze zapłacić. Odpowiedz Link Zgłoś
tetris7 Re: Instalacja-autogaz Warszawa-polecacie? 05.09.16, 17:59 W Warszawie na Ursynowie i Wilanowie ciężko jest znaleźć warsztat. Długo musiałem jeździć z Ursynowa na drugi koniec Warszawy żeby cokolwiek zrobić z autogazem w moim samochodzie. Ostatnio znalazłem baner przy drodze do warsztatu specjalizującego się właśnie w autogazie. Warsztat jest w Powsinie (Wilanów). Bardzo dobrze znają się na regulacji. Spalanie miałem przez wizytą na poziomie 18litórw gazu , po regulacji spadło na 12-13 litrów czyli tyle ile powinno być. Jestem zadowolony telefon 507 975 960 , ul. Zakamarek 7 , www. lpgmasters.pl . Duży plus za to że warsztat jest otwarty w godzinach 9-21 również soboty. Ja byłem właśnie w sobotę pod wieczór i nie było problemów z obsługa. Odpowiedz Link Zgłoś
tetris7 Re: Instalacja-autogaz Warszawa-polecacie? 05.09.16, 18:00 lpgmasters.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Instalacja-autogaz Warszawa-polecacie? IP: *.adsl.inetia.pl 15.11.16, 20:15 Energy Gaz Polska na Ostrobramskiej. Jakość usługi wyższa, a ceny niższe, niż u konkurencji. Marek Odpowiedz Link Zgłoś
dobraopinia Re: Instalacja-autogaz Warszawa-polecacie? 30.06.17, 15:03 Polecam LPG Polska - montaz-lpg.pl przy ulicy Minerska 2c, która wykonała montaż lpg w moim samochodzie Odpowiedz Link Zgłoś
dobraopinia Re: Instalacja-autogaz Warszawa-polecacie? 07.07.17, 18:05 LPG Polska prowadzi również serwis LPG Odpowiedz Link Zgłoś