Dodaj do ulubionych

Efect Poland - ZOJAN - dlaczego nie zajmuje się ty

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.08, 23:36
Dlaczego tą firmą (i tym podobnymi) nie zajmuje się Gazeta Wyborcza?
Przeciez to wspaniały materiał na artykuł. Tyle bzdurnych artykułów
jest w GW a tego się boją?

Zresztą nazwa Efect Poland oddaje w 100% naszą mentalność - czyli
zrobić po polsku, to taki efekt, że to jeden wielki syf i przekręt.

I jeszcze pytanko, TAXI ma jakies tam ograniczenia ile moga brać za
1 km, czemu nie ma w prawie ograniczenia w przypadku czegoś takiego?

Obserwuj wątek
    • Gość: edi Re: Efect Poland - ZOJAN - dlaczego nie zajmuje s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.08, 10:20
      Efekt Poland to żenada a nie firma , banda krętaczy i oszustów ,
      omijajcie ich z daleka nie dajcie się nabrać na żadne obietnice .
      Oddałem do tych oszustów samochód po wypadku do bezgotówkowej
      naprawy . Wg Efekct Oszust naprawa miała trwać 3 tygodnie . Obecnie
      mija 3 MIESIĄCE , a samochód ciągle nie jest gotowy , to dziady i
      oszuści.
      • Gość: kolo Re: Efect Poland - ZOJAN - dlaczego nie zajmuje s IP: *.chello.pl 21.04.08, 11:01
        Nie wiem czy dobrze trafiłeś na forum, ponieważ rozmawiamy o efect
        sp.zo.o. doradztwo finansowe.
        • Gość: Johny Re: Efect Poland - ZOJAN - dlaczego nie zajmuje s IP: 87.204.169.* 11.02.09, 14:27
          Efect Poland nie ma nic do Efect Doradztwo Finansowe - tam jest inny wątek.
          Nauczcie się czytać ze zrozumieniem!
      • Gość: Eryk Re: Efect Poland - ZOJAN - dlaczego nie zajmuje s IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.09, 22:35
        No jak to? Niemożliwe! Na pewno nie podajesz całej prawdy. Ja dotychczas nie
        miałem nawet najmniejszego problemu z załatwieniem czegokolwiek w Efect Poland.
        • Gość: rychu123 Re: Efect Poland - ZOJAN - dlaczego nie zajmuje s IP: 87.204.169.* 20.03.09, 15:40
          Złodzieje i tyle. Oddałem mój samochód do Warsztatów Efect-u... no i mam
          (d)Efect. Mieli tylko naprawić nadkole po stłuczce a teraz, dzięki ich "pracy"
          będę musiał wymienić całą półoś.
          Masakra :/
          • Gość: aga1 Re: Efect Poland - ZOJAN - dlaczego nie zajmuje s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.09, 19:18
            zgadzam sie z wami trzeba na nich uwazac bo sciagaja klijentow z
            podsłuchu policyjnego,zaraz nadjezdza ich naganiacz na kase.dalam
            auto ktore robili 7 tygodni wzieli kupe kasy z pzu i dodatkowo
            jeszcze musialam dodac ze swoich 1600zł za lawete skasowali 800zl
            zaledwie za 12 kilometrow banda złodzieji i naciagaczy trzeba to
            opisac w kazdej gazecie!!!!!
            • Gość: aga1 Re: Efect Poland - ZOJAN - dlaczego nie zajmuje s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.09, 19:27
              BANDA DUPKÓW KTÓRZY NIE ROBIA AUT TYLKO WYMIENIAJA CZESCI NOWE NA
              STARE DLATEGO TAK DLUGO TRZEBA CZEKAC WIECEJ WYDAŁAM NA TELEFON
              CIAGLE ICH STRASZAC ALE I TAK NIC Z TEGO NIE WYSZLO NAPRAWA TRWALA 7
              TYGODNI A SAMOCHOD I TAK NIE JEST KOMPLETNIE ZŁOZONY JEST W GORSZYM
              STANIE JAK BYL NADAJE SIE NA ZLOM!!!!!!!
            • Gość: dobrzyk Re: Efect Poland - ZOJAN - dlaczego nie zajmuje s IP: *.171.36.210.static.crowley.pl 28.03.09, 23:19
              witam, niestety gazety nie bardzo się kwapia, żeby się tym tematem zająć
              • Gość: kimono Re: Efect Poland - ZOJAN - dlaczego nie zajmuje s IP: 87.204.169.* 04.05.09, 10:17
                Może więc samemu trzeba coś zadziałać! Niech Efect czuje, że ktoś ich pilnuje,
                że patrzymy im na ręce. Niech (d)Efect wie, że nie może sobie pozwolić na wszystko.
      • Gość: gosc Re: Efect Poland - ZOJAN - dlaczego nie zajmuje s IP: *.chello.pl 05.08.09, 19:17
        ode mnie te dziady chca wyludzic pieniadze ,ale sie nie dam,ludzie
        uwarzajcie na tych oszustów,banda zlodzieji,ale to powinno sie
        skączyc wszyscy powinnismy isc do sadu,albo prosze telewizje aby sie
        tym zajela.
    • Gość: klient Re: Efect Poland - ZOJAN - dlaczego nie zajmuje s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.09, 09:39
      Ta firma to jeden wielki przekręt!!
      Naciągneli mnie na ogromne koszty - auto po lekkiej stłuczce - miało być szybko
      i sprawnie i bezgotówkowo.
      Osaczyli mnie i zaczeli śpiewać swoje (pewnie) stare i te same śpiewki, że oni
      się zajmą rzeczoznawcą i innymi rzeczami a mnie nic nie interesuje. No za
      wymianę tylnego zderzaka w Passacie 98rok diesel + naciągniecia auta + hak
      krzykneli sobie od Hestii 8000zł !! ochu...i całkowicie! Hesta zgodziła się na
      oryginały, ale nie kosmiczna stawke za roboczo godzinę.
      Prawie 2 m-ce jestem bez auta, dali mi jakiegos strucla w zamian, ktory sie
      sypie i nie pali. Teraz zeszli do 5000zł a Hestia daje 4500.
      Nie dośc ze qr.. czekam 2 m-ce to jeszcze bede musiał sqrwy.... dopłacać!!! Cała
      robota warta jest max 3k zł.
      Przyznaje, że się pospieszyłem i dałem naciągnąć, ale tak perfidne walenie w
      ch... nie może przejsć obojętnie!!!
      Zrobię antyreklamę gdzie tylko będę mógł!!!

PRZESTRZEGAM INNYCH PRZED TYMI OSZUSTAMI I NACIąGACZAMI - BANDA DZIADóW I O K
      U R W I E ń C ó W !!!
      • Gość: picia Re: Efect Poland - ZOJAN - dlaczego nie zajmuje s IP: *.adsl.inetia.pl 10.09.09, 22:52
        tak banda jakich mało .Czy ktoś może zapobiec takim
        procederom .Przeż to skandal ,dranie uprawiają proceder od 2001 roku
        wszyscy wszystko wiedzą i nikt nic nie robi.Statystyka spraw w
        sądach i skargi w ,dziennie ktoś jest poszkodowany .Kiedy to im się
        urwie...
      • Gość: ktos wku...ony Re: Efect Poland - ZOJAN - dlaczego nie zajmuje s IP: 188.33.90.* 22.07.10, 21:31
        zgadzam sie z toba te dziady tez mnie okradli,wzieli mi auto na lawete do
        naprawy auto warte 6000,naprawa 8000,laweta500,parking 4500,ku... ludzie
        uciekajcie jak najdalej od tych zlodzieji,samochody oddaja wraki bo takich maja
        pracowników którym nie placa pieniedzy,tez ich okradaja dlatego chlopaki maja to
        w dupie,jak najdalej,jak najdalej,banda legalnych zlodzieji,podajmy ich do sadu
        ,zbierzmy sie w 10,wygramy napewno z tymi złodziejami
    • Gość: zdzislaw Re: Efect Poland - ZOJAN - dlaczego nie zajmuje s IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 28.07.10, 20:33
      A moze by tak www.google.pl?
      --
      rejestrator
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka