Dodaj do ulubionych

Gaźnik AISAN w cc700 Warszawa/Pruszków

IP: *.aster.pl 10.02.08, 22:12
Witam !

Poszukuję kontaktu do dobrego i taniego mechanika, który zna się na gaźnikach
Aisan w Cienkasach.
Wiem, że jest takowy w Pruszkowie ale niestety nie mam do niego kontaktu -
może akurat ktoś sobie skojarzy. Z góry dzięki
PS. Uszkodzenie polega na nietrzymaniu wysokich obrotów na ssaniu jeśli komuś
się do czegoś to przyda.
Pozdrawiam i dzięki za info !
Obserwuj wątek
    • Gość: lorneta i meduza Re: Gaźnik AISAN w cc700 Warszawa/Pruszków IP: *.toya.net.pl 11.02.08, 22:26
      Radzę DOKŁADNIE sprawdzić stan wszystkich przewodów elastycznych
      do i od gaźnika, oraz przy samym gaźniku - lubią pękać i silnik
      "bez powodu" wariuje.
      Oby pomogło, a jak nie to wtedy mechanior.
      • mxx.rs Re: Gaźnik AISAN w cc700 Warszawa/Pruszków 11.02.08, 22:57
        Dzięki za rade, teoretycznie mógłbym tak zrobić ale powiem szczerze, że trochę
        akurat do tego gaźnika to się boje dotykać ...
    • Gość: dajan55 Re: Gaźnik AISAN w cc700 Warszawa/Pruszków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.08, 18:42
      W Alejach Jerozolimskich na przeciw Komisu Samochodowego Mroza przy Glownej.
      • Gość: piotr Re: Gaźnik AISAN w cc700 Warszawa/Pruszków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.08, 16:27
        prawdopodobnie masz uszkodzony czujnik temp który odpowiada za ssanie które jest automatyczne a jak czujnik jest uszkodzony to ssanie jest cały czas wyłączone.Oby to to jak nie to radzę wyregulować gażnik.
    • Gość: Bogdan Re: Gaźnik AISAN w cc700 Warszawa/Pruszków IP: *.3s.pl 15.02.09, 11:38
      Ja wymieniłem w bardzo prosty sposó na gaźnik z malucha i problemy się skończyły.
      • Gość: Tomasz Re: Gaźnik AISAN w cc700 Warszawa/Pruszków IP: *.kwidzyn.mm.pl 30.03.09, 23:47
        Witam
        PAnie Bogdanie jesli moglbym prosić o kontakt i udzielenie mi kilku informacji
        odnosnie wymiany gaznika na gaznik z malucha podaje moj adres e-mail :
        bary888@wp.pl.
        z góry dziekuje .
      • Gość: Marek Re: Gaźnik AISAN w cc700 Warszawa/Pruszków IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 31.08.09, 21:33
        Mógłbym prosić numer telefonu, ponieważ mam ten sam problem a nie wiem dokładnie
        jak dokonać tej wymiany.
    • Gość: Bogdan Re: Gaźnik AISAN w cc700 Warszawa/Pruszków IP: *.3s.pl 15.02.09, 11:42
      mogę udzielić kilku rad jak to zrobić .
      • Gość: xms Re: Gaźnik AISAN w cc700 Warszawa/Pruszków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.09, 11:12
        Prosiłbym o informację jak wymienić Aisan na jakiś inny gaźnik FOS, WEBER... dużo z tym roboty? spalanie się nie zmiania? Z góry dziękuje
    • ritz345 Re: Gaźnik AISAN w cc700 Warszawa/Pruszków 14.03.09, 17:58
      drogi kolego jesli chodzi o gaznikowca w pruszkowie to ja osobiscie
      polecam znam Go jakies 15 lat sam bylem kilka razy i zawsze pomógł a
      do tedo duzo taniej jak w innych warsztatach( dla porównania -
      ostatnia zapłaciłem 250 zl gdzie Grabowski w Pasecznie chciał 1000 a
      gosc na Wolskiej ok 600.
      Jak dojechać: jadąc Jerozolimskimi w stronę Pruszkowa jakieś 300-400
      m za tesco po tej samej stronie jest Biedronka za Biedronka jakies
      30-50 m Gaznikowiec. Tel601327161

• Gość: wojtas Re: Gaźnik AISAN w cc700 Warszawa/Pruszków IP: *.opera-mini.net 14.04.09, 22:51
      witam.pod radomiem .wsola warszawska 18. bylem dzisiaj. koles ustawil i naprawil aisana bez problemu. koszt 150zl.pozdrawiam
    • Gość: xxx Re: Gaźnik AISAN w cc700 Warszawa/Pruszków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.10, 15:09
      Proszę poczytać na nw. stronie
      uploading.com/files/WAQKNI3Q/AISAN.rar.html
    • Gość: xxx Re: Gaźnik AISAN w cc700 Warszawa/Pruszków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.10, 15:19
      Proszę poczytać

uploading.com/files/WAQKNI3Q/AISAN.rar.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka