Dodaj do ulubionych

VW-Audi Kołacz-łopiński w Szczecinie montuje sie u

IP: *.cable.smsnet.pl 13.02.08, 11:55
Uwaga w sprzedawanych nowych VW passatach montowano używane
nawigacje informacja jest w 100% pewna. Nawigacje pochodzą z
nieznanego pochodzenia.Taka nawigacja jest warta 12-13 tys zł Ludzie
zostali oszukani, proszę sobie sprawdzić nawigacje jej numery ,
deler powinien zwracać pieniądze za takie praktyki
Obserwuj wątek
    • Gość: SZCZECINIANKA!!!!! Re: VW-Audi Kołacz-łopiński w Szczecinie montuje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.08, 12:33
      SZOK !!!!JAKIES U NICH WSZYSTKO LEWE!!!!NIE MAM ZAUFANIA CHYBA POJADE DO
      POZNANIA DO PREMIUM!!!!!
      • Gość: właściciel Re: VW-Audi Kołacz-łopiński w Szczecinie montuje IP: *.gprs.plus.pl 25.12.08, 20:18
        To NIEPRAWDA. Montujemy tylko nowe- u nas klient jest najdroższy!!!!
      • Gość: nie zadowolony Re: VW-Audi Kołacz-łopiński w Szczecinieto złodzie IP: *.uznam.net.pl 02.06.09, 23:37
        -Obsługa jest nie miła a wręcz wulgarna!!!!
        - śmieją sie z klienta !!!!
        - długa realizacja serwisu !!! moje auto stało 1,5godz bez dotykania
        na warsztacie!!!
        nie polecam nikomu tych frajerów!!!
        • Gość: pracownik Re: VW-Audi Kołacz-łopiński w Szczecinieto złodzi IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.06.09, 19:47
          Prosze szanownego klienta, czy napewno wszyscy pracownicy obsługi są
          wulgarni????Przecież nie ma przymusu korzystania z tego
          beznadziejnego serwisu-proszę wybrać w przyszłości taki który pana
          zadowoli.
    • lucynder Re: VW-Audi Kołacz-łopiński w Szczecinie montuje 25.12.08, 22:50
      Gość portalu: Henryk W napisał(a):

> Uwaga w sprzedawanych nowych VW passatach montowano używane
      > nawigacje informacja jest w 100% pewna. Nawigacje pochodzą z
      > nieznanego pochodzenia.Taka nawigacja jest warta 12-13 tys zł Ludzie
      > zostali oszukani, proszę sobie sprawdzić nawigacje jej numery ,
      > deler powinien zwracać pieniądze za takie praktyki
      Po pierwsze to PAN DEALER, a po drugie to te wasze nędzne grosze za które dostajecie od nas nasze super samochody to za mało aby utrzymać nasze wypasione serwisy i marmurowe salony. Jakoś musimy dorabiać a więc walimy was w klapy gdzie popadnie i na czym popadnie. Waszym jedynym obowiązkiem jest przynoszenie kasiory w zębach do naszej kasy.
      • Gość: VW AUDI SZCZECIN VW-Audi Kołacz-łopiński w Szczecinie montuje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.09, 15:14
        Diler VW AUDI Kołacz&Łopiński w szczecinie , pracuje tam banda
        nieudaczników i oszustów. Nie polecam tego serwisu. Niszczy samochód
        a potem nie uznaje raklamacji twierdząc że to nie oni.
        • Gość: Roman Re: VW-Audi Kołacz-łopiński w Szczecinie montuje IP: *.ip.netia.com.pl 23.11.09, 15:58
          witam, byłem ostatnio na przeglądzie moim passatem w nowej stacji VW ASO w
          Szczecinie dokładnie w Radziszewie, polecam szybka obsługa fachowi ludzie duży
          obiekt . Firma BENEPOL. prowadzą serwis autoryzowany osobówek jak i busów VW :).
      • Gość: Mirek Re: VW-Audi Kołacz-łopiński w Szczecinie montuje IP: *.ip.netia.com.pl 23.11.09, 15:49
        Witam, nie wiem czy już wiecie ale jest nowy serwis autoryzowany VW w SZCZECINIE.
        byłem sprawdziłem i jestem zadowolony i już nigdy nie pojade do Kołacza.
        Firma nazywa sie BENEPOL i mieści się w Radziszewie ( droga na Gryfino ).
    • Gość: VW Re: VW-Audi Kołacz-łopiński w Szczecinie montuje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.09, 15:04
      Diler Kołacz&Łopiński pracuje tam banda nieudaczników i oszustów.
      Nie polecam tego serwisu. Niszczy samochód a potem nie uznaje
      raklamacji twierdząc że to nie oni.
    • Gość: vw Re: VW-Audi Kołacz-łopiński w Szczecinie montuje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.09, 15:14
      Diler VW AUDI Kołacz&Łopiński w szczecinie , pracuje tam banda
      nieudaczników i oszustów. Nie polecam tego serwisu. Niszczy samochód
      a potem nie uznaje raklamacji twierdząc że to nie oni.
      • Gość: lincoln Re: VW-Audi Kołacz-łopiński w Szczecinie montuje IP: 88.156.148.* 03.06.09, 17:12
        A CO NIBY ZEPSUTO ?FIRMA MA 30-LETNIĄ TRADYCJĘ A TY PODEJRZEWAM NIE MASZ NAWET
        SAMOCHODU TYLKO LUBISZ PISAĆ BZDURY NA FORUM.SERWIS JEST PROFESJONALNY.
        • Gość: POSZKODOWANY Re: VW-Audi Kołacz-łopiński w Szczecinie montuje IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.06.09, 19:51
          Pewnie mu podrapali pazurami pokrowce na siedzeniach ????
    • pesx09 Re: VW-Audi Kołacz-łopiński w Szczecinie montuje 01.07.09, 11:00
      Ciekawe jak to stwierdziłeś że nawigacja jest używana.
      Moim zdaniem to jest jakaś ściema.
      Skoro masz dowody że sprzęt jest urzywany dlaczego nie przedstawisz
      swoich racji u dilera tylko siejesz sztuczny zament.
      • pesx09 Re: VW-Audi Kołacz-łopiński w Szczecinie montuje 01.07.09, 11:13
        A co do obsługi pojazdu to nie mam zastrzeżeń .
        Zostawiam samochód rano i po otrzymaniu informacji ża jest gotowy
        odbieram. Przy odbiorze samochodu zawsze się trafi jakiś
        niezadowolony kljient który wciska mi się przez ramię i wszczyna
        zament że już tu siedzi pare godzin i chciałby już wyjechać.
        Ludzie czy nie potraficie się obyć bez samochodu jeden dzień??
        Najlepiej kupcie sobię taki samochód który się sam naprawia podczas
        jazdy.Ja jestem zadowolony z usług serwisu , chociaż przyznaję że na
        termin przyjęcia trzeba trochę poczekać.
        • Gość: Rodion Re: VW-Audi Kołacz-łopiński Chyba nie taki zły! IP: *.imsmultimedia.com.pl 02.07.09, 12:18
          A ja byłem w tym warsztacie, zmieniałem amory w Golfie i potraktowali mnie
          dobrze. Poza tym znalazłem też pozytywne opinie na necie na temat tego zakładu,
          np. na jakimś rankingu warsztatów
          http://www.rankingwarsztatow.pl/szczegoly_warsztatu.php?id=23604
          WIĘC nie gadajcie, że to taki kiepski warsztat!!
        • Gość: śćiemniacz Re: VW-Audi Kołacz-łopiński w Szczecinie montuje IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.03.10, 23:55
          Witam, pewnie już wiecie, że jest nowy serwis autoryzowany VW
          BENEPOL pod SZCZECINEM w RADZISZEWIE.
          Byłem sprawdziłem i WIĘCEJ TAM NIE POJADĘ. Wchodzę do nich i SZOK-
          znowu te same GĘBY, sprzedawczyki. Pewnie dali im więcej kasy i od
          razu mają lepiej pracować HE HE-KPINY. Wybieram aso w POZNANIU NA
          Krańcowej.do Kołacza.
          • Gość: maki Re: VW-Audi Kołacz-łopiński w Szczecinie montuje IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.04.11, 14:07
            Witam te same geby a jak byles zadowolony czy nie chodzi o uslugi a nie o ludzi
          • Gość: Użytkownik Caddy i Re: VW-Audi Kołacz-łopiński w Szczecinie montuje IP: *.szczecin.mm.pl 12.03.15, 20:29
            Mylisz się gościu od paru lat firma w której pracuję serwisuje w Radziszewie kilka VW Caddy i Golf. VW z Madalińskiego nawet się nie umywa. Nigdy nie było problemów z szybkim przyjęciem samochodu do serwisu. Czynności serwisowe (i blacharskie, zdarzyło się) są przeprowadzane szybko i sprawnie. Wszystkie wózki jeżdżą bez uwag nawet rocznik 2005 z przebiegiem prawie 300 tys.
    • Gość: Smyk Kołacz - Łopiński - Zamienione podkładki IP: 188.147.139.* 09.02.11, 10:40
      Po ostatnim przeglądzie stwierdziłem zamienione podkładki pod tablice rejestracyjne na takie reklamujące ich serwis. Poprzednie pochodziły z salonu w którym auto było kupione. Nie zamierzam ich reklamować dlatego wstawię ponownie od właściwego salonu. Ciekawe co zrobią przy następnej wizycie...
      • Gość: Maciak Chwała za to że jest internet... IP: *.ip.netia.com.pl 20.03.11, 15:21
        Chwała za to że jest internet... można sobie opisać i przestrzec innych przed np. firmą Kołacz - Łopiński.

Serwis:
        1. Niedouczony
        2. Wulgarny, bez jakiejkolwiek ludzkiej ogłady, oczywistym jest ze nie wdaje sie z kolegą w rozmowy prywatne podczas "załatwiania" klienta. Nie interesuje mnie kto co jadł na obiad i co oglądał w telewizji.
        3. Bardzo długo się na WSZYSTKO czeka
        4. Niesłowny
        5. Zle traktują samochody zostawiane im w serwisie. ( zostawione auto z radiem cb odebrałem z wiszacym radiem na kablach, oddając auto z wyciekiem oleju ze sprężarki nie wjeżdza sie na plac serwisowy ( z tyłu budynku ) z PISKIEM opon.

Zacznijmy od początku.... Co do działu sprzedaży nie ma się o co do czego przyczepić. Kupiłem tam 2 nowe auta i wszystko wyglądało i przebiegało ok. Udało mi się wynegocjować przy zakupie rabat na auto, opony zimowe, nakładki progowe, ubezpieczenie w dobrej cenie.
        Serwis to porażka i proponuje się trzymać z daleka.. Serwisowałem tam mojego golfa któremu na gwarancji coś się działo z rozrządem. Auto naprawiali ok 2 tygodni. Po odbiorze auta z naprawy gwarancyjnej zaczął wyciekać olej. Mając na uwadze to co słyszałem przy pierwszej naprawie, że auto zastępcze na czas naprawy należy się gdy wzywa się lawetę, wezwałem lawetę. Oczywiście na czas naprawy zgłaszanej przeze mnie reklamacji naprawy gwarancyjnej auta nie dostałem bo samochód dojechał ( na lawecie ) krócej niż 3 godziny przed zamknięciem serwisu. ( podobno pełna treść dotycząca udostępniania samochodu zastępczego brzmi - auto na lawecie i jeżeli serwisowi nie uda się naprawić w ciagu trzech godzin należy się samochód zastępczy. Pojechałem do domu taksówką pomimo tego że była to ewidentna wina serwisu..
        Kolejna przygoda z serwisem - audi nowe - naprawa gwarancyjna łapy dociskowej sprzęgła ( usterka zauważona przez główny serwis audi - zmiany konstrukcyjne ) Naprawa trwała 2,5 tygodnia. Odebrałem samochód i wstawiłem do garażu na 2 tygodnie, po dwóch tygodniach otwieram garaż i plama oleju pod silnikiem ;-) Gratulacje wielkie ;-) Jade do serwisu ( pojazd nie zgłaszał brak oleju - w nowym a4 brak bagnetu, trzeba sie sugerowac kompem ) diagnoza wycieku oleju 2,5 h oczywiscie po rozmowie z mistrzem wyczuwam że bierze na siebie wine za złe wykonanie naprawy sprzęgła. Stwierdza jednak że zgodnie z zasadami nie należy mi sie samochód zastępczy nawet gdy serwis wie ze sam cos brzydko piszac zjebał. Wkurzony prosze o rozmowe z kierownikiem. I TU JEST NAJLEPSZY MOMENT... mianowicie kierownik stwierdza ze naprawa sprzęgła nie ma nic wspólnego z wyciekiem oleje i zaczyna wkraczac w szczególy techniczne. W związku z tym iż nie znam się na tym a oczywistym jest dla mnie ze wyciek jest nastepstwem złej naprawy co potwierdzial nie oficjalnie mistrz. Zawinąłem się z tamtąd życząc miłego weekendu. Oczywiscie wróciłem do domu taksówka z dwoma fotelikami dzieciecymi pod pachą.
        Tak własnie firma KOŁACZ ŁOPIŃSKI traktuje swoich klientów, kierownik serwisu nie jest w stanie myslem nie szablonowo a tym własnie odpycha od siebie klientów jak sie okazuje na moim przypadku nie tylko klientów serwisu ale i też sprzedaży.

Sam osobiscie sie tam juz nigdy nie pojawie.. a szkoda bo mam do nich dosłownie rzut beretem.

Obserwując zmiany zachodzące w firmie od 2008 roku widze ze cos sie zmienia, stara sie zmieniac na lepsze. Powstała pseudo recepcja, monitor wyswietlajacy "kolejkę" do serwisu przybyły samochody do jazdy próbnej oraz wewnatrz salonu do "oglądania". Niby coś się zmienia szkoda tylko że zmiany te sa powierzchowne i tak naprawe nie maja wpływu na to co boli wiekszosc klientów. Być może zapowiadane zmiany i wejscie firmy krotowski-cichy do Szczecina zmieni kierunej ewolucji tak zle postrzeganej przez ich własnych klientów firmy jaką jest Kołacz Łopiński.

Niezadowolony były klient - Maciej.
        • Gość: R Re: Chwała za to że jest internet... IP: *.poznan.sofex.biz.pl 06.06.11, 17:06
          Pamiętam jak pan czekał na taksówkę przed salonem z dwoma fotelikami, było to przykre ale teraz można przyjechać na prawobrzeże do salonu jak i serwisu VW. Pozdrawiam i proszę pozdrowić Panią A.P.
    • epi-epi Re: VW-Audi Kołacz-łopiński w Szczecinie montuje 28.03.11, 21:48
      Polecam: Układy kierownicze
      • Gość: BR Re: VW-Audi Kołacz-łopiński w Szczecinie montuje IP: *.nitka.net.pl 17.08.11, 12:48
        Pozwolę sobie podsumować całe to zamieszanie.

Choć jestem pewien, że ludzie na poziomie sami to zauważą. To co widzimy w tym temacie to istna nagonka prowadzona przez Konkurencyjnych dilerów, którzy po kilka razy powtarzają swoje adresy i mieszają z błotem swojego przeciwnika. Wg mnie jest to najniższy poziom reklamy, reguła jest taka, że ten kto nie zna swojej wartości ucieka się to wypominania innym słabości.

Jestem klientem i regularnie odwiedzam serwi Kołacza-Łopińskiego i jestem ustatysfakcjonowany z ich usług. Nie będe ich zachwalał, że są najlepsi a inni gorsi polecam samemu to zwerifikować.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka