Dodaj do ulubionych

Honda-Parowcowa 4 Wa-wa?

12.05.08, 00:35
Jak funkcjonuje serwis teraz, po zmianach w szefostwie, czy ktoś może
podzielić się swoimi doświadczeniami i opinią? Do tej pory doświadczenia
miałem dobre, ale po dużych zmianach personalnych mam obawy.... co sądzicie?
Obserwuj wątek
    • warzaw_bike_killerz Re: Honda-Parowcowa 4 Wa-wa? 16.05.08, 19:56
      nie wiem kiedy byla zmiana, ale kolega odstawil tam z rok temu Toyke - naprawa z
      AC, na fakturze wymiana wszystkich elementow. Niedawno chcial sobie kupic inny
      pojazd i oddal do wyceny Toyke - pan z miernikiem powierzchni lakierniczej
      stwierdzil szpachle (kolega mial tylko jedna naprawe...). Ja oddalem niedawno
      Hondzie - na fakturze wszystko wymienione (na oryginalach) wizualnie nie ma sie
      do czego przyczepic, wrecz bardzo pieknie - moze tylko rysy szkoda, ktora
      zrobili zakladajac maske. Nie bylem jeszcze u rzeczoznawcy z miernikiem..
      • gogol-3 Re: Honda-Parowcowa 4 Wa-wa? 20.05.08, 22:43
        Na Parowcowej są dwa warsztaty Hondy: blacharstwo/lakiernictwo i
        drugi-mechanika. Mnie chodzi o mechanikę. Pozdrawiam
        • gogol-3 Re: Honda-Parowcowa 4 Wa-wa? 15.06.08, 17:30
          Czyżby nikt z Was tam nie był???
          • gogol-3 Re: Honda-Parowcowa 4 Wa-wa? 05.02.09, 22:27
            Odświeżam temat, bo pytanie wciąż aktualne. Pozdrawiam
            • Gość: otli Re: Honda-Parowcowa 4 Wa-wa? IP: *.aster.pl 20.02.09, 00:59
              Byłem jakieś trzy tygodnie temu, zachęcony przez forumowiczów z
              Hondy. Wymieniałem lewe łożysko koła i sprzęgło plus jakieś
              drobiazgi. Jak na razie nie mam żadnych zastrzeżeń. Obsługa miła i
              kompetentna. Poinformowali o lekko zdefektowanej maglownicy i że
              jeszcze z 5 tys. śmiało pojeżdżę, więc nie ma co się pchać w koszty.
              Pytałem też o poprawkę lakierniczą w warsztacie obok (Wyszomirski)
              i gdy usłyszałem cenę, włosy mi dęba stanęły. Oczywiście podają bez
              VAT. Chyba będę na Parowcowej serwisował Accorda, chociaż mieszkam z
              drugiej strony Warszawy. Polecam.
              • Gość: gogol-3 Re: Honda-Parowcowa 4 Wa-wa? IP: *.adsl.inetia.pl 24.02.09, 19:28
                Dzięki za opinię, czekam na dalsze.
                • Gość: onua Re: Honda-Parowcowa 4 Wa-wa? IP: *.de.ibm.com 06.04.09, 10:45
                  Cześć,

Z niecały rok temu, (po przeczytaniu opini o tym serwisie na civic klub) oddałem
                  tam swojego civic'a 3d 97' bo coś mi stukało w przednim zawieszeniu. Dodatkowo
                  wyregulowano mi zawory oraz tylnie hamulce (bo piszczały). Od początku roku coś
                  znowu mi stuka z przodu (nie wiem czy to to samo co mi naprawiali), a spod
                  pokrywy zaworów cieknie olej :-( Tylnie hamulce działają w porządku. Pojadę do
                  nich spytam czy chociaż ten wyciek oleju potraktują na "gwarancji". Teraz nie
                  wiem czy decydować się po raz drugi na ten serwis. Naprawdę nie chcę sie do nich
                  zniechęcać bo wiele osób polecało ten serwis. Może po prostu potraktuję swój
                  przypadek jako ten jeden na milion, bo każdemu może się noga powinąć.
                  • gogol-3 Re: Honda-Parowcowa 4 Wa-wa? 06.04.09, 23:36
                    Właśnie dlatego pytam, bo wiem, że ok. 2 lata temu zmieniło się tam szefostwo. Przedtem było bardzo dobrze. Czeka mnie duży przegląd, nie znam innych dobrych i stosunkowo niedrogich serwisów w Wa-wie, więc cierpliwie czekam na każdą opinię. Pzdr
                    • Gość: autor_l Re: Honda-Parowcowa 4 Wa-wa? IP: *.adsl.inetia.pl 02.10.09, 22:06
                      No i jaka decyzja? Robiłeś na Parowcowej ten przegląd?
                  • Gość: autor999 Re: Honda-Parowcowa 4 Wa-wa? IP: 77.254.255.* 07.11.09, 11:24
                    Niestety nie wydaje mi się byś był tym "jednym na milion". Jest nas więcej :(. Ten warsztat miał zasłużenie świetną opinię do ok. połowy 2007r.. Potem było już tylko gorzej i gorzej. To nie tylko moja opinia, ale i moich znajomych, którym dawno temu ten warsztat sam polecałem. Wszyscy zrezygnowaliśmy już w zeszłym roku ze względu na podobne "niespodzianki" jak u Ciebie.
                    • Gość: algi Re: Honda-Parowcowa 4 Wa-wa? IP: 85.222.87.* 01.12.09, 16:06
                      Skoro zrezygnowalście z Parowcowej to na rzecz jakiego warsztatu?
    • os-am Re: Honda-Parowcowa 4 Wa-wa? 21.10.09, 17:21
      Ja właśnie niedawno robiłem tam przegląd i muszę stwierdzić że jestem mniej niż średnio zadowolony. Trzeba by się za innym rozejrzeć. Pzdr
      • Gość: geniusz Re: Honda-Parowcowa 4 Wa-wa? IP: *.derby.waw.pl 11.11.10, 11:00
        Nie wiem o czym mowisz, ja serwisowalem tam honde civic, teraz golfa 5 i nie mam zadnych zastrzezen. Malo tego renault megane mojej zony zostalo tam przywiezione lawacie bo stanelo nagle i nie chcialo zapalic. Samochod zostal postawiony na placu i zona juz miala sie zabierac do domu. Podszedl jeden z mechanikow zeby rzucic okiem tak na szybko i okazalo sie, ze wyskoczyl czujnik uderzeniowy. Po jego wcisnieciu samochod od razu zapalil. Kierownik nie chcial za usluge ani grosza a jak moja zona wciskala mechanikowi ktory go wcisnal 50 pln to powiedzial, ze chyba by mu reka uschla jakby za wcisniecie przycisku wzial 50 pln. Koniec koncow zgodzi sie na piwo 10 pln ale jeszcze jej przednia szybe umyl zeby bylo uczciwie. Naprawde polecam z czystym sumieniem.
    • Gość: groobszy Re: Honda-Parowcowa 4 Wa-wa? IP: 80.51.146.* 20.11.09, 13:31
      Powiem tak wstawiłem ostatnio tam honde hrv-ke i z calym szacunkiem
      ale oni nie maja pojecia o takim samochodzie robia standard
      mechaniki i tyle nic ponadto, a ponadto chyba zapominają o zleconych
      im rzeczach do zrobienia osobiscie nie polecam tego warsztatu nic to
      szukam dalej
      • Gość: lepus Re: Honda-Parowcowa 4 Wa-wa? IP: *.chello.pl 05.12.09, 08:49
        Ja mogę polecic Pana Radka, ul. łodygowa 26a, koło Neste. Wiecznie zarobiony i
        ciezko sie dodzwonic, ale zawsze bylo ok. tel 501754809
    • Gość: SpeeDyLOCO Re: Honda-Parowcowa 4 Wa-wa? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.10, 11:27
      Ostatnio oddałem moją Honde Civic 3D 96 na Parowcową 4 i jestem w pełni
      zadowolony z usługi. Niedrogo jak na autoryzowany serwis Hondy ale robotę
      zrobili porządnie.
      Miałem przeprowadzoną regulację zaworów, wymianę oleju, wymianę filtra paliwa i
      diagnostykę zawieszenia. Silnik znowu pracuje bardzo ładnie:) Obecnie będę
      oddawał ja ponownie bo niestety kilka drobiazgów wyszło po tej diagnostyce
      zawieszenia i trzeba wymienić. Ale nabrałem zaufania to tego warsztatu.
    • Gość: naprawdetrzezwy Re: Honda-Parowcowa 4 Wa-wa? IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 31.07.10, 07:28
      nowy
      --
      zdalny szpieg komputerowy

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka