GoĹÄ: Pi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.08, 16:48 Witam! Potrzebuję dobrego lakiernika do pomalowania drzwi i błotnika w Renault Megane...Ale nie chcę przepłacać a oszołomów nie brakuje.. proszę o pomoc :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: lak2 Re: dobry i tani lakiernik Wrocław i okolice..!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.08, 21:34 tak to tylko w Erze... jeśli ma byc dobrze to będzie drożej bo wtedy na materiałach się nie oszczędza, przez co jakość powłoki jest lepsza. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: aśka Re: dobry i tani lakiernik Wrocław i okolice..!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.08, 23:31 Nie wiem ile to jest dla Ciebie tanio, ale jeśli szukasz dobrego lakiernika i cena 350 zł za element jest ok to polecam Auto-Master na Niedźwiedziej 11. Myślę, że będziesz na pewno zadowolony Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: tomek k. Re: dobry i tani lakiernik Wrocław i okolice..!!! IP: *.dynamic.chello.pl 18.07.12, 00:09 dobrych lakienikow i opinie uzytkownikow www.motoopinie.info Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: misiek Re: dobry i tani lakiernik Wrocław i okolice..!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.09, 21:55 Witaj Jak chcesz mieć auto zrobione dobrze to musisz zapłacic, a ci o których piszesz OSZOŁOMY to są pewnie zakłady dobrze wyposażone i robiące dobrą robote zarazem ceniące swą fachowość, a przedewszystkim płacące podatki i zusy. Idioci robiący po STODOŁACH psełdo robotę za frajerskie pieniądze są tak samo głupi jak ich klienci którzy biorą mizerne odszkodowania naliczone przez firmy ubezpieczeniowe gdzie na wstępie są oszukani conajmniej o 40-50% faktycznej wartości szkody i później szukają głupszych od siebie aby ktoś to naprawił i żeby jeszcze z tych ochłapów żuconych przez ubezpieczalnie coś dla niego zostało. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: oszołom Dobrze napisane misiek ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.09, 20:12 pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: karol Re: dobry i tani lakiernik Wrocław i okolice..!!! IP: *.gprs.plus.pl 20.04.09, 08:44 'rzuconych' pisze się przez 'rz'......... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: citizen Re: dobry i tani lakiernik Wrocław i okolice..!!! IP: *.217.146.194.generacja.pl 14.08.09, 11:37 nie czepiaj się, "misiek" jest specjalistą od wycen a nie od polskiej ortografi :)hehe... pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Gruby Re: dobry i tani lakiernik Wrocław i okolice..!!! IP: *.197.88.16.edial.pl 09.06.16, 18:05 Zajrzyj do słownika ortograficznego. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: dk Re: dobry i tani lakiernik Wrocław i okolice..!!! IP: *.wolow.mm.pl 07.09.09, 14:18 znam bardzo dobrego lakiernika niedaleko wołowa no i jest niedrogi jak coś to pisz na gg 9850166 Odpowiedz Link Zgłoś
siwyone01 Re: dobry i tani lakiernik Wrocław i okolice..!!! 31.08.10, 18:42 Witam, Pisze już na przyszłość gdyby ktoś potrzebował lakiernika. Chłopak robi bardzo dobrze i tanio (ok połowy tego co w warsztacie). Korzysta z warsztatu wujka i dorabia sobie. Miałem do zrobienia malucha od podstaw, totalna rekonstrukcja. Polecił mi go kolega i nie żałuje!!!!! Przywiozłem tylko lakiery swoje i całą robote zrobił za 1000zł!! całe auto! Zaineresowani niech piszą na gg-4806063 to wyśle fotki jego roboty. Odpowiedz Link Zgłoś
leonik25x Re: dobry i tani lakiernik Wrocław i okolice..!!! 29.01.11, 19:52 Jeżeli chodzi o Wrocław i okolice Opolskiej to zdecydowanie polecam warsztat Marka Patyny. Na stronie warsztatu jest lokalizacja www.patyna.info Korzystam z usług tego warsztatu od lat. Maja dobrego blacharza oraz mechanika a ceny tez przystępne. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: peter Re: dobry i tani lakiernik Wrocław i okolice..!!! IP: *.teta.com.pl 27.04.11, 05:46 Ale bzdura! Nie dotrzymuje umów - nieterminowy i niesolidny. Po lakierowaniu farba zaczęła odpadać płatami - tak grubo nałożyli szpachli. Nie chciało się nawet wyczyścić blachy pod szpachlą - rdza wylazła. Taki to "solidny" warsztat. A jak masz wąty to możesz nawet oberwać - pełna kultura. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: asdf Re: dobry i tani lakiernik Wrocław i okolice..!!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.07.11, 12:50 daruj sobie, zdzierają jakby każdy klient był posiadaczem conajmniej auta za 100 000 zł,a ten solid co ich pilnuje to tez sobie niech darują, już tyle wpadek zaliczyli ze swoimi "profesionalnymi" pracownikami, że regularnie zajmował się nimi prokurator Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: SWAY Re: dobry i tani lakiernik Wrocław i okolice..!!! IP: *.rzeszow.hypnet.pl 09.11.15, 16:25 Lakiernik może z niego i dobry, ale mechanik tragiczny. Zniszczył mi silnik podczas niedbałego przeglądu, zaktóry wziął niemało. Nie poczuwa się w ogóle do winy i łaskę robi że obniży koszt naprawy wynikający z jego ewidentnego błędu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jajature Re: dobry i tani lakiernik Wrocław i okolice..!!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.03.11, 20:22 NIe ma takiego Odpowiedz Link Zgłoś
epi-epi Re: dobry i tani lakiernik Wrocław i okolice..!!! 28.03.11, 21:47 Polecam: Przekładnie kierownicze Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gość Re: dobry i tani lakiernik Wrocław i okolice..!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.11, 13:14 Dobrym i sprawdzonym warsztatem lakierniczym jest Zibi Auto Serwis , maja konkurencyjne ceny, są znani ze swojego profesjonalizmu i z tego co wiem, to nie trzeba długo czekac na odbiór samochodu jest taki bajer można śledzić postępy naprawy przez internet Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: parole Re: dobry i tani lakiernik Wrocław i okolice..!!! IP: 83.142.186.* 15.10.12, 09:40 oj na szczęście jest sporo dobrych i zaufanych miejsc, gdzie można śmiało oddać swoje auto. Jak mi się coś z autem dzieje to zaglądam tutaj www.franceserwis.pl/index.htm tanio, szybko i sprawnie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Franek Re: dobry i tani lakiernik Wrocław i okolice..!!! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.02.12, 01:59 Według mnie określenia dobry i tani nie idą w parze :) Wiadomo, że za jakoś trzeba płacić. Przynajmniej ja wychodzę z takiego założenia i dlatego zawsze jak mam problem z autem stawiam go do serwisu lakiernik-blacharz.pl Najlepsi fachowcy z jakimi się dotychczas spotkałem. Odpowiedz Link Zgłoś
sta-por Re: dobry i tani lakiernik Wrocław i okolice..!!! 16.03.12, 08:23 Sta-por.pl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: blacharz/lakiernik Re: dobry i tani lakiernik Wrocław i okolice..!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.12, 16:45 Najtańsza kosmetyka lakieru od 200zł ; najtańsze lakierowanie od 150zł Najtańsze, profesjonalne usługi blacharsko-lakiernicze. Warsztat we Wrocławiu. 15lat doświadczenia - auta osobowe, busy, elementy motocykli. 603-384-254 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Zdzichu Re: dobry i tani lakiernik Wrocław i okolice..!!! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.04.12, 18:35 Najtańszy nie zawsze znaczy dobry :D Ja jestem sceptycznie nastawiony do takich promocyjnych cen, bo uważam, że jakość jednak musi kosztować. W obecnych czasach mamy do czynienia na każdym kroku z bublami. Oczywiście nie chcę mówić, że ten zakład jest zły, bo nie znam, ale jakiś czas temu naciąłem się właśnie na takie promocje w innym małym serwisie. Chciałem zaoszczędzić, poszedłem tam gdzie taniej i... w rezultacie musiałem dużo więcej wydać na poprawki. Jeżeli dla kogoś głównym wyznacznikiem nie jest cena, a jakość to mogę polecić serwis lakierniczy ( serwis-blacharski.pl ), z którego korzystam już od jakiegoś czasu i jakoś nigdy nie zaliczyli wpadki. Odpowiedz Link Zgłoś
maxiurek Re: dobry i tani lakiernik Wrocław i okolice..!!! 13.10.12, 12:19 Złotoryja -> Blacharz Lakiernik Złotoryja Odpowiedz Link Zgłoś
zazdrosny17 Re: dobry i tani lakiernik Wrocław i okolice..!!! 16.09.14, 15:43 Lakiernia AUTO-LALKA we WROCŁAWIU Profesjonalne lakierowanie od 20 lat. Zastępcze auta. Konkurencyjne ceny! - Jeśli znajdziesz tańczą lakiernie, zadzwoń - ponegocjujemy :) Zapraszam na naszą stronę internetową lakiernik-wroclaw.pl/ lakiernia wrocław Odpowiedz Link Zgłoś
zazdrosny17 Re: dobry i tani lakiernik Wrocław i okolice..!!! 17.09.14, 09:11 Dobra i tania lakiernia we Wrocławiu: lakiernik-wroclaw.pl - profesjonalnie - szybko - tanio - auta zastępcze Polecam!! Odpowiedz Link Zgłoś
zazdrosny17 Re: dobry i tani lakiernik Wrocław i okolice..!!! 18.01.15, 20:48 LAKIERNIA BLACHARNIA SAMOCHODOWA WROCŁAW AUTO-LALKA lakierowanie-samochodu.pl - SZYBKO - TANIO - PROFESJONALNIE!!! Pełna oferta na stronie www Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: maniakvw Re: dobry i tani lakiernik Wrocław i okolice..!!! IP: *.dynamic.chello.pl 08.12.12, 13:13 Zanim gdziekolwiek pojedziesz zawsze sprawdź aktualne opinie klientów. Mało u kogo lakieruje cały czas ten sam lakiernik, ekipy się zmieniają i jakość wykonanych prac często też - jeśli już masz wstępnie upatrzony jakiś warsztat sprawdź sobie zawsze na portalach typu www.motoopinie.info albo jak wybrać dobrego lakiernika. Ja osobiście ostatnio korzystałem z lakiernika na przeciwko autoserwisu at autoserwis na trzebnickiej - dobrze wykonana robota choć ceny.... 400zł za maskę... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: TMM Re: dobry i tani lakiernik Wrocław i okolice..!!! IP: *.biurowe.com 11.12.12, 16:18 terminale płatnicze dla firm lakierniczych Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: poszukiwanylakiern Re: dobry i tani lakiernik Wrocław i okolice..!!! IP: 91.90.160.* 29.12.12, 20:19 poszukuję dobrego lakiernika we wrocławiu do stałej współpracy - proszę o kontakt lakiernikposzukiwany[malpa]o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
82misiek Chromowanie felg 31.01.13, 13:09 Ja swoje felgi lakierowałem i chromowałem w firmie Galwmet z Wrocławia i byłem bardzo zadowolony. Teraz przymierzam się zamówić u nich chromowanie listw do drzwi. Odpowiedz Link Zgłoś
miroslawn12 Re: Chromowanie felg 26.11.13, 15:30 ja tez korzystałem z usług Galwmetu w zakresie chromowania felg i przyznam, że pozytywnie mnie zaksoczyli profesjonalizmem, bo wcześniej słyszałem na ich temat bardzo neutralne opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Januszz Re: Chromowanie felg IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.11.13, 15:27 wow, a mi Galwmet kojarzył się tylko ze srebrzeniem, cynkowaniem, kadmowaniem i resztą, a nie chromowaniem felg - tego akurat nie wiedziałem. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mazprawidlowy Re: Chromowanie felg IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.06.14, 20:14 miroslawn12 - ja tez sie na galwmet natknąłem, z tym ze przy transporcie, a nie ścisłej galwanizacji Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Gicior31 Re: dobry i tani lakiernik Wrocław i okolice..!!! IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 07.06.13, 22:30 Polecam Blacharstwo i Lakiernictwo Jerzy Salnik, ul Piękna 68 Wrocław Robią dobrze, szybko i za uczciwą cenę. Zakład niepozorny, ale pracują tam prawdziwi fachowcy. Malowałem tam auto i jestem bardzo zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Jaca Re: dobry i tani lakiernik Wrocław i okolice..!!! IP: *.nplay.net.pl 10.07.14, 20:36 Witam, Jest już w Polsce firma, która zajmuje się kolorowym chromowaniem różnych elementów. www.spectrachrome.pl Są wyłącznym w Polsce przedstawicielem i dystrybutorem firmy Spectra Chrome zajmującej się stosowaniem nowej technologi chromowania, w różnych kolorach, wszelkiego rodzaju elementów. Świadczą usługi w zakresie chromowania różnorodnych materiałów w branżach: - motoryzacyjnej ( samochody, motocykle, felgi, przyczepy, elementy tapicerki), - budowlanej (glazura, dekory, armatura łazienkowa, plastik, szkło, drewno i kamień, - sportowej (kaski, ramy rowerowe, deski surfingowe,narty), - meblarskiej (fronty kuchenne, tralki, uchwyty, listwy), - filmowej (elementy scenografii, rekwizyty, modele, makiety), - reklamowej (banery, tablice, szyldy, litery przestrzenne). Pzdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Cobra Re: dobry i tani lakiernik Wrocław i okolice..!!! IP: *.adsl.inetia.pl 07.06.17, 11:31 Niepoważny człowiek. Kontaktuje się przez SMSy które nie wiadomo dlaczego nie dochodzą do nas, zamiast zadzwonić do klienta jak człowiek. Mówi, że oddzwoni i poda termin spotkania, by nie odzywać się 3 tygodnie. Nagle spada jak z księżyca z pretensjami, że ma części "bo zamówił jakiś czas temu i czy robimy?". Pan chyba żyje jeszcze latami PRLu. NIE POLECAM. Pomijam fakt nabycia używanych drzwi w cenie 500zł, gdzie sugerowana cena w kliku innych miejscach to max 250zł. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: DobryMechanik.pl Re: dobry i tani lakiernik Wrocław i okolice..!!! IP: *.eaw.com.pl 23.09.14, 22:49 Zapraszamy do nas na: dobrymechanik.pl/uslugi/lakiernik/wroclaw/ Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: driver Re: dobry i tani lakiernik Wrocław i okolice..!!! IP: *.217.146.194.generacja.pl 03.10.14, 19:07 Mogę z czystym sumieniem polecić Auto Master z ulicy Niedźwiedziej. Likwidowałem tam dwie szkody w dwóch autach - jedną z OC sprawcy, drugą z własnych pieniędzy i w obu przypadkach z obsługi i jakości malowania jestem zadowolony. Właściciel konkretny, w dobrym i rzeczowym kontakcie z klientem, nie naciąga, nie ględzi. Mają dosyć duże obłożenie, więc trzeba się umawiać z ok. tygodniowym wyprzedzeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Daria88 Dobry lakiernik Wrocław IP: *.dg-net.pl 07.08.15, 10:41 Sama swego czasu zrobiłam najgorszą z możliwych rzecz, a konkretnie zarysowałam samochód męża, kiedy był na delegacji i na już potrzebna była mi pomoc lakiernika. Skorzystałam z oferty BlueBear i dzięki nim rysy na lakierze szybko zniknęły. Nie zapłaciłam za naprawę jakiejś wielkiej sumy, a że dodatkowo zafundowałam samochodowi męża woskowanie auta, tak w ramach niby prezentu imieninowego, bardzo się ucieszył:) Odpowiedz Link Zgłoś
marek_412 Re: Dobry lakiernik Wrocław 12.08.15, 22:06 Ostatnio korzystałem zabezpieczanie lakieru powłoka kwarcowa i powiem, że rewelacja wygląda prawie jak z salonu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: MarzenaWrocek Re: Dobry lakiernik Wrocław IP: *.dg-net.pl 17.08.15, 20:56 Sama najczęściej korzystam z oferty BlueBear. Robiłam już w tym zakładzie szereg napraw, w tym chociażby była naprawa karoserii bez polerowania i przyznaję, że efekt końcowy jest lepszy niż się spodziewałam, a i cena moim zdaniem jest adekwatna do jakości usługi. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Lukasz Re: dobry i tani lakiernik Wrocław i okolice..!!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.09.16, 20:59 polecam Robhencar na Grota Roweckiego. Http://robhencar.pl/oferta Odpowiedz Link Zgłoś
artiwroc Re: dobry i tani lakiernik Wrocław i okolice..!!! 14.02.18, 11:15 Witam, Chciłabym odświeżyć intersujacy post dotyczący sprawdzongo lakiernika do pomalowania drzwi i błotnika. Czy pomożecie znależć solidnego i w dobrej cenie lekiernika we Wrocławiu lub okolicach? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Krzysztof Re: dobry i tani lakiernik Wrocław i okolice..!!! IP: 89.35.146.* 12.05.18, 21:14 Witam, Oddałem do Auto Master swoja Jette srebrno zloty metallic do lakierowania po bardzo nieudanych poprawkach lakierniczych w u 'pana heńka'... maska, drzwi lewy tył, prawy tył Efekt.....Firma Pana Przemka dokonała cudu :) Nie ma najmniejszego śladu ze cokolwiek bylo robione, po prpostu auto wyglada cudnie :) Żadnych różnic, wszystko wykonane perfekcyjnie mimo że kolor zlotawy jasny metlic jest wredny, ponadto odczyszczone po poprzednikach wszystkie listwy, slupki uszczelki..chapeau bas Panowie :) Cena również bardzo korzystna na tle innych zakładów we Wrocławiu (tych profesjonalnych, z dobrymi opiniami) A do tego zostało poprawionych w gratisie :) kilka malych el. o ktorych tylko wspomnialem w rozmowie :) Podsumowując pełna profeska, w dobrej cenie, do tego terminowość i swietny kontakt:) Placenie za tak wykonaną prace to przyjemność , naprawde warto, Zdecydowanie polecam i DZIĘKUJĘ :) Odpowiedz Link Zgłoś
przemko1987 Re: dobry i tani lakiernik Wrocław i okolice..!!! 13.09.18, 17:56 Polecam firmę autoryzowany salon S-PLUSA na ul. Warsztatowej 4. Chłopaki robią dobrą robotę, co nieco na ich stronie można zobaczyć likwidacja-szkody.pl Odpowiedz Link Zgłoś