Gość: mz IP: *.centertel.pl 26.02.09, 21:59 a kogo odradzacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: piniek Re: dobry lakiernik w Łodzi. kogo polecacie? IP: 94.254.227.* 09.07.09, 18:58 odradzam wartsztat na Szpaczej 20 Totalna tandeta, prymitywizm. Jestem wsciekły ze zostawilem tam auto. Nadaja sie do wyklepania starego malucha. Nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kokos Re: dobry lakiernik w Łodzi. kogo polecacie? IP: *.adsl.inetia.pl 22.10.09, 22:51 A ja odradzam "garaże lakiernicze" przy Strykowskiej 33/43 w Łodzi, nie potrafią dobrze lakierować, wyłudzają duże zaliczki przed robotą a potem usłyszycie hasło "jak sie nie podoba to wypie....." i ani pieniędzy ani roboty... Ostrzegam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: driver Re: dobry lakiernik w Łodzi. kogo polecacie? IP: *.toya.net.pl 15.11.10, 10:51 ja rowniez odradzam strykowska 33/43 u pana S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: dobry lakiernik w Łodzi. kogo polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.13, 13:27 Polecam wam dobrego lakiernika który ma warsztat w mirosławicach 115 ta miejscowość znajduje się cztery kiłometry za konstantynowem łódzkim w kierunku lutomierska jest on naprawde dobry w swojim fachu do jego pracy nie znalazłem żadnych zastrzeżeń daje gwarancje na swoją prace naprawde polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: dobry lakiernik w Łodzi. kogo polecacie? IP: *.toya.net.pl 10.07.09, 13:45 Naprawiałem samochód u pana Marka Troszyńskiego na Rojnej 73A.Wygląda jak nowy.Na pewno będę wszystkim polecał ten warsztat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mordek Re: dobry lakiernik w Łodzi. kogo polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.09, 22:20 Polecam Centkowskiego, sam u niego ze 2 razy gościłem. Poza tym to nie tylko moja opinia, tutaj www.rankingwarsztatow.pl/szczegoly_warsztatu.php?id=3580 też tak piszą. Więc chyba lepiej nigdzie nie zrobisz. Pozdrawiam Mordek Odpowiedz Link Zgłoś
przemekthor Re: dobry lakiernik w Łodzi. kogo polecacie? 18.11.09, 21:27 > Polecam Centkowskiego, sam u niego ze 2 razy gościłem. Poza tym to nie tylko moja opinia Potwierdzam, ten specjalista rewelacyjnie naprawia uszkodzenia i dobiera kolory. Mozna chodzic wkolo auta i oczy wypatrywac we wszystkie strony (jesli cos znajdziecie, to chyba po wczesniejszej naprawie). Warsztat na pierwszy rzut oka nie wyglada zachecajaco, ale rezultaty naprawde swietne. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
billus666 Re: dobry lakiernik w Łodzi. kogo polecacie? 01.02.12, 15:57 Witam, zachęcam do odwiedzenia serwisu przy ulicy Brzezińskiej 270. Chłopaki robią po kosztach i profesjonalnie, nie mają reklamy z lakiernictwem a i tak klientów swoich mają. Ogólnie zajmują się wulkanizacją i mechaniką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex Re: dobry lakiernik w Łodzi. kogo polecacie? IP: *.toya.net.pl 28.12.13, 19:34 Pan Marek był moim klientem jak pracowałem w sklepie z częściami do BMW i Opla- nie ma lipy nie bawi się w rzeźbę w g... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ozz Re: dobry lakiernik w Łodzi. kogo polecacie? IP: *.chello.pl 19.11.09, 00:26 Spróbuj znaleźć tutaj, w większych miastach warsztaty mają już całkiem sporo opinii. www.cartoteka.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olek Re: dobry lakiernik w Łodzi. kogo polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.11, 21:51 Polecam Dobrego Lakiernika Blacharstwo-Lakiernictwo Łódź, ul. Barwinkowa 15. Gość ma na imię Marcin. podaję numer 502-209-308. Dobrze lakieruje za rozsądną cenę. Uzywa markowych lakierów. A przede wszystkim dobrze przygotowuje auto do lakieru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mate Re: dobry lakiernik w Łodzi. kogo polecacie? IP: *.toya.net.pl 16.03.14, 14:53 Landcar w Łodzi, lakierowałem dwa razy auto, nie polecam Przyguckich, też tam malowałem, ale inne już auto. Odpowiedz Link Zgłoś
malinowamaba Re: dobry lakiernik w Łodzi. kogo polecacie? 16.06.14, 14:16 Ja polecam www.automix-lodz.pl/ na Dąbrowie. Robią naprawdę super robotę, może nie są najtańsi ale za to nie oszczędzają na częściach i chemikaliach, samochód po ich interwencji wygląda jak nówka z salonu :) Odpowiedz Link Zgłoś
jacekmarmur Re: dobry lakiernik w Łodzi. kogo polecacie? 25.10.11, 20:59 Jak do Warszawy nie jest dla Ciebie za daleko, to polecam www.solidny-blacharz.pl Nikomu nic nie ujmując i nie dodając, ale nazwa stron mówi sama za siebie i jest jak najbardziej zgodna z prawdą. Powiem może jeszcze inaczej "idą na jakość wykonanej usługi a nie ilość klientów" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mosqito Re: dobry lakiernik w Łodzi. kogo polecacie? IP: *.play-internet.pl 27.10.11, 17:33 Jeżeli zależy Ci na jakości to może warto podskoczyć do Warszawy? Rewelacyjny zakład, gdzie o czymś takim jak potrzeba wykonania poprawek nie trzeba nawet myśleć. www.naprawy0nadwozi.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mosqito Re: dobry lakiernik w Łodzi. kogo polecacie? IP: *.play-internet.pl 27.10.11, 17:34 Błędnie wpisałem stronę chodziło mi o www.naprawy-nadwozi.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm222 Re: dobry lakiernik w Łodzi. kogo polecacie? IP: 80.50.125.* 26.11.12, 21:00 Dobry lakiernik - www.kriskarcolor.pl - polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alex Re: dobry lakiernik w Łodzi. kogo polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.12, 06:54 Pozytywne posty o sztucelakierowania pseudo zadowolonych klientów nie tylko mnie wpędziły w kłopoty,jeden gość,z którym się skontaktowałem też był strasznie niezadowolony,obsługiwał Go niejaki Paweł Gołembiewski-czaruś,dla którego nie ma rzeczy niemożliwych przed oddaniem auta do tego pseudo warsztaciku z gdzieś ukrytą lakiernią (chyba,że lakierują na miejscu w smarach i kurzu do tego po ciemku), natomiast po naprawie i wytykaniu błędów Pawełek z rozbrajającą miną słodkiego pacholęcia mówi,że wszystko jest w porządku i ON uważa,że nic nie trzeba poprawiać,bo jest super. Auto oglądało już kilka osób i wszystkie są zgodne-robota spieprzona na maksa i przepłaciłem co najmniej 2-3 krotnie za coś takiego w innym warsztacie. Trzymajcie się z dala od sztukilakierowania i Auto Księżyno! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAM E46 Re: dobry lakiernik w Łodzi. kogo polecacie? IP: *.toya.net.pl 07.05.13, 15:26 MALOWALEM ROK TEMU TAM MERCEDESA W210 I E46 WSZYSTKO WPORZADKU NAMIAR NA GOSCIA TO WWW.KRISKARCOLOR.PL W GALERII MOJA E46 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zioom Re: dobry lakiernik w Łodzi. kogo polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.13, 19:20 W związku z tym,że udało mi się dojść do porozumienia z firmą Sztukalakierowania,która zechciała honorowo załatwić całą sprawę,chciałbym napisać,że finalnie jestem zadowolony z wstępnego zakończenia tej trudnej sytuacji,jednocześnie po tym,co zaproponował właściciel,mogę wycofać mój wpis na temat niesolidności firmy w związku z reklamacją,którą złożyłem i cieszę się,że są gotowi stanąć na wysokości zadania. Dziękuję i pozdrawiam wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil Re: dobry lakiernik w Łodzi. kogo polecacie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.13, 14:27 Cleanlack, Natolin 46 (na trasie Łódź- Brzeziny). Facet dobrze maluje i wie jak z zaniedbanego auta zrobić perełkę. Strona www.cleanlack.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vit Re: dobry lakiernik w Łodzi. kogo polecacie? IP: *.centertel.pl 03.11.14, 19:02 jak to cenowo wygląda u nich? Odpowiedz Link Zgłoś
malinowamaba Re: dobry lakiernik w Łodzi. kogo polecacie? 24.06.14, 11:44 Ja ze swojej strony mogę polecić Ci www.automix-lodz.pl/. 2 razy miałem u nich moje auto i jestem naprawdę zadowolony z ich usług, ponieważ stoją na naprawdę wysokim poziomie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maroo Re: dobry lakiernik w Łodzi. kogo polecacie? IP: *.rzeszow.hypnet.pl 28.10.14, 00:34 a nie wolisz sam sobie polakierować auta? wydasz parę stów na pistolet (jak znajdziesz jakiś na promocji to wcale nie wyjdzie drogo) a przynajmniej posłuży na dłużej i będziesz mógł go wykorzystać przy późniejszych otarciach samochodu... tutaj możesz poszukać, zamawiałem już u nich pistolet bo była fajna promocja i jak na razie dobrze się sprawuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DobryMechanik Re: dobry lakiernik w Łodzi. kogo polecacie? IP: 213.17.206.* 03.11.14, 12:28 warto poczytać opinie w rankingu, do czego serdecznie zachęcamy: dobrymechanik.pl/uslugi/lakiernik/lodz/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moris Re: dobry lakiernik w Łodzi. kogo polecacie? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.01.15, 11:15 jeżeli zależy Ci na sprawdzonym zakładzie lakierniczym,to myślę,że w Łodzi Auto Complex jest godny polecenia. byłem tam z autem po małej stłuczce i idealnie dobrali mi odcień lakieru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goździk.p Re: dobry lakiernik w Łodzi. kogo polecacie? IP: *.toya.net.pl 23.05.17, 15:15 ja polecam lakiernictwo w HNW naprawdę sprawna obsługa i jestem zadowolony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartomeoldz Re: dobry lakiernik w Łodzi. kogo polecacie? IP: *.toya.net.pl 11.08.17, 11:10 to jest prawda, firma HNW z Pokładowej daje radę polecam mechanik samochodowy HNW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SaganowskiP Re: dobry lakiernik w Łodzi. kogo polecacie? IP: *.centertel.pl 23.08.17, 22:53 Mi jakiś …. Nie powiem kto podczas cofania pewnie wgniótł drzwi od strony kierowcy. Niby nic wielkiego, a jednak widać. Byłem u blacharza w warsztatcie Kosicki znajdź sobie w sieci. Naprawili wszystko bardzo ładnie i polakierowali. Śladu nie ma, auto normalnie wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IzabelaS Re: dobry lakiernik w Łodzi. kogo polecacie? IP: 91.225.185.* 28.03.18, 08:51 Witam, polecam warsztat blacharsko-lakierniczy Auto-Mix z ulicy Wacława. Wysoka jakość i normalne ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: dobry lakiernik w Łodzi. kogo polecacie? IP: 91.225.185.* 04.04.18, 08:53 Naprawiałem mocno rozbitego vw t5 w tym warsztacie auto naprawiono blacharsko lakierniczo naprawdę super nie było kłopotów z ustawieniem geometrii . warsztat posiada ramę naprawcza do takich napraw zapewnił części powymieniał zmiażdżone części i polakierował . cena nie mała ale warta zapłacenia polecam innym w potrzebie blacharskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek Re: dobry lakiernik w Łodzi. kogo polecacie? IP: 91.225.185.* 11.04.18, 08:45 Wykonywałem w tym warsztacie naprawę pękniętego zderzaka i lakierowanie . Robota wykonana dobrze starannie i bez żadnych niespodzianek. Obsługa miła i profesjonalna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: dobry lakiernik w Łodzi. kogo polecacie? IP: 91.225.185.* 16.04.18, 10:58 Honda jazz zabezpieczenie antykorozyjne podwozia znalazłem ta firmę na internecie pojechalem umówiłem się ,usługa wykonana dobrze i dokładnie cena przystępna srodek profesjonalny waxoyl gwarancja 24 miesiące . Ogólnie super polecam Odpowiedz Link Zgłoś
marcin32w Re: dobry lakiernik w Łodzi. kogo polecacie? 21.06.18, 03:50 Lakiernika z Łodzi nie polecę, bo takowego nie znam, ale mogę się wypowiedzieć na temat Auto Serwisu Rosiak, który znajduje się w Nowej Wsi, niedaleko Włocławka. Zajmowali się blacharką maski i nadkoli, praktycznie całego przodu mojego Mercedesa i spisali się naprawdę bardzo dobrze. Ustaliliśmy termin - dotrzymali. Podali zbliżoną wycenę - tutaj również wszystko się zgodziło. A co do jakości prac blacharsko-lakierniczych nie mogę się przyczepić, bo po tym co zrobili widać, że mają fach w ręku, odpowiedni sprzęt i doświadczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
sari84 Re: dobry lakiernik w Łodzi. kogo polecacie? 23.06.19, 11:03 www.rr-automobile.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
martuskaaa Re: dobry lakiernik w Łodzi. kogo polecacie? 05.12.19, 17:37 Dla mnie warsztat automix : www.automix-lodz.pl/ to dobry wybór. Załatwiłam tam: blacharkę, lakiernika i przy okazji wulkanizatora za jednym razem. Auto zostawione rano, drugiego dnia było do odbioru. Nie ma problemu z terminami, panowie są rzeczowi i nie naciągają. jestem bardzo zadowolona i będę dalej polecać. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
bizplanner Re: dobry lakiernik w Łodzi. kogo polecacie? 19.12.19, 00:34 podbijam pytanie Odpowiedz Link Zgłoś