GoĹÄ: easy IP: 217.153.60.* 25.11.03, 11:26 Mój typ to ASO FIAT w Piasecznie. Za wymiane klocków i tarczy 600 zł Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: Mar Avanti - Piaseczno! IP: *.skorosze.2a.pl 29.11.03, 15:31 To są oszołomy! Za wymianę żarówki w Punto II wzięli 70 zł (kto mial punto, to wie dlaczego z tuym trzeba pojechać do ASO). Zamiast wymienić upaloną kostkę w marei, chcieli wymieniać CAŁY REFLEKTOR!. Odpowiedz Link Zgłoś
norbkuc AUTO Conrad - Sokratesa 7 03.12.03, 22:49 za linkę od ręcznego (tą krótszą) 190zł z wymianą................!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: aga Re: AUTO Conrad - Sokratesa 7 IP: *.neostrada.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.04, 18:24 oj, a ja właśnie u nich robię autko i zawsze jestem zadowolona zarówno pod wzgl. cen jak i roboty Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Joanna Re: AUTO Conrad - Sokratesa 7 IP: *.dynamic.chello.pl 07.12.15, 18:54 Przestrzegam każdego przed skorzystaniem z usług tego warsztatu!!!!! Pracownicy nie konsultują z właścicielem samochodu usług które realizują. Nie są w stanie na początku określić ile mniej więcej dana usługa będzie kosztowała - po prostu robią co chcą a na koniec każą płacić bardzo wysoki rachunek. Do tego w momencie próby wyjaśnienia zasadności wykonanych usług i poniesionych kosztów, właściciel od razu zaczyna rozmowę od: "Ja nie będę z Panią rozmawiał", "Jak się nie ma pieniędzy, to się nie kupuje samochodu", "jak się nie ma pojęcia o motoryzacji, to się nie dyskutuje". Dawno nie spotkałam się z takim brakiem profesjonalizmu. PRZESTRZEGAM! Czytaj więcej www.forumsamochodowe.pl/dobry-warsztat-auto-conrad-warszawa-sokratesa-7-vt56622.htm#ixzz3tetxi4fK Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gość Re: AUTO Conrad - Sokratesa 7 IP: *.centertel.pl 19.02.15, 10:00 Nie polecam tego warsztatu oszukują! Zwróciłam się do nich o wymianę przepalonej żarówki ( światła mijania) próbowano mi wmówić że napięcie nie dochodzi do lampy i chciano mnie naciągnąć na droższą niepotrzebną naprawę. Nie skorzystałam z ich usług na innym warsztacie wymieniono tylko żarówkę i wszystko działało. ......... nagle pojawiło się napięcie w lampie.... cud... omijajcie ich szerokim łukiem! Odpowiedz Link Zgłoś
mp23 Auto Blak 11.12.03, 22:43 Ja dodaje Auto blak z Włościańskiej - autoryzowany serwis blacharsko lakierniczy skody, opla i fiata. Po naprawie blacharskiej auto - fiat -przestało jeździć. Auto blak dał auto na Rydygiera, bo oni się nie znają na mechanice, podobno. Auto stało 3 dni na Rydygiera (ten warsztat jest już na szczęście uwzględniony w tym wątku), w poniedziałek rano stwierdzili, że jest coś nie tak z kablami wysokiego napięcia, w południe okazało się, że to nie kable. 3 dni później po wielkiej awanturze okazało się, że to jednak kable, za które w Auto Blaku trzeba był zapłacić dodatkowo 156Zł. Jutro biorę szmatę i muszę zmyć z pokrywy silnika resztki farby po tych grzmotach, bo jak tylko otworze maskę i spojrze na tę pokrywę to mnie szlag trafia. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Mar Ziółkowski - Praga, ul Zagójska IP: *.skorosze.2a.pl 29.11.03, 15:33 Do Punto II z miską olejową na 2,8 litra zmieściło im się 4 litry Shella Helix syntatyka! A jak zadzwoniłem i powiedzialem co i jak, to nawet nie przeprosił: "Przecież to nie ja robiłem przegląd tylko jeden zmoich pracwoników - cóż ja teraz panu poradzę..." Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Katarzyna Re: Lista złodziejskich warsztatów FIATA w Warsza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.03, 01:54 Podajcie mi proszę adresy, szczególnie ten w Piasecznie, bo tam działa kilka ASO Fiata i chcę wiedzieć, od którego mam się trzymać z daleka. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Mar AVANTI!!! IP: *.skorosze.2a.pl 06.12.03, 11:54 nie wiem jaka to ulica, ale to ten warsztat zaraz koło CPN, przy drodze na Magdalenkę. Mało kompetentni i drodzy. Odpowiedz Link Zgłoś
looos Re: Lista złodziejskich warsztatów FIATA w Warsza 11.12.03, 12:51 ASO na Rydygiera, naprawa skrzyni biegów: - "prosze pana, tego sie nie da naprawić, wymiana skrzyni, koszt 3000zł... a moze chce pan sprzedac ten samochód ?" - "to zbierzcie to co jest tak zeby sie dało zabrać z warszatatu, sprzedać nie chcę" - "tak jest" telefon 20 minut później, ten sam pan - "wie pan, znaleźliśmy uzywaną skrzynię za 500zł, ale stan bardzo dobry itd itp" wymienili, skrzynia umarła po 6000km, ale juz na szczescie sprzedałem fiacika... okazalo sie ze mechanik miał skrzynie i chciał sobie kupić to autko.. aż załuje ze nie sprzedałem go mu wtedy ;) pobujał by sie troche... -- L. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pociu Carserwis, Warszawa, 1go Sierpnia IP: 212.87.3.* 11.12.03, 15:57 Wymienili padniety termostat w bravie, nowy padl po kilku miesiacach - co stwierdzila inna stacja ASO, carserwis ddmowil uznania reklamacji ogolnie niezbyt mila rozmowa UNIKAC Odpowiedz Link Zgłoś
gawel2 Re: Carserwis, Warszawa, 1go Sierpnia 25.12.03, 21:44 Gość portalu: pociu napisał(a): > Wymienili padniety termostat w bravie, nowy padl po kilku miesiacach - co > stwierdzila inna stacja ASO, carserwis ddmowil uznania reklamacji > ogolnie niezbyt mila rozmowa > UNIKAC Unikać wszystkich serwisów FIAT, ja tylko raz pojechałem do ASO zobaczyłem co tam robią, (na łopuszańskiej w Wa-wie jest taka szyba żeby się przyglądać i od tej pory wszelkie naprawy z wymianą alternatora i drobnymi reperaturkami blacharki robię "U Mietka" ceny umiarkowane, jakość dobra, samochód umyty i dostarczony pod dom, zapłacić można za dwa dni itd... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: FIo Re: Carserwis, Warszawa, 1go Sierpnia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.04, 16:00 A gdzie twój Mietek ma warsztat? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: aga Re: Carserwis, Warszawa, 1go Sierpnia IP: *.neostrada.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.04, 20:52 OJ POPIERAM!!!! Ceny, ze mozna zawału dostać!!!! OMIJAC z DALEKA!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kapitanvon moja lista przebojów 12.03.04, 10:24 wiem co piszę więc bez dyskusji:) 1. Omijać wszystkie ASO tak długo jak się da. 2. Jeżeli już się nie da żyć bez wizyty w ASO, to moje typy wyglądają tak, poczynając od najgorszego - wszystkie warsztaty holdingu Carserwis, zwłaszcza ten na 1. sierpnia. totalny polmozbyt i olewka za straszne pieniądze. może się zdarzyć, że zostawisz auto na przegląd i wieczorem spotkasz je na ulicy, bo ktoś zabrał je na jazdę testową do domu. Nie wspomnę o tym, że zwykły przegląd może trwać dwa - trzy dni, bo panowie pracuja na zmiany i "coś im może umknąć" - wszystkie warsztaty grupy Ital-Młot, również Polmozbyt, syf kiła i mogiła. kombinują, wymieniają, nie doważą, nie domierzą. Wg. specjalistów tego serwisu pojemność zbiorniczka na płyn do spryskiwaczy to 12 litrów (zgodnie z fakturą) - Bołtowicz na Ursynowie - uchowaj Boże. wyjeżdżają paliwo klienta,po naprawie oddają samochód z pustym bakiem. Tym bardziej denerwujące, że ASO stoi 50m od stacji benzynowej. - Moto transus - też polmozbyt. ludzie z łapanki, ledwo potrafią przeczytać instrukcje serwisowe. przy poważniejszych naprawach 99% pewności że coś spieprzą. - śp. Autorex, śp. Prodex umarły śmiercią naturalną. Brak autoryzacji, ale ludzie wiedzą co robią. - auto Michały, auto Szczeble, Kotserwisy, GórkiAuto, i inne. Jak się nie jest znajomym właściciela, to cię ogolą równo. Jak jesteś, to też cię ogolą. Tyle, że szanse na zrobienie naprawy porządnie są większe niż w kibucach typu carserwis. - Dukiewicz. Ostatecznie można pojechać. mają kawę. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Pablo Re: Lista złodziejskich warsztatów FIATA w Warsza IP: *.chello.pl 10.04.04, 23:17 BET CAR w podwarszawskich Markach przy naprawie blacharsko lakierniczej zamienili mi nowe amortyzatory na jakieś stare, rąbneli mi membrany z głośników i okulary przeciwsłoneczne za 6 zł, do tego grzebali mi przy elektryce, immobilaiser przestał mi działać. Skończone chamy i k u r w y. Odradzam jakąkolwiek wizytę u tych padalców. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Misio Rysio Re: Lista złodziejskich warsztatów FIATA w Warsza IP: *.idzik.pl / *.idzik.pl 13.04.04, 23:35 Popieram w całej rozciągłości!!! Naprawiali mi blacharsko samochód - po naprawie piszczał w czasie jazdy - chcieli mi wcisnąć, że tak było (okazało się że nie wymienili jednej części choć była na protokole) - Naprawa była ze 2 lata temu ale do dziś zbieram po niej "kwiatki" - w dniu dzisiejszym stwierdziłem, że wlot powietrza (wymieniony podobno) jest posklejany. Dużo części zamiast wymienić naprawili - a jak zobaczyłem, że chłodnica jest stara choć jest na protokole do wymiany to stwierdzili, że musieli dać ją dla rzeczoznawcy z TU!!!!! Akurat od mojego modelu. Idealne określenie Pablo - "chamy i kurwy" Odpowiedz Link Zgłoś