Dodaj do ulubionych

spawanie plastiku-warszawa

IP: *.chello.pl 21.03.09, 16:42
Witam,
poszukuje warsztatu w Warszawie, ktory naprawi mi popekany zderzak plastikowy,
najeachalam na nieoznakowany garb-zderzak roztrzaskal sie od spodu i urwal z
zaczepow z jednej strony, widoczna czesc zderzaka jest bez uszkodzen-tylko
spod. podobno jest jakis specjalista w Warszawie od lat spawa plastiki,ale
zaden warsztat nie chce dac mi namiaru bezposrednio do niego.
z gory dziekuje i pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • otli Re: spawanie plastiku-warszawa 22.03.09, 02:49
      Marto, jadąc Radzymińską w kierunku Ikei, mniej więcej na wysokości
      OBI ale po drugiej stronie (Twojej lewej a wracając z Ikei po Twojej
      prawej) jest warsztat specjalizujący się w takich naprawach.
      • qbanczyk80 Re: spawanie plastiku-warszawa 27.06.19, 11:34
        jaki jest dokladny adres złamała mi sie czesc od podnozka do wozka inwalidzkiego co uniemozliwia mi sie poruszanie a producent wozka juz nie produkuje tej czesci prosze o jakas lokalizacje blisko mokotowa
    • Gość: marta_s25 Re: spawanie plastiku-warszawa IP: *.chello.pl 25.03.09, 20:06
      a moze slyszeliscie o warsztacie przy ul. Klobuckiej?
      jakie opinie n/t warsztatu, a raczej jego pracy?
    • Gość: Artur Re: spawanie plastiku-warszawa IP: 89.108.251.* 30.04.09, 09:37
      Cześć!

Jeśli nie poradziłes sobie jeszcze z tym zderzakiem?
      To ja sie takimi rzeczami zajmuje. Daje gwarancje na swoja usługe.

696-611-459
      • Gość: Usterka Ostrzegam IP: *.warszawa.vectranet.pl 20.04.11, 20:25
        Nie korzystajcie z usług człowieka spod nr kom 696-611-459 !!!!!
        Zdecydowanie nie polecam usług Pana z Józefowa. www.spawanie-klejenie.pl/ to naciągacz i amator. Nie wiem skąd pochwalne opinie na jego temat. Zleciłem temu człowiekowi proste spawanie plastiku, przejechałem łącznie 60 km bo szanowny Pan nie podjął się wykonania pracy. Niestety poinformował mnie o tym fakcie dopiero po kilku dniach. Straciłem czas, paliwo i nerwy ;) Na szczęście udało mi sie w końcu skutecznie pospawać uszkodzony plastik w konkurencyjnej firmie za połowę ceny ;) Przestrzegam przed tym człowiekiem - naciągaczem...
        Nie korzystajcie z usług człowieka spod nr kom 696-611-459 !!!!!
        • lauder007 pewnie jesteś z konkurencji haha 31.05.11, 14:07
          Kolego gadzasz glupoty ten Pan jak go nazywasz jest najlepszy robi naprawdę bardzo dobrze wiele osób jest zadowolonych inaczej nie było by tylu dobrych opinni.Jest prawdziwym fachowcem robi bardzo precyzyjnie dokładnie i solidnie ja korzystałem z jego uslug nie raz i byłem zawsze bardo zaowolony a dostałem namiary od innych zadowolonych klientów,A jesli chodzi o cenne to tez była adekwatna do wykonanej uslugi. Wiem ze naprawia na zachodnich spoiwach i klejach ktore sa drogie ale bardzo dobre, i mimo to cenny nie róznia się od innych osób które robia o wiele gorzej. Nie przekonałeśmnie
        • Gość: buggatti ja jestem bardzo zadowolony IP: *.play-internet.pl 31.05.11, 15:12

Zajrzałem tu w innym celu ale jak przeczytałem tego posta to postanowiłem się odezwać.
          Ja naprawialem u tego gościa owiewkę i dzięki niemu zaoszczędzilem 300 stówki bo ładnie mi pospawał od srodka i nie było z zewnątrz widać i nie musiałem lakierować i kupowac naklejek.
          Nawet nie przypuszczałem ze tak zajebiście wyjdzie robota. :-)))))) spoko ludziska smiało mozecie zlecać mu robote.

• Gość: Artur nie zgodność z prawdą IP: *.play-internet.pl 07.06.11, 15:20
          Widzę że mnie nie słusze i nie sprawiedliwie oceniłeś, przy okazji nakłamałeś
          chłopak który mnie nie słusznie oczernił naprawia motory nie wiem czy solidnie czy nie ale nie w tym rzecz.
          Cene zaproponowałem mu o połowe niższą od ceny poczatkowej i do tego fakturę.
          a cena była niska ponieważ ten chłopak chciał nawiązać współpracę. Poza tym zaakceptował ją i był z niej zadowolony (cena pyła ustalona przed naprawą) dziwi mnie fakt że na forum pisze że drogo????
          Plastik który mi przywiózł był mało spotykanym tworzywem, a ja naprawiam na spoiwach najwyższej jakości czyli zagranicznych przeważnie niemieckich,i kwestia była sprowadzenia z innego miasta (polskie spoiwa są bardziej dostepne, zachodnie nie raz trzeba zamawiać)czyli kwestia jednego dnia do dwóch dni,o czym poinformowałem na poczatku. Pozatym ten chłopak nie naprawiał u mnie tego plastiku więc na jakiej podstawie wypowiada się na temat mojej fachowości????
          Nie wiem co Tobą kierowało byc może sam chcesz naprawiac plastiki, i w ten sposób chcesz pozyskac klientów. Należą mi się przeprosiny mam nadzieje że bedzie Cię na to stać
        • Gość: ktos tam Re: Ostrzegam IP: *.dynamic.chello.pl 22.10.15, 10:12
          Jak już piszesz posty to przynajmniej ip zmieniaj a nie wszystkie negatywy z 1 ip tylko autor inny.
          Żenada
      • Gość: Usterka Re: spawanie plastiku-warszawa IP: *.warszawa.vectranet.pl 20.04.11, 20:45
        Zdecydowanie odradzam usługi czlowieka z Józefowa (696-611-459)
        Kilka dni temu przejechałem łącznie 70 km, aby przekonać się o jego magicznych zdolnosciach. Zostawiłem plastik do pospawania, a po kilku dniach dostałem informację, że nie potrafi go pospawać... Zawiozłem element do konkurencyjnej firmy zapłaciłem o połowę ceny mniej i jednak sie udało solidnie i mocno wykonać robotę. Nie dajcie sie nabrać !!!! Człowiek promuje swoje usługi przez stronę www.spawanie-klejenie.pl
      • Gość: odradzam spawanie plastiku-warszawa IP: *.warszawa.vectranet.pl 20.04.11, 20:48
        Zdecydowanie odradzam usługi czlowieka z Józefowa (696-611-459)
        Kilka dni temu przejechałem łącznie 70 km, aby przekonać się o jego magicznych zdolnosciach. Zostawiłem plastik do pospawania, a po kilku dniach dostałem informację, że nie potrafi go pospawać... Zawiozłem element do konkurencyjnej firmy zapłaciłem o połowę ceny mniej i jednak sie udało solidnie i mocno wykonać robotę. Nie dajcie sie nabrać !!!! Człowiek promuje swoje usługi przez stronę www.spawanie-klejenie.pl
        • Gość: Masa Re: spawanie plastiku-warszawa IP: *.play-internet.pl 01.06.11, 09:24
          Czy nie można konkurować uczciwie zdobywając klientów solidna robotą?
        • Gość: gość Re: spawanie plastiku-warszawa IP: *.30.17.32.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 16.01.13, 13:30
          muszę zadać kłam niepochlebnej opini o Panu z Józefowa, ostatnio miałem okazję porzystac z jego usłu i jestem bardzo zadowalony, naprawiał mi element plastikowy od motocykla, który tak naprawde spisałem juz na straty a Pan zrobił super robotę, jest ok zadnych uwag, same pozytywy, polecam
      • Gość: piotr Re: spawanie plastiku-warszawa IP: *.play-internet.pl 02.03.14, 20:57
        a sklejacie plastik w skuterze bo sprzodu pękł plastik jak tak to podajcie ulice i kontakt
    • Gość: plastickmen Re: spawanie plastiku-warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.09, 05:03
      witam pania Marte.Jesli to ogloszenie jest aktualne to moze
      moglibysmi pani pomoc.Zajmujemy sie spawaniem plastiku od kilku
      lat.Pochodzimy z Łodzi jesli jest pani zainteresowana nasza pomoca
      to prosze o kontakt pod nr.tel 606230638 lub 781439050.
      Pozdrawiam
      • Gość: endrju spawanie plastiku-warszawa IP: 82.177.11.* 04.05.11, 08:04
        Wracając do tematu spawania. Skorzystałem z usługi Pana które zajmuje się spawaniem profesjonalnie: 605 053 645...
    • Gość: elektronik Re: spawanie plastiku-warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.10, 09:04
      Witam
      W takich przypadkach ja jężdzę na ul. Światową 24 /Warszawa Włochy/
      Wykonują szybko i solidnie.Tel. 0-602-603-275
      pozdrawiam
    • Gość: Anulek Re: spawanie plastiku-warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.10, 22:38
      A czy gdzies na Żoliborzu lub w tej części Warszawy zna ktoś miejsce
      gdzie sklejają - spawają plastik?
    • Gość: WWW .WOJTEK.KACZM. Re: spawanie plastiku-warszawa IP: *.centertel.pl 19.10.10, 21:17
      spawanie plstiku warszawa ul RAFFI 5
      • Gość: Endrju spawanie plastiku-warszawa IP: 82.177.11.* 04.05.11, 08:02
        Polecam Pana które zajmuje się spawaniem profesjonalnie: 605 053 645
        • Gość: laki Re: spawanie plastiku-warszawa IP: *.play-internet.pl 02.11.11, 10:53

Ja tam byłem ze swoim zderzakiem kiepsko mi wyprostował i byle jak pospawał rozlazło sie to po krótkim czasie.
    • Gość: WWW .WOJTEK.KACZM. Re: spawanie plastiku-warszawa IP: *.centertel.pl 19.10.10, 21:19
      SPAWANIE PLASTIKU WARSZAWA UL RAFFI 5
      • wypozyczautopl auto na cza naprawy tylko 89zl/24h 23.10.10, 10:28
        proponujemy auto zastępcze na czas naprawy za 89zl/24h
        wszystkie auta to nowe Mitsubishi COLT (5D, klimatyzacja)

Wypożyczalnia Samochodów Warszawa
        www.Wypożycz.Auto.pl
        • Gość: wqrwiony Re: auto na cza naprawy tylko 89zl/24h IP: 178.73.49.* 29.10.10, 23:50
          www.spawanie-klejenie.pl spam jak ch...
    • Gość: Mieczysław spawanie plastiku-warszawa IP: *.warszawa.vectranet.pl 20.04.11, 20:18
      Zdecydowanie nie polecam usług Pana z Józefowa. www.spawanie-klejenie.pl/ to naciągacz i amator. Nie wiem skąd pochwalne opinie na jego temat. Zleciłem temu człowiekowi proste spawanie plastiku, przejechałem łącznie 60 km bo szanowny Pan nie podjął się wykonania pracy. Poinformował mnie o tym po kilku dniach. Straciłem czas, paliwo i nerwy ;) Na szczęście udało mi sie w końcu skutecznie pospawać uszkodzony plastik w konkurencyjnej firmie za połowę ceny ;) Przestrzegam przed tym człowiekiem.
    • Gość: Krzysiek_WAWA Re: spawanie plastiku-warszawa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.12, 11:16
      Witam.Byłem w tym tygodniu u Pana z Józefowa.Jestem bardzo zadowolony z naprawy zderzaka,pełna solidność, nie patrzenie na zegarek tylko uczciwa, ciężka praca i dużo dłubania przy zdejmowaniu i zakładaniu zderzaka.Do tego jeszcze naprawienie dodatkowo innych usterek. Pełen profesjonalizm, pasja w tym co robi.Bardzo sympatyczny człowiek, serdecznie pozdrawiam i POLECAM WSZYSTKIM / Krzysiek z Ursynowa.
      • Gość: ADAM Re: spawanie plastiku-warszawa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.05.12, 09:58
        a ja nie jestem zadowolny o il e piszemy o tym samym
        • Gość: świetny kierowca;) Re: spawanie plastiku-warszawa IP: 195.42.249.* 06.07.12, 10:58
          Ja korzystałem z usług pewnego człowieka, którego reklamę znalazłem na google wpisując po prostu: naprawa zderzaków i wyskoczyło mi kilka, też strona faceta z autozderzaków.pl. Wjechałem w słupek i pękł mi przedni zderzak. Kupno nowego nie wchodziło w grę, naprawił mi wszystko za 150zł. Zdjął z samochodu, pospawał, wyczyścił i założył z powrotem. Wygląda jak nowy, po pęknięciu ani śladu. Warsztat nie jest jakiś rewelacyjny z wyglądu, ale robota fachowa i solidna. Polecam każdemu. Piotr
    • Gość: Gość Re: spawanie plastiku-warszawa IP: 212.180.200.* 22.10.12, 11:38
      proponuję autozderzaki.pl W-wa Międzylesie, bardzo sympatyczny facet. Polecam świeżo po naprawie ;-)
    • Gość: Mirgos Re: spawanie plastiku-warszawa IP: 212.180.156.* 27.11.16, 10:37
      Odradzam człowieka z "Józefowa" - jest jeden :)
      Trafiłem do niego ponieważ mój "spawacz" był na urlopie. Lampy tak pokleił, że sam bym sobie to lepiej zrobił. Lampy warte 4 000zł a tylko je spierniczył. Pozytywne opinie sam sobie wstawia na forach i robi reklamę. Samochodzik dziecku może i sklei ale coś poważnego mu dać - radzę przemyśleć
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka