agori5 02.08.09, 22:43 Czy ktos poda mi namiary na dobry zaklad usuwajacy wgnioty z auta po gradobiciu.Chodzi mi o nie inwazyjne metody przy ktorych nie trzeba ponownie lakierowac samochodu. z gory dziekuje za pomoc! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: pit Re: Usuwanie Wgnieceń Bez Lakierowania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.09, 23:42 Polecam sieć warsztatów SMART-plus www.smart-plus.pl. Możesz też spróbować tutaj - www.trotek.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pitz Re: Usuwanie Wgnieceń Bez Lakierowania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.09, 23:05 www.usuwaniewgniecen.pl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: qwerty Re: Usuwanie Wgnieceń Bez Lakierowania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.09, 07:12 www.bez-lakieru.pl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kris Re: Usuwanie Wgnieceń Bez Lakierowania IP: *.radom.vectranet.pl 16.02.14, 15:45 W Radomiu po zeszłorocznym gradobiciu znajomy naprawiał auto w sieci naprawczej chyba s plus. Naprawione bezgotówkowo z polisy auto casco szybko i bezproblemowo, ale jednak przy dokładniejszym przyjrzeniu się widać nierówności w naprawdę wielu miejscach. Jestem zdania, że przeważnie jeśli ktoś jest pracownikiem firmy gdzie jest kilkunastu pracowników nie koniecznie przykłada się tak jak ktoś pracujący na wizerunek własnej firmy. Mi zależało przede wszystkim na wysokim poziomie naprawy bez względu na koszt ponieważ mam nowe auto i naprawa była bezgotówkowa z polisy AC. Orientowałem się gdzie naprawić swoje auto i jeśli chodzi o Radom jest dwóch polecanych fachowców którzy zajmują się usuwaniem wgnieceń po gradobiciu Auto-Detox i Dar-Cars. Zdecydowałem się na naprawę przez autodetox ze względu na to, że miałem możliwość obejrzenia efektów na aucie sąsiada i po naprawie nie było żadnych zastrzeżeń. Termin naprawy nieco się wydłużył ale mimo to jestem bardzo zadowolony z naprawy ponieważ po gradobiciu nie ma najmniejszego śladu a podejście do wyglądu auta mam pedantyczne. Podczas naprawy mojego auta również zostały wymienione listwy chromowe(na nowe) które miały delikatne wgniecenia, oczywiście na koszt ubezpieczyciela z polisy AC. Jeśli chodzi o kontakt auto-detox.pl tel 535050500 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pitz Re: Usuwanie Wgnieceń Bez Lakierowania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.09, 07:52 Profesjonalne usuwanie wgnieceń bez lakierowania "DUFAŁ" Katowice ul. Kolejowa 59 www.usuwaniewgniecen.pl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: as Re: Usuwanie Wgnieceń Bez Lakierowania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.09, 09:45 Usuwanie wgnieceń bez lakierowania prowadzi Tomasz Styś tel. 501 371 298 na stronie www.bezlakieru.pl/galeria.htm można zobaczyć efekty pracy Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gość Re: Usuwanie Wgnieceń Bez Lakierowania IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.03.11, 22:29 Witam wszystkich z podobnym problemem Właśnie dzisiaj jestem po naprawie samochodu w firmie Tomex - Tomasz Styś .REWELACJA !!!!!! .Podczas cofania do garażu wiatr wyrwał drzwi garażu i uderzył mocno w tylne drzwi mojego samochodu.Wgniecenie długości 7 cm. i dodatkowo pofalowana blacha na odcinku 15 cm.(wypchnięta na zewnątrz ).Ponieważ jest to samochód ,który ma rok była to dla mnie tragedia.W drodze do firmy Tomex zajechałem do innej firmy .........na Oczapowskiego gdzie usłyszłem ,że ponieważ wgniot jest na przegięciu blach to nie da się tego do końca wyprostować - załamka.Pojechałem na umówione spotkanie z Panem Tomaszem .Po krótkich oględzinach szybka odpowiedż -" jest to do zrobienia i nie bedzie śladu ". I tak też jest. Jeśli jesteś z Warszawy lub okolic i masz podobny problem możesz śmiało jechać .Człowiek jest naprawdę konkretny i wie co robi. TOMEX - Tomasz Styś ul. Aluzyjna 33f m. 110 03-149 Warszawa tel. +48 501 371 298 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: lukasz123 Re: Usuwanie Wgnieceń Bez Lakierowania IP: *.dynamic.chello.pl 28.08.21, 12:43 jak Warszawa to polecam Real Auto Service real-auto.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Michał Re: Usuwanie Wgnieceń Bez Lakierowania IP: *.adsl.inetia.pl 23.11.09, 16:01 WITAM!! Przywiozem auto po gradobicu (okolo 300 dziur). Wszystkie wgniecenia usunela mi firma z Żywca. Efekt niesamowity. Ani śladu po wgnieceniach!! SERDECZNIE POLECAM: laszczak.com.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: bartosz Re: Usuwanie Wgnieceń Bez Lakierowania IP: *.adsl.inetia.pl 14.12.09, 12:57 Ja polecam firmę z żywca;) naprawde faceci robia cudda z wgnieceniami www.laszczak.com.pl/ tel. 502-143-570 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jaco x7 Re: Usuwanie Wgnieceń Bez Lakierowania IP: *.adsl.inetia.pl 22.03.10, 16:13 Niedawno usuwalem wgniecenia w jednej firmie z zywca. Panowie spisali sie na medal, bo wgniecenia byly naprawde duze www.laszczak.com.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gość Re: Usuwanie Wgnieceń Bez Lakierowania IP: *.adsl.inetia.pl 30.03.10, 15:51 POlecam www.laszczak.com.pl goście naprawde robią cuda Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Przemek Seat Leon Re: Usuwanie Wgnieceń Bez Lakierowania IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.04.10, 23:10 witam ja usuwalem wgnioty na moim samochodzie w warszawie u TOMEX - Tomasz Styś ul. Aluzyjna 33f m 110 03-149 Warszawa tel. 501 371 298 begin_of_the_skype_highlighting 501 371 298 end_of_the_skype_highlighting www.bezlakieru.pl e-mail: tomasz@bezlakieru.pl miałem rożne wgnioty na dachu samochodu, nad słupkami drzwi, po zimie jak spadły z budynku sople lodu, na klapie bagażnika, drzwiach zostawiane przez inne parkujące obok samochody (niestety mało ludzi uważA kiedy wysiada z samochodu wrrrrrr) zdecydowałem sie u niego usunąć wgnioty bo zaoferował mi najniższą cene a bylem zorientowany bo jeździłem po kilku fachowcach w warszawie po wykonanej pracy samochód byl świetnie zrobiony w ogole nie bylo widać śladów po wgnitach polecam tego fachowca tym bardziej ze zajmuje sie nie tylko usuwaniem wgnotow ale pracuje w blacharce samochodowej (w SERWISIE HONDY CIVIC) kilka dobrych lat pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Mirek Re: Usuwanie Wgnieceń Bez Lakierowania IP: *.adsl.inetia.pl 25.05.10, 12:36 Znam świetną firmę z Krakowa, która zajmuje się usuwaniem wgnieceń bez lakierowania. Efekty ich pracy były dla mnie zaskakujące. Po wgnieceniach nie pozostał nawet ślad. Polecam Car Dent Poland www.cardent.pl na tej stronie znajdziecie wszystkie dane kontaktowe Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: police Re: Usuwanie Wgnieceń Bez Lakierowania IP: 208.68.37.* 28.11.12, 19:21 W Warszawie polecam Puller z Targówka. Robią szybko, dobrze i w miarę tanio. A jak masz więcej dołków, np. po gradobiciu to zrób bezgotówkowo z auto casco. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Robsonmech Re: Usuwanie Wgnieceń Bez Lakierowania IP: *.dynamic.chello.pl 28.08.21, 13:25 jak dla mnie jesli usuwanie wgnieceń to tylko w real auto na mokotowie, najlepiej metoda P.R.D, polecam wszytkim, bez lakierowanie a efekt swietny, podsyłam link jak ktos szuka dobrych fachowcow: Odpowiedz Link Zgłoś
pikaczulive Re: Usuwanie Wgnieceń Bez Lakierowania 02.07.10, 09:52 Znam jedną firmę z okolic Bochni, nazywa się Eurograd. Profesja tej firmy to min. naprawa wgniotek parkingowych no i bezinwazyjne usuwanie wgnieceń bez lakierowania. Wszelkie info dostępne na stronie internetowej www.eurograd.pl/ Jeśli chcesz, wykonawca usługi przyjedzie do Ciebie. Ja miałam małe wgniecenia na drzwiach, usługa została wykonana idealnie. Dodatkowo niedaleko od tej firmy jest koleś, który zajmuje się polerowaniem, więc wszelkie małe ryski można fajnie zamaskować :) Odpowiedz Link Zgłoś
dziejanusz Re: Usuwanie Wgnieceń Bez Lakierowania 01.08.10, 23:57 A taki warsztat w rejonie legnicy ewentualnie wrocławia- znacie?? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: NICECAR90 Re: Usuwanie Wgnieceń Bez Lakierowania IP: *.adsl.inetia.pl 23.08.10, 18:02 POLECAM FIRMĘ Z KRAKOWA, KTÓRA ZAJMUJE SIĘ USUWANIEM WGNIECEŃ "NICE CAR" ZBIGNIEW KRZTOŃ TEL: 507766546 e-mail: Zbigniew.Nice.Car@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: WGNIOTEX Re: Usuwanie Wgnieceń Bez Lakierowania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.10, 14:21 Witam panstwa zajmuje sie usuwaniem wgniecen bez lakierowania: - po gradobiciu - transportowych - parkingowych - innych nikontrolowanych uszkodzen - napraw pod chrom - oblachowaniem motocykli - akty wandalizmu Swiadcze uslugi dla : - salonow samochodowych - autoryzowanych stacji obslugi - komisow - warsztatow lakierniczych - klientow indywidualnych Moja firma jest jedna z pierwszych tego typu w Polsce istniejemy juz na rynku od 1995 roku.Jesli jestes zainteresowany masz problem z autem i nie chcesz go w zadnym wypadku malowac DZWON : 505 720 620 Warszawa i okolice dojazd do klienta gratis !!! KONKURENCYJNE CENY !!! Odpowiedz Link Zgłoś
wodzurc Re: Usuwanie Wgnieceń Bez Lakierowania 06.09.10, 15:54 Sprawdź na www.wgniecenia.info/Katalog-firm/ tu są liczące się firmy z całej polski. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Bartek Re: Usuwanie Wgnieceń Bez Lakierowania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.10, 09:39 W okolicy Warszawa-Targówek, Praga Pn widzę www.puller.com.pl. Czy ktoś korzystał? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kubson12 Re: Usuwanie Wgnieceń Bez Lakierowania IP: *.dynamic.chello.pl 20.08.21, 12:22 tej nie znam ale moge polecić Real Auto na Mokotowie Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Gienek Re: Usuwanie Wgnieceń Bez Lakierowania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.10, 15:31 W Warszawie najlepsza jest firma www.puller.com.pl (22) 77 33 884 - robią także największe ponad 20 centymetrowe wgniecenia, pozostali do takich nie podchodzą. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: miastowy Re: Usuwanie Wgnieceń Bez Lakierowania IP: *.play-internet.pl 16.08.12, 22:19 Ten Puller sprawdza się na pewno w przypadku napraw szkód spowodowanych gradobiciem. Plusem jest też to, że robią także szkody bezgotówkowo z firmami ubezpieczeniowymi (z polisy ac autocasco) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: marecki Re: Usuwanie Wgnieceń Bez Lakierowania IP: *.play-internet.pl 15.07.13, 06:30 Jest też ten serwis - też specjalizują się w wyciąganiu wgniotów bez lakierowania. Ale to tylko jedna z ich specjalizacji. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Gienek Re: Usuwanie Wgnieceń Bez Lakierowania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.10, 14:46 Skorzystałem z usług firmy usuwanie wgnieceń (by Auto Księżyno) i muszę przyznać, że jestem pod wielkim wrażeniem, na aucie żony nie ma ani śladu po wgnieceniu. Wcześniej trzy firmy w Warszawie powiedziały, że takich wgnieceń nie robią, a tutaj: hyy.pl/images/75DSC06857.jpg hyy.pl/images/51DSC06858.jpg hyy.pl/images/78DSC06859.jpg hyy.pl/images/21DSC06860.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ~grzesio~ Re: Usuwanie Wgnieceń Bez Lakierowania IP: 79.139.4.* 17.01.11, 21:50 Polecam firmę Auto-Grad z Bielska-Białej www.autograd.pl Chłopcy wykonują naprawdę dobrą robotę. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Betty Re: Usuwanie Wgnieceń Bez Lakierowania IP: *.play-internet.pl 12.05.11, 10:43 Po ubiegłorocznej nawałnicy w Rumi , grad wielkości piłki pingpongowej , mój samochód miał 300 wgniotów . Usunęli to w Gdyni na ul Algierskiej 8 . Szybko , profesjonalnie . Auto-Elmir Gdynia ul Algierska 8 tel. 797831339 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Jacek Re: Usuwanie Wgnieceń Bez Lakierowania IP: *.play-internet.pl 18.07.11, 12:35 A ile u was kasuja za taką zabawę? Ja robiłem auto co prawda nie po gradobiciu, ale po głupim żarcie nastolatka na parkingu (skok na maskę i 2 x uszkodzenie drzwi). Robiła mi to firma www.puller.com.pl w Warszawie. Fakt robota wykonana idelanie, na naprawionych elementach nie ma mawet najmniejszego załamania światła, że względu na byłe uszkodzenia, ale chcę sprawdzić ceny, jak to sie ma w stosunku do różnych warsztatów. Bo pod względem jakości naprawy to puller robi to idealnie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Mirek Re: Usuwanie Wgnieceń Bez Lakierowania IP: *.maxnet.biz 18.07.11, 17:36 www.bezlakierowania.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: michal Re: Usuwanie Wgnieceń Bez Lakierowania IP: *.dynamic.chello.pl 27.08.21, 18:44 REAL AUTO NA MOKOTOWIE POLECAM :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Jarek Re: Usuwanie Wgnieceń Bez Lakierowania IP: *.play-internet.pl 17.10.11, 18:55 Jeżeli chodzi o naprawę samochodu bez potrzeby lakierowania (chodzi mi o naprawy blacharskie wgnieceń bez takiej potrzeby-przynajmniej tak zrozumiałem pytanie) to z własnego doświadczenia polecam zakład, o którym dokładnie się dowiesz na stronie www.puller.com.pl Od razu odpowiadam, to co pokazują na zdjęciach prezentacyjnych na stronie jest w pełni zgodne z prawdą. I piszę to w oparciu o fakt naprawy tam swojego samochodu. Nie widać najmniejszego uszkodzenia, pomimo, że miał kilka wgnieceń... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Krzysztof Re: Usuwanie Wgnieceń Bez Lakierowania IP: *.play-internet.pl 24.10.11, 09:09 Podczepiam się do tematu, bo sprawa takich usług jest bardzo delikatna. Chodzi mi o to, że jak blacharz coś zrobi nie do końca OK to jest jeszcze możliwość korekty przez lakiernika (tak mi sie wydaje bo nie znam sie na tym). Widziałem samochód naprawiany przez znajomego w Warszawie właśnie w polecanym i opiniowanym pullerze. Faktycznie nie ma najmniejszego śladu po uszkodzeniach. Mój problem polega na tym, że mieszkam w Katowicach. Nie znam warsztatu zajmującego się podobnymi naprawami u mnie. Co prawda wiem o wujku Google-ale to nie to samo co faktyczne opinie kto i jak to robi (zepsuć naprawę w tym wypadku bardzo łatwo). W sumie to nawet zastanawiam sie nad wycieczką do Warszawy...Ale może znajdzie się ktoś kto mi doradzi w tym temacie jeżeli chodzi o Katowice? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: MARIA Re: Usuwanie Wgnieceń Bez Lakierowani, IP: *.dynamic.chello.pl 28.11.11, 17:21 Witaj dzisiaj naprawiałam auto w warsztacie u p .Jerzego Płoskonka K-ce Zelazna9 poszło wszystko sprawnie ,szybko,duza kultura,Ktos mi walnał dzwiami w nadkole.Nic nie widać że cokolwiek było uszkodzone.Wspaniała fima!!!!!!!!!!!! umówiłam się w piatek na poniadziałek i gotowe. Polecam wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: PaniKatarzyna Re: Usuwanie Wgnieceń Bez Lakierowania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.12, 13:49 W ubiegłym tygodniu jakieś dzieciaki zmasakrowały mi auto (no, może przesadziłam - miałam 2 wgniecenia) i tutaj znalazłam wpis polecający www.puller.com.pl i muszę podziękować! Samochód wygląda prawie jak nowy (prawie, bo ma już swoje lata;D ), po wgnieceniach ani śladu, naprawa poszła szybko i sprawnie i na szczęście nie zbankrutowałam. Zdecydowanie polecam:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: janekWawa Re: Usuwanie Wgnieceń Bez Lakierowania IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.02.12, 19:03 Co do warszawskiego Pullera to zgadzam się całkowicie. Ostatnio oddałem tam swoje autko i wyszło jak nowe. Nie powiem, trochę miałem obawy czy dadzą radę, bo wgniotka była spora, ale naprawdę profesjonalnie do tego podeszli. Jednak co fachowcy to fachowcy. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ANITA Re: Usuwanie Wgnieceń Bez Lakierowania IP: *.217-171-58.tkchopin.pl 28.10.11, 18:28 PLUS AUTO 663 342 272 UL PRZEMYSLOWA W WEJHEROWIE Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Krzysztof Re: Usuwanie Wgnieceń Bez Lakierowania IP: *.maxnet.biz 28.10.11, 18:51 Tam stale odpowiadają są zajęci w maju mówili ze za dwa miesiące i tak w kolko . Totalna porażka nie traktują człowieka serio.Pojechałem do Gdyni i w Auto Elmir i w dwa dni zrobili . Odpowiedz Link Zgłoś
anita.live Re: Usuwanie Wgnieceń Bez Lakierowania 05.12.11, 14:22 DODZWONILAM SIE DO TEGO PANA BEZ PROBLEMU.AUTO BYLO PO GRADOBICIU OD ZESZLEGO ROKU. CZEKALAM TYDZIEN ALE JESTEM BARDZO ZADOWOLONA Z EFEKTOW. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: marek Re: Usuwanie Wgnieceń Bez Lakierowania IP: *.217-171-58.tkchopin.pl 23.08.12, 12:50 Jestem z wejherowa wiec naprawialem na przemyslowej.Wszystko super ani sladu po gradzie Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Bronek Re: Usuwanie Wgnieceń Bez Lakierowania IP: *.maxnet.biz 28.11.11, 19:24 Moze w tym Wejherowie i dobrze robia ale nie mozna sie tam dodzwonic , cale lato cos robili i nie mieli terminow Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gość Re: Usuwanie Wgnieceń Bez Lakierowania IP: 193.111.166.* 07.12.11, 11:01 gośćwww.mg-auto.biz.pl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Betty Re: Usuwanie Wgnieceń Bez Lakierowania IP: *.maxnet.biz 07.12.11, 11:20 Witam. Robiłam auto po gradzie w Gdyni Oksywiu i jestem zadowolona , auto wygląda lepiej bo już przed gradem było trochę wgniotow parkingowych . www.bez-lakierowania .pl Auto-Elmir , zaryzykowałam bo znalazłam warsztat przez wyszukiwarke i jest OK, polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Betty Re: Usuwanie Wgnieceń Bez Lakierowania IP: *.maxnet.biz 07.12.11, 11:22 Chyba źle zapisałam stronę eh... www.bezlakierowania.pl tel .797831339 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: zibi Re: Usuwanie Wgnieceń Bez Lakierowania IP: *.adsl.inetia.pl 29.10.12, 00:17 Jako ze szukam informacji na temat tego warsztatu dosyć często spotykam bardzo podobne "pochwały". Niby inne osoby a adres IP baaardzo podobny. Panie Mirku czyżby szemrana reklama i (samo)pochwały ? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kris Re: Usuwanie Wgnieceń Bez Lakierowania IP: *.play-internet.pl 05.06.14, 21:11 Witam Też mam zamiar tam naprawiać auto po gradobiciu i szukam opini. Rzeczywiście podobne numery IP są osob które sie wypowiadaja na temat tego warsztatu troche to podejrzane Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: grzego Re: Usuwanie Wgnieceń Bez Lakierowania IP: *.79.77.90.atman.pl 31.12.11, 00:10 szczerze polecam firmę mieszczącą się w Krakowie na ulicy Wielickiej www.carnauba.pl/. sam miałem - co prawda bardzo niewielką, wgniotke na moim samochodzie i po 2 godzinach całkowicie ją usunęli! bez śladu! następnie przepolerowali boczek na którym była szkoda i pojechałem do domu "jak nowym" autkiem. koszt takiej operacji w moim wypadku wyniósł 150 zł (ceny zaczynają się od chyba 120 zł). polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: majorka Re: Usuwanie Wgnieceń Bez Lakierowania IP: *.gl.digi.pl 10.04.12, 11:26 Witam polecam specjalistę z okolic Katowic i Raciborza - Grzegorz Miljon 603282129. Ma 2 warsztaty. Jest rewelacyjny- miałam auto po gradzie - jest teraz żyleta. www.usuwanie-wgniecen.com.pl Polecam!!!! Odpowiedz Link Zgłoś