Dodaj do ulubionych

mechanik kraków??

01.09.09, 08:15
gdzie moge znalezc dobrego mechanika wiartygiodnego na tyle ze jak
kobieta podjedzie to jej nie oszuka?:)
Obserwuj wątek
    • kawaler86 Re: mechanik kraków?? 10.10.13, 12:13
      Ze spokojem i bez obaw możesz skorzystać z adresu podanego przez baandrzeja. Nie zawiedziesz się
      • kasiaczaj88 Re: mechanik kraków?? 26.10.14, 18:29
        Dobry warsztat samochodowy w Krakowie to ŁG Auto Serwis. Powierzam im swoje auto za każdym razem, gdy coś mu zaczyna dolegać. Namiary na nich znajdziecie na: www.autoserwis.co/
        • amegafuru Re: mechanik kraków?? 21.04.15, 15:04
          Jeśli chodzi o części samochodowe kraków to polecam tę stronkę z wieloma różnymi częściami
        • jacek7783 Re: mechanik kraków?? 12.05.15, 12:03
          witam
          ja byłem u nich serwiswitkowski.pl i powiem że jest bardzo dobry warsztat samochodowy:) i mają konkurencyjne ceny:) polecam
    • Gość: DobryMechanik Re: mechanik kraków?? IP: 213.17.206.* 27.10.14, 14:35
      dobrymechanik.pl/mechanicy/krakow/

zapraszamy, ranking warsztatów w Krakowie.
      • Gość: yousay Re: mechanik kraków?? IP: *.dynamic.t-mont.net.pl 13.04.15, 11:08
        ja korzystam z usług dobrego mechanika na Zbrojarzy 25. Moim zdaniem najlepszy warsztat w Krakowie. A mają już trzy oddziały, jeden na Borku, W Zabierzowie i na Bronowicach. Świetni fachowcy, nowoczesny sprzęt, mają wszystko, czego potrzeba, żeby auto było w dobrej kondycji.
        • Gość: vivir Re: mechanik kraków?? IP: *.play-internet.pl 15.04.15, 17:49
          znam ich, są naprawdę dobrzy.. U mnie na pewno mają plusa, za podejście do klienta i za to, że można liczyć na szybką i fachową pomoc w każdej usterce.
    • Gość: Ania Re: mechanik kraków?? IP: *.play-internet.pl 08.02.16, 14:09
      Jestem kobietą i zawsze jeżdżę do auto serwis Tomasz Menet. Kolega z pracy mi go polecił i jestem zadowolona. :)
      • helmut.majstersztyk Re: mechanik kraków?? 26.02.16, 14:37
        mam nissana navare, jest opcja gdzies go sprawdzić pod kątem wyciągarki i mostów?
        • jakubblond Re: mechanik kraków?? 26.02.16, 15:53
          jak uszkodziłes takie czesci?
          • helmut.majstersztyk Re: mechanik kraków?? 28.02.16, 19:51
            Wziąłem się za jazde po bezdrozach w okolicach jury krk-czstch. Miałem wymieniane ogumienie etc ale mogłem przesadzić.
            • jakubblond Re: mechanik kraków?? 29.02.16, 15:15
              Spoko prawdziwy offroad experience to bardzo dobra rzecz tylko u nas mało jest firm zajmujących sie profesjonalnie przeróbkami aut do takiej działalności.
              • luiza.brzana Re: mechanik kraków?? 29.02.16, 21:39
                w małopolsce to ja znam tylko ludzi ze Spartan Ast to grupa offroadowa zajmujaca sie też serwisem dużych maszyn, możesz tam posłac maila albo zadzwonić
    • hao77 Re: mechanik kraków?? 02.12.16, 12:28
      www.twojmechanik.com Auto Serwis Wadowicka. W stu procentach wiarygodni, zawsze wszystko wyceniają przed naprawą i ustalona kwota nie ulega zmianie. Nie naciągają na zbędne koszty. Dodatkowo zawsze można podjechać na bezpłatny przegląd autka i już się wie co i jak. W pełni profesjonalni. Mogę polecić.
      • Gość: mercia Re: mechanik kraków?? IP: *.dynamic.chello.pl 03.03.20, 01:03
        Mogę potwierdzić. jako kobieta bardzo słabo ogarniająca klimaty związane z naprawą samochodów zawsze odjeżdżam od nich z poczuciem, że zostałam bardzo uczciwie obsłużona. polecam i pozdrawiam.
    • andzia_wu Re: mechanik kraków?? 16.02.17, 13:31
      Sama jeżdżę tylko do auto serwisu wadowicka- www.twojmechanik.com. Są uczciwi, przed naprawą wyceniają jej koszt i ustalona kwota już się nie zmienia, nie naciągają na zbędne koszty. Poza tym sama naprawa mega profesjonalna (dają na nią gwarancję) no i zawsze można podjechać na darmowy przegląd na linii diagnostycznej. Fajny serwis dla każdej zmotoryzowanej kobiety.
      • dudzikmariusz8 Re: mechanik kraków?? 01.10.18, 17:36
        nie tylko dla kobiet, ale dla każdego kto chce być uczciwie potraktowany to sprawdzony warsztat.
    • bandrzej85 Re: mechanik kraków?? 21.02.17, 08:40
      ja korzystałem z aso skody w bronowicach www.skoda.porschekrakowbronowice.pl/ ;)
    • Gość: karol Re: mechanik kraków?? IP: *.dynamic.chello.pl 22.04.17, 10:53
      Tylko irmar serwis, szybko i dobrze, długo co prawda, ale dobrze:
      www.irmarserwis.pl/
    • Gość: stachu33 Re: mechanik kraków?? IP: 178.62.93.* 27.08.18, 13:09
      Auto Serwis Wadowicka to jeden z lepszych serwisów w Krakowie. Oprócz takich rzeczy jak wymiana oleju w silniku i płynu do spryskiwaczy, naprawili mi tez mojego Opla po kolizji. Bardzo dobrzy fachowcy, którzy nie zdzierają milionów z klientów.
      • dudzikmariusz8 Re: mechanik kraków?? 09.10.18, 18:05
        zgadza się, czołowka krakowskich serwisów. szybko, sprawnie, fachowo i nie za miliony
        • dudzikmariusz8 Re: mechanik kraków?? 14.02.19, 16:13
          Fajnie, że mają przeglądy za darmo. zawsze przed trasą jestem u nich i jest pewność, że wszystko będzie ok.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka