Dodaj do ulubionych

Angielski w szkole America Radom, jakieś opinie?

13.12.11, 20:58
Witam
Czy ktoś słyszał coś o szkole America w Radomiu na Wałowej? Chciałabym pójść tam na Callana, bo mam blisko, ale ta szkoła jest od niedawna i nie wiem, co sądzić. Chodzi z Was ktoś?
Obserwuj wątek
    • Gość: mysza Re: Angielski w szkole America Radom, jakieś opin IP: *.play-internet.pl 16.12.11, 13:32
      ja chodzę już 2 rok i jestem zadowolona, mogę polecić tą szkołe
      • Gość: anielka88 Re: Angielski w szkole America Radom, jakieś opin IP: *.radom.vectranet.pl 01.02.12, 13:25
        Ja też zaczęłam chodzić i jest fajnie. Lektorka przygotowana do lekcji, energiczna, fajna atmosfera (czasem jakiś żarcik się powie). Poza tym można sobie kawę zrobić i iść na lekcje:P. Krótko chodzę, ale już poznałam dużo nowych słów, a efekty są najważniejsze w tym wszystkim. Polecam.
    • Gość: roger Re: Angielski w szkole America Radom, jakieś opin IP: *.radom.vectranet.pl 27.04.12, 23:22
      Polecam na 100%. Chodziłem do pani Kasi na Callana przez pół roku i efekty były spore, a atmosfera na zajęciach świetna. Potem niestety musiałem się wyprowadzić z Radomia do Warszawy i płacę za Callana prawie dwa razy tyle, z materiałem idziemy dużo wolniej. Jakieś 60% czasu na wszystkich zajęciach rozwiązujemy durne ćwiczenia z gramatyki lub czytamy teksty, choć każdy mógłby to robić w domu samodzielnie, a na ćwiczenie mówienia zostaje niewiele czasu (choć w Callanie podobno o to chodzi).
      Zatem polecam każdemu szkołę pani Kasi, którą oczywiście pozdrawiam i żałuję, że już nie mogę się tam uczyć, bo naprawdę warto.

P.S. Szkoła nie jest nowa tylko została przeniesiona z ul. Limanowskiego

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka