Dodaj do ulubionych

Znienawidziłem Góry

10.08.11, 19:17

bez to forum na którym syćko kosom tną moderatory,cienzkie casy nastały i to nie ino la pseslakowskiej ciupazki,bilego,poraja,morfiego i misia z zakopca któregom tak ukochał z Zakopanego,eh :(

www.youtube.com/watch?v=xMb7pOpYej8
Obserwuj wątek
    • dunajec1 Re: Znienawidziłem Góry 11.08.11, 03:03
      Swiynto prowda morfi, widziolek ze napisoles na Zakopane ze cynzory spiom cy tyz na urlopie som, i co?
    • poraj55 Re: Znienawidziłem Góry 11.08.11, 07:35
      Też chciałem się dopisać do was ale nie zdążyłem. Założyłem nowy wątek - wycięli z szybkością światła. Ale Morficku to nie powód aby góry znienawidzić, wielkie i wspaniałe góry przez dwie pary cenzorskich nożyc ? ;))
    • morfeusz_1 Re: Znienawidziłem Góry 11.08.11, 19:04

Mocie rancjem,nie warto Gór nie kochać,ale wicie jak se tak cosami weńdem na to forum jak popatsem moim zadziornym łockiem na te nicki monderatorów wszechmądralińskich to jak w filmie Sami Swoi siem cujem - i jak do Pawlaka syn mówił patsąc kątem oka na pikną Kargulicę - ze jak tak siem napatsem to tak łykemdem i tygo psygłupa znienawidzem ze hej...
      za to co robiom z pozondnymi ludziskami - to jest chyba ubeckie forum - nie otake Polskie walcył Wos morfik w pondziemu i jesce gazeta której pirwse egzemplaze roznosiłem po MDM-ie siem do tych tumanów psyłonca i no syćko im pozwala,smutek mi Mości Panowie w syrcu mem gości :(
    • sibeliuss Re: Znienawidziłem Góry 30.08.11, 14:29
      polskalokalna.pl/wiadomosci/malopolskie/zakopane/news/zakopane-na-granicy-wytrzymalosci,1687605,220
      • poraj55 Re: Znienawidziłem Góry 01.09.11, 16:26
        Tak, Zakopane i Tatry w szczycie sezonu są do znienawidzenia.
        Ale gdy wakacyjna stonka wyjedzie jest już fajnie. Pustawe szlaki, umiarkowany ruch na Krupówkach, luz w knajpach. W ogóle inni ludzie, więc i górale milsi,cicho, spokojnie. Jak pogoda dopisze to skoczę we wrześniu na parę dni.
        • dunajec1 Re: Znienawidziłem Góry 02.09.11, 04:42
          No widzis porajku, polecom nie ino Zakopane ale moze i okolice tak do dwascia kilometrof okolo, jak tak zrobis to i uwidzis moje okolice, zn, dzie to downo bywolef.
          • poraj55 Re: Znienawidziłem Góry 02.09.11, 08:21
            Dunajecku, a Tyżeś Czarny czy Biały, bom zapomniał?
            • morfeusz_1 Re: Znienawidziłem Góry 02.09.11, 10:39

ani corny ani biały nos ci on jest
              • poraj55 Re: Znienawidziłem Góry 02.09.11, 12:20
                Ze on nos to sie wi. Ja pytam za którym mu sie tak ckni, za białym cy zo cornym;))
        • poraj55 Re: Znienawidziłem Góry 01.10.11, 08:51
          Piknie tam teroz do cudu, mówie Wom... ze hej!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka