Dodaj do ulubionych

Góry czy morze?

04.11.11, 22:04
Wielu Polaków prowadzi ze sobą niekończące się dyskusje, którym celem jest wskazanie najlepszego kierunku wakacyjnej podróży. Zwolennicy morza i gór prześcigają się między sobą różnorodnymi argumentami, które mają bezapelacyjnie dowieść wyższości jednej lokalizacji turystycznej nad drugą. Te spory są jednak niepotrzebne. Wystarczy stwierdzić, zgodnie z prawdą zresztą, że zarówno polskie góry, jak i polskie morze mają wiele zalet. Wybór dogodnego miejsca na spędzenie wakacji powinien być uzależniony po prostu od indywidualnych preferencji każdego z nas. Ci, którzy uwielbiają wspinaczkę górską i patrzenie na świat z góry, wybiorą zakopane noclegi, czy Szczyrk. Te zaś osoby, które nad wszystko wolą piękne słońce, morski wiatr oraz opalanie się na plaży, wybiorą zaś Ustkę, czy Kołobrzeg. I nie można jednoznacznie stwierdzić, czy lepszy jest Kołobrzeg, czy też zakopane noclegi! Obie miejscowości mają bowiem swój urok i swoje zalety, które pozwalają być im jedynymi i wyjątkowymi miejscami na Ziemi. Chwalmy więc zarówno nadmorską Ustkę, jak i tatrzańskie zakopane noclegi! Tylko w ten sposób odkryjemy i doświadczymy piękna obu tych miejsc i będziemy mogli się nimi naprawdę zachwycić.
Obserwuj wątek
    • morfeusz_1 Re: Góry czy morze? 04.11.11, 23:31

Ja tom pierdzielem,w psysłym rocku jadem na Mazury !
      • poraj55 Re: Góry czy morze? 09.11.11, 09:25
        A jo w biescady, hej!
    • fo-o Re: Góry czy morze? 10.11.11, 16:26
      U mnie to zależy od tego, co chcę robić. Jeżeli mam ochotę na aktywne spędzanie czasu to wybieram góry, za to jeżeli chcę odpocząć fizycznie to jednak morze, a najlepiej SPA. Ostatnio do gustu przypadł mi Hotel Primavera SPA w Jastrzębiej Górze. Jeżeli ktoś jest zmęczony codziennym stresem i bieganiną to tam na pewno zregeneruje swoje siły.
      • morfeusz_1 Re: Góry czy morze? 10.11.11, 23:03

Mam dosyć Jastrzębiej Góry no chyba że poza sezonem kiedy psy dupami szczekają
        Drożyzna i ścisk , no chyba że ktoś nie świata nie widzi poza górami i drugi człon
        ( tylko proszę bez skojarzeń bo tu nie sejm i wersalu nie będzie jak ktoś mi przygada ) jest zaletą,hm....
        A ze spa to ja najbardziej spać lubię ...
        • poraj55 Re: Góry czy morze? 11.11.11, 09:32
          A ja mam dość spamerów. Morfi może wypiepszmy ten wątek, co?
          • morfeusz_1 Re: Góry czy morze? 11.11.11, 13:53

niech admin decyduje chcociaż i nam nadał prawa
            nie walczmy mieczem porajku tak jak weekenda i psychomaszyna wycinający wszystkie wątki na naszym byłym forum zakopane...

A zawsze wątek można odmienić i odwrócić jak kota pies ogonem i rybą do wierzchu co by powietrza zaczerpnął w o-skrzela i perspektywy nabrał innej nawet abstrakcyjnej do tego pokręconego wirtualnego życia ;)
            • dunajec1 Re: Góry czy morze? 12.11.11, 01:12
              Wlasnie morfi, ale mysle ze raczej niech zostanie ten watek.
              A tak jak dla mnie to lepsze...gory, hehe
              "....bo tam jestesmy wciaz blizej nieba...."
              • marco6669 Re: Góry czy morze? 17.07.13, 18:48
                morze ! i to blogie lenistwo w sloncu i ten szum fal ^^ i wreszcie czas na dobra ksiazke! ja nad morze od paru lat jezdze do niechorza :) tam naprawde odpoczywam. mamy juz sprawdzone noclegi - polecam Kormoran
                (taki dom wczasowy) super sprawa, wszcedzie blisko (plaza centrum) piekne widoki, komfortowy odpoczynek
                • poraj55 Re: Góry czy morze? 17.07.13, 21:59
                  blogie lenistwo w sloncu i

Buhahaha! Masz bracie poczucie humoru:) No ale nic, rozumiem że każdy orze jak może. Tu raczej nikogo do tego swojego Kormorana nie złowisz. Morfi właśnie dał drapaka znaD morza na Mazury, więc sorry winetou...;)
    • poraj55 Re: Góry czy morze? 28.07.13, 15:31
      Przy takim upale jak dziś to jednak morze lepsze:)
      • poraj55 Re: Góry czy morze? 12.09.13, 06:56
        Jak pogoda dopise to i tu i tam piknie;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka