morfeusz_1 06.03.09, 23:48 8 marca organizuje nonsensopedia.wikia.com/wiki/Manifa Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasia_trufla Re: Już wiem dlaczego poraj pojechał teraz do Zak 06.03.09, 23:55 cóż, a ja mam IMIENINY:) Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: Już wiem dlaczego poraj pojechał teraz do Zak 07.03.09, 10:08 znowu ...... Odpowiedz Link
billy.the.kid Re: Już wiem dlaczego poraj pojechał teraz do Zak 07.03.09, 13:09 wysokie płoty tato grodził zeby do kasi.... Odpowiedz Link
dunajec1 Re: Już wiem dlaczego poraj pojechał teraz do Zak 07.03.09, 14:20 No ale kasia glupia nie byla, i zrobila sobie imieniny. Wszystkiego dobrego kasiu. Odpowiedz Link
kasia_trufla Re: Już wiem dlaczego poraj pojechał teraz do Zak 07.03.09, 20:46 jutro:) ale dziekuję:) Odpowiedz Link
basienka.pl niestety 08.03.09, 12:27 żczeń nie złóżył; pewnie wczoraj za bardzo kibicował studentkom na Harendzie :P Odpowiedz Link
morfeusz_1 kaśka dawaj pyska i co tam chcesz 08.03.09, 14:14 Tak już jest że jak cię witrualnie pocałuję w miejsce przez ciebie wymyślone dajmy na to ( prawy policzek ) to spełni się tobie jedno marzenie Najpierw pomyśl,później wymyśl w co i wsjo :) Najlepszego życzę z dalekiej wioski - Morfi z Polski Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: po 08.03.09, 22:24 oki masz to życzenie jak w banku a teraz torta,torta dawaj :) Odpowiedz Link
dunajec1 Re: po 09.03.09, 02:48 Jak jest tort to i do torta tez powinno, co tam ze pozno. Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: po 11.03.09, 18:08 kasia_trufla napisała: > częstujcie się Wszyscy:) > > czym chata bogata... ... tym truje ;)) Odpowiedz Link
poraj55 Re: Już wiem dlaczego poraj pojechał teraz do Zak 16.03.09, 06:16 Ja kontrmanifestowałem pod hasłem "ceprostrada dla ceprów" ,"Giewont i Kasprowy - oba nie som baby" i "Gubałówka do garów ceprom gotować";)) Odpowiedz Link
kasia_trufla Re: Już wiem dlaczego poraj pojechał teraz do Zak 16.03.09, 12:14 boś miał szczęscie Halnego uniknąć:-)) jakby nawiedził, Tobys sie musiał z "Gubałowką" przep;rosić Odpowiedz Link
poraj55 Re: Już wiem dlaczego poraj pojechał teraz do Zak 10.01.10, 10:24 Czas zacząć powoli plecak pakować:)) Odpowiedz Link
poraj55 Re: Już wiem dlaczego poraj pojechał teraz do Zak 18.02.10, 10:43 Powiem wam, że Zakopane psieje coraz bardziej. Z roku na rok, z wyjazdu na wyjazd. Przykro mi to pisać, ale taka prawda:( Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: Już wiem dlaczego poraj pojechał teraz do Zak 19.02.10, 18:16 poraj55 napisał: > Powiem wam, że Zakopane psieje coraz bardziej. Z roku na rok, z wyjazdu na > wyjazd. Przykro mi to pisać, ale taka prawda:( wiemy,wiemy... Dziś prawdziwych Basiorów juz nie ma, bo czy warto po świecie się tłuc? Pełna miska i radio "Poemat" zamiast płaczu,co zrywał się z płuc... Dawne życie poszło w dal, dziś na zimę ciepły szal, tylko koni,tylko koni,tylko koni i Zakopca żal. Dawne życie poszło w dal, dziś pierogi,dzisiaj bal, tylko koni,tylko koni,tylko koni i Zakopca żal. Dziś prawdziwych Górali już nie ma, cztery kąty i okna ze szkła, egzaminy i szkoła, i trema, i do marszu orkiestra nam gra... Dawne życie poszło w dal, dziś na zimę ciepły szal, tylko koni,tylko koni, tylko koni i Zakopca żal. Dawne życie poszło w dal, dziś pierogi, dzisiaj bal, tylko koni, tylko koni,tylko koni i Zakopca żal. Dziś prawdziwych Cyganów już nie ma, i niewiele do szczęścia nam brak, pojaśniało to życie jak scena, tylko w butach przechadza się ptak... Dawne życie poszło w dal, dziś na zimę ciepły szal, tylko koni, tylko koni, tylko koni żal. Dawne życie poszło w dal, dziś pierogi, dzisiaj bal, tylko koni, tylko koni, tylko koni żal. Odpowiedz Link
poraj55 Re: Już wiem dlaczego poraj pojechał teraz do Zak 24.05.10, 11:14 Znowu się wybieram... Morfi, możesz mi powiedzieć dlaczego?:)))) Odpowiedz Link
billy.the.kid Re: Już wiem dlaczego poraj pojechał teraz do Zak 28.05.10, 18:26 tyż se tera chiba sie wybiere w tamte strony. tak cóś na poczatku czerwca. może nie bedzie lało. bo to wicie wódke mogę pic równie dobrze w domu. Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: Już wiem dlaczego poraj pojechał teraz do Zak 28.05.10, 22:13 poraj55 napisał: > Znowu się wybieram... Morfi, możesz mi powiedzieć dlaczego?:)))) co dlaczego...dla dutków panie dla dutków,a ja bym chciał poczuć smak dekadentyzmu,sztuk,poezji i z Witkacym pochodzić po pustych uliczkach z flaszencją w dłoni Odpowiedz Link
poraj55 Re: Już wiem dlaczego poraj pojechał teraz do Zak 29.05.10, 08:22 Tyż mam nadzieję na te klimaty. A biorąc pod uwagę niestonkową porę i pogodę, to mam duże szanse;) Odpowiedz Link
poraj55 Re: Już wiem dlaczego poraj pojechał teraz do Zak 06.06.10, 07:12 Czym tu jechać? Czy może raczej płynąć... Odpowiedz Link
billy.the.kid Re: Już wiem dlaczego poraj pojechał teraz do Zak 06.06.10, 10:40 we wtorek/8.06/ jade se moim bolidem m-ki fiat uno. Odpowiedz Link
billy.the.kid Re: Już wiem dlaczego poraj pojechał teraz do Zak 07.06.10, 16:07 tą razą zakotwicze se w murzasichlu. Odpowiedz Link
poraj55 Re: Już wiem dlaczego poraj pojechał teraz do Zak 09.06.10, 07:38 Tyz piknie:) Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: Już wiem dlaczego poraj pojechał teraz do Zak 10.06.10, 22:44 ales duchawica dziś ... billy nie podchodź do potoka,bo potoki złe ostatnio som macz Odpowiedz Link
poraj55 Re: Już wiem dlaczego poraj pojechał teraz do Zak 10.06.10, 23:56 Taki potok to dla Bilka małe piwo przed śniadaniem, bo un chłopak znad Wisły jest;) Odpowiedz Link
kejt.ltd Re: Już wiem dlaczego poraj pojechał teraz do Zak 12.06.10, 22:35 to moze do Zakopca panowie zawitacie? prosiemy brdzo:-) Odpowiedz Link
billy.the.kid Re: Już wiem dlaczego poraj pojechał teraz do Zak 14.06.10, 15:18 właśnie se wrócicłem. miałem tydzień pOgody ŻE HEY. Odpowiedz Link
poraj55 Re: Już wiem dlaczego poraj pojechał teraz do Zak 30.09.10, 00:35 Ja tam nie wiem ale jade;) Odpowiedz Link