Dodaj do ulubionych

uwzięli się NA !Narodowym Centrum Badań i Rozwoju

16.03.23, 14:35
Partia Bielana boi się o miejsca na listach.
Żalek żegna się z "jedynką", na Podlasie wkracza Sasin
Po aferze w Narodowym Centrum Badań i Rozwoju politycy Partii Republikańskiej obawiają się o miejsca na listach wyborczych – wynika z informacji Wirtualnej Polski. Nasze źródła w PiS ujawniają, że ugrupowanie Adama Bielana miało obiecaną "jedynkę" z białostockiej listy dla Jacka Żalka. Po wymuszonej rezygnacji z funkcji wiceministra funduszy i rozwoju polityk może pożegnać się z tym miejscem. PiS ma nowy plan na "lokomotywę wyborczą" w Białymstoku.

TRZĘŚĄ SIĘ Z TYMI WYBORAMI..
. szef pis ich tak nakręćą//aż aż zyciezcą trzeba byc.. bo jak nie JK ?TTO KTO
'...Tekst linku
sos do partii .. koniecznie utworzyc jak najwięcej punktow
na zawsze,ze to nasze !! nasze ..rozumiecie po 8 latach? brac co się da!!
a_gdyby_tak_nieba_przyblizyc.--marii51
Obserwuj wątek
    • asdzxcvfsrggxdfsd Re: uwzięli się NA !Narodowym Centrum Badań i Roz 16.03.23, 14:57
      Z Białegostoku to jest tylko jeden kandydat odpowiedni!!!

• marii51 Re: uwzięli się NA !Narodowym Centrum Badań i Roz 16.03.23, 15:06
        wiem znam z możliwości..smile
        hahaha...i ja bo jestemwłąśniezPODLASIA OKOLICE bIAŁOWIEŻY RODZINNIE
        STARTOWAĆ?smilesmile
        oświeciłeś normalnie mnie..smile
        • asdzxcvfsrggxdfsd Re: uwzięli się NA !Narodowym Centrum Badań i Roz 16.03.23, 15:16
          Niestety, z Pana Kononowicza to wszyscy sobie robili bekę. Dopóki żyła jego mama to pewnie jakoś go stukała w głowę, ale niestety potem to się skończyło kompletnymi, jak to mówią młodzi - patostreamami.
          Startuj - tylko nie z takimi "doradami" - bo wycisną Cię jak cytrynę.
          • marii51 Re: uwzięli się NA !Narodowym Centrum Badań i Roz 16.03.23, 17:03
            nie startuje..tak tylko .. napisalam..

>>. bodajby starzy wiosny nie widzieli jakoby młodzi nie szaleli .....no !
            -----przemija czas i siadać i cicho ewentualnie zerkać ..
            niech sie dzieje ..niech trwa... dopoki życie trwasmile
          • marii51 Re: uwzięli się NA !Narodowym Centrum Badań i Roz 16.03.23, 17:15
            Nie ,,
            aha wiem w ekspr reporterow pokazała go JARMOŁOWICZ,,
            NIE PAMIĘTAM CO ON TAKIEGO? ALE .. OK

Nie ma czasto sensu a dziennikarze tworzą ...
            . zarabiać trzeba, więc myslą ze wszystko-
            • asdzxcvfsrggxdfsd Re: uwzięli się NA !Narodowym Centrum Badań i Roz 16.03.23, 17:57
              Powoli...
              Jak startował na prezydenta Białegostoku to był u pary Najszstub-Żakowski. Też chcieli zrobić z niego debila, ale trochę się wybronił. Jak chcesz to może gdzieś znajdę.

>ekspr reporterow pokazała go JARMOŁOWICZ

To nie znam. Za to Jaworowicz wzięła go niedawno do Sprawy dla Reportera i w programie zostały jakieś ścinki z Konona. I nic dziwnego - pani J. jest ostatnią osobą, której bym powierzył swoją sprawę - a Konon dzięki "opiece" patostreamerów stoczył się dawno na kompletne dno. Też jak chcesz - mogę coś podrzucić.

• marii51 Re: uwzięli się NA !Narodowym Centrum Badań i Roz 16.03.23, 19:25
                dziękuje, nie , szkoda czasu
                niełatwe życie mają inni ..
                szkoda mi ich.. bo najdą się tacy,ktorzy niepełnosprawnych do syta wykozryatają

a w SEJMIE NIE ZAUWAŻĄ ..
                NIE MA INFORMACJII CZY KTOŚ Z NIMI CHOCIAŻ
                porozmawiał,
                akt maluko w tv .. jestem..
                zakłamanie do entej potęgi,

rodzić chore ( OBROŻCY ŻYIA GODKI FFINANSIWANE PRZEZ RZĄD . == łatwy zarobek..
                pod ustawą W RAMIONACH ==TK !!) ,bo więziniem grożą ,
                więc Niepełnosprawnych rodzice pomysleli,jak nie teraz to kiedy?
                ..
                i nic zero ,spolegliwego zerknięccia .w sprawie pomocy !! .
                • asdzxcvfsrggxdfsd Re: uwzięli się NA !Narodowym Centrum Badań i Roz 16.03.23, 19:30
                  Znaczy wiesz, wygląda na to, że Konon w swym jakże ograniczonym pojmowaniu - jest zadowolony. Ma swój domek ze swoim obejściem, dostaje różne paczki od widzów i inne drobne frykasy od na nim pasożytujących - ale właśnie tego pojąc nie potrafi, że sam mógłby mieć z tego wszystkiego olbrzymią kasę na własne potrzeby. No trudno.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka