asdzxcvfsrggxdfsd 24.03.23, 13:49 Najpierw niebo... ale to tylko wstęp do cytatu Odkrywałeś czarny ląd albo dwa Jacek Skubikowski - Dobre miejsce dla naiwnych Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Pana pamiętacie? 24.03.23, 13:52 Gdzie czarny, nasz ojczysty. Och ja znam te hotele - no nie na godziny; bez przesady Gdzieś pisałem, że ojciec był zaopatrzeniowcem, jeździł też po kraju. A ja z nim. Jacek Skubikowski - Jedyny hotel w mieście Odpowiedz Link
marii51 Re: Pana pamiętacie? 24.03.23, 16:28 SKUBIKOWSKI ... DZIĘKUJĘ ---------<<<<<@ i róża w nagrodę A ona mi tu śpiewa dawniej Klenczon The Voice of Poland - Basia Janyga - "Kwiaty we włosach" ale Niebo najpierw Skubikowskiego uaaaa nie znałam akurat tej piosenki Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Pana pamiętacie? 24.03.23, 16:32 Daj spokój z tymi beztalenciami Kiedyś to było - teraz popłuczyny pod komercję. Odpowiedz Link
marii51 Re: Pana pamiętacie? 24.03.23, 16:34 dobra dobra spiewamy również co chcemy video]https://www.youtube.com/watch?v=h-fMDYP9vPs[/video] Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Pana pamiętacie? 24.03.23, 16:37 Jak cover to tylko twórczy SETIN- 10 w skali Beauforta (Krzysztof Klenczon cover) Odpowiedz Link
marii51 Re: Pana pamiętacie? 24.03.23, 16:53 Opole 1963 - I K.F.P.P. o jejku mam kąciki składowe rozrbroic przedswiąteczne wezwanie... a tu takie dobre słuchanie ---co raz lepsze..TWIST:::zbiorku liter"" nie znasz .. wiem,że nie znasz i nie tańczyłeś bo pózniej o wiele sie urodzileś... Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Pana pamiętacie? 24.03.23, 20:21 Karin Stanek, Chłopak z gitarą... później się urodziłem ale miałem rodziców Ja nawet o zgrozo Filipinki znam Odpowiedz Link
marii51 Re: Pana pamiętacie? 24.03.23, 17:06 asdzxcvfsrggxdfsd napisał(a): > Najpierw niebo... > > ale to tylko wstęp do cytatu > > Odkrywałeś czarny ląd albo dwa > Tekst Pewnie wstaniesz jak co dzień Będzie piąta wpół do ósmej albo wcale Zęby rzucą się na chleb A usta znów podejmą trud Jeszcze tylko jeden łyk Klamka poda rękę i pora dalej Dokąd? Nie pamiętasz Lecz kodowany wie to mózg Budzik zawył jak zły pies W środku nocy kiedy znowu było blisko Łódka rwała już pod prąd Odkrywałeś czarny ląd albo dwa Ale nieraz tak już było Od tygodnia nie zmieniło się to wszystko Tylko dziura w spodniach Zagląda w kieszeń raz po raz Niebo to dobre miejsce dla naiwnych Ale tu ich nie ma wymiotło wszystkich aż do dna Niebo to dobre miejsce dla naiwnych Ale tu ich nie ma nie ten adres ani czas Noc trenuje koci chód Na łby zarzuca bury worek Blady księżyc krzywi twarz Co wieczór marzy mu się nów Poniedziałki i niedziele Sobota piątek środa wtorek Dni tygodnie miele Konopny skręca gruby sznur Niebo to dobre miejsce dla naiwnych Ale tu ich nie ma wymiotło wszystkich aż do dna Niebo to dobre miejsce dla naiwnych Ale tu ich nie ma nie ten adres ani czas Niebo to dobre miejsce dla naiwnych Ale tu ich nie ma wymiotło wszystkich aż do dna Niebo to dobre miejsce dla naiwnych Ale tu ich nie ma nie ten adres ani czas wszystkich nas ciekawośc budzi, kto jest najszczesliwszy z ludzi... hej Odpowiedz Link