pia.ed 04.09.23, 09:32 www.fakt.pl/wydarzenia/polska/poznan/eleni-pamieta-o-urodzinach-corki-swieze-kwiaty-na-grobie-afrodyty/dx6xpey Śmierć dziewczyny była wyjątkowo tragiczna. Jej chłopak Piotr G. był z nią związany cztery lata. Był bardzo zaborczy. Pewnego dnia, gdy Afrodyta z nim zerwała, wywiózł ją do lasu i strzelił z nielegalnie posiadanego pistoletu w skroń i serce. Dziewczyna nie miała szans, zginęła na miejscu. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pia.ed Smutna rocznica smierci Afrodyty... 11.09.23, 20:39 > www.fakt.pl/wydarzenia/polska/poznan/eleni-pamieta-o-urodzinach-corki-swieze-kwiaty-na-grobie-afrodyty/dx6xpey > Śmierć dziewczyny była wyjątkowo tragiczna. Jej chłopak Piotr G. był z nią > związany cztery lata. Był bardzo zaborczy. Pewnego dnia, gdy Afrodyta z nim zer > wała, wywiózł ją do lasu i strzelił z nielegalnie posiadanego pistoletu w skroń > i serce. Dziewczyna nie miała szans, zginęła na miejscu. Myslalam, ze napiszesz cos na ten temat. Mnie np. zdziwilo, ze 17- latka byla ze swoim chlopakiem przez 4 lata i matka nie zareagowala? Kiedy go poznala miala 13 lat i 6 miesiecy... a ile lat mial jej chlopak??? Odpowiedz Link
marii51 Re: Smutna rocznica smierci Afrodyty... 12.09.23, 14:27 CAŁA Polska BARDZO WSPÓŁCZYŁA ELENI PAMIĘTAM JAK trudno było zrozumieć , ale stało się i nie było już nic tak jak było.. ELENI STRACIŁA JEDYNE DZIECKO chyba nie ma sensu teraz dowiadywać się o detale .. sporo czasu juz mieniło, Eleni śpiewała .. a gdy pierwszy raz się pojawiała to miałam dreszcze . . dała rady śpiewać w takiej tragedii ps jeszcze coś mi się przypomniało ,że Eleni odwiedziła zabójcę jej córki w więzieniu ---dużo w archiwum jest n/t Odpowiedz Link
marii51 Re: Smutna rocznica smierci Afrodyty... 12.09.23, 14:35 poznan.naszemiasto.pl/zabojstwo-corki-eleni-wszyscy-plakali-razem-z-nia-afrodyta/ar/c1-1977278 www.fakt.pl/plotki/morderca-corki-eleni-na-wolnosci/19cmhtc „- Zabójca córki Eleni za kratami miał siedzieć do 2019 roku. Tymczasem od kilku miesięcy, pod zmienionym nazwiskiem, mieszka w Berlinie” - czytamy na stronie slupca.pl. DODAM,ŻE Eleni wybaczyła mordercy Odpowiedz Link
marii51 Re: Smutna rocznica smierci Afrodyty... 12.09.23, 15:40 tej wiadomości poszukalam bo nie pamiiętałam czyli był starszy 4lata ona około 14 a on osiemnastolatek ..fakt sporo różnica ... obecnie pojawiają sie np pary od 14 rż ona i on,,, i przyjani ,, spotykania sie ikt tak stanowczo nie neguje, ale są tez 11 latki ,12 sto..itp mające chłopaków starszych o 2-3 4 lata CZASEM KROCEJ, CZASEM dłuższe trwają tzw chodzeniu ze sobą ... pia.. inne obecnie czasy... Odpowiedz Link
pia.ed Smutna rocznica smierci Afrodyty... 20.09.23, 08:47 marii51 napisała: był starszy o 4 lata ona około 14 a on osiemnastolatek .fakt sporo różnica ... Mnie chodzilo o to, ze matka pozwalala dziewczynce chodzic z chlopakiem, bo chyba to nie byla tylko przyjazn??? Wiem, ze Grecy byli w tym czasie bardzo tradycyjni! > obecnie pojawiają sie np pary od 14 rż ona i on,,, i przyjani ,, spotykania sie ikt tak stanowczo nie neguje, ale są tez 11 latki ,12 sto..itp mające chłopaków starszych o 2-3 4 lata CZASEM KROCEJ, CZASEM dłuższe trwają tzw chodzeniu ze sobą ... pia.. inne obecnie czasy... Ja nie mam nic przeciwko przyjazni nastolatek ... nawet z z kolega kilka lat starszym, bo to sa jeszcze dzieci, ale w przypadku Afrodyty chyba bylo cos wiecej niz przyjazn, bo jej chlopak byl dorosly i nie wystarczylo mu trzymac jej za raczke przez cztery lata??? Odpowiedz Link
marii51 Re: Smutna rocznica smierci Afrodyty... 20.09.23, 11:46 Stało się nic nie zmienimy zastanawiając się -rozważając ... n/t tym bardziej po tylu latach.. a ,która matka chciałaby wierzyć w to , że coś z tej znajomości stanie się aż tak tragicznie ,żeby jej dziecko przez miłość straciło życie Odpowiedz Link
pia.ed Smutna rocznica smierci Afrodyty... 20.09.23, 16:02 marii51 napisała: Stało się nic nie zmienimy zastanawiając się -rozważając ... > n/t tym bardziej po tylu latach.. > a ,która matka chciałaby wierzyć w to , > że coś z tej znajomości stanie się aż tak tragicznie > ,żeby jej dziecko przez miłość straciło życie NIC nie zrozumialas z mojego wpisu! Chodzilo wylacznie o to, ze matka pozwolila 13-letniej wtedy dziewczynce zadawac sie z doroslym mezczyzna, ktoremu bez watpienia nie wystarczalo trzymac ja za raczke i calowac w policzek, tylko wymagal od niej seksu! Nawet obecne matki na to nie pozwalaja, a co dopiero matki prawie trzydziesci lat temu! Juz nie mowiac o tym, ze Eleni byla wierzaca... i w tym duchu chyba wychowywala corke. Odpowiedz Link
pia.ed Smutna rocznica smierci Afrodyty... 20.09.23, 16:18 Wszystko wskazywało, że Piotr G. nie działał w afekcie. Zaplanował zbrodnię. Najpierw kupił broń, później, wykorzystując nową dziewczynę, umówił się z Afrodytą. Widząc dziewczynę, Afrodyta nie bała się wsiąść do auta byłego chłopaka. W Przybrodzinie jednak nowa dziewczyna Piotra G. została w aucie ("narzeczony" kazał jej słuchać radia), a Piotr G. i Afrodyta wysiedli "aby omówić pewne sprawy". > marii51 napisała: Stało się nic nie zmienimy zastanawiając się -rozważając ...n/t tym bardziej po tylu latach...a która matka chciałaby wierzyć w to, że coś z tej znajomości stanie się aż tak tragicznie, żeby jej dziecko przez miłość straciło życie > Nie zrozumialas mojego wpisu! Chodzilo wylacznie o to, ze matka pozwolila 13-letniej wtedy dziewczynce zadawac sie z doroslym mezczyzna, ktoremu bez watpienia nie wystarczalo calowac w policzek, tylko wymagal od niej seksu! Nawet obecne matki na to nie pozwalaja, a co dopiero matki prawie trzydziesci lat temu! Juz nie mowiac o tym, ze Eleni byla wierzaca... Odpowiedz Link