tropem_misia1 10.01.15, 20:20 uczucia. WSZYSTKIE!!! Przyjazne i nie przyjazne. Założyłam ten wątek , bo w wątku " do kitu" całkiem się pogubiłam.Kto kogo , jak i dlaczego........... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anus-hka Re: Tutaj można sobie wyznawać 10.01.15, 20:24 A ja Was wszystkich bardzo lubię... Odpowiedz Link
zegor Re: Tutaj można sobie wyznawać 10.01.15, 20:27 anus-hka napisała: > A ja Was wszystkich bardzo lubię... Anusia wyjęłaś mi to,że tak powiem,z ust ) Odpowiedz Link
zegor Re: Tutaj można sobie wyznawać 10.01.15, 20:26 Nie obawiam się powiedzieć,że kogoś lubię. Natomiast osoby,której nie lubię "nie tykam", bo i po co ??? A nawet omijam szerokim łukiem ) Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Tutaj można sobie wyznawać 10.01.15, 22:10 A ja to bym czasem chciała na taką od łuku wpaść i staranować. I byłby raz na zawsze święty spokój. Czy to się nazywa "mieć pobożne życzenia"? Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Tutaj można sobie wyznawać 10.01.15, 22:13 Ha! To ja też wyznam: jakis czas temu oświadczyłam się Tropci i ani chwili tego nie żałowałam! Odpowiedz Link
rudka-a Re: Tutaj można sobie wyznawać 10.01.15, 22:56 Gdybym nie lubiła to bym tu nie przychodziła o! Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Tutaj można sobie wyznawać 11.01.15, 09:16 debi_bebi napisała: > Ha! To ja też wyznam: jakis czas temu oświadczyłam się Tropci i ani chwili tego > nie żałowałam! Ha! Jesteśmy monogamistkami? Tak na wszelki pytam ...........))) Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: Tutaj można sobie wyznawać 10.01.15, 22:58 to ja Ciem lubiem Debi też lubiem, ale ona mnie już nie ja to ogólnie wszystkich lubiem, poza tymi, których nie lubiem, ale ich nie lubiem, więc nie napiszę, że lubiem tropem_misia1 napisała: > uczucia. > WSZYSTKIE!!! > Przyjazne i nie przyjazne. > Założyłam ten wątek , bo w wątku " do kitu" całkiem się pogubiłam.Kto kogo , ja > k i dlaczego........... Odpowiedz Link
rudka-a Re: Tutaj można sobie wyznawać 10.01.15, 23:13 ..żeby z kims pisać, to musisz ich lubić???????? hm................ Odpowiedz Link
rudka-a Re: Tutaj można sobie wyznawać 10.01.15, 23:23 kogucik.2872 napisał: > dokładnie tak trafiasz na fajna dyskusję, masz cos do powiedzenia w temacie i..? widzisz, że toczy się w gronie ludzi za którymi "nie przepadasz" rezygnujesz?! Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: Tutaj można sobie wyznawać 10.01.15, 23:40 tak rudka-a napisała: > trafiasz na fajna dyskusję, masz cos do powiedzenia w temacie i..? > widzisz, że toczy się w gronie ludzi za którymi "nie przepadasz" > rezygnujesz?! > Odpowiedz Link
rudka-a Re: Tutaj można sobie wyznawać 10.01.15, 23:47 hm....bo tu na forach jest tak przyjęte, ze mimo ciekawego komentarza ignoruje się osobę.. bo albo nie należy się do "Klubu Wzajemnej Adoracji" /nazewnictwo zapożyczone i nie ma podtekstu ironicznego!/..albo nie lubi...'bo nie i już' lub za przynależnośc forumową..... Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: Tutaj można sobie wyznawać 10.01.15, 23:49 nie rozmawiam z ludźmi, którzy mnie wkur.........zają na żadne tematy proste jak konstrukcja cepa rudka-a napisała: > hm....bo tu na forach jest tak przyjęte, ze mimo ciekawego komentarza ignoruje > się osobę.. > bo albo nie należy się do "Klubu Wzajemnej Adoracji" /nazewnictwo zapożyczone i > nie ma podtekstu ironicznego!/..albo > nie lubi...'bo nie i już' > lub > za przynależnośc forumową..... Odpowiedz Link
debi_bebi DEMENTI !!! 11.01.15, 09:14 Kurczak, zapewniam Cię, że nic sie nie zmieniło od kiedy Cię polubiłam, tylko...moja wydolność piśmiennicza ( i nie tylko) pikuje ku zeru kogucik.2872 napisał: > Debi też lubiem, ale ona mnie już nie Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: DEMENTI !!! 11.01.15, 11:03 oj no, ja tylko tak sobie szczeliłem, a ta się zaraz tłumaczy (lubi mie lubi mie lubi mie !! ) debi_bebi napisała: > Kurczak, zapewniam Cię, że nic sie nie zmieniło od kiedy Cię polubiłam, tylko.. > .moja wydolność piśmiennicza ( i nie tylko) pikuje ku zeru Odpowiedz Link
debi_bebi Re: DEMENTI !!! 11.01.15, 11:23 Szczeliłeś, czy nie szczeliłeś - skąd mam wiedzieć, co Ci do głowy szczeli? Lepiej się zabezpieczyć przed dziwnymi posądzeniami Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: DEMENTI !!! 11.01.15, 11:25 aleee ma to swoje pozytywne strony, gdyż wyłudziłem podstępnie wyznanie debi_bebi napisała: > Szczeliłeś, czy nie szczeliłeś - skąd mam wiedzieć, co Ci do głowy szczeli? Lep > iej się zabezpieczyć przed dziwnymi posądzeniami Odpowiedz Link
debi_bebi Re: DEMENTI !!! 11.01.15, 11:31 O! Takie podstępnie wyłudzone nie stanowią dowodu w sądzie Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: DEMENTI !!! 11.01.15, 11:32 ale to był sprytny podstęp, gdyż wyznanie nastąpiło całkowicie dobrowolnie czyli w razie co - się nada !! debi_bebi napisała: > O! Takie podstępnie wyłudzone nie stanowią dowodu w sądzie Odpowiedz Link
zegor Re: Tutaj można sobie wyznawać 10.01.15, 23:17 Coś....jakby zapach ...kadzidła ????? Ale ogólnie to miły zapach Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: Tutaj można sobie wyznawać 10.01.15, 23:20 kurde tu też ?? anus-hka napisała: > Hmmm...wazelinka może...? Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: Tutaj można sobie wyznawać 10.01.15, 23:23 u mnie anus-hka napisała: > A to "tam"...gdzie bylo? Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: Tutaj można sobie wyznawać 10.01.15, 23:41 no i podpadłaś powinnaś zaprzeczyć anus-hka napisała: > No tak faktycznie Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: Tutaj można sobie wyznawać 10.01.15, 23:48 mi kurna anus-hka napisała: > Ale komu?? Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: Tutaj można sobie wyznawać 11.01.15, 00:17 dziś, o 23.31 anus-hka napisała: > Ci?? Ale kiedy ?? Odpowiedz Link
anus-hka Re: Tutaj można sobie wyznawać 11.01.15, 00:26 kogucik.2872 napisał: > dziś, o 23.31 > > > > anus-hka napisała: > > > Ci?? Ale kiedy ?? > > O ja nieświadoma czynu....jakiego?? Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: Tutaj można sobie wyznawać 11.01.15, 00:28 kokietka no anus-hka napisała: > O ja nieświadoma czynu....jakiego?? Odpowiedz Link
anus-hka Re: Tutaj można sobie wyznawać 11.01.15, 00:37 kogucik.2872 napisał: > kokietka no > > > anus-hka napisała: > > > O ja nieświadoma czynu....jakiego?? > > No ja tu próbuje jakoś delykatnie wybadac co ja uczyniłam a mnie sie tu od kokietek nadaje... Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: Tutaj można sobie wyznawać 11.01.15, 00:39 to nie badaj, tylko od razu przejdź do zabiegu dobrej nocy anus-hka napisała: > No ja tu próbuje jakoś delykatnie wybadac co ja uczyniłam a mnie sie tu od koki > etek nadaje... Odpowiedz Link
anus-hka Re: Tutaj można sobie wyznawać 11.01.15, 00:41 kogucik.2872 napisał: > to nie badaj, tylko od razu przejdź do zabiegu > > dobrej nocy > > > anus-hka napisała: > > > No ja tu próbuje jakoś delykatnie wybadac co ja uczyniłam a mnie sie tu o > d koki > > etek nadaje... > > w tej chwili to mam ochote tylko na amputacje Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: Tutaj można sobie wyznawać 11.01.15, 00:44 ej no weź !! ale za co ?? anus-hka napisała: > w tej chwili to mam ochote tylko na amputacje Odpowiedz Link
anus-hka Re: Tutaj można sobie wyznawać 11.01.15, 00:47 kogucik.2872 napisał: > ej no weź !! ale za co ?? > > > anus-hka napisała: > > w tej chwili to mam ochote tylko na amputacje > > A "kokietką" za co było?? Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: Tutaj można sobie wyznawać 11.01.15, 00:48 za niewinność i miłość do ojczyzny !! dobranoc anus-hka napisała: > A "kokietką" za co było?? Odpowiedz Link
zegor Re: Tutaj można sobie wyznawać 10.01.15, 23:42 Mówienie ,szczere, komuś,że się go lubi jest bardzo przyjemne Wiem,że przesadziłem ( prowokacyjnie ) z tym kadzidłem, ale Wy z wazeliną też Odpowiedz Link
anus-hka Re: Tutaj można sobie wyznawać 10.01.15, 23:45 Zegorku ja zawsze przesadzam...jestem z tego znana tym którzy mnie znają oczywiscie Odpowiedz Link
zegor Re: Tutaj można sobie wyznawać 10.01.15, 23:50 anus-hka napisała: > Zegorku ja zawsze przesadzam...jestem z tego znana tym którzy mnie znają oczywi > scie Przecież się znamy Odpowiedz Link
anus-hka Re: Tutaj można sobie wyznawać 11.01.15, 00:27 zegor napisał: > anus-hka napisała: > > > Zegorku ja zawsze przesadzam...jestem z tego znana tym którzy mnie znają > oczywi > > scie > > Przecież się znamy > > No to wiesz, że przesadzam Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: Tutaj można sobie wyznawać 10.01.15, 23:48 to nie wazelina, to uprzejmości zegor napisał: > Mówienie ,szczere, > komuś,że się go lubi jest bardzo przyjemne > Wiem,że przesadziłem ( prowokacyjnie ) > z tym kadzidłem, > ale Wy z wazeliną też > Odpowiedz Link
zegor Re: Tutaj można sobie wyznawać 10.01.15, 23:53 Uprzejmości nigdy nie jest za dużo ! Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: Tutaj można sobie wyznawać 11.01.15, 00:30 ja miałem wersalkę ale skasowałem anus-hka napisała: > Wersal?...też na "W" Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: Tutaj można sobie wyznawać 11.01.15, 00:36 never !! forum nie śmigało, to poszło na złom anus-hka napisała: > Wyrosłeś? ? Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: Tutaj można sobie wyznawać 11.01.15, 00:40 oj no, najpierw był saloon, potem wersal a potem wersalka a teraz mam pociąg anus-hka napisała: > na wersalce...acha Odpowiedz Link
anus-hka Re: Tutaj można sobie wyznawać 11.01.15, 00:42 Aaa to o to chodzi Jakos nie miałam przyjemnosci goscic Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: Tutaj można sobie wyznawać 11.01.15, 00:45 szkoda bo fajnie było i strasznie zbereźnie a teraz naprawdę spadam spać anus-hka napisała: > Aaa to o to chodzi > Jakos nie miałam przyjemnosci goscic Odpowiedz Link
rybka.11 Re: Tutaj można sobie wyznawać 11.01.15, 08:31 Jaki długi "przyjazny" wątek... Też Was lubię Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Tutaj można sobie wyznawać 11.01.15, 09:12 Cześć, Siostrzyczka Strasznie długo Cię nie widziałam. Wszystko w porządku? Odpowiedz Link
rybka.11 Re: Tutaj można sobie wyznawać 11.01.15, 10:53 debi_bebi napisała: > Cześć, Siostrzyczka > Strasznie długo Cię nie widziałam. Wszystko w porządku? _______________________________ Prawie .... Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Tutaj można sobie wyznawać 11.01.15, 11:29 Ale to i tak lepiej, niż że kompletnie nic Odpowiedz Link
zegor Re: Tutaj można sobie wyznawać 11.01.15, 14:25 Jasne,jasne! Cieszmy się z tego co mamy,póki nam tego nie zabiorą ) Odpowiedz Link
rybka.11 Re: Tutaj można sobie wyznawać 11.01.15, 16:07 zegor napisał: > Jasne,jasne! > Cieszmy się z tego co mamy,póki nam tego nie zabiorą ) _____________________________________ ...a ja tam część to mogłabym oddac Oczywiście tą mało wygodną część A niech sobie zabierają Odpowiedz Link
zegor Re: Tutaj można sobie wyznawać 11.01.15, 16:13 Rybko........ Ci co zabierają,to biorą to,co im pasuje, a nie to co Ty byś chciała się pozbyć ! ) Odpowiedz Link
rybka.11 Re: Tutaj można sobie wyznawać 11.01.15, 16:33 zegor napisał: > Rybko........ > Ci co zabierają,to biorą to,co im pasuje, > a nie to co Ty byś chciała się pozbyć ! > > ) _____________________________ Oj tam.... a przez pomyłkę to by nie mogli zabrać?.... Odpowiedz Link
zegor Re: Tutaj można sobie wyznawać 11.01.15, 16:46 Nie wiem......... Ale jeśli krągłości szczególnie górne to ja chętnie w rękę i do buzi ) Odpowiedz Link
zegor Re: Tutaj można sobie wyznawać 11.01.15, 16:46 Gorzej ze smutkami......te mam w nadmiarze ! Odpowiedz Link
rybka.11 Re: Tutaj można sobie wyznawać 11.01.15, 17:30 zegor napisał: > Gorzej ze smutkami......te mam w nadmiarze ! ____________________________________ No nie Ty jeden... Ja tam mogę mieć te smutki, tylko, żeby jeszcze tak było, że od czasu do czasu jakaś wielka radość między tymi smutkami się trafi.... Odpowiedz Link
rybka.11 Re: Tutaj można sobie wyznawać 11.01.15, 17:28 zegor napisał: > Nie wiem......... > Ale jeśli krągłości > szczególnie górne > to ja chętnie w rękę i do buzi ) ___________________________________ Tego to nie można tak szybko i bez namysłu oddać Odpowiedz Link
zegor Re: Tutaj można sobie wyznawać 11.01.15, 17:31 A przecież z bliźnim powinno się dzielić przyjemności...... Odpowiedz Link