zegor 02.10.16, 17:50 No złożyłem....! Chyba to koniec sezonu..... Wystarczy tego hujśtania...... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zegor Re: Złożyłem huśtawkę............. 02.10.16, 18:12 A potem pomyślałem,że jednak chyba się pospieszyłem...... Odpowiedz Link
zegor Re: Złożyłem huśtawkę............. 02.10.16, 18:17 Grilla nie schowałem, a huśtawki już żałuję, bo przecież w necie jest tak ciekawie,że pohuj.....śtać się nawet w deszczu będzie przyjemniej..... Odpowiedz Link
zegor Re: Złożyłem huśtawkę............. 02.10.16, 18:19 No i trampolina wnuczki jeszcze stoi, to jest szansa wytrząść z siebie głupie pomysły Odpowiedz Link
zegor Re: Złożyłem huśtawkę............. 02.10.16, 18:20 Bo przecież liczyć na netowe towarzystwo to głupi pomysł................................... Odpowiedz Link
rudka-a Re: Złożyłem huśtawkę............. 02.10.16, 18:23 Pewnie korzystali z ostatnich dni słonecznych... Grześ.....umiesz liczyć? licz na siebie.... to sie sprawdza... a jeszcze na necie? to prawdziwe wyjątki są...naprawdę... Odpowiedz Link
zegor Re: Złożyłem huśtawkę............. 02.10.16, 18:26 Jestem samowystarczalny,tylko czasem coś mi tak odbije...... ale rzeczywistość szybko sprowadza mnie do patreru ! Odpowiedz Link
rudka-a Re: Złożyłem huśtawkę............. 02.10.16, 18:28 Wielu tak sprowadziła...mnie też... ale zmienić to trudno.. nawet nie podejmuję się... robie swoje i już... nie zalega mi na wątrobie.... Odpowiedz Link
zegor Re: Złożyłem huśtawkę............. 02.10.16, 18:32 Oprócz przyglądania się nie mam nic zamiaru robić, a jeśli będę miał zamiar to nie obwieszczę tego ogółowi Odpowiedz Link
rudka-a Re: Złożyłem huśtawkę............. 02.10.16, 18:37 A bo to cos można z tym zrobić? Odpowiedz Link
zegor Re: Złożyłem huśtawkę............. 02.10.16, 18:41 Nie wiem,nie wgłębiam się.......wolę wgłębiać się w co innego,zwłaszcza,że rano nie "idę do szkoły"....chyba...... bo synowa ma mieć wolne ! znowu za dużo.....piszę Odpowiedz Link
rudka-a Re: Złożyłem huśtawkę............. 02.10.16, 18:45 Też się sie wgłębiam.....jeszcze by tego brakowało, żeby za mateczkę Teresę robiła... a ja nie wiem, czy idę do żłobka, mała cos pokaszluje...dadzą mi znać pewnie... ale na pewno ide do fabryki jakos tak z tego obowiązku nikt mnie zwolnić jeszcze nie chce Odpowiedz Link
zegor Re: Złożyłem huśtawkę............. 02.10.16, 18:48 A z obowiązków to może jutro ściągnę szambowóz,tyle gówna wokół...... Przed zimą wypadało by ! Odpowiedz Link
rudka-a Re: Złożyłem huśtawkę............. 02.10.16, 18:50 G..o, to pieniądz..nie wiedziałeś? eee, to masz kijowo.....trza sie podłączyć do miejskiej kanalizacji i wtedy bedziesz płacił, jak za woły.... Odpowiedz Link
rudka-a Re: Złożyłem huśtawkę............. 02.10.16, 18:57 Czyli trzeba przeanalizować wszystkie za i przeciw i zdecydować....te decyzje życiowe czasem sa trudne Odpowiedz Link
zegor Re: Złożyłem huśtawkę............. 02.10.16, 19:00 Podobno w ciągu dwóch lat zmuszą nas do podpięcia......jest to ból.... Odpowiedz Link
rudka-a Re: Złożyłem huśtawkę............. 02.10.16, 19:07 Owszem..potem dla kieszeni.. bo za wode zapłacisz 50 zł, a za kanalizację 70../przykład/... nie licząc zrujnowanego chodnika, bałaganu w czasie podpinania się...rury, studzienka itp Odpowiedz Link
zegor Re: Złożyłem huśtawkę............. 02.10.16, 19:11 Mam duże zużycie wody,zaznaczam,że nie idzie na wężownice bimbru..... "Bimber" kupuję w sklepie Odpowiedz Link
rudka-a Re: Złożyłem huśtawkę............. 02.10.16, 19:15 Kto dzisiaj bawi sie w gorzelnictwo, kiedy tyle na półkach zalega dawniej robiłam nalewki, wino.....miałam owoców w kit, cos trzeba było z tym robić... winogrona mam duzo, ale zostaje..nie zbieram.. ptaki maja potem ucztę.... Odpowiedz Link
zegor Re: Złożyłem huśtawkę............. 02.10.16, 20:03 Uczta dla ptaka wprawiła mnie w miły nastrój A długo mnie nie było,bo byłem "pobiegać" po dworze Odpowiedz Link
zegor Re: Złożyłem huśtawkę............. 02.10.16, 20:05 Sprawdziłem,huśtawki nie ma, a biegając wężykiem pokonuje się dłuższy dystans....... Odpowiedz Link
rudka-a Re: Złożyłem huśtawkę............. 02.10.16, 20:09 Biegałam po 15 z sekatorem.. taki jeden krzaczek wpadł mi w oko i postanowiłam go doprowadzić do porządku a że biorą jutro zielone, to nie miałam wyboru...... tak to jest, jak mam za duzo czasu i za bardzo się porozglądam )) dlaczego weżykiem? masz jakis tor przeszkód w ogrodzie? Odpowiedz Link
rudka-a Re: Złożyłem huśtawkę............. 02.10.16, 20:09 Biegałam po 15 z sekatorem.. taki jeden krzaczek wpadł mi w oko i postanowiłam go doprowadzić do porządku a że biorą jutro zielone, to nie miałam wyboru...... tak to jest, jak mam za duzo czasu i za bardzo się porozglądam )) dlaczego weżykiem? masz jakis tor przeszkód w ogrodzie? Odpowiedz Link
zegor Re: Złożyłem huśtawkę............. 02.10.16, 20:11 Czasem tak się nogi układają ) Odpowiedz Link
zegor Re: Złożyłem huśtawkę............. 02.10.16, 20:14 Co gorsza widzę [odwójne....posty Odpowiedz Link
zegor Re: Złożyłem huśtawkę............. 02.10.16, 20:15 Ooooo,i palec mi się omsknął.... Odpowiedz Link
rudka-a Re: Złożyłem huśtawkę............. 02.10.16, 20:16 zegor napisał: > Co gorsza widzę [odwójne....posty Przemeczyłeś się składaniem husiajki Odpowiedz Link
zegor Re: Złożyłem huśtawkę............. 02.10.16, 20:23 rudka-a napisała > > Przemeczyłeś się składaniem husiajki > Faktycznie ten kaszel dał mi popalić, jestem słabiutki jak herbatka dla babci Odpowiedz Link
zegor Re: Złożyłem huśtawkę............. 02.10.16, 20:24 rudka-a napisała: > > Przemeczyłeś się składaniem husiajki > Faktycznie ten kaszel dał mi popalic,jestem słabiutki jak herbatka dla babci...... Odpowiedz Link
rudka-a Re: Złożyłem huśtawkę............. 02.10.16, 20:14 eee...nie posądzam Cie o to Odpowiedz Link
zegor Re: Złożyłem huśtawkę............. 02.10.16, 20:17 Nie przesadzaj,stan ....euforii nóg jest bardzo przyjemny Odpowiedz Link
rudka-a Re: Złożyłem huśtawkę............. 02.10.16, 20:22 Stan euforii nóg - dobree a co z reszta ciała? Odpowiedz Link
zegor Re: Złożyłem huśtawkę............. 02.10.16, 20:24 Reszta ciała latała,jak chciała Odpowiedz Link
rudka-a Re: Złożyłem huśtawkę............. 02.10.16, 20:28 Najważniejsze, że szczęśliwie wylądowałeś po tym lataniu może trzeba ręce do kieszonek wrzucić i jakoś uniemożliwić im machanko? Odpowiedz Link
zegor Re: Złożyłem huśtawkę............. 02.10.16, 20:30 Do kieszonki nie wolno.......wiem,z doświadczenia.... można zawadzić buzią na pysk.....a rączek wtedy nie ma Odpowiedz Link
rudka-a Re: Złożyłem huśtawkę............. 02.10.16, 20:34 O, tak...nie ma czym sie podeprzeć w razie potknięcia i można ich użyć do balansowania..wcześniej ) Odpowiedz Link
zegor Re: Złożyłem huśtawkę............. 02.10.16, 20:35 Takie,że tak powiem,chodzenie po linie ) Odpowiedz Link
rudka-a Re: Złożyłem huśtawkę............. 02.10.16, 20:38 Uzgodniliśmy juz dawno, że... wszystkiego trzeba w życiu spróbować.... tak troche teoretycznie, bo coś mi sie wydaje, że zejdę z tego świata i wieeeeeluuu, wieeelu rzeczy jednak nie spróbuję to chyba niemożliwe..życie troche za krótkie na takie eksperymenty Odpowiedz Link
zegor Re: Złożyłem huśtawkę............. 02.10.16, 20:41 Ja już wiele liznąłem,ale wiem,że wszystkiego się nie da.... Trzeba korzystać Odpowiedz Link
rudka-a Re: Złożyłem huśtawkę............. 02.10.16, 20:43 Trochę to przykre, ale inni maja jeszcze gorzej że sie tak pocieszę...... ale troche materiału na książkę by się znalazło, gdyby tak chciało się to opisać Odpowiedz Link
zegor Re: Złożyłem huśtawkę............. 02.10.16, 20:45 Nieeee,wolę zabrać ze sobą........ Odpowiedz Link
zegor Re: Złożyłem huśtawkę............. 02.10.16, 20:48 A ci,co mają gorzej......wiesz,oni nawet czasem nie wiedzą,że mają gorzej ) Odpowiedz Link
rudka-a Re: Złożyłem huśtawkę............. 02.10.16, 20:49 Całe życie w kieracie, to skąd maja wiedzieć, że może byc lepiej..... przykre to też w sumie jest... Odpowiedz Link
zegor Re: Złożyłem huśtawkę............. 02.10.16, 20:52 rudka-a napisała: > Całe życie w kieracie, to skąd maja wiedzieć, że może byc lepiej..... > przykre to też w sumie jest... Ich,ten,no,broszka ) Odpowiedz Link
rudka-a Re: Złożyłem huśtawkę............. 02.10.16, 20:56 Sorry, że nie kopiuje na który post odpowiadam, ale mysza mi zdechła Wiesz, Grześ...czasem ktoś tkwi w takim układzie, bo mysli, że tak ma być i już.... oj, temat rzeka...lepiej nie bede sie rozpisywac Odpowiedz Link
zegor Re: Złożyłem huśtawkę............. 02.10.16, 20:58 rudka-a napisała: > Sorry, że nie kopiuje na który post odpowiadam, ale mysza mi zdechła > > Wiesz, Grześ...czasem ktoś tkwi w takim układzie, bo mysli, że tak ma być i już > .... > oj, temat rzeka...lepiej nie bede sie rozpisywac Lepiej nie,trzymajmy karty przy orderach Odpowiedz Link
rudka-a Re: Złożyłem huśtawkę............. 02.10.16, 21:09 Znasz mnie bez względu na konsekwencje..piszę, mówię... nie lubie zamiatać pod dywanik Odpowiedz Link
rudka-a Re: Złożyłem huśtawkę............. 02.10.16, 20:48 Az tak Ci zależy na kwiatkach od rodziny? Odpowiedz Link
zegor Re: Złożyłem huśtawkę............. 02.10.16, 20:50 Na kwiatkach nie,ale po co ktoś ma na mnie pluć po śmierci.... Odpowiedz Link
rudka-a Re: Złożyłem huśtawkę............. 02.10.16, 20:53 A nie daj, Panie za życia jeszcze czasem lepiej zabrać ze sobą do grobu... to sa właśnie te nasze tajemnice Odpowiedz Link
zegor Re: Złożyłem huśtawkę............. 02.10.16, 20:54 Dobrze,jak się przez sen nie gada......... Odpowiedz Link
rudka-a Re: Złożyłem huśtawkę............. 02.10.16, 20:57 ..albo w jakiejś gorączce bo wtedy wtopa na całego )) Odpowiedz Link
zegor Re: Złożyłem huśtawkę............. 02.10.16, 21:00 Cóż,takie są konsekwencje"bajkopisarstwa" Odpowiedz Link
rudka-a Re: Złożyłem huśtawkę............. 02.10.16, 21:07 A to zależy jeszcze kto bajeczkę pisze.... Odpowiedz Link
rudka-a Re: Złożyłem huśtawkę............. 02.10.16, 21:15 Mam nadzieję, że wybierasz odpowiednich słuchaczy Odpowiedz Link
zegor Re: Złożyłem huśtawkę............. 02.10.16, 21:16 O,tak, i bardzo się staram nie powtarzać Odpowiedz Link
rudka-a Re: Złożyłem huśtawkę............. 02.10.16, 21:17 Za kazdym razem mozna jednak wersję wzbogacić o rozmaite wstawki Odpowiedz Link
zegor Re: Złożyłem huśtawkę............. 02.10.16, 21:19 Niby tak, ale prawdziwy profesjonalista nie wraca do raz użytej fabuły Odpowiedz Link
rudka-a Re: Złożyłem huśtawkę............. 02.10.16, 21:24 No, niby tak ale zanim wpadnie się w profesjonalizm jest sie laikiem i tu można nieźle narozrabiać Odpowiedz Link
zegor Re: Złożyłem huśtawkę............. 02.10.16, 21:25 Jak się narozrabia....to już jest pozamiatane Odpowiedz Link
rudka-a Re: Złożyłem huśtawkę............. 02.10.16, 21:29 Czymże byłoby życie bez odrobiny szaleństwa? Odpowiedz Link
rudka-a Re: Złożyłem huśtawkę............. 02.10.16, 21:33 Z czegoś w końcu trzeba się spowiadać i o czymś wnukom opowiadać... bo sobie pomyślą, że dziadek, to miał beznadziejne życie ) Odpowiedz Link
rudka-a Re: Złożyłem huśtawkę............. 02.10.16, 21:38 To się chyba nazywa...załafszowaniem obrazu )) Odpowiedz Link
zegor Re: Złożyłem huśtawkę............. 02.10.16, 21:39 Może i tak,ale przez mgłę też się fajnie patrzy byle nie zza kierownicy Odpowiedz Link
rudka-a Re: Złożyłem huśtawkę............. 02.10.16, 21:42 I takie wyzwanie trza wziąć na klatę fajne nie jest, ale kiedy nie masz wyboru, to...............jedziesz )))) Odpowiedz Link
zegor Re: Złożyłem huśtawkę............. 02.10.16, 21:49 Oj,bywało,a teraz coraz mniej Odpowiedz Link
rudka-a Re: Złożyłem huśtawkę............. 02.10.16, 21:52 ..bo i pewnie potrzeby juz takiej nie ma Odpowiedz Link
rudka-a Re: Złożyłem huśtawkę............. 02.10.16, 21:56 Na pewno .... to czas stabilizacji życiowej... jakis etap zamknięty... przychodzi czas na wypoczynek..i basta.. Odpowiedz Link
zegor Re: Złożyłem huśtawkę............. 02.10.16, 21:57 Przeżyłem swoje "w biegu" czas teraz odpocząć ! Odpowiedz Link
rudka-a Re: Złożyłem huśtawkę............. 02.10.16, 22:04 Tylko czynny nie w kapciach i pilotem w ręku Odpowiedz Link
zegor Re: Złożyłem huśtawkę............. 03.10.16, 10:09 Kapcie mogą być A telewizji nie oglądam! Odpowiedz Link
rudka-a Re: Złożyłem huśtawkę............. 03.10.16, 19:23 Jakie preferujesz? bo ja śmigam w klapkach...pantofelki kojarzą mi sie ze....szpitalem a zwłaszcza te atłasowe z pomponikami tv - przeprosiłam się z pudłem, nieźle usypia Odpowiedz Link
zegor Re: Złożyłem huśtawkę............. 04.10.16, 08:35 W sobotę syn ostrzygł ogród chyba w ostatniej chwili przed deszczami....... Jaka soczysta trawka Odpowiedz Link
zegor Re: Złożyłem huśtawkę............. 04.10.16, 08:43 Przetykana pięknymi źółtymi plamami liści czereśni Odpowiedz Link
rudka-a Re: Złożyłem huśtawkę............. 04.10.16, 08:56 To czeka Cie akcja 'grabie w dłoń'..ha nie posiadam żadnych drzew lisciastych, wszystkie poszły pod topór, ale i tak przywieje od sąsiada, który jest miłośnikiem buszu liściastego.. Odpowiedz Link
zegor Re: Złożyłem huśtawkę............. 04.10.16, 10:08 Poczekam aż przestanie padać, mam odkurzacz do liści Odpowiedz Link
anus-hka Re: Złożyłem huśtawkę............. 04.10.16, 13:09 A ta....samo przewieje do ...sąsiada Odpowiedz Link
rudka-a Re: Złożyłem huśtawkę............. 04.10.16, 18:15 Ożesz u mnie nie miałoby racji bytu to drzewo.... toż to śmieciara jest może i daje upragniony cień w lecie, ale wolałabym zainwestować w zadaszenie Odpowiedz Link
zegor Re: Złożyłem huśtawkę............. 04.10.16, 18:22 Zadaszenie w tym miejscu całkiem zrypało by kompozycję Odpowiedz Link
rudka-a Re: Złożyłem huśtawkę............. 04.10.16, 18:26 Hamak moknie zapomniałeś zdjąć chyba ) Odpowiedz Link
zegor Re: Złożyłem huśtawkę............. 04.10.16, 18:35 Trampolina też jeszcze musi wyschnąć. Odpowiedz Link
rudka-a Re: Złożyłem huśtawkę............. 04.10.16, 18:39 A, pierze się! jeszcze sie pobujasz, bo MUSI być kolorowa, słoneczna jesień to tylko chwilowa załamka...no, powiedz, że tak! Mojej Malutkiej bardzo sie podoba taka trampolinka, zgrabniutko się w niej porusza....może ten w czerwonej czapce przyniesie )) Odpowiedz Link
zegor Re: Złożyłem huśtawkę............. 04.10.16, 18:43 Taka malutka trampolinka ??????? Odpowiedz Link
rudka-a Re: Złożyłem huśtawkę............. 04.10.16, 18:52 O, własnie. Kupić, to coś porzadnego..babcia też hopnie, a jakże ) Odpowiedz Link
rudka-a Re: Złożyłem huśtawkę............. 04.10.16, 18:55 Babcia..od razu kojarzy się ze starowinką, w plisowanej spódnicy i chustce na głowie hah )))) Odpowiedz Link
zegor Re: Złożyłem huśtawkę............. 04.10.16, 18:58 Nie,ja pomyślałem czy przy fikołkach babci stringi nie spadną Odpowiedz Link
rudka-a Re: Złożyłem huśtawkę............. 04.10.16, 19:04 ..i zęby nie wypadną? Wnuczka jeszcze mała, to i obciach tez mały mówiłeś, że wszystkiego trzeba spróbować czy babcia nie przebije się przez podłoge trampoliny z tej radości? ) Odpowiedz Link
zegor Re: Złożyłem huśtawkę............. 04.10.16, 19:06 Podstawowa zasada,przed wejściem na trampolinę zdejmij szpilki z nóg !!!!!Skacze się na bosaka ) Odpowiedz Link
rudka-a Re: Złożyłem huśtawkę............. 04.10.16, 19:13 O..to tak trochę niewyjściowo będę wygladać na fotach no, ale cóż się nie robi dla sztuki skakałeś? Odpowiedz Link
zegor Re: Złożyłem huśtawkę............. 04.10.16, 20:40 Przepraszam,byłem podnieść temperaturę Skakałem,chociaż to nie jest mój sport A z tym wyglądem......Rudych włosów płomień to po co patrzeć na buty ??????? Odpowiedz Link
zegor Re: Złożyłem huśtawkę............. 04.10.16, 20:46 Lubię robić ciepło.....bo w kotłowni zawsze mam coś zimnego )) Jest to tak zwany "zapas" w bagażniku ))))) Odpowiedz Link
rudka-a Re: Złożyłem huśtawkę............. 04.10.16, 20:57 Zwłaszcza, gdy rozpalić sie nie za bardzo chce to trzeba jakos ten spożytkować za plecami mam stanowisko grzewcze...przytargałam kosz z drewnem i jade z tym koksem Odpowiedz Link
rudka-a Re: Złożyłem huśtawkę............. 04.10.16, 20:59 zegor napisał: > Przepraszam,byłem podnieść temperaturę > Skakałem,chociaż to nie jest mój sport > A z tym wyglądem......Rudych włosów płomień to po co patrzeć na buty ?????? > ? rozważam zmiane koloru, a wtedy zmienie i nick na czarna-a Odpowiedz Link
zegor Re: Złożyłem huśtawkę............. 04.10.16, 21:01 Czarnego charakteru to już bym się obawiał......... Odpowiedz Link
rudka-a Re: Złożyłem huśtawkę............. 04.10.16, 21:06 Nic Ci nie grozi... nie obawiaj się..nie taki diabeł straszny, jak go opisują.... Odpowiedz Link
zegor Re: Złożyłem huśtawkę............. 04.10.16, 21:14 Ja już jestem taki Tomasz, ze jak palca nie wsadzę,nie uwierzę Odpowiedz Link
rudka-a Re: Złożyłem huśtawkę............. 04.10.16, 21:19 Wiesz, że można stracić paluszek? Odpowiedz Link
zegor Re: Złożyłem huśtawkę............. 04.10.16, 21:21 Pas cnoty z gilotynką........tak mi się jakoś..... Odpowiedz Link
rudka-a Re: Złożyłem huśtawkę............. 04.10.16, 21:27 No, widzisz....pasy cnoty zakładali, szafot posyłali, w przepaść zrzucali...i choc co robili, a kurestwo i tak do dzisiaj przetrwało Odpowiedz Link
zegor Re: Złożyłem huśtawkę............. 04.10.16, 21:34 Po tym brzydkim wyrazie tak mi się smutno zrobiło......... Kto chce,to robi...... A tak na pawdę,to kula ziemska jest okrągła,a ludzie się po kątach pierd...lą .... Odpowiedz Link
rudka-a Re: Złożyłem huśtawkę............. 04.10.16, 21:37 Kochają!!!... ))) no, tak to jakoś ten świat jest urządzony, że posiada i ciemne strony... Odpowiedz Link
zegor Re: Złożyłem huśtawkę............. 04.10.16, 21:56 Ty mi nie wmawiaj,ze czarne jest czarne a białe jest białe ! Odpowiedz Link
rudka-a Re: Złożyłem huśtawkę............. 04.10.16, 21:58 A, coś, Ty ani mi w głowie... Odpowiedz Link
zegor Re: Złożyłem huśtawkę............. 04.10.16, 22:01 Człowiek tak łatwo ulega pokusie........ Właśnie wyciągałem z piekarnika sześć/pięć ? ćwiartek kurczaka..... Odpowiedz Link
rudka-a Re: Złożyłem huśtawkę............. 04.10.16, 22:07 Nie trzeba ich spróbować, czy aby na pewno dobrze się upiekły? Odpowiedz Link
zegor Re: Złożyłem huśtawkę............. 04.10.16, 22:09 Nie bądzmy drobiazgowi,zawsze jutro można dokupić Odpowiedz Link
zegor Re: Złożyłem huśtawkę............. 04.10.16, 22:10 Dlatego sześć/pięć, a mogły być cztery, też ładna liczba Odpowiedz Link
rudka-a Re: Złożyłem huśtawkę............. 04.10.16, 22:15 ..bo wiesz...jutro mogą już inaczej smakować zresztą...co masz zrobić jutro, zrób dzisiaj Odpowiedz Link
zegor Re: Złożyłem huśtawkę............. 04.10.16, 22:17 Bo wiesz.....zrobiłem i nawet miałem chęć iść zobaczyć,jak się w piecu pali, ale jutro muszę wnuczkę do szkoły zawieźć.... Odpowiedz Link
rudka-a Re: Złożyłem huśtawkę............. 04.10.16, 22:20 ...bo wiesz....noc może być zimna to może przeleć się bez zagladania do schowka hm? ) Odpowiedz Link
zegor Re: Złożyłem huśtawkę............. 04.10.16, 22:23 Ma być zimna,dlatego rozpaliłem ! Odpowiedz Link
rudka-a Re: Złożyłem huśtawkę............. 04.10.16, 22:26 Nawet pies będzie wdzięczny Odpowiedz Link
zegor Re: Złożyłem huśtawkę............. 04.10.16, 22:30 Co tam pies,najważniejsze,ze we wszystkie członki ciepło będzie Odpowiedz Link
rudka-a Re: Złożyłem huśtawkę............. 04.10.16, 22:34 No, a jak?!... jeszcze sie przydadzą, więc nie ma co po macoszemu traktować Odpowiedz Link