Dodaj do ulubionych

Złożyłem huśtawkę.............

02.10.16, 17:50
No złożyłem....!
Chyba to koniec sezonu.....
Wystarczy tego hujśtania......wink
Obserwuj wątek
    • zegor Re: Złożyłem huśtawkę............. 02.10.16, 18:12
      A potem pomyślałem,że jednak chyba się pospieszyłem......
      • rudka-a Re: Złożyłem huśtawkę............. 02.10.16, 18:14
        o, a grilla też schowałeś?
        • zegor Re: Złożyłem huśtawkę............. 02.10.16, 18:17
          Grilla nie schowałem,
          a huśtawki już żałuję,
          bo przecież w necie jest tak ciekawie,że pohuj.....śtać się nawet w deszczu będzie przyjemniej.....
          • zegor Re: Złożyłem huśtawkę............. 02.10.16, 18:19
            No i trampolina wnuczki jeszcze stoi,
            to jest szansa wytrząść z siebie głupie pomysły
            • zegor Re: Złożyłem huśtawkę............. 02.10.16, 18:20
              Bo przecież liczyć na netowe towarzystwo to głupi pomysł...................................
              • rudka-a Re: Złożyłem huśtawkę............. 02.10.16, 18:23
                Pewnie korzystali z ostatnich dni słonecznych...
                Grześ.....umiesz liczyć? licz na siebie....
                to sie sprawdza...
                a jeszcze na necie?
                to prawdziwe wyjątki są...naprawdę...
                • zegor Re: Złożyłem huśtawkę............. 02.10.16, 18:26
                  Jestem samowystarczalny,tylko czasem coś mi tak odbije......
                  ale rzeczywistość szybko sprowadza mnie do patreru !
                  • rudka-a Re: Złożyłem huśtawkę............. 02.10.16, 18:28
                    Wielu tak sprowadziła...mnie też...
                    ale zmienić to trudno..
                    nawet nie podejmuję się...
                    robie swoje i już...
                    nie zalega mi na wątrobie....
                    • zegor Re: Złożyłem huśtawkę............. 02.10.16, 18:32
                      Oprócz przyglądania się nie mam nic zamiaru robić,
                      a jeśli będę miał zamiar to nie obwieszczę tego ogółowi wink
                      • rudka-a Re: Złożyłem huśtawkę............. 02.10.16, 18:37
                        A bo to cos można z tym zrobić?
                        smile
                        • zegor Re: Złożyłem huśtawkę............. 02.10.16, 18:41
                          Nie wiem,nie wgłębiam się.......wolę wgłębiać się w co innego,zwłaszcza,że rano nie "idę do szkoły"....chyba......
                          bo synowa ma mieć wolne !
                          znowu za dużo.....piszę wink
                          • rudka-a Re: Złożyłem huśtawkę............. 02.10.16, 18:45
                            Też się sie wgłębiam.....jeszcze by tego brakowało, żeby za mateczkę Teresę robiła...
                            a ja nie wiem, czy idę do żłobka, mała cos pokaszluje...dadzą mi znać pewnie...
                            ale na pewno ide do fabryki smile
                            jakos tak z tego obowiązku nikt mnie zwolnić jeszcze nie chce smile
                            • zegor Re: Złożyłem huśtawkę............. 02.10.16, 18:48
                              A z obowiązków to może jutro ściągnę szambowóz,tyle gówna wokół......wink
                              Przed zimą wypadało by !
                              • rudka-a Re: Złożyłem huśtawkę............. 02.10.16, 18:50
                                G..o, to pieniądz..nie wiedziałeś? wink
                                eee, to masz kijowo.....trza sie podłączyć do miejskiej kanalizacji i wtedy bedziesz płacił, jak za woły....
                                wink
                                • zegor Re: Złożyłem huśtawkę............. 02.10.16, 18:53
                                  No nie jestem pewny wink smile wink
                                  • rudka-a Re: Złożyłem huśtawkę............. 02.10.16, 18:57
                                    Czyli trzeba przeanalizować wszystkie za i przeciw smile
                                    i zdecydować....te decyzje życiowe czasem sa trudne smile
                                    • zegor Re: Złożyłem huśtawkę............. 02.10.16, 19:00
                                      Podobno w ciągu dwóch lat zmuszą nas do podpięcia......jest to ból....wink
                                      • rudka-a Re: Złożyłem huśtawkę............. 02.10.16, 19:07
                                        Owszem..potem dla kieszeni..
                                        bo za wode zapłacisz 50 zł, a za kanalizację 70../przykład/...
                                        nie licząc zrujnowanego chodnika, bałaganu w czasie podpinania się...rury, studzienka itp smile
                                        • zegor Re: Złożyłem huśtawkę............. 02.10.16, 19:11
                                          Mam duże zużycie wody,zaznaczam,że nie idzie na wężownice bimbru.....wink
                                          "Bimber" kupuję w sklepie wink
                                          • rudka-a Re: Złożyłem huśtawkę............. 02.10.16, 19:15
                                            Kto dzisiaj bawi sie w gorzelnictwo, kiedy tyle na półkach zalega wink
                                            dawniej robiłam nalewki, wino.....miałam owoców w kit, cos trzeba było z tym robić...
                                            winogrona mam duzo, ale zostaje..nie zbieram..
                                            ptaki maja potem ucztę....smile
                                            • zegor Re: Złożyłem huśtawkę............. 02.10.16, 20:03
                                              Uczta dla ptaka wprawiła mnie w miły nastrój wink
                                              A długo mnie nie było,bo byłem "pobiegać" po dworze wink
                                              • zegor Re: Złożyłem huśtawkę............. 02.10.16, 20:05
                                                Sprawdziłem,huśtawki nie ma,
                                                a biegając wężykiem pokonuje się dłuższy dystans.......
                                                wink
                                                • rudka-a Re: Złożyłem huśtawkę............. 02.10.16, 20:09
                                                  Biegałam po 15 wink z sekatorem..
                                                  taki jeden krzaczek wpadł mi w oko i postanowiłam go doprowadzić do porządku wink
                                                  a że biorą jutro zielone, to nie miałam wyboru......wink
                                                  tak to jest, jak mam za duzo czasu i za bardzo się porozglądam wink))
                                                  dlaczego weżykiem? masz jakis tor przeszkód w ogrodzie? wink wink
                                                • rudka-a Re: Złożyłem huśtawkę............. 02.10.16, 20:09
                                                  Biegałam po 15 wink z sekatorem..
                                                  taki jeden krzaczek wpadł mi w oko i postanowiłam go doprowadzić do porządku wink
                                                  a że biorą jutro zielone, to nie miałam wyboru......wink
                                                  tak to jest, jak mam za duzo czasu i za bardzo się porozglądam wink))
                                                  dlaczego weżykiem? masz jakis tor przeszkód w ogrodzie? wink wink
                                                  • zegor Re: Złożyłem huśtawkę............. 02.10.16, 20:11
                                                    Czasem tak się nogi układają wink)
                                                  • zegor Re: Złożyłem huśtawkę............. 02.10.16, 20:14
                                                    Co gorsza widzę [odwójne....posty wink
                                                  • zegor Re: Złożyłem huśtawkę............. 02.10.16, 20:15
                                                    Ooooo,i palec mi się omsknął....wink
                                                  • rudka-a Re: Złożyłem huśtawkę............. 02.10.16, 20:16
                                                    zegor napisał:

> Co gorsza widzę [odwójne....posty wink

Przemeczyłeś się składaniem husiajki suspicious
                                                  • zegor Re: Złożyłem huśtawkę............. 02.10.16, 20:23
                                                    rudka-a napisała
                                                    >
                                                    > Przemeczyłeś się składaniem husiajki suspicious
                                                    >

Faktycznie ten kaszel dał mi popalić,
                                                    jestem słabiutki jak herbatka dla babci
                                                  • zegor Re: Złożyłem huśtawkę............. 02.10.16, 20:24
                                                    rudka-a napisała:
                                                    >
                                                    > Przemeczyłeś się składaniem husiajki suspicious
                                                    >

Faktycznie ten kaszel dał mi popalic,jestem słabiutki jak herbatka dla babci......
                                                  • rudka-a Re: Złożyłem huśtawkę............. 02.10.16, 20:14
                                                    eee...nie posądzam Cie o to wink
                                                  • zegor Re: Złożyłem huśtawkę............. 02.10.16, 20:17
                                                    Nie przesadzaj,stan ....euforii nóg jest bardzo przyjemny wink
                                                  • rudka-a Re: Złożyłem huśtawkę............. 02.10.16, 20:22
                                                    Stan euforii nóg - dobree smile
                                                    a co z reszta ciała? smile
                                                  • zegor Re: Złożyłem huśtawkę............. 02.10.16, 20:24
                                                    Reszta ciała latała,jak chciała wink
                                                  • rudka-a Re: Złożyłem huśtawkę............. 02.10.16, 20:28
                                                    Najważniejsze, że szczęśliwie wylądowałeś po tym lataniu wink
                                                    może trzeba ręce do kieszonek wrzucić i jakoś uniemożliwić im machanko? wink
                                                  • zegor Re: Złożyłem huśtawkę............. 02.10.16, 20:30
                                                    Do kieszonki nie wolno.......wiem,z doświadczenia....
                                                    można zawadzić buzią na pysk.....a rączek wtedy nie ma wink
                                                  • rudka-a Re: Złożyłem huśtawkę............. 02.10.16, 20:34
                                                    O, tak...nie ma czym sie podeprzeć w razie potknięcia wink
                                                    i można ich użyć do balansowania..wcześniej wink)
                                                  • zegor Re: Złożyłem huśtawkę............. 02.10.16, 20:35
                                                    Takie,że tak powiem,chodzenie po linie wink)
                                                  • rudka-a Re: Złożyłem huśtawkę............. 02.10.16, 20:38
                                                    Uzgodniliśmy juz dawno, że...
                                                    wszystkiego trzeba w życiu spróbować....wink
                                                    tak troche teoretycznie, bo coś mi sie wydaje, że zejdę z tego świata i wieeeeeluuu, wieeelu rzeczy jednak nie spróbuję smile
                                                    to chyba niemożliwe..życie troche za krótkie na takie eksperymenty smile
                                                  • zegor Re: Złożyłem huśtawkę............. 02.10.16, 20:41
                                                    Ja już wiele liznąłem,ale wiem,że wszystkiego się nie da....
                                                    Trzeba korzystać wink
                                                  • rudka-a Re: Złożyłem huśtawkę............. 02.10.16, 20:43
                                                    Trochę to przykre, ale inni maja jeszcze gorzej wink
                                                    że sie tak pocieszę......
                                                    ale troche materiału na książkę by się znalazło, gdyby tak chciało się to opisać smile
                                                  • zegor Re: Złożyłem huśtawkę............. 02.10.16, 20:45
                                                    Nieeee,wolę zabrać ze sobą........wink
                                                  • zegor Re: Złożyłem huśtawkę............. 02.10.16, 20:48
                                                    A ci,co mają gorzej......wiesz,oni nawet czasem nie wiedzą,że mają gorzej wink)
                                                  • rudka-a Re: Złożyłem huśtawkę............. 02.10.16, 20:49
                                                    Całe życie w kieracie, to skąd maja wiedzieć, że może byc lepiej.....
                                                    przykre to też w sumie jest...
                                                  • zegor Re: Złożyłem huśtawkę............. 02.10.16, 20:52
                                                    rudka-a napisała:

> Całe życie w kieracie, to skąd maja wiedzieć, że może byc lepiej.....
                                                    > przykre to też w sumie jest...

Ich,ten,no,broszka wink)
                                                  • rudka-a Re: Złożyłem huśtawkę............. 02.10.16, 20:56
                                                    Sorry, że nie kopiuje na który post odpowiadam, ale mysza mi zdechła smile

Wiesz, Grześ...czasem ktoś tkwi w takim układzie, bo mysli, że tak ma być i już....
                                                    oj, temat rzeka...lepiej nie bede sie rozpisywac smile
                                                  • zegor Re: Złożyłem huśtawkę............. 02.10.16, 20:58
                                                    rudka-a napisała:

> Sorry, że nie kopiuje na który post odpowiadam, ale mysza mi zdechła smile
                                                    >
                                                    > Wiesz, Grześ...czasem ktoś tkwi w takim układzie, bo mysli, że tak ma być i już
                                                    > ....
                                                    > oj, temat rzeka...lepiej nie bede sie rozpisywac smile

Lepiej nie,trzymajmy karty przy orderach wink
                                                  • rudka-a Re: Złożyłem huśtawkę............. 02.10.16, 21:09
                                                    Znasz mnie smile bez względu na konsekwencje..piszę, mówię...
                                                    nie lubie zamiatać pod dywanik smile
                                                  • rudka-a Re: Złożyłem huśtawkę............. 02.10.16, 20:48
                                                    Az tak Ci zależy na kwiatkach od rodziny? wink wink
                                                  • zegor Re: Złożyłem huśtawkę............. 02.10.16, 20:50
                                                    Na kwiatkach nie,ale po co ktoś ma na mnie pluć po śmierci....wink
                                                  • rudka-a Re: Złożyłem huśtawkę............. 02.10.16, 20:53
                                                    A nie daj, Panie za życia jeszcze smile
                                                    czasem lepiej zabrać ze sobą do grobu...
                                                    to sa właśnie te nasze tajemnice smile
                                                  • zegor Re: Złożyłem huśtawkę............. 02.10.16, 20:54
                                                    Dobrze,jak się przez sen nie gada.........big_grin
                                                  • rudka-a Re: Złożyłem huśtawkę............. 02.10.16, 20:57
                                                    ..albo w jakiejś gorączce wink
                                                    bo wtedy wtopa na całego wink))
                                                  • zegor Re: Złożyłem huśtawkę............. 02.10.16, 21:00
                                                    Cóż,takie są konsekwencje"bajkopisarstwa"
                                                    wink
                                                  • rudka-a Re: Złożyłem huśtawkę............. 02.10.16, 21:07
                                                    A to zależy jeszcze kto bajeczkę pisze....smile
                                                  • zegor Re: Złożyłem huśtawkę............. 02.10.16, 21:10
                                                    Lubię opowiadać .........wink
                                                  • rudka-a Re: Złożyłem huśtawkę............. 02.10.16, 21:15
                                                    Mam nadzieję, że wybierasz odpowiednich słuchaczy smile
                                                  • zegor Re: Złożyłem huśtawkę............. 02.10.16, 21:16
                                                    O,tak,
                                                    i bardzo się staram nie powtarzać wink
                                                  • rudka-a Re: Złożyłem huśtawkę............. 02.10.16, 21:17
                                                    Za kazdym razem mozna jednak wersję wzbogacić o rozmaite wstawki big_grin
                                                    wink
                                                  • zegor Re: Złożyłem huśtawkę............. 02.10.16, 21:19
                                                    Niby tak,
                                                    ale prawdziwy profesjonalista nie wraca do raz użytej fabuły wink
                                                  • rudka-a Re: Złożyłem huśtawkę............. 02.10.16, 21:24
                                                    No, niby tak smile
                                                    ale zanim wpadnie się w profesjonalizm jest sie laikiem wink
                                                    i tu można nieźle narozrabiać wink
                                                  • zegor Re: Złożyłem huśtawkę............. 02.10.16, 21:25
                                                    Jak się narozrabia....to już jest pozamiatane wink
                                                  • rudka-a Re: Złożyłem huśtawkę............. 02.10.16, 21:29
                                                    Czymże byłoby życie bez odrobiny szaleństwa? smile
                                                  • zegor Re: Złożyłem huśtawkę............. 02.10.16, 21:31
                                                    Drętwym egzystowaniem wink
                                                  • rudka-a Re: Złożyłem huśtawkę............. 02.10.16, 21:33
                                                    Z czegoś w końcu trzeba się spowiadać wink i o czymś wnukom opowiadać...
                                                    bo sobie pomyślą, że dziadek, to miał beznadziejne życie wink)
                                                  • zegor Re: Złożyłem huśtawkę............. 02.10.16, 21:37
                                                    A niech se myślą wink
                                                  • zegor Re: Złożyłem huśtawkę............. 02.10.16, 21:37
                                                    Każdy niech pracuje na swoje wink
                                                  • rudka-a Re: Złożyłem huśtawkę............. 02.10.16, 21:38
                                                    To się chyba nazywa...załafszowaniem obrazu big_grin wink))
                                                  • zegor Re: Złożyłem huśtawkę............. 02.10.16, 21:39
                                                    Może i tak,ale przez mgłę też się fajnie patrzy wink
                                                    byle nie zza kierownicy wink
                                                  • rudka-a Re: Złożyłem huśtawkę............. 02.10.16, 21:42
                                                    I takie wyzwanie trza wziąć na klatę wink
                                                    fajne nie jest, ale kiedy nie masz wyboru, to...............jedziesz wink))))
                                                  • zegor Re: Złożyłem huśtawkę............. 02.10.16, 21:49
                                                    Oj,bywało,a teraz coraz mniej wink
                                                  • rudka-a Re: Złożyłem huśtawkę............. 02.10.16, 21:52
                                                    ..bo i pewnie potrzeby juz takiej nie ma smile
                                                  • zegor Re: Złożyłem huśtawkę............. 02.10.16, 21:53
                                                    Spokojniejsze życie !
                                                  • rudka-a Re: Złożyłem huśtawkę............. 02.10.16, 21:56
                                                    Na pewno smile....
                                                    to czas stabilizacji życiowej...
                                                    jakis etap zamknięty...
                                                    przychodzi czas na wypoczynek..i basta..smile
                                                  • zegor Re: Złożyłem huśtawkę............. 02.10.16, 21:57
                                                    Przeżyłem swoje "w biegu"
                                                    czas teraz odpocząć !
                                                  • rudka-a Re: Złożyłem huśtawkę............. 02.10.16, 22:04
                                                    Tylko czynny smile nie w kapciach i pilotem w ręku smile
                                                  • zegor Re: Złożyłem huśtawkę............. 03.10.16, 10:09
                                                    Kapcie mogą być wink
                                                    A telewizji nie oglądam!
                                                  • rudka-a Re: Złożyłem huśtawkę............. 03.10.16, 19:23
                                                    Jakie preferujesz? wink
                                                    bo ja śmigam w klapkach...pantofelki kojarzą mi sie ze....szpitalem wink
                                                    a zwłaszcza te atłasowe z pomponikami wink
                                                    tv - przeprosiłam się z pudłem, nieźle usypia wink
                                                  • zegor Re: Złożyłem huśtawkę............. 04.10.16, 08:32
                                                    Wolę radio z muzyką wink
                                                  • zegor Re: Złożyłem huśtawkę............. 04.10.16, 08:35
                                                    W sobotę syn ostrzygł ogród chyba w ostatniej chwili przed deszczami.......
                                                    Jaka soczysta trawka wink
                                                  • zegor Re: Złożyłem huśtawkę............. 04.10.16, 08:43
                                                    Przetykana pięknymi źółtymi plamami liści czereśni wink
                                                  • rudka-a Re: Złożyłem huśtawkę............. 04.10.16, 08:56
                                                    To czeka Cie akcja 'grabie w dłoń'..ha wink
                                                    nie posiadam żadnych drzew lisciastych, wszystkie poszły pod topór, ale i tak przywieje od sąsiada, który jest miłośnikiem buszu liściastego..wink
                                                  • zegor Re: Złożyłem huśtawkę............. 04.10.16, 10:08
                                                    Poczekam aż przestanie padać, mam odkurzacz do liści wink
                                                  • anus-hka Re: Złożyłem huśtawkę............. 04.10.16, 13:09
                                                    A ta....samo przewieje do ...sąsiada big_grin
                                                  • zegor Re: Złożyłem huśtawkę............. 04.10.16, 14:02
                                                    Ciężko będzie przewiać wink

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/5/id/vc/tyrg/srVcyo2QaKcs4ot0NB.jpg

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/5/id/vc/tyrg/908O9s5Y2iOlVf4GIB.jpg

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/5/id/vc/tyrg/prSMbrfSnfBRB5tE9B.jpg
                                                  • rudka-a Re: Złożyłem huśtawkę............. 04.10.16, 18:15
                                                    Ożesz suspicious u mnie nie miałoby racji bytu to drzewo....
                                                    toż to śmieciara jest smile może i daje upragniony cień w lecie, ale wolałabym zainwestować w zadaszenie wink
                                                  • zegor Re: Złożyłem huśtawkę............. 04.10.16, 18:22
                                                    Zadaszenie w tym miejscu całkiem zrypało by kompozycję wink
                                                  • rudka-a Re: Złożyłem huśtawkę............. 04.10.16, 18:26
                                                    Hamak moknie suspicious zapomniałeś zdjąć chyba wink wink)
                                                  • zegor Re: Złożyłem huśtawkę............. 04.10.16, 18:34
                                                    Gdzie tam,on się PIERZE wink wink wink
                                                  • zegor Re: Złożyłem huśtawkę............. 04.10.16, 18:35
                                                    Trampolina też jeszcze musi wyschnąć.
                                                  • rudka-a Re: Złożyłem huśtawkę............. 04.10.16, 18:39
                                                    A, pierze się! wink jeszcze sie pobujasz, bo MUSI być kolorowa, słoneczna jesień suspicious
                                                    to tylko chwilowa załamka...no, powiedz, że tak! smile
                                                    Mojej Malutkiej bardzo sie podoba taka trampolinka, zgrabniutko się w niej porusza....może ten w czerwonej czapce przyniesie wink))
                                                  • zegor Re: Złożyłem huśtawkę............. 04.10.16, 18:43
                                                    Taka malutka trampolinka ???????

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/5/id/vc/tyrg/B1WqUgMykaYwRE8HTB.jpg
                                                  • rudka-a Re: Złożyłem huśtawkę............. 04.10.16, 18:52
                                                    O, własnie. Kupić, to coś porzadnego..babcia też hopnie, a jakże wink)
                                                  • zegor Re: Złożyłem huśtawkę............. 04.10.16, 18:53
                                                    Oj,ciekawie się zapowiada wink
                                                  • rudka-a Re: Złożyłem huśtawkę............. 04.10.16, 18:55
                                                    Babcia..od razu kojarzy się ze starowinką, w plisowanej spódnicy i chustce na głowie wink hah big_grin
                                                    smile))))
                                                  • zegor Re: Złożyłem huśtawkę............. 04.10.16, 18:58
                                                    Nie,ja pomyślałem czy przy fikołkach babci stringi nie spadną big_grin
                                                  • rudka-a Re: Złożyłem huśtawkę............. 04.10.16, 19:04
                                                    ..i zęby nie wypadną? big_grin
                                                    Wnuczka jeszcze mała, to i obciach tez mały wink
                                                    mówiłeś, że wszystkiego trzeba spróbować suspicious big_grin
                                                    czy babcia nie przebije się przez podłoge trampoliny z tej radości? wink)
                                                  • zegor Re: Złożyłem huśtawkę............. 04.10.16, 19:06
                                                    Podstawowa zasada,przed wejściem na trampolinę zdejmij szpilki z nóg !!!!!Skacze się na bosaka wink)
                                                  • rudka-a Re: Złożyłem huśtawkę............. 04.10.16, 19:13
                                                    O..to tak trochę niewyjściowo będę wygladać na fotach suspicious big_grin
                                                    no, ale cóż się nie robi dla sztuki wink
                                                    skakałeś?
                                                  • zegor Re: Złożyłem huśtawkę............. 04.10.16, 20:40
                                                    Przepraszam,byłem podnieść temperaturę wink
                                                    Skakałem,chociaż to nie jest mój sport wink
                                                    A z tym wyglądem......Rudych włosów płomień wink to po co patrzeć na buty ???????
                                                  • zegor Re: Złożyłem huśtawkę............. 04.10.16, 20:46
                                                    Lubię robić ciepło.....bo w kotłowni zawsze mam coś zimnego wink))
                                                    Jest to tak zwany "zapas" w bagażniku wink)))))
                                                  • rudka-a Re: Złożyłem huśtawkę............. 04.10.16, 20:57
                                                    Zwłaszcza, gdy rozpalić sie nie za bardzo chce wink
                                                    to trzeba jakos ten spożytkować wink
                                                    za plecami mam stanowisko grzewcze...przytargałam kosz z drewnem i jade z tym koksem big_grin wink
                                                  • zegor Re: Złożyłem huśtawkę............. 04.10.16, 20:59
                                                    Nie mam kominka.....
                                                  • rudka-a Re: Złożyłem huśtawkę............. 04.10.16, 20:59
                                                    zegor napisał:

> Przepraszam,byłem podnieść temperaturę wink
                                                    > Skakałem,chociaż to nie jest mój sport wink
                                                    > A z tym wyglądem......Rudych włosów płomień wink to po co patrzeć na buty ??????
                                                    > ?

rozważam zmiane koloru, a wtedy zmienie i nick na czarna-a wink
                                                  • zegor Re: Złożyłem huśtawkę............. 04.10.16, 21:01
                                                    Czarnego charakteru to już bym się obawiał.........wink
                                                  • rudka-a Re: Złożyłem huśtawkę............. 04.10.16, 21:06
                                                    Nic Ci nie grozi...
                                                    nie obawiaj się..nie taki diabeł straszny, jak go opisują....
                                                  • zegor Re: Złożyłem huśtawkę............. 04.10.16, 21:14
                                                    Ja już jestem taki Tomasz,
                                                    ze jak palca nie wsadzę,nie uwierzę wink
                                                  • rudka-a Re: Złożyłem huśtawkę............. 04.10.16, 21:19
                                                    Wiesz, że można stracić paluszek? wink
                                                  • zegor Re: Złożyłem huśtawkę............. 04.10.16, 21:21
                                                    Pas cnoty z gilotynką........tak mi się jakoś.....wink
                                                  • rudka-a Re: Złożyłem huśtawkę............. 04.10.16, 21:27
                                                    No, widzisz....pasy cnoty zakładali, szafot posyłali, w przepaść zrzucali...i choc co robili, a kurestwo i tak do dzisiaj przetrwało big_grin
                                                    wink
                                                  • zegor Re: Złożyłem huśtawkę............. 04.10.16, 21:34
                                                    Po tym brzydkim wyrazie tak mi się smutno zrobiło.........
                                                    Kto chce,to robi......
                                                    A tak na pawdę,to kula ziemska jest okrągła,a ludzie się po kątach pierd...lą ....
                                                  • rudka-a Re: Złożyłem huśtawkę............. 04.10.16, 21:37
                                                    Kochają!!!...
                                                    smile)))
                                                    no, tak to jakoś ten świat jest urządzony, że posiada i ciemne strony...smile
                                                  • zegor Re: Złożyłem huśtawkę............. 04.10.16, 21:56
                                                    Ty mi nie wmawiaj,ze czarne jest czarne a białe jest białe !
                                                  • rudka-a Re: Złożyłem huśtawkę............. 04.10.16, 21:58
                                                    A, coś, Ty smile
                                                    ani mi w głowie...
                                                  • zegor Re: Złożyłem huśtawkę............. 04.10.16, 22:01
                                                    Człowiek tak łatwo ulega pokusie........
                                                    Właśnie wyciągałem z piekarnika sześć/pięć ? ćwiartek kurczaka.....
                                                  • rudka-a Re: Złożyłem huśtawkę............. 04.10.16, 22:07
                                                    Nie trzeba ich spróbować, czy aby na pewno dobrze się upiekły? wink
                                                  • zegor Re: Złożyłem huśtawkę............. 04.10.16, 22:09
                                                    Nie bądzmy drobiazgowi,zawsze jutro można dokupić wink
                                                  • zegor Re: Złożyłem huśtawkę............. 04.10.16, 22:10
                                                    Dlatego sześć/pięć,
                                                    a mogły być cztery,
                                                    też ładna liczba wink
                                                  • rudka-a Re: Złożyłem huśtawkę............. 04.10.16, 22:15
                                                    ..bo wiesz...jutro mogą już inaczej smakować wink
                                                    zresztą...co masz zrobić jutro, zrób dzisiaj smile
                                                  • zegor Re: Złożyłem huśtawkę............. 04.10.16, 22:17
                                                    Bo wiesz.....zrobiłem wink
                                                    i nawet miałem chęć iść zobaczyć,jak się w piecu pali,
                                                    ale jutro muszę wnuczkę do szkoły zawieźć....wink
                                                  • rudka-a Re: Złożyłem huśtawkę............. 04.10.16, 22:20
                                                    ...bo wiesz....noc może być zimna wink
                                                    to może przeleć się bez zagladania do schowka wink
                                                    hm? smile)
                                                  • zegor Re: Złożyłem huśtawkę............. 04.10.16, 22:23
                                                    Ma być zimna,dlatego rozpaliłem !
                                                  • rudka-a Re: Złożyłem huśtawkę............. 04.10.16, 22:26
                                                    Nawet pies będzie wdzięczny smile
                                                  • zegor Re: Złożyłem huśtawkę............. 04.10.16, 22:30
                                                    Co tam pies,najważniejsze,ze we wszystkie członki ciepło będzie wink
                                                  • rudka-a Re: Złożyłem huśtawkę............. 04.10.16, 22:34
                                                    No, a jak?!...
                                                    jeszcze sie przydadzą, więc nie ma co po macoszemu traktować wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka