Dodaj do ulubionych

Reklama Pepsi oszukuje czyli kto widział elfa?

06.12.16, 15:40
Właśnie wpadło mi w oko , że 60 % elfów wybrało smak pepsi.
No nie..............
Spotkał ktoś elfa? Duldającego na dodatek tą słodycz, ten ulep,,,którzy jak co poniektórzy twierdzą dobry jest do przepłukiwania rur kanalizacyjnych.
Obserwuj wątek
    • rudka-a Re: Reklama Pepsi oszukuje czyli kto widział elfa 07.12.16, 19:02
      Podobno, ale ze mnie hydraulik - amator...
      wiem, że mozna lać po zardzewiałych śrubach.....musi mieć moc, skoro można potem odkręcić wink))
        • zegor Re: Reklama Pepsi oszukuje czyli kto widział elfa 07.12.16, 20:02
          https://i2.pinger.pl/pgr305/051c05520004a9e34ece0ddb/elf2.jpg
          • rudka-a Re: Reklama Pepsi oszukuje czyli kto widział elfa 07.12.16, 20:04
            Fajna ta papużka suspicious

obok....wink)))
            • zegor Re: Reklama Pepsi oszukuje czyli kto widział elfa 07.12.16, 20:06
              Obie fajne wink
              • rudka-a Re: Reklama Pepsi oszukuje czyli kto widział elfa 07.12.16, 20:09
                Nad Elficą łapę trzyma jeszcze prokurator..chyba wink)
                • zegor Re: Reklama Pepsi oszukuje czyli kto widział elfa 07.12.16, 20:10
                  Może one dojrzewają wcześniej ????????

wink
                  • zegor Re: Reklama Pepsi oszukuje czyli kto widział elfa 07.12.16, 20:12
                    https://static.frazpc.pl/board/2009/02/123525548172089973.jpg
                    • rudka-a Re: Reklama Pepsi oszukuje czyli kto widział elfa 07.12.16, 20:15
                      Mooocnoo cycate suspicious
                  • rudka-a Re: Reklama Pepsi oszukuje czyli kto widział elfa 07.12.16, 20:13
                    Moooże to od...podlewania zależy???
                    wink
                    • zegor Re: Reklama Pepsi oszukuje czyli kto widział elfa 07.12.16, 20:14
                      Ruda też jest wink
                      • rudka-a Re: Reklama Pepsi oszukuje czyli kto widział elfa 07.12.16, 20:17
                        To bierz rudą!.....to taki 'wdzięczny' kolorek big_grin
                        wink
                      • zegor Re: Reklama Pepsi oszukuje czyli kto widział elfa 07.12.16, 20:17
                        https://andromachs.blog.pl/files/2013/03/queen_of_the_secret_garden_by_esmira-d4av9o9_large1.jpg
                        • zegor Re: Reklama Pepsi oszukuje czyli kto widział elfa 07.12.16, 20:18
                          Wziąłem ! Zaraz wracam wink
                          • rudka-a Re: Reklama Pepsi oszukuje czyli kto widział elfa 07.12.16, 20:20
                            Znów obowiązek małżeński? suspicious

dzisiaj - wrzut do pieca wink)
                            • zegor Re: Reklama Pepsi oszukuje czyli kto widział elfa 07.12.16, 20:24
                              Nie,musieliśmy się z synem przestawić bo on jedzie wcześniej
                              • rudka-a Re: Reklama Pepsi oszukuje czyli kto widział elfa 07.12.16, 20:29
                                Znam takie przestawianie.....w końcu zgarnełam troche trawnika, płyty ażurowe i mam z głowy wink
                                • zegor Re: Reklama Pepsi oszukuje czyli kto widział elfa 07.12.16, 20:30
                                  Nie mam wjazdu do ogrodu
                                  • rudka-a Re: Reklama Pepsi oszukuje czyli kto widział elfa 07.12.16, 20:36
                                    Za domem też nie mam...z przodu wyciełam iglaki i kawałek zagospodarowałam pod 'auto'...bo urwanie karabina z tym przestawianiem było. Taka żonglerka, kto jedzie pierwszy, a kto drugi...a jak syn parkował, to już do wiwatu....teraz też czasem stawia...u siebie ma ciasno....
                                    • zegor Re: Reklama Pepsi oszukuje czyli kto widział elfa 07.12.16, 20:40
                                      U mnie nie ma tyle miejsca,na podjeździe przed dwoma garażami zmieściły by się dwa samochody,ale to i tak d...pa,bo zastawiły by drzwi od garaży wink
                                      • rudka-a Re: Reklama Pepsi oszukuje czyli kto widział elfa 07.12.16, 20:42
                                        To musisz sprzedać brykę suspicious big_grin
                                        wink
                                        • zegor Re: Reklama Pepsi oszukuje czyli kto widział elfa 07.12.16, 20:43
                                          Dlaczego ??????????????????????????????????????????????????????????????????
                                          • rudka-a Re: Reklama Pepsi oszukuje czyli kto widział elfa 07.12.16, 20:46
                                            ..bo ciasnota suspicious
                                            mówiłeś, że na rowerze będziesz popylał wink)))
                                            • zegor Re: Reklama Pepsi oszukuje czyli kto widział elfa 07.12.16, 20:48
                                              Jaka ciasnota?Nam przestawianie nie przeszkadza a wręcz umila czas wink
                                              Mamy na dole taki tam...mały barek wink
                                              Na rowerze to mogę pojeździć dookoła "wsi" wink
                                              • zegor Re: Reklama Pepsi oszukuje czyli kto widział elfa 07.12.16, 20:50
                                                ( właśnie przyniosłem sobie takiego malutkiego drineczka z okazji przestawiania) ale sza........wink
                                              • rudka-a Re: Reklama Pepsi oszukuje czyli kto widział elfa 07.12.16, 20:55
                                                Aaa, to tak mi mów wink
                                                to ile razy dziennie przestawiacie i o której zbiórka wieczorna? big_grin
                                                • zegor Re: Reklama Pepsi oszukuje czyli kto widział elfa 07.12.16, 20:56
                                                  Przestawiamy tylko raz,wieczorem wink
                                                  Częściej,to by można w nałóg wpaść wink
                                                  • zegor Re: Reklama Pepsi oszukuje czyli kto widział elfa 07.12.16, 20:59
                                                    Jeszcze dorzucamy węgla do podajnika i wybieramy popiół wink)
                                                  • rudka-a Re: Reklama Pepsi oszukuje czyli kto widział elfa 07.12.16, 21:03
                                                    zegor napisał:

> Jeszcze dorzucamy węgla do podajnika i wybieramy popiół wink)

Wiedziałam, że jak sie człek rozsmakuje, to tak będzie łaził big_grin
                                                  • zegor Re: Reklama Pepsi oszukuje czyli kto widział elfa 07.12.16, 21:04
                                                    Trzeba doglądać....gospodarstwo wink
                                                  • rudka-a Re: Reklama Pepsi oszukuje czyli kto widział elfa 07.12.16, 21:02
                                                    Bez przestawiania też przecież można iść zobaczyć, czy......bryki zamknięte wink
                                                    mój sąsiad śp. tak chodził....a to szedł zobaczyć, czy szklarnie zamknął, czy pies ma wodę big_grin i co wracał do chałupy, to bardziej nawalony...aż go żona wykapowała big_grin
                                                  • zegor Re: Reklama Pepsi oszukuje czyli kto widział elfa 07.12.16, 21:03
                                                    O,my takich spotkań literackich mamy wiele wink
                                                  • rudka-a Re: Reklama Pepsi oszukuje czyli kto widział elfa 07.12.16, 21:07
                                                    Wiesz....ruch niby wskazany jest wink
                                                    zawsze to pare schodów w dół, potem do góry wink)
                                                  • zegor Re: Reklama Pepsi oszukuje czyli kto widział elfa 07.12.16, 21:08
                                                    A windy nie ma..........wink
                                                  • rudka-a Re: Reklama Pepsi oszukuje czyli kto widział elfa 07.12.16, 21:10
                                                    Może i lepiej...bo cały dzień bys jeździł big_grin wink
                                                  • zegor Re: Reklama Pepsi oszukuje czyli kto widział elfa 07.12.16, 21:11
                                                    Człowiek tak łatwo przyzwyczaja się do wygody wink
                                                  • rudka-a Re: Reklama Pepsi oszukuje czyli kto widział elfa 07.12.16, 21:14
                                                    Dawniej wodę ze studni nosili, w miednicy się myli i...byli szczęśliwi smile
                                                  • zegor Re: Reklama Pepsi oszukuje czyli kto widział elfa 07.12.16, 21:16
                                                    Bo to była wygoda,na tamte czasy wink
                                                    A teraz sranie w porcelanie wink
                                                  • rudka-a Re: Reklama Pepsi oszukuje czyli kto widział elfa 07.12.16, 21:20
                                                    Wyobrażasz sobie po nocy lecieć do wygódki? wink
                                                    jeszcze nie skonczyłeś, a już...zamarzło big_grin
                                                  • zegor Re: Reklama Pepsi oszukuje czyli kto widział elfa 07.12.16, 21:22
                                                    Laaata,laaata temu byłem kilka dni w takiej chacie w górach,na szczęście w lipcu wink
                                                  • rudka-a Re: Reklama Pepsi oszukuje czyli kto widział elfa 07.12.16, 21:34
                                                    Miałam może 16? lat....pojechałam z koleżanką do jej wujka na wieś. Wujek poprosił koleżankę, żeby wyprasowała jakies tam ciuchy...ona prasowała te ciuchy, az w końcu zagadałyśmy się i spaliła temu wujkowi koszulę. Co byś zrobił? trzeba schowac tę koszulę, żeby wujek nie znalazł. Postanowiłyśmy, że utopimy ja w tym kiblu. Owinełyśmy spory kamień spaloną koszulą i..chlup big_grin
                                                    na mnie trochę tylko siadło, ale po koleżance spłynęło big_grin kara była natychmiastowa....smile)
                                                  • zegor Re: Reklama Pepsi oszukuje czyli kto widział elfa 07.12.16, 21:38
                                                    Ja miałem około 10 lat,byliśmy w dwie rodziny w góralskiej chacie pod Krościenkiem.Wieczorami opowieści o duchach....i jak tu w nocy iść do kibelka ?????

wink)
                                                  • rudka-a Re: Reklama Pepsi oszukuje czyli kto widział elfa 07.12.16, 21:39
                                                    Za chatkę lepiej wink wieksze pole do...ucieczki wink)
                                                  • zegor Re: Reklama Pepsi oszukuje czyli kto widział elfa 07.12.16, 21:44
                                                    Po takich opowieściach poszliśmy na wycieczkę na Trzy Korony.Mgła była jak cholera.
                                                    Idziemy a tu z mgły wychodzi biała zjawa.......mało żeśmy z kuzynem nóg nie połamali.A to kobieta z wiadrem maślankę i serki sprzedawała
                                                  • rudka-a Re: Reklama Pepsi oszukuje czyli kto widział elfa 07.12.16, 21:46
                                                    A wcześniej coś tego nooo...dla kurażu? wink
                                                  • zegor Re: Reklama Pepsi oszukuje czyli kto widział elfa 07.12.16, 21:48
                                                    To było w 1966 roku................
                                                  • zegor Re: Reklama Pepsi oszukuje czyli kto widział elfa 07.12.16, 21:49
                                                    A kobita była w białym fartuchu,bo tylko tak mogły na szlaku handlować
                                                  • rudka-a Re: Reklama Pepsi oszukuje czyli kto widział elfa 07.12.16, 21:50
                                                    Aa, to wtedy latałam jeszcze w podkolanówkach i nie śniłam nawet o takich cudach, jak fora gazety pyly. smile))))
                                                  • zegor Re: Reklama Pepsi oszukuje czyli kto widział elfa 07.12.16, 21:51
                                                    Ja też.......wink
                                                  • rudka-a Re: Reklama Pepsi oszukuje czyli kto widział elfa 07.12.16, 21:56
                                                    ..gdyby nie one..nie byłoby okazji pogadać smile
                                                  • zegor Re: Reklama Pepsi oszukuje czyli kto widział elfa 07.12.16, 22:01
                                                    rudka-a napisała:

> ..gdyby nie one..nie byłoby okazji pogadać smile

To prawda big_grin
                                                  • zegor Re: Reklama Pepsi oszukuje czyli kto widział elfa 07.12.16, 21:56
                                                    Za to komórki były !
                                                    Właściwie to góralska drewutnia,zwiedzałem ją z córką gospodyni wink
                                                  • rudka-a Re: Reklama Pepsi oszukuje czyli kto widział elfa 07.12.16, 22:02
                                                    Ano były smile na moim podwórku była taka zgrabna komóreczka z..trocinami, az po sufit smile bo w pobliżu była stolarnia smile
                                                    alez to była zabawa smile)))
                                                  • zegor Re: Reklama Pepsi oszukuje czyli kto widział elfa 07.12.16, 22:04
                                                    A zapach pamięta się do dziś big_grin
                                                  • rudka-a Re: Reklama Pepsi oszukuje czyli kto widział elfa 07.12.16, 22:11
                                                    Czasem jakaś listewka uwierała w dupsko, ale wyleżałam sie koleżankami w tych trocinach, ile chciałam.... smile najlepiej pamietam taka Terenię ( juz na boskim sądzie )....lubiłam ją bardzo, uczynna, troszkę z dysfunkcją mowy, wiec łatwo nie miała, bo dzieci bywaja okrutne....i jeszcze z patologicznej rodziny była...wspominam ją do dzisiaj z łezką w oku...bo od dzieciństwa taka bida z niej była.....a i w dorosłym życiu sie nie ułożyło...
                                                  • zegor Re: Reklama Pepsi oszukuje czyli kto widział elfa 07.12.16, 22:20
                                                    Mieszkałem w blokach,nie było komórek....za to były strychy pełne ciekawostek i piwnice wink
                                                    No i dachy wink)
                                                  • rudka-a Re: Reklama Pepsi oszukuje czyli kto widział elfa 07.12.16, 22:23
                                                    Do bloku poszłam mieszkać, jak miałam 18 lat, to nie myslałam już o listewkach i bujaniu sie na trzepaku, tylko czekałam soboty, by iść na dyskotekę wink))
                                                  • zegor Re: Reklama Pepsi oszukuje czyli kto widział elfa 07.12.16, 22:26
                                                    To moje podwórko ....obecnie.Nie ma ogromnych wierzb płaczących.po których się łaziło,nie ma połaci krzaków,w których się robiło kryjówki.......

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/5/id/vc/tyrg/tP57Bav8LkxdauAWaB.jpg
                                                  • rudka-a Re: Reklama Pepsi oszukuje czyli kto widział elfa 07.12.16, 22:31
                                                    ..nie ma dzieci przed blokami, gwaru, nawoływania, piaskownice świecą pustkami....
                                                    zupełnie inaczej, jak kiedyś
                                                  • zegor Re: Reklama Pepsi oszukuje czyli kto widział elfa 07.12.16, 22:32
                                                    Jest wirtualny świat..........
                                                  • rudka-a Re: Reklama Pepsi oszukuje czyli kto widział elfa 07.12.16, 22:37
                                                    ..i bedą kiedyś takie robociki funkcjonować...tylko z tel, komputerem...
                                                    nic nie zastąpi spotkań z kolegami, koleżankami...
                                                  • zegor Re: Reklama Pepsi oszukuje czyli kto widział elfa 07.12.16, 22:38
                                                    Wiesz,to my tak uważamy,a my już dinozaury wink
                                                  • zegor Re: Reklama Pepsi oszukuje czyli kto widział elfa 07.12.16, 22:41
                                                    Spotkania........W 95 zrobiliśmy spotkanie po 20 latach od matury,klasowe.Było nas dużo.Potem jeszcze kilka razy.....i było nas coraz mniej.....
                                                  • rudka-a Re: Reklama Pepsi oszukuje czyli kto widział elfa 07.12.16, 22:45
                                                    Tak, wiem smile...że stara ciota już jestem smile
                                                    ale pocieszam się, że czas nie...............nie stoi w miejscu wink
                                                    uuu, a leci, jak powalony....
                                                    ale pocieszające dla nas jest to, że jeszcze starsi są od nas smile)))))) tuuuu
                                                  • zegor Re: Reklama Pepsi oszukuje czyli kto widział elfa 07.12.16, 22:47
                                                    To ludzie tak długo żyją ?????????

big_grin
                                                  • rudka-a Re: Reklama Pepsi oszukuje czyli kto widział elfa 07.12.16, 22:52
                                                    big_grin...a jasne...
                                                    i jeszcze nieźle jazgoczą te stare wink
                                                  • zegor Re: Reklama Pepsi oszukuje czyli kto widział elfa 07.12.16, 22:53
                                                    No taaaa,szlifują "nowe" zęby big_grin
                                                  • rudka-a Re: Reklama Pepsi oszukuje czyli kto widział elfa 07.12.16, 22:55
                                                    łoooo, baa! smile pewnie...
                                                    do plot, toto pierwsze....
                                                    ale co nas to.......
                                                    to o czym gaworzyliśmy?
                                                    o spotkaniach po latach...aaa, byłam, ale wiecej mnie nawet wołami nie zaciągnie...
                                                    smile)))
                                                  • zegor Re: Reklama Pepsi oszukuje czyli kto widział elfa 07.12.16, 22:59
                                                    My byliśmy zgraną paczką,nawet na wakacje wyjeżdzaliśmy razem na obozy.Sotykaliśmy się kilka razy,wybawiliśmy się do rana i chętnie bym się spotkał znowu wink
                                                  • rudka-a Re: Reklama Pepsi oszukuje czyli kto widział elfa 07.12.16, 23:05
                                                    2 zaliczyłam spotkania i dośc smile
                                                    nie te wzgórza, nie ta dolina wink totalny odlot niektórych.....a ja sie meczyć i katować nie zamierzam smile
                                                    przyniosły jakies albumy ze zdjęciami...to mąż, a to córka, jak miała 6 lat, a tu ma 20....a to teściowa, a to nasz dom, ogród, pies...
                                                    ooooooooo, i to najważniejsze.....wycieczka do Chin, Tajlandii, a tu stoi........
                                                    kawę łyknęłam, spojrzałam na zegarek - późno już...
                                                    cmok, cmok..papatki...przemiluchno było...i w dłuuuugąąąąąąąą suspicious
                                                  • zegor Re: Reklama Pepsi oszukuje czyli kto widział elfa 07.12.16, 23:14
                                                    No to faktycznie wink)
                                                  • rudka-a Re: Reklama Pepsi oszukuje czyli kto widział elfa 07.12.16, 23:31
                                                    A poza tym...kolezanki jakies takie......wiekowe juz big_grin
                                                    wink))))))))
                                                  • rudka-a Re: Reklama Pepsi oszukuje czyli kto widział elfa 07.12.16, 23:40
                                                    i...dobrej nocy smile
                                                  • zegor Re: Reklama Pepsi oszukuje czyli kto widział elfa 08.12.16, 09:50
                                                    I.... miłego dnia wink
                                                  • rudka-a Re: Reklama Pepsi oszukuje czyli kto widział elfa 08.12.16, 17:32
                                                    I wieczór niech będzie taki sam wink)
                                                  • zegor Re: Reklama Pepsi oszukuje czyli kto widział elfa 09.12.16, 11:13
                                                    Czasem człowiek musi,inaczej się udusi..... wink
                                                  • rudka-a Re: Reklama Pepsi oszukuje czyli kto widział elfa 09.12.16, 13:46
                                                    Oj, musi wink bo potem jakos tak dziwnie zalega coś w człowieku wink)
                                                    a po kiego sie męczyć, jak można natentychmiast zrealizować mus wink wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka