Dodaj do ulubionych

A tymczasem.........

25.05.17, 22:34
Narąbaliśmy Tropci 98000.........
i nikt złamanej flaszki nie postawił wink
Obserwuj wątek
    • rudka-a Re: A tymczasem......... 25.05.17, 22:49
      Będziemy czekać na Tropcię? wink
      sami sie ugościmy wink

Niezła kolekcja wink))
      • zegor Re: A tymczasem......... 25.05.17, 22:55
        Jest w czym wybierać wink)
        • rudka-a Re: A tymczasem......... 25.05.17, 23:00
          Podobno nieźle smakuje z piwem imbirowym, ale nie próbowałam wink
          to tylko ze słyszenia wiem wink)
          • zegor Re: A tymczasem......... 25.05.17, 23:03
            Nie,dla mnie to by była profanacja szlachetnego trunku wink
            • rudka-a Re: A tymczasem......... 25.05.17, 23:06
              W czystej postaci nie da sie tego przełknąć suspicious
              wink
              • zegor Re: A tymczasem......... 25.05.17, 23:08
                Ale jakoś piwo mi się gryzie z ginem wink
                • rudka-a Re: A tymczasem......... 25.05.17, 23:13
                  Troche taka mieszanka wybuchowa wink
                  zwalacz z nóg wink
                  • zegor Re: A tymczasem......... 25.05.17, 23:15
                    A to mi nie jest potrzebne,
                    wolę na własnych nogach ale z zawianą głową wink
                    • rudka-a Re: A tymczasem......... 25.05.17, 23:18
                      W pionie jeszcze do zniesienia, ale weź i połóż się...
                      big_grin
                      wszystko jedzie, jak na karuzeli...
                      ale to paskudne uczucie wink)
                      • zegor Re: A tymczasem......... 25.05.17, 23:20
                        Tu się zgodzę,nie lubię karuzeli.......
                        Pilota by ze mnie nie było.....
                        • rudka-a Re: A tymczasem......... 25.05.17, 23:24
                          Żadnych wirujących obiektów....
                          nie da rady i koniec!
                          fotel bujany na starość odpada wink
                          • zegor Re: A tymczasem......... 25.05.17, 23:25
                            Pobujać lubię.....na fotelu,bo się nie kręci wink
                            • rudka-a Re: A tymczasem......... 25.05.17, 23:29
                              O, widzisz.......takie coś, to i mnie nie jest obce wink)
                              poziom mistrzowski,
                              noooo, nieee? wink wink))
                              • zegor Re: A tymczasem......... 25.05.17, 23:32
                                Trening,Pani Ewo,trening big_grin
                                • rudka-a Re: A tymczasem......... 25.05.17, 23:36
                                  Cóż poradzić, Panie Grzesiu wink
                                  jak to jakos tak samo przychodzi wink)
                                  łapię w locie big_grin
                                  • zegor Re: A tymczasem......... 25.05.17, 23:38
                                    Jak samo przychodzi to oznaka inteligencji wink
                                    • rudka-a Re: A tymczasem......... 25.05.17, 23:43
                                      ..ale ciemna stronę też posiadam wink))
                                      • zegor Re: A tymczasem......... 25.05.17, 23:45
                                        Cóżby to była za osobowość bez kontrastów ???????
                                        Nijaka......wink
                                        • rudka-a Re: A tymczasem......... 25.05.17, 23:52
                                          Taka natura wink
                                          tego nie zmieni...
                                          takim trzeba się urodzić wink)
                                          • zegor Re: A tymczasem......... 25.05.17, 23:56
                                            smile
                                            A teraz pożegnam się,idę "popływać" i lulu
                                            Miłych snów Ewciu wink
                                            • rudka-a Re: A tymczasem......... 25.05.17, 23:58
                                              "Pływanie" mam już za sobą wink)
                                              więc tylko lulu pozostało.....
                                              Spokojnej nocy, Grześ smile
                                              • zegor Re: A tymczasem......... 26.05.17, 00:00
                                                big_grin
                                                I już mamy "dziś" wink
                                                • rudka-a Re: A tymczasem......... 26.05.17, 00:03
                                                  To sie cieszmy...weekend będzie cieplutki smile
                                                  szykuj kociołek......smile)))))
                                                  • zegor Re: A tymczasem......... 26.05.17, 10:11
                                                    rudka-a napisała:

> To sie cieszmy...weekend będzie cieplutki smile
                                                    > szykuj kociołek......smile)))))
                                                    >
                                                    Na sobotę zaplanowane wstawianie drzwi wychodzących na ogród,wykuwania jeszcze od cholery, lekko nie będzie.
                                                  • zegor Re: A tymczasem......... 26.05.17, 23:47
                                                    Coś mi zżarło cały dzień !
                                                  • zegor Re: A tymczasem......... 27.05.17, 09:44
                                                    Robota posuwa się.... do przodu wink
                                                    Bez podtekstów wink
                                                  • rudka-a Re: A tymczasem......... 27.05.17, 15:13
                                                    Żadnej roboty już dziś wink
                                                    nie pchnę, ani o milimetr wink)
                                                    za to będę śpiewać głośno piosenki biesiadne przy...ognisku wink))))
                                                  • zegor Re: A tymczasem......... 27.05.17, 15:35
                                                    Wesołej zabawy!
                                                    smile
                                                  • zegor Re: A tymczasem......... 27.05.17, 21:05
                                                    Drzwi gotowe,to jest okazja..... na ognisko
                                                  • rudka-a Re: A tymczasem......... 27.05.17, 22:41
                                                    Nie skrzypią? wink
                                                  • zegor Re: A tymczasem......... 27.05.17, 23:34
                                                    rudka-a napisała:

> Nie skrzypią? wink
                                                    >
                                                    Nie, dobrze podlane wink
                                                  • rudka-a Re: A tymczasem......... 27.05.17, 22:41
                                                    zegor napisał:

> Wesołej zabawy!
                                                    > smile

Podziękował smile
                                                  • zegor Re: A tymczasem......... 27.05.17, 23:35
                                                    Fajnie było?
                                                  • zegor Re: A tymczasem......... 28.05.17, 12:41
                                                    Teraz zimne piwo i na słoneczko nie zapominając o czapeczce wink
                                                  • rudka-a Re: A tymczasem......... 28.05.17, 13:32
                                                    zegor napisał:

> Teraz zimne piwo i na słoneczko nie zapominając o czapeczce wink

Czyli relaks wink
                                                    zasłużony wink
                                                  • rudka-a Re: A tymczasem......... 28.05.17, 13:31
                                                    zegor napisał:

> Fajnie było?

Super smile zdecydowanie przyjemniej, jak przy grillu....ciepluutko smile
                                                    iskierki tańczą, drewienko trzeszczy wink)
                                                  • zegor Re: A tymczasem......... 28.05.17, 17:19
                                                    Dlatego mam ruszt nad ogniskiem wink
                                                    I kaźda potrawa ma zapach drewna wink
                                                    Mam teź dużą misę na węgiel pod rusztem. ale ona jeszcze dziewica, nie rusana wink
                                                  • rudka-a Re: A tymczasem......... 28.05.17, 18:21
                                                    Aaa, to nie ma co brudzić wink
                                                    będzie na moczenie nóg po trudach dnia wink
                                                  • zegor Re: A tymczasem......... 28.05.17, 19:19
                                                    Ja tak wysoko nóg nie podnoszę wink
                                                  • zegor Re: A tymczasem......... 28.05.17, 20:40
                                                    Krajobraz "po burzy" wink

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/5/id/vc/tyrg/bMzGjIa2chxS2QiwQB.jpg

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/5/id/vc/tyrg/63KMgH0d7qWao4QPBB.jpg

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/5/id/vc/tyrg/d8B79Kr1Gg1CN92b3B.jpg
                                                  • rudka-a Re: A tymczasem......... 28.05.17, 21:25
                                                    Nie jest źle wink
                                                    powiedziałabym, ze jest...bardzo dobrze wink
                                                    a, że mały bajzelek? posprzata się i nie bedzie śladu smile))
                                                  • zegor Re: A tymczasem......... 28.05.17, 22:32
                                                    Na dzień dzisiejszy wywiezienie tego gruzu jest największym problemem wink
                                                  • zegor Re: A tymczasem......... 28.05.17, 22:33
                                                    A trzeba by wywieźć,bo należało by już kosić wink
                                                  • rudka-a Re: A tymczasem......... 29.05.17, 14:58
                                                    Wywieziesz to i wykosisz 😉 na weekend będzie akuratnie 😏
                                                  • zegor Re: A tymczasem......... 29.05.17, 20:20
                                                    Już wywiezione !
                                                  • zegor Re: A tymczasem......... 29.05.17, 20:28
                                                    Trawa też wyczyszczona z kamyków.Pod koniec tygodnia wokół drzwi obrobi się akrylem i będzie na gotowo.
                                                    No i pod koniec tygodnia się wykosi trawę,bo widzę,że w tygodniu nie da rady
                                                  • zegor Re: A tymczasem......... 29.05.17, 23:07
                                                    To.......tymczasem wink
                                                  • rudka-a Re: A tymczasem......... 30.05.17, 08:00
                                                    Szczerze podziwiam piszących z telefonu 😊 idzie mi to tak...byle jak. Nie ma to jak oko w oko z monitorem i klawiatura 😊
                                                  • zegor Re: A tymczasem......... 30.05.17, 09:52
                                                    rudka-a napisała:

> Szczerze podziwiam piszących z telefonu 😊 idzie mi to tak...byle jak. Nie ma t
                                                    > o jak oko w oko z monitorem i klawiatura 😊
                                                    >
                                                    Z telefonu trzeba sprawdzać co się wpisało, bo wstawia intuicyjnie i czasem wychodzą dziwolągi wink
                                                  • rudka-a Re: A tymczasem......... 30.05.17, 08:07
                                                    Lubię kiedy remont sprawnie przebiega. 😉 jak się wlecze to mnie diabli biora. Staje sie......nerwowa😊😉
                                                  • zegor Re: A tymczasem......... 30.05.17, 09:54
                                                    Bo ciągnąć to się powinna tylko guma od majtek wink
                                                  • zegor Re: A tymczasem......... 30.05.17, 10:18
                                                    Jakbym się nie wstydził bluźnić na pogodę to bym powiedział że daje w dupę wink
                                                    U mnie 22 stopnie!
                                                  • zegor Re: A tymczasem......... 30.05.17, 10:20
                                                    O tej porze!
                                                    To co będzie później
                                                    może jakaś malutka burza?
                                                    wink
                                                  • rudka-a Re: A tymczasem......... 30.05.17, 11:29
                                                    Mogę się zgodzić 😊 jedna..i malutka!
                                                    Wolałabym jednak spokojny deszczyk majowy 😉 ale czy mam wybór? Nie za bardzo. Ależ sie słońce rozbujalo. Grzejeee. Dają w piec równo 😉
                                                  • zegor Re: A tymczasem......... 30.05.17, 15:58
                                                    U mnie cztery razy zagrzmiało a teraz jestem 25km dalej i na szybę spadło mi kilkanaście duźych kropli deszczu
                                                    To na razie wszystko, chociaź nie wiadomo co przed nami wink
                                                  • rudka-a Re: A tymczasem......... 30.05.17, 16:49
                                                    Niech wytrzyma, bo mi syn układa drewno smile
                                                    zapasy na zimę robię....dzisiaj 5 kubików, jutro następne smile

https://bi.gazeta.pl/im/fotomon/ludzie/f640x640/26/98/23/01cb3e93ea.jpg
                                                  • zegor Re: A tymczasem......... 30.05.17, 17:10
                                                    Ale by mi się na ognisko przydało,bo u mnie juź resztki
                                                    Piec będę miał z podwójnym rusztem, to drewnem też moźna
                                                  • rudka-a Re: A tymczasem......... 30.05.17, 17:39
                                                    To dąb, podsuszony już wink
                                                    A na lipiec przygotuje mi miły pan jeszcze brzozę...3 kubiki..do rozpalania w kominku wink
                                                    Hm....wszystko pięknie i ładnie, ale biel sufitów jest wspomnieniem....
                                                    niestety, coś za coś smile))
                                                  • rudka-a Re: A tymczasem......... 30.05.17, 17:39
                                                    ...aleeeeeeeee
                                                    jak mi odpali, to jeszcze liznę je w te wakacje wink)
                                                  • zegor Re: A tymczasem......... 30.05.17, 18:26
                                                    W wakacje liźniesz a jesienią zakopcisz wink
                                                  • zegor Re: A tymczasem......... 30.05.17, 18:30
                                                    Znowu musiałem wyjechać,niezbyt daleko,ale przesiedzę w samochodzie z pół godziny a już pada i "ktoś zdjęcia robi"
                                                    Pięknie błyska wink
                                                  • zegor Re: A tymczasem......... 30.05.17, 18:31
                                                    Zbiorniczek się napełni wink
                                                  • rudka-a Re: A tymczasem......... 30.05.17, 18:48
                                                    zegor napisał:

> Znowu musiałem wyjechać,niezbyt daleko,ale przesiedzę w samochodzie z pół godzi
                                                    > ny a już pada i "ktoś zdjęcia robi"
                                                    > Pięknie błyska wink

Taki z Ciebie celebryta smile) zdjęcia Ci robią smile
                                                  • zegor Re: A tymczasem......... 30.05.17, 19:08
                                                    rudka-a napisała:

> zegor napisał:
                                                    >
                                                    > > Znowu musiałem wyjechać,niezbyt daleko,ale przesiedzę w samochodzie z pół
                                                    > godzi
                                                    > > ny a już pada i "ktoś zdjęcia robi"
                                                    > > Pięknie błyska wink
                                                    >
                                                    > Taki z Ciebie celebryta smile) zdjęcia Ci robią smile
                                                    >
                                                    >
                                                    O cholera!
                                                    O tym nie pomyślałem wink)
                                                  • rudka-a Re: A tymczasem......... 30.05.17, 18:47
                                                    Taki brudas ze mnie jest wink
                                                    do grobu nie zabiore, to przynajmniej nabrudze trochę wink)

zegor napisał:

> W wakacje liźniesz a jesienią zakopcisz wink
                                                  • zegor Re: A tymczasem......... 30.05.17, 19:36
                                                    Lubię taką świeźą czystość wink
                                                  • rudka-a Re: A tymczasem......... 30.05.17, 21:30
                                                    Żeby się samo zrobilo.... Echhh.😉
                                                  • zegor Re: A tymczasem......... 30.05.17, 23:07
                                                    Nic się samo nie zrobi wink
                                                  • rudka-a Re: A tymczasem......... 31.05.17, 18:03
                                                    Szkoda smile chciałabym tak na jeden dzień czarodziejską różdżkę wink)
                                                  • zegor Re: A tymczasem......... 31.05.17, 22:00
                                                    Byłbym z rozpędu napisał,że mogę Ci taką różdzkę pożyczyć,
                                                    ale w porę zastopowałem,no bo czy ona czardziejska ???????
                                                    wink
                                                  • zegor Re: A tymczasem......... 31.05.17, 23:53
                                                    Tymczasem.......
                                                  • zegor Re: A tymczasem......... 01.06.17, 12:07
                                                    Chyba z nudów skosiłem trawę wink
                                                  • rudka-a Re: A tymczasem......... 01.06.17, 16:31
                                                    Jutro będę się nudzić przy kosiarce 😉 dzisiaj nudzę sie z wnuczką 😉
                                                  • rudka-a Re: A tymczasem......... 01.06.17, 16:37
                                                    To pożycz mi na tydzień wink powiem Ci później, czy byla czarodziejska tongue_out
                                                  • zegor Re: A tymczasem......... 01.06.17, 18:00
                                                    A nie będziesz nią za bardzo machać?????

wink)
                                                  • rudka-a Re: A tymczasem......... 01.06.17, 18:34
                                                    Będę suspicious
                                                    big_grin
                                                  • rudka-a Re: A tymczasem......... 03.06.17, 18:41
                                                    Zartowaaaałaaammmm suspicious
                                                    nie znikaj tak smile))))))))
                                                  • zegor Re: A tymczasem......... 04.06.17, 15:05
                                                    Strachu i pieniędzy to ja nigdy nie miałem wink
                                                  • rudka-a Re: A tymczasem......... 04.06.17, 15:59
                                                    Tego pierwszego, to miałam pod dostatkiem, bo ja z tych bojących wink
                                                    aa, pieniedzy, to różnie z tym bywa wink
                                                    bo kto pracuje, ten g(ł)odnie żyje wink czasem...
                                                  • zegor Re: A tymczasem......... 04.06.17, 16:05
                                                    Ten kto pieniąźki ma
                                                    ten smaczne ciastka chrupie
                                                    A kto pieniąźków nie ma
                                                    ten drapie się po dupie wink
                                                  • zegor Re: A tymczasem......... 04.06.17, 16:07
                                                    Tropcia pewnie ogląda paradę smoków na Rynku
                                                    wink
                                                  • rudka-a Re: A tymczasem......... 04.06.17, 16:13
                                                    Coś mi się wydaje, że fotorelacji nie będzie wink
                                                    chyba jeszcze nie 'zaprzyjaźniła się aparatem foto wink))
                                                  • rudka-a Re: A tymczasem......... 04.06.17, 16:14
                                                    zegor napisał:

> Ten kto pieniąźki ma
                                                    > ten smaczne ciastka chrupie
                                                    > A kto pieniąźków nie ma
                                                    > ten drapie się po dupie wink

Babcia moja mówiła, że...kto nie miedzi, ten na dupie siedzi wink)
                                                  • zegor Re: A tymczasem......... 04.06.17, 16:40
                                                    Tak! I to na własnej wink
                                                  • zegor Re: A tymczasem......... 04.06.17, 16:43
                                                    Tymczasem..... wink
                                                    Wybywam na przyjęcie sponsorowane przez syna,gdzieś,niespodzianka z okazji
                                                  • rudka-a Re: A tymczasem......... 04.06.17, 16:54
                                                    Wspaniałej imprezki smile
                                                  • rudka-a Re: A tymczasem......... 04.06.17, 16:54
                                                    Wspaniałej imprezki smile
                                                  • zegor Re: A tymczasem......... 04.06.17, 17:52
                                                    Wylądowaliśmy w greckiej restauracji Irini
                                                  • zegor Re: A tymczasem......... 04.06.17, 18:03
                                                    Ja mam półmisek Apollo, Napój Bogów i kawę po grecku!
                                                    Może przeźyję wink
                                                  • zegor Re: A tymczasem......... 04.06.17, 19:14
                                                    Teraz czas na Piękną Helenę wink
                                                  • rudka-a Re: A tymczasem......... 04.06.17, 19:15
                                                    To musi być w takim razie Irini wink))
                                                  • rudka-a Re: A tymczasem......... 04.06.17, 19:20
                                                    Hm.....sorry smile
                                                    nie doczytałam, ze to już napisałeś smile
                                                    tnie mi dzisiaj internet, jakby czkawkę miał smile))
                                                  • zegor Re: A tymczasem......... 04.06.17, 19:28
                                                    Zrobiłem trochę zdjęć, wsadzę wieczorem, o ile będę... na chodzie wink
                                                  • rudka-a Re: A tymczasem......... 04.06.17, 19:35
                                                    Niech zgadnę wink co może sie do tego przyczynić wink
                                                    zawartość półmiska, czy Napój Bogów wink)
                                                  • rudka-a Re: A tymczasem......... 04.06.17, 19:35
                                                    Niech zgadnę wink co może sie do tego przyczynić wink
                                                    zawartość półmiska, czy Napój Bogów wink)
                                                  • zegor Re: A tymczasem......... 04.06.17, 22:16
                                                    Menu drinków

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/5/id/vc/tyrg/Z8JBDSUUnxRabR6m1B.jpg

Napój Bogów

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/5/id/vc/tyrg/eviMYyRTm0N4tFGcjB.jpg

Półmisek Apolla

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/5/id/vc/tyrg/uW5KtYg7qcpYD5n4BB.jpg

Piękna Helena

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/5/id/vc/tyrg/y3Pm8ZmSNGuhZ073zB.jpg
                                                  • zegor Re: A tymczasem......... 04.06.17, 22:19
                                                    Ogólny wystrój wink

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/5/id/vc/tyrg/VQ7GJUr7ZU28aAY72B.jpg

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/5/id/vc/tyrg/CQbReWMo2sBOBs1QsB.jpg

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/5/id/vc/tyrg/D2NV2OQif4iRN1NbAB.jpg
                                                  • zegor Re: A tymczasem......... 04.06.17, 22:21
                                                    https://fotoforum.gazeta.pl/photo/5/id/vc/tyrg/b8Hb5gJNbx7BGbveWB.jpg

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/5/id/vc/tyrg/djFcuBkQ0biWSBdNAB.jpg

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/5/id/vc/tyrg/QKbBEs88EYW70LBagB.jpg
                                                  • zegor Re: A tymczasem......... 04.06.17, 22:22
                                                    https://fotoforum.gazeta.pl/photo/5/id/vc/tyrg/tml7DR9BGiqgPMvBbB.jpg

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/5/id/vc/tyrg/FDEaFRGG50x2nPdSeB.jpg

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/5/id/vc/tyrg/hyCm8hc4bb1VosqKoB.jpg
                                                  • zegor Re: A tymczasem......... 04.06.17, 22:24
                                                    https://fotoforum.gazeta.pl/photo/5/id/vc/tyrg/ibjhDB7zZ2O6bOC5KB.jpg

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/5/id/vc/tyrg/3FGIRIYdJYg9E0niPB.jpg

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/5/id/vc/tyrg/FBl9WKFdn2la5x9sIB.jpg
                                                  • zegor Re: A tymczasem......... 04.06.17, 22:25
                                                    A teraz trzeba odpocząć wink
                                                  • rudka-a Re: A tymczasem......... 04.06.17, 22:43
                                                    Nooo, baajecznie tam smile
                                                    jak trzeba, to trzeba..
                                                    będzie....karuzela? smile)))))))
                                                  • zegor Re: A tymczasem......... 04.06.17, 22:59
                                                    Nie, karuzeli nie będzie, spod prysznica wyszedłem gotowy do.... kolejnych wyzwań wink
                                                  • rudka-a Re: A tymczasem......... 04.06.17, 23:02
                                                    big_grin
                                                    jak dobrze, że nikt takich długich watków nie czyta, wiec można lawirować słowem big_grin
                                                    co masz na myśli...ściskanie podusi? smile))
                                                  • zegor Re: A tymczasem......... 04.06.17, 23:17
                                                    Nie,wypiliśmy z synem jeszcze po piwie wink
                                                  • zegor Re: A tymczasem......... 04.06.17, 23:18
                                                    Ale teraz to już faktycznie życzę Ci Ewciu spokojnej nocy wink
                                                  • rudka-a Re: A tymczasem......... 04.06.17, 23:24
                                                    Dobranoc Grześ smile))
                                                  • rudka-a Re: A tymczasem......... 05.06.17, 17:51
                                                    I jak...samopoczucie Szanownego Pana? wink)
                                                  • rudka-a Re: A tymczasem......... 05.06.17, 17:51
                                                    I jak...samopoczucie Szanownego Pana? wink)
                                                  • zegor Re: A tymczasem......... 05.06.17, 18:06
                                                    Nie narzekam, chociaź w południe musiałem sto kilometrów zrobić....
                                                    A teraz juź uzupełniam płyny wink
                                                  • rudka-a Re: A tymczasem......... 05.06.17, 18:10
                                                    no, tak...przy takiej pogodzie, to człek sie poci wink
                                                  • zegor Re: A tymczasem......... 05.06.17, 18:24
                                                    Trzeba dbać o płynność wink
                                                  • zegor Re: A tymczasem......... 05.06.17, 19:36
                                                    Płynnie mówię i ruchy też mam płynne wink)
                                                  • rudka-a Re: A tymczasem......... 05.06.17, 19:39
                                                    Czyli warto robić transfuzję z ...wody mineralnej wink))
                                                  • zegor Re: A tymczasem......... 05.06.17, 19:42
                                                    Jasne ! Człowiek taki luuuuuźniutki wink
                                                  • rudka-a Re: A tymczasem......... 05.06.17, 19:58
                                                    ..i zeżarły mi ślimaki kwiatki w gazonie....
                                                    robota psu na budę.....uncertain
                                                    wink
                                                  • zegor Re: A tymczasem......... 05.06.17, 20:01
                                                    Hooodujesz ślimaki ?????????????????????
                                                  • rudka-a Re: A tymczasem......... 05.06.17, 20:06
                                                    Same przyszły smile
                                                    nie zapraszałam. Na darmowa wyżerkę wpadły wink)
                                                    Jakbyś chciał, to..moge pozbierać i kurierem dostarczyć wink)
                                                  • zegor Re: A tymczasem......... 05.06.17, 20:09
                                                    Jak winniczki to biorę wink
                                                    Brzydzę się tymi bez skorupki,każdy powinien mieć swój dom...na grzbiecie wink
                                                  • rudka-a Re: A tymczasem......... 05.06.17, 20:12
                                                    To te..bezdomne, bez chałupki wink
                                                    ale jakie tłuściutkie big_grin
                                                  • zegor Re: A tymczasem......... 05.06.17, 20:16
                                                    Jak wczoraj wróciliśmy to już było po burzy.
                                                    W takim rześkim powietrzu uskuteczniliśmy piwo
                                                    i pod drzwi do ogrodu przyszła żaba....Ale synowa nie chciała jej pocałować,
                                                    a może byłby królewicz.........
                                                  • rudka-a Re: A tymczasem......... 05.06.17, 20:21
                                                    Nie mogłeś cmoknąć? wink
                                                    może to była jakaś księżniczka wink
                                                    ale to chyba nie ta bajka wink)))))
                                                  • zegor Re: A tymczasem......... 05.06.17, 21:39
                                                    Za dużo dobroci miałem w żołądku wink
                                                  • zegor Re: A tymczasem......... 05.06.17, 21:41
                                                    Powoli przygotowujemy miejsce pod nowy piec.
                                                    Stary podzielony już na czynniki pierwsze,
                                                    jutro działam dalej z porządkami
                                                  • rudka-a Re: A tymczasem......... 05.06.17, 22:42
                                                    A mój jeszcze w całości zalega wink
                                                    dopiero w lipcu rozbiórka wink
                                                  • rudka-a Re: A tymczasem......... 05.06.17, 22:42
                                                    A mój jeszcze w całości zalega wink
                                                    dopiero w lipcu rozbiórka wink
                                                  • zegor Re: A tymczasem......... 05.06.17, 22:49
                                                    Ja się chcę pozbyć złomu przed wstawieniem nowego
                                                  • rudka-a Re: A tymczasem......... 05.06.17, 22:52
                                                    Mam dwa pomieszczenia, to przepchany tylko wink
                                                    pozbędę się, bo mi miejsce na reszte drewna potrzebne wink
                                                    ucieszą się złomiarze wink
                                                  • zegor Re: A tymczasem......... 05.06.17, 22:55
                                                    Też mam dwa pomieszczenia,ale w drugim też musi być porządek,bo będzie wstawiany bojler 300 litrów !
                                                  • rudka-a Re: A tymczasem......... 05.06.17, 22:59
                                                    O, to szykuje się grubsza robota wink
                                                    u mnie tylko poprawki na dachu wink
                                                  • zegor Re: A tymczasem......... 05.06.17, 23:00
                                                    Tak wysoko nie mierzę wink
                                                  • rudka-a Re: A tymczasem......... 05.06.17, 23:03
                                                    Zmusiło mnie wink to taki...dobrowolny przymus wink
                                                    a co jeszcze wyjdzie?......tego nie wiem....
                                                    pewnie cos się znajdzie...
                                                  • rudka-a Re: A tymczasem......... 05.06.17, 23:03
                                                    Zmusiło mnie wink to taki...dobrowolny przymus wink
                                                    a co jeszcze wyjdzie?......tego nie wiem....
                                                    pewnie cos się znajdzie...
                                                  • zegor Re: A tymczasem......... 05.06.17, 23:04
                                                    Odpukać w niemalowane wink
                                                  • rudka-a Re: A tymczasem......... 05.06.17, 23:05
                                                    Teraz za ciemno i za strasznie na 'polu' wink
                                                    jutro puknę...w drewienko, bo w chałupie prawie wszystko pomalowane wink)
                                                  • zegor Re: A tymczasem......... 05.06.17, 23:08
                                                    A ja Ci życzę kolorowych snów,
                                                    bo jakiś taki spicniały jestem wink
                                                  • rudka-a Re: A tymczasem......... 05.06.17, 23:12
                                                    Pocieszę Cię...ja też taka sama smile
                                                    to cóż Ci, Grześ życzyć?....może bajecznych snów wink)
                                                  • rudka-a Re: A tymczasem......... 05.06.17, 23:12
                                                    Pocieszę Cię...ja też taka sama smile
                                                    to cóż Ci, Grześ życzyć?....może bajecznych snów wink)
                                                  • rudka-a Re: A tymczasem......... 05.06.17, 23:13
                                                    i na dodatek..net znów ma czkawkę potężną smile.....doobrejjjj smile))
                                                  • rudka-a Re: A tymczasem......... 06.06.17, 17:32
                                                    Musi być - ostro pracujesz wink
                                                    to wypije sobie kawę po trudach pracy smile
                                                  • rudka-a Re: A tymczasem......... 06.06.17, 17:32
                                                    Musi być - ostro pracujesz wink
                                                    to wypije sobie kawę po trudach pracy smile
                                                  • zegor Re: A tymczasem......... 06.06.17, 22:03
                                                    Faktycznie,trochę roboty podgoniłem wink
                                                  • rudka-a Re: A tymczasem......... 06.06.17, 22:04
                                                    Kiedy będziesz miał...urlop? wink
                                                  • zegor Re: A tymczasem......... 06.06.17, 22:06
                                                    Czy musisz przypominać o sosnowym pudełku ????????
                                                  • rudka-a Re: A tymczasem......... 06.06.17, 22:17
                                                    Myślałam raczej o Hawajach....za życia wink
                                                  • zegor Re: A tymczasem......... 06.06.17, 22:19
                                                    Hawaje ?????
                                                    To nie mój rocznik wink
                                                  • rudka-a Re: A tymczasem......... 06.06.17, 22:21
                                                    Na hamaku pod gruszką?...czereśnią? wink
                                                    może być, dlaczego, nieee wink
                                                    liczyłam na...widokówkę z pozdrowieniami wink)
                                                  • zegor Re: A tymczasem......... 06.06.17, 22:35
                                                    To już bardziej Himalaje,
                                                    bo tych zimnych istot wokół mnie więcej wink
                                                  • rudka-a Re: A tymczasem......... 06.06.17, 22:43
                                                    To wszystko przez ten 'strzelony' piec wink niedogrzane takie wink
                                                  • zegor Re: A tymczasem......... 06.06.17, 22:48
                                                    Myślisz???
                                                    Jak podłącze,to dam znać,czy atmosfera się wokół mnie ociepliła wink
                                                  • rudka-a Re: A tymczasem......... 06.06.17, 22:53
                                                    Jak się nie ociepli, to.....wystawić tych zimnych na upał i niech stoją wink
                                                    zobaczysz, jak szybko się ociepli wink
                                                    lub.....
                                                    zmienić otoczenie wink
                                                    jakies wyjście przecież musi być wink
                                                  • zegor Re: A tymczasem......... 06.06.17, 23:34
                                                    Zawsze są dwa wyjścia :-0
                                                  • rudka-a