Dodaj do ulubionych

Ach, jak przyjemnie.....♫ ♫

28.07.17, 21:02
kołysać się wśród fal,
Gdy szumi, szumi woda i płynie sobie w dal.
Ach, jak przyjemnie, radosny płynie śpiew,
Że szumi, szumi woda i młoda szumi krew.
I tak uroczo, tak ochoczo serce bije w takt,
Gdy jest pogoda, szumi woda, tak nam mało brak do szczęścia!
Ach, jak przyjemnie kołysać się wśród fal,
Gdy szumi, szumi woda i płynie sobie w dal. /z netu/
♫ ♪ ♫

https://bi.gazeta.pl/im/fotomon/ludzie/f640x640/08/15/24/01f6d8be64.jpg

https://bi.gazeta.pl/im/fotomon/ludzie/f640x640/09/15/24/0109d2b694.jpg
Obserwuj wątek
    • zegor Re: Ach, jak przyjemnie.....♫ ♫ 29.07.17, 00:05
      No tak to się nazywa odpoczywać wink
      • rudka-a Re: Ach, jak przyjemnie.....♫ ♫ 29.07.17, 09:39
        wink
        Wody i komarów nie brakuje wink))
        • rudka-a Re: Ach, jak przyjemnie.....♫ ♫ 29.07.17, 09:46
          Moczysz kija?.....czyli...wędkujesz? smile))
          warunki sąąą wink)

https://bi.gazeta.pl/im/fotomon/ludzie/f640x640/34/15/24/011cd3ab16.jpg
          • zegor Re: Ach, jak przyjemnie.....♫ ♫ 29.07.17, 14:01
            Pewnie źe bym umoczył wink
            Sama przyjemność tak na łonie natury,
            tylko te komary....
            wink)
            • rudka-a Re: Ach, jak przyjemnie.....♫ ♫ 29.07.17, 14:26
              Będziesz moczył, kiedy komary śpią suspicious
              big_grin wink
              • zegor Re: Ach, jak przyjemnie.....♫ ♫ 29.07.17, 16:02
                Czyli trzeba wyczekać odpowiedni moment wink
                Samo źycie wink
                • rudka-a Re: Ach, jak przyjemnie.....♫ ♫ 29.07.17, 16:57
                  Lepiej sie zabezpieczyć i mieć przy sobie Off'a wink)
                  za dychę trochę spokoju wink)
                  • zegor Re: Ach, jak przyjemnie.....♫ ♫ 29.07.17, 23:45
                    Trochę minęło zanim doszło do mnie co to Off
                    wink
                    • rudka-a Re: Ach, jak przyjemnie.....♫ ♫ 30.07.17, 08:27
                      Odnoszę wrażenie, że tu gdzieś czai się...złota rybcia wink)
                      miałbys jakieś życzenie? wink)

https://bi.gazeta.pl/im/fotomon/ludzie/f640x640/46/15/24/01de042e65.jpg
                      • zegor Re: Ach, jak przyjemnie.....♫ ♫ 30.07.17, 11:07
                        A czy aby ona nie jest przygłuchawa???
                        Bo ja słyszałem o takim,co mu się marzył wielki penis a dostał wielki tenis.....
                        wink
                        • rudka-a Re: Ach, jak przyjemnie.....♫ ♫ 30.07.17, 13:45
                          Jak dobrze zanęcisz, to wszystkie życzenia spełni wink
                          wiesz...czekolada, futro, brylanty winkwink))))
                          • zegor Re: Ach, jak przyjemnie.....♫ ♫ 30.07.17, 17:21
                            Interesowne te ribki wink
                            • rudka-a Re: Ach, jak przyjemnie.....♫ ♫ 30.07.17, 17:23
                              W biznes najpierw trzeba zainwestować, by potem zyski czerpać wink
                              • zegor Re: Ach, jak przyjemnie.....♫ ♫ 30.07.17, 21:11
                                A miało być tak fajnie......"spełnię twoje trzy życzenia"............
                                • rudka-a Re: Ach, jak przyjemnie.....♫ ♫ 31.07.17, 10:28
                                  Czyli, jak zwykle....już wydaje się, że z górki, a tu.....przeszkoda wink
                                  Gdyby tak rybcia spełniała życzenia, życie byłoby monotonne...
                                  • zegor Re: Ach, jak przyjemnie.....♫ ♫ 31.07.17, 12:43
                                    Wcale nie musiałoby być monotonne!
                                    Wystarczy tylko trochę inwencji przy źyczenia wink
                                    • zegor Re: Ach, jak przyjemnie.....♫ ♫ 31.07.17, 12:44
                                      Źyczeniach
                                      • rudka-a Re: Ach, jak przyjemnie.....♫ ♫ 31.07.17, 15:04
                                        Chcesz wprowadzić rybkę z zakłopotanie? wink)
                                        • zegor Re: Ach, jak przyjemnie.....♫ ♫ 31.07.17, 15:56
                                          Nic co ludzkie.... nie jest nam obce wink
                                          • zegor Re: Ach, jak przyjemnie.....♫ ♫ 31.07.17, 15:59
                                            Ale czego to ludzie nie wymyślą, jak powiedział plemnik spływając po brodzie
                                            wink)
                                            • zegor Re: Ach, jak przyjemnie.....♫ ♫ 31.07.17, 18:27
                                              Oj tam,oj tam, bez przesady wink
                                              • zegor Re: Ach, jak przyjemnie.....♫ ♫ 01.08.17, 15:57
                                                Co Ci powiem, ale Ci powiem: cieeepło wink
                                                • rudka-a Re: Ach, jak przyjemnie.....♫ ♫ 01.08.17, 17:40
                                                  https://wielkiezarcie.com/file/9203608657089359049.jpeg

....gorrrącooooo! smile))))
                                                  • rudka-a Re: Ach, jak przyjemnie.....♫ ♫ 02.08.17, 10:08
                                                    ładują w piec, ile wlezie....

https://i.dietasos.pl/ccc8f0fdf407bbc3718f93d62db48672ea46dcbc/dieta.gif
                                                  • zegor Re: Ach, jak przyjemnie.....♫ ♫ 02.08.17, 15:50
                                                    Słabo się Wiewiórka modli.... poleciało dwadzieścia kropel wink
                                                  • zegor Re: Ach, jak przyjemnie.....♫ ♫ 02.08.17, 16:03
                                                    Chyba pojadę na myjnię, to najlepszy sposób na przywołanie ulewy wink
                                                  • rudka-a Re: Ach, jak przyjemnie.....♫ ♫ 02.08.17, 16:07
                                                    Widocznie to nie była właściwa modlitwa wink

O, Panie...niech spadnie deszczu kropla
                                                    bo dostaniemy wszyscy od upału hopla

( no i nie wiem, co dalej) suspicious smile)))))))
                                                  • zegor Re: Ach, jak przyjemnie.....♫ ♫ 02.08.17, 17:57
                                                    Poprawia się!
                                                    Wczoraj przy drodze było 51,3
                                                    a dzisiaj już tylko 38.......
                                                    wink
                                                  • rudka-a Re: Ach, jak przyjemnie.....♫ ♫ 02.08.17, 19:04
                                                    Ha! a, jednak smile prośby wysłuchane smile
                                                    ulało, ile chciało. Ryczało przy tym złowrogo.
                                                    Boskie 23 na termometrze smile
                                                  • zegor Re: Ach, jak przyjemnie.....♫ ♫ 02.08.17, 20:01
                                                    Podrzucić tej wody trochę do mnie
                                                  • rudka-a Re: Ach, jak przyjemnie.....♫ ♫ 02.08.17, 20:34
                                                    Podzielę się smile ja nie chitra baba smile
                                                  • zegor Re: Ach, jak przyjemnie.....♫ ♫ 02.08.17, 21:20
                                                    Nic nie kapie!
                                                    Zostało mi mniej niż 100 l deszczówki!
                                                    Z rozpaczy sprawdzam trawę, czy ją źubr za bardzo nie obsikał wink
                                                  • zegor Re: Ach, jak przyjemnie.....♫ ♫ 02.08.17, 21:26
                                                    Zastanawiam się czy nie jestem dziurawy....
                                                    Przecież wiem gdzie wlewam, a po plecach mi się leje......
                                                    wink
                                                  • rudka-a Re: Ach, jak przyjemnie.....♫ ♫ 02.08.17, 21:32
                                                    Nie wypada mi napisać...po czym mi się leje suspicious
                                                    wink
                                                  • zegor Re: Ach, jak przyjemnie.....♫ ♫ 02.08.17, 21:35
                                                    Pytanie dodatkowe: Czy to się da polizać??????
                                                  • rudka-a Re: Ach, jak przyjemnie.....♫ ♫ 03.08.17, 08:20
                                                    Ponoć jak się chce, to i płot z drzazgami można smile)
                                                    znasz ten kawał, nie? wink
                                                  • zegor Re: Ach, jak przyjemnie.....♫ ♫ 03.08.17, 09:49
                                                    O płocie nie myślałem bo od dawna w słowo pisane nie wierzę wink
                                                    Myślałem o.... nosku wink
                                                    tylko mnie zdziwiło, że nie wypada Ci o tym pisać
                                                    wink)
                                                  • rudka-a Re: Ach, jak przyjemnie.....♫ ♫ 03.08.17, 10:02
                                                    O nosku?! smile)
                                                    big_grin
                                                    to przyznam się, że kompletnie o nim nie pomyślałam smile
                                                    no i sam widzisz....Ty o nosku, a ja o innej części ciała
                                                    ale to chyba z...przegrzania smile))))
                                                    bo wiesz...upał, skwar, spiekota, to i zwoje mi się 'wygły' smile))))))
                                                  • zegor Re: Ach, jak przyjemnie.....♫ ♫ 03.08.17, 10:09
                                                    Musiałem wink jakoś wybrnąć z sytuacji bo źubrówka się skończyła wink))
                                                  • rudka-a Re: Ach, jak przyjemnie.....♫ ♫ 03.08.17, 10:13
                                                    To dzisiaj mineralna z cytryną w dużych ilościach wink)
                                                    bo inaczej znów się będzie...lało wink))
                                                  • zegor Re: Ach, jak przyjemnie.....♫ ♫ 03.08.17, 10:47
                                                    Jestem na wysokich obrotach więc już się leje....
                                                  • rudka-a Re: Ach, jak przyjemnie.....♫ ♫ 03.08.17, 11:15
                                                    Pracowite masz..wakacje smile
                                                    o tej porze, to akuratnie leżeć u sąsiada w basenie wink
                                                    i koniecznie nakrycie na głowę w postaci gustownej czapeczki...
                                                    i niech sie leje...z nicnierobienia wink)))
                                                  • zegor Re: Ach, jak przyjemnie.....♫ ♫ 03.08.17, 13:07
                                                    Dzisiaj nie da się
                                                  • rudka-a Re: Ach, jak przyjemnie.....♫ ♫ 03.08.17, 14:07
                                                    Co sie nie da. Roboty nie przerobisz...
                                                    wink
                                                  • zegor Re: Ach, jak przyjemnie.....♫ ♫ 03.08.17, 14:55
                                                    Nie potrafię się przy niej połoźyć
                                                  • rudka-a Re: Ach, jak przyjemnie.....♫ ♫ 03.08.17, 16:11
                                                    Mała drzemka po...obiedzie też nie wchodzi w rachubę? wink
                                                  • zegor Re: Ach, jak przyjemnie.....♫ ♫ 03.08.17, 18:03
                                                    Nie, teraz jestem "na wyjeździe"
                                                  • rudka-a Re: Ach, jak przyjemnie.....♫ ♫ 03.08.17, 20:11
                                                    I jak tu nie chwalić telefonu z Internetem 😊
                                                    Ale fanka pisania z telefonu nie jestem.
                                                    Pisze. Ale szału nie odczuwam. 😉
                                                  • zegor Re: Ach, jak przyjemnie.....♫ ♫ 03.08.17, 20:23
                                                    W ciągu dnia piszę z telefonu, dopiero wieczorem siadam spokojnie przy klawiaturze.
                                                    Czasem przy ognisku teź się wrzuci słowo lub dwa wink
                                                    Jednak komputer ma więcej moźliwości.
                                                    Z telefonu przy pisaniu intuicyjnym moźna bardzo zadziwić rozmówcę wink
                                                  • rudka-a Re: Ach, jak przyjemnie.....♫ ♫ 03.08.17, 20:33
                                                    Myslisz że pisząc w domu nie można sie...wychylic? 😁 nie zapomnij ze jestesmy inwigilowani przez wariata..hehe
                                                    Ale ja mam dobre serce...lubie karmić kundle 😋
                                                  • zegor Re: Ach, jak przyjemnie.....♫ ♫ 03.08.17, 20:42
                                                    Jestem kulturalny więc nie napiszę źe mam to w doopie wink
                                                  • rudka-a Re: Ach, jak przyjemnie.....♫ ♫ 03.08.17, 20:48
                                                    Ano..😊 jakas kulture trzeba zachować 😉
                                                    😁😁
                                                  • rudka-a Re: Ach, jak przyjemnie.....♫ ♫ 04.08.17, 15:03

Sto słońc, szukam jakiegoś cienia
                                                    I płonie mój wzrok, i płonie już ciało me
                                                    Las rąk, szukam przyjaciela
                                                    I nie wiem czy gdzieś, i nie wiem czy taki jest
                                                    Siedzę sama w domu
                                                    Czuję w sercu żal...

Pomóż mi, pomóż
                                                    Niech spadnie z nieba złoty deszcz
                                                    Oooo, pomóż
                                                    Mój Boże któryś jest
                                                    /Bajm - Modlitwa o złoty deszcz/

• zegor Re: Ach, jak przyjemnie.....♫ ♫ 04.08.17, 18:00
                                                    Słońca nie ma ale duchota jak cholera.
                                                    Goliłem trawę.....
                                                    Droga 33 stopnie
                                                  • rudka-a Re: Ach, jak przyjemnie.....♫ ♫ 04.08.17, 18:56
                                                    Spadło..aż kilka kropli i kureczek się zamknał...
                                                    Trawa? niech rośnie...
                                                    może w przyszłym tygodniu smile
                                                    jaaaa, proszę Grzesia, dozuję sobie przyjemności smile
                                                  • zegor Re: Ach, jak przyjemnie.....♫ ♫ 04.08.17, 19:55
                                                    Ja troszkę zapuściłem trawnik i dzisiaj już na niego patrzeć nie mogłem
                                                  • zegor Re: Ach, jak przyjemnie.....♫ ♫ 04.08.17, 20:00
                                                    A liście z moich wierxb energetycznych i z czereśni juź żółte i lecą jak opętane
                                                  • zegor Re: Ach, jak przyjemnie.....♫ ♫ 04.08.17, 20:03
                                                    No i nie wyślę Ci moich Dragonów, źeby Ci się z zazdrości kolorek nie zmienił wink
                                                  • rudka-a Re: Ach, jak przyjemnie.....♫ ♫ 04.08.17, 20:42
                                                    Czasem zielenieję sama od..siebie wink))
                                                    Wyslij...nie daj się prosić wink)
                                                  • zegor Re: Ach, jak przyjemnie.....♫ ♫ 04.08.17, 21:05
                                                    rudka-a napisała:

> Czasem zielenieję sama od..siebie wink))
                                                    > Wyslij...nie daj się prosić wink)
                                                    >
                                                    >
                                                    Na razie leźakuję na tarasie wink
                                                    Później włączę komputer bo z telefonu to nie potrafię wink
                                                  • rudka-a Re: Ach, jak przyjemnie.....♫ ♫ 04.08.17, 20:54
                                                    zegor napisał:

> Ja troszkę zapuściłem trawnik i dzisiaj już na niego patrzeć nie mogłem

Rzuce okiem i przechodzę obojętnie...smile
                                                  • zegor Re: Ach, jak przyjemnie.....♫ ♫ 04.08.17, 21:07
                                                    No a jak trawa po jajkach smyra wink???
                                                  • zegor Re: Ach, jak przyjemnie.....♫ ♫ 04.08.17, 22:06
                                                    https://fotoforum.gazeta.pl/photo/5/id/vc/tyrg/zoHbMpdRbgOBoVxUBB.jpg

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/5/id/vc/tyrg/J6Mmmpl0x9zTRSi3YB.jpg
                                                  • rudka-a Re: Ach, jak przyjemnie.....♫ ♫ 05.08.17, 09:38
                                                    U dobrych ludzi, to i kwiatki rosną smile))
                                                    pieknie się 'zabrała'...kwiecista...
                                                    ale jak beki nie zapełnisz deszczówką, to bedzie Ci się ta begonia po nocach śniła, gdy przyjdzie rachunek za wodę wink))
                                                  • rudka-a Re: Ach, jak przyjemnie.....♫ ♫ 05.08.17, 09:39
                                                    zegor napisał:

> No a jak trawa po jajkach smyra wink???

Może trzeba spojrzeć na nią z balkonu wink wtedy mniej...drażni winksmile
                                                  • zegor Re: Ach, jak przyjemnie.....♫ ♫ 06.08.17, 01:02
                                                    Był kociołek i kiełbaski wink
                                                  • rudka-a Re: Ach, jak przyjemnie.....♫ ♫ 06.08.17, 16:00
                                                    Trawisz jeszcze te smakołyki? wink)
                                                  • zegor Re: Ach, jak przyjemnie.....♫ ♫ 06.08.17, 17:58
                                                    Wątroba jeszcze toleruje wink
                                                  • rudka-a Re: Ach, jak przyjemnie.....♫ ♫ 06.08.17, 18:03
                                                    Skończyły się chwilowo upały, to i apetyt rośnie wink))
                                                  • zegor Re: Ach, jak przyjemnie.....♫ ♫ 06.08.17, 18:13
                                                    Dwadzieścia metrów od domu więc nie jest to specjalnym problemem by zrobić wink
                                                  • rudka-a Re: Ach, jak przyjemnie.....♫ ♫ 06.08.17, 18:20
                                                    A wiesz, jaki to może być problem, by..wrócić? wink
                                                    jednak 20m w stanie..obzarstwa wink to baaardzooooo dużoo wink))
                                                  • zegor Re: Ach, jak przyjemnie.....♫ ♫ 06.08.17, 18:35
                                                    Jakoś tam się człowiek doczłapie wink
                                                  • rudka-a Re: Ach, jak przyjemnie.....♫ ♫ 06.08.17, 18:38
                                                    Coś musi w tym być, że człowiek na czterech, ale do własnego łóżka czołga się wink wink)
                                                  • zegor Re: Ach, jak przyjemnie.....♫ ♫ 06.08.17, 18:44
                                                    Nawet domu nie da się pomylić chociaź wszystkie podobne.....
                                                    Furtka zamknięta, to się za własną zagrodę nie wyjdzie wink
                                                  • rudka-a Re: Ach, jak przyjemnie.....♫ ♫ 06.08.17, 18:48
                                                    O, to ulga wink
                                                    głupio by było obudzić się w łóżku u sąsiada w domu wink))
                                                    a na następny dzień...wytrzymać przenikliwy wzrok sasiadów wink)
                                                  • zegor Re: Ach, jak przyjemnie.....♫ ♫ 06.08.17, 19:19
                                                    Chociaż czasem taka zmiana łóźka przebiegnie przez głowę wink
                                                    A teraz doczłapałem do własnego domu i leźakuję szukając księźyca na niebie.
                                                    Na razie chmury
                                                  • rudka-a Re: Ach, jak przyjemnie.....♫ ♫ 06.08.17, 19:26
                                                    Sądziłam, że masz...wygodne łóżko wink
                                                    i nie myślisz o zamianie wink jeszcze za wcześnie na księżyc..będzie dawał po oczach, jak sie zupełnie ściemni wink))
                                                  • zegor Re: Ach, jak przyjemnie.....♫ ♫ 07.08.17, 15:54
                                                    Nie było księźyca, chmury zasłaniały
                                                  • rudka-a Re: Ach, jak przyjemnie.....♫ ♫ 07.08.17, 17:56
                                                    Czyli z obserwacji nocnych nieba nici wink
                                                    pozostaje podglądać..sąsiadów wink))

https://psaddict.gr/wp-content/uploads/2016/03/goggles_fif.jpg
                                                  • zegor Re: Ach, jak przyjemnie.....♫ ♫ 07.08.17, 20:04
                                                    Nie podglądam sąsiadów !
                                                  • rudka-a Re: Ach, jak przyjemnie.....♫ ♫ 07.08.17, 22:09
                                                    Lubie wesprzeć sie wieczorem o balustrade na własnym balkonie, ale z podglądaniem nie ma nic wspólnego...
                                                  • zegor Re: Ach, jak przyjemnie.....♫ ♫ 09.08.17, 19:03
                                                    Daje czadu a w sobotę ma być dziewiętnaście i jak tu kociołka robić????
                                                    Niby do środka nie napada... wink
                                                  • rudka-a Re: Ach, jak przyjemnie.....♫ ♫ 09.08.17, 21:04
                                                    Do soboty, to sie jeszcze 100 razy zmienią prognozy wink)
                                                    rób i się nie zastanawiaj, bo niedługo znów trzeba bedzie schować huśtawkę i trampolinę wink)
                                                  • zegor Re: Ach, jak przyjemnie.....♫ ♫ 10.08.17, 11:03
                                                    Huśtawka już schowała w śmieciach, przeźyła swoje chwile świetności wink
                                                  • rudka-a Re: Ach, jak przyjemnie.....♫ ♫ 10.08.17, 15:27
                                                    A moja wirtualna huśtawka wciąż się buja smile
                                                    8 lat temu poprosiłam Bogatkę, żeby mi ją...ożywiła
                                                    znalazłam ją dzisiaj....jak nowa wink)

https://i41.tinypic.com/3329fmu_th.jpg
                                                  • zegor Re: Ach, jak przyjemnie.....♫ ♫ 10.08.17, 17:46
                                                    To i wirtualne przyjaźnie nie powinny zardzewieć??????????
                                                    wink
                                                  • zegor Re: Ach, jak przyjemnie.....♫ ♫ 10.08.17, 17:48
                                                    Sam nad sobą pokiwałem głową z politowaniem.......
                                                  • zegor Re: Ach, jak przyjemnie.....♫ ♫ 10.08.17, 21:47
                                                    U mnie zaczyna się zdrowa burza!
                                                    Internetu już nie mam!
                                                  • rudka-a Re: Ach, jak przyjemnie.....♫ ♫ 10.08.17, 22:11
                                                    zegor napisał:

> U mnie zaczyna się zdrowa burza!
                                                    > Internetu już nie mam!

Oj, to nie zazdroszczę. Trzaski, błyski, a zwłaszcza w nocy paraliżują mnie....
                                                  • zegor Re: Ach, jak przyjemnie.....♫ ♫ 10.08.17, 22:20
                                                    rudka-a napisała:

>
                                                    > Oj, to nie zazdroszczę. Trzaski, błyski, a zwłaszcza w nocy paraliżują mnie....
                                                    >
                                                    >
                                                    Spadło znowu dwadziścia kropel,tylko błyska się pięknie !
                                                  • rudka-a Re: Ach, jak przyjemnie.....♫ ♫ 10.08.17, 22:09
                                                    zegor napisał:

> To i wirtualne przyjaźnie nie powinny zardzewieć??????????
                                                    > wink

Z czasem pewnie rdzewieją, bo jak wiesz...wszystko ma początek i koniec....
                                                  • zegor Re: Ach, jak przyjemnie.....♫ ♫ 10.08.17, 22:18
                                                    Wszystko przemija......nawet najdłuższa żmija !
                                                    wink
                                                  • rudka-a Re: Ach, jak przyjemnie.....♫ ♫ 10.08.17, 22:43
                                                    ..ale zanim przeminie
                                                    można się nieźle ze strachu spocić wink
                                                  • zegor Re: Ach, jak przyjemnie.....♫ ♫ 10.08.17, 22:45
                                                    Byłem na balkonie popatrzeć....już się nawet błyskać nie chce....
                                                  • rudka-a Re: Ach, jak przyjemnie.....♫ ♫ 10.08.17, 22:55
                                                    Dziwisz się? wyszumiała sie złowrogo od wczoraj, to i sił zaczyna brakować......
                                                  • zegor Re: Ach, jak przyjemnie.....♫ ♫ 10.08.17, 23:39
                                                    Ale mój zbiorniczek na deszczówkę jest pusty
                                                    a z pustego to i Salomon nie naleje ......................
                                                  • zegor Re: Ach, jak przyjemnie.....♫ ♫ 11.08.17, 10:20
                                                    Wiało, błyskało...... nie padało!
                                                  • rudka-a Re: Ach, jak przyjemnie.....♫ ♫ 11.08.17, 11:00
                                                    Hmm...to może dzisiaj coś skapnie....
                                                    jest nadzieja
                                                    ale z tą nadzieją różnie bywa....
                                                    podobno jest zielona....
                                                  • zegor Re: Ach, jak przyjemnie.....♫ ♫ 11.08.17, 15:11
                                                    Zieloną ma twarz???????
                                                    Niestrawność?????
                                                    wink
                                                  • rudka-a Re: Ach, jak przyjemnie.....♫ ♫ 11.08.17, 16:12
                                                    Nie przepiła dobrym trunkiem, to teraz ma wzdęcia wink)
                                                    że o biegunce nie wspomnę wink)
                                                  • zegor Re: Ach, jak przyjemnie.....♫ ♫ 11.08.17, 17:50
                                                    A przecież tłumaczyłem źe śliwek nie popija się piwem wink
                                                  • rudka-a Re: Ach, jak przyjemnie.....♫ ♫ 11.08.17, 17:52
                                                    Kiedy?? musiałam być chora, bo nie pamietam big_grin
                                                    wink))
                                                  • zegor Re: Ach, jak przyjemnie.....♫ ♫ 11.08.17, 23:48
                                                    Mam Nadzieję,że jutro nie będę zielony......
                                                    bistromojegobrata.pl/
                                                  • rudka-a Re: Ach, jak przyjemnie.....♫ ♫ 12.08.17, 00:04
                                                    Pod warunkiem, że...zachowasz umiar wink)))))
                                                  • zegor Re: Ach, jak przyjemnie.....♫ ♫ 12.08.17, 09:22
                                                    Z tym umiarem to był źart?????
                                                    wink
                                                    Kolorek mam odpowiedni,
                                                    deszcz leje
                                                    a ja zaraz wyjeźdzam wink
                                                  • rudka-a Re: Ach, jak przyjemnie.....♫ ♫ 12.08.17, 18:14
                                                    Warto iść na...całość? wink)
                                                    trzeba przemyśleć wszystkie za i przeciw w takim razie wink)
                                                  • zegor Re: Ach, jak przyjemnie.....♫ ♫ 12.08.17, 23:00
                                                    Zawsze warto iść na całość !
                                                    Zobaczymy co powie jutro wink
                                                    Bo była taka dwudniówka imprezowa wink
                                                  • rudka-a Re: Ach, jak przyjemnie.....♫ ♫ 13.08.17, 00:48
                                                    Jutro, a właściwie dzisiaj...
                                                    filozoficznie Ci rzeknę, że...dzień do dnia niepodobny wink)
                                                  • zegor Re: Ach, jak przyjemnie.....♫ ♫ 13.08.17, 11:10
                                                    Nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki wink
                                                  • rudka-a Re: Ach, jak przyjemnie.....♫ ♫ 13.08.17, 14:26
                                                    Akurat smile
                                                    jakbyś piwa schładzał w rzece podczas wylegiwania się na plaży
                                                    to ciekawa jestem, czy nie poszedłbyś po..drugie big_grin
                                                    wink))
                                                  • zegor Re: Ach, jak przyjemnie.....♫ ♫ 13.08.17, 15:49
                                                    Ale to juź nie była by ta sama rzeka!!!
                                                  • rudka-a Re: Ach, jak przyjemnie.....♫ ♫ 13.08.17, 22:09
                                                    Z nizinnej zamieniła się w górską? suspicious
                                                    smile))))))

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka